HomeViestejäMuita kirjoittajiaKesäkuu 2011 - Meg Benedicte - Kesäkuun kolmen pimennyksen vaikutus

Kesäkuu 2011 - Meg Benedicte - Kesäkuun kolmen pimennyksen vaikutus

KESÄKUUN KOLMEN PIMENNYKSEN VAIKUTUS

Kirjoittanut Meg Benedicte (www.NewEarthEvolution.com)
Kesäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kesäkuu 2011 on näyttänyt olevan läpimurtojen, romahdusten, muuttuvan tietoisuuden ja maailmanlaajuisen heräämisen toiminnantäyteinen kuukausi. Viiletettäessä kesäkuun viime päiviin, kahden aiemman pimennyksen liikevoima sinkoaa ihmiskunnan neulansilmän läpi uuteen todellisuusmaailmaan. Huipentumana tällä viikolla on 30.6./1.7. kolmas, osittainen auringonpimennys (uusikuu Ravussa), mikä muodostaa kardinaalisuurristin yhtymän Sirius-tähden kanssa ja näkyy pienistä osista valtamerta Etelämantereen ja eteläisen Afrikan välillä.

Pimennysten tiedetään muuttamaan sähkömagneettikenttäämme - maan magnetosfääri muuttuu, silloin kun planeettamme pimentää toisen planeetan ohikulkeva varjo. Tiedemiehet tunnistavat nyt korrelaation ihmistunteiden, fyysisen terveyden ja aurinkokunnan kosmologisen aktiivisuuden välillä. Onnettomuudet, aggressiivisuus ja väkivalta tekevät tilastopiikin näiden uudenkuun tapahtumien ja voimakkaiden auringonpurkausten aikana, johtuen ilmakehän lisääntyvistä ioneista. Pimennys vain vahvistaa tätä latautunutta energiaa lisäämällä stressiä toimimattomiin ja heikkoihin tilanteisiin. Tässä ympäristössä voimme olla horjuvia, epävakaita ja tuntea itseämme venytettävän äärirajoillemme, kun kauan lukkiutuneena olleet energiamallit hajoavat paineen alla.

Kolme kesäkuun pimennystä toistaa keskeistä teemaa, joka on vuodelta 1992, jolloin koimme samanlaiset kolme pimennystä samassa matemaattisessa asteessa 1.6., 15.6. ja 30.6. Muistele, missä olit vuonna 1992 ja mitä keskeisiä teemoja elämässäsi oli silloin … sillä käymme kirjoittamassa niiden lopputuloksen uudestaan nyt. Katso, miten päätöksesi muodostivat nykyisiä elämän olosuhteita ja missä olisit voinut ottaa eri suunnan. Meillä on tänä nimenomaisena aikana tilaisuus murtautua vapaaksi muodostetusta aikajanastamme ja vaihtaa polkua. Tavallaan universumi antaa meille toisen tilaisuuden!

Tämän kesäkuun kolme pimennystä ovat vuorovaikutuksessa Galaktisen keskuksen ja luomissykkeen, olemassaolon lähteen kanssa! Meitä siunataan galaktisen tiheyden spiraaliaallolla, mikä sykkii Galaktisesta keskuksesta ja kulkee nyt kohti maapalloa. On todisteita merkittävästi muuttuvasta säätilasta kaikilla aurinkokuntamme planeetoilla, kun ylösnousemusaallon ulkoiset kosmiset voimat luovat tiheämmän atmosfäärin ja korkeampia taajuuksia. Galaktisesta keskuksesta sykkivien fotonihiukkasaaltojen valelu nousee singulaarisuuden tyhjiötilasta. Viimeisen pimennyksen aikana rakas Sirius-tähtemme astuu tähän kehittyvään draamaan maan ylösnousemussuunnitelman portinvartijana. Tietokirjan mukaan tähtiportit avautuvat ja sallivat singulaarisuuden ylösnousemusaallon astua maan magnetosfääriin ja kollektiivimielen kenttään.

Tämä katalysoi henkisen vallankumouksen ihmisten sydämessä ja mielessä, kun singulaarisuussyke aktivoi DNA:n herättämään ykseystietoisuuden horroksessa olevat koodit. Nämä kolme pimennystä palvelevat massaheräämisen maailmanlaajuisena liipaisimena muuttamaan ajatuksia hengen luonteesta ja siitä, miten yhdistyä henkeen ja integroida henki jokapäiväiseen elämäämme. Meitä koodataan ja katalysoidaan yhdistymään taas jumalaisen henkemme kanssa tavoilla, jotka olivat aiemmin mahdottomia. Meidät laukaistaan paljastamaan sellainen informaatio vuodesta 1992, mikä oli piilossa tietoisuudeltamme, jotta voimme nopeuttaa liikerataamme valaistuneempaan olemassaoloon.

Kun korkeamman tietoisuuden aalto innostaa ja herättää ihmisten mieliä, havaintomme todellisuudesta muuttuu ja kehittyy kevyempiin/valoisampiin kokemuksiin. Enää emme ole taipuvaisia takomaan ja taistelemaan toistemme kanssa Darwinin tuhoavalla ja kilpailevalla "vahvin selviytyy" -toimintamallilla. Uusi tietoisuutemme korostaa ja valaisee, miten vallitseva kilpailu, sääntelemätön kapitalismi ja rotusodat ovat hyvin vahingollisia osallisille, luonnolle ja maapallolle. Sillä jos ihmiskunta aikoo jäädä henkiin, meidän on yhdistyttävä ja tehtävä yhteistyötä huolehtiaksemme toisistamme ja kaikesta elämästä tällä planeetalla. Meidän on syleiltävä singulaarisuutta ja yhteisyyttä, mikä juoksee kaiken läpi - Lähteen elämänvoimaa!

DNA:mme saa jatkuvaa palautetta sähkömagneettisesta ympäristöstämme, johtuen aika-avaruuden kaarevuudesta ja pyörteestä Galaktisessa keskuksessa. Meidän on revittävä egomieli irti erillisyyden harhasta ja polarisoituneesta maailmasta, jotta voimme alkaa elää uuden maan singulaarisuusmallissa. Silloin kun mielemme voi nähdä ja tuntea keskinäisen yhteytemme, voimme tuntea empatiaa toisia kohtaan ja myötätunto poistaa polariteetin. Peilineuronit aivoissa vaikuttavat biologiseen reagointiimme ulkoiseen ympäristöön ja sillä miten hahmotamme maailman, on suora vaikutus fyysiseen ja tunnetilaamme. Bio-energeettinen järjestelmämme reagoi jatkuvasti palautteeseen yhtenäiskentästä, mikä muuttaa DNA-koodauksemme muotoa.

Silloin kun näemme maailman ykseystietoisuuden kautta, pystymme tuntemaan yhteytemme henkeen ja singulaarisuuden sykkeeseen … pystymme hyppäämään eri tilaan, vapaana polariteetista ja astumaan 2000-luvun informaatioaikaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >