HomeViestejäMuita kirjoittajia6.-10.7.2011 - Richard Martin - Kysymyksiä arcturuslaisille

6.-10.7.2011 - Richard Martin - Kysymyksiä arcturuslaisille

KYSYMYKSIÄ ARCTURUSLAISILLE

Kanavoinut Richard Martin (ask-aliens.com)
6.-10.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

6.7. YLÖSNOUSEMUS

Olemme Arcturuslaisia. Meiltä on kysytty: "Onko meidän määrä ylösnousta korkeammalle maaperälle, kun maapallo käy läpi napamuutoksiaan ja erilaisia luonnonmullistuksia - eli tulvia, tulivuorenpurkauksia ja kaikkea muuta? Sitten palaamme uudelle maapallolle - ja miten voin tietää, voinko ylösnousta vai en?"

Katsotaanpa, mitä ylösnousemus oikeastaan on. Ylösnousemus ei ole tapahtuma, joka sattuu tiettynä päivänä. Ylösnousemus on prosessi, matka sisään. Jokaisella ihmisellä se tapahtuu eri tavalla, eri voimakkuudella ja nopeudella, mutta kukaan maan päällä tällä hetkellä ei ole kyvytön tekemään tuota matkaa. Tuo matka on päätös, se toimii vapaan tahdon periaatteella. Puhuessaan ylösnousemuksesta ihmiset viittaavat useimmiten siihen päätökseen, että yksilö jatkaa värähtelymatkaa, kun se on saavuttanut tietyn selkeystason siitä, että kaikki asiat ovat yhtä. Ylösnousemus ei ala tai lopu yhtäkkiä, siksi se ei liity sellaisiin tapahtumiin, joita olet kuvannut. Ylösnousemus on tietoisuustila, mikä laajentuu aina. Se on jatkuvasti lisääntyvä aikomus elää ehdottomassa rakkaudessa.

8.7. DNA

"Olen kuullut, etten pysty ylösnousemaan täysin, ennen kuin DNA:ni on korjattu. Onko tämä totta?"

Olemme Arcturuslaisia. On täysin ymmärrettävää, että monet ihmiset puhuvat DNA:sta tällä hetkellä. DNA-aihe palaa erityisesti, silloin kun on havaintoesteitä ylösnousemusprosessin todellisen luonteen ymmärtämiselle. Haluamme sanoa sinulle tämän. Ne joka kokevat jo ylösnousemusprosessia, ovat tulossa sillaksi ulottuvuuksien välille. Ne jotka eivät ole vielä tietoisesti astuneet ylösnousemusvirtaan, tulevat myöhemmin sillaksi ulottuvuuksien välille. Kolmannen ulottuvuuden olemassaolossa DNA:nne ei ole vastuussa värähtelystänne, tietoisuudestanne tai kyvystänne olla rakkautta - ja neuvoisimme varomaan kaikkia yrityksiä muokata geneettisesti jumaluutta.

Saa rohkeutta siitä tiedosta, että ylösnousemus ei vaadi erityisavaimia ja että sinulta ei puutu millään tavalla, sillä kuten olemme todenneet aiemmin, ylösnousemusvirtaus on kaikkien ihmisten ulottuvilla tänä aikana - poikkeuksetta - ja olette kaikki jumaluuden ilmaisua. Jokainen teistä jo kulkee lähteessä. Ei ole muuta tapaa kulkea kuin lähteessä. Lähde on polku, alkuperä, määränpää ja unelma kaikesta liikkeessä. Lisää yhteyttäsi lähde-energiaan ja huomaat, että kaikki huolet mitä sinulla ehkä on DNA:han liittyen, hoituvat itsestään.

10.7. INFORMAATIO

Olemme Arcturuslaisia. Tapaamme teidät sydäntilassa nyt ja pyydämme teitä lepäämään hetken.

Tänä aikana on hyvin, hyvin paljon informaatiota - enemmän kuin ulottuvillanne on ollut koskaan aiemmin. On informaatiopaisumus - joskus ajattelemme siitä näin!

Mikään informaatio ei ole väärää informaatiota, se kaikki saa teitä jollain tavalla lähemmäs omaa totuuttanne. Ja osa tuota totuutta on, että tunnette jo oman totuutenne - koska tuntiessanne totuuden, tunnistatte, miten se resonoi!

Olkaa ystävällisempiä ja lempeämpiä itsellenne! Menkää värähtelyn mukana!

Jos resonoitte totuuden kanssa tunnistaessanne sen, niin tunnette jo tuon totuuden.

Missä tuo totuus sijaitsee sisällänne? Kaikkialla! Ja myös kaikkialla ulkopuolella. Sitä on kaikkialla. Sitä on kaikki olemassaolossa!

Seuratkaa totuuden värähtelyä, kun tunnette sen. Seuratkaa intuitiotanne. Keskittykää tunteeseen ja se lisääntyy. Tunne nimittäin vetää magneettimaisesti informaatiota. Informaatiolla on mahdollisuus hukuttaa teidät, jos sallitte sen (naurua), kun taas eläminen värähtelyssä vetää automaattisesti tarpeellisinta informaatiota luoksenne tuolla hetkellä. Jatkuvasti!

Olemme Arcturuslaisia ja työskentelemme kanssanne korkeammalla värähtelytaajuudella, mitä silmänne voivat nähdä. Tapaamme kanssanne ulottuvuuksien poikki. Monista teistä on tulossa silta ulottuvuuksien välille. Kun teette sillan viidenteen ulottuvuuteen, teistä tulee säteilevä! Säteilynne on upeaa katsottavaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >