HomeViestejäMuita kirjoittajiaMaaliskuu 2011 - Cynthia - Miten viimeaikaiset auringonpurkaukset vaikuttavat meihin?

Maaliskuu 2011 - Cynthia - Miten viimeaikaiset auringonpurkaukset vaikuttavat meihin?

MITEN VIIMEAIKAISET AURINGONPURKAUKSET VAIKUTTAVAT MEIHIN?

Kirjoittanut Cynthia (spiritofmaat.com)
Spirit of Ma'at -verkkolehti, maaliskuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mitä tarkkaan ottaen auringonpurkaus on ja miten se vaikuttaa meihin?

Auringonpurkaus on magneettimyrsky auringon pinnalla, mikä näyttää hyvin kirkkaalta pisteeltä ja kaasumaiselta pintaräjähdykseltä. Auringonpurkaukset vapauttavat valtavan määrän korkean energian hiukkasia ja kaasuja, jotka ovat valtavan kuumia. Ne syöstään tuhansien kilometrien päähän auringonpinnasta.

Mitch Battrosin (Earth Changes Media) mukaan "Maya-vanhimpiemme yksi parhaiten tunnetuista profetioista tai ennusteista on viesti aikakautemme muuttuvasta toimintamallista. Mayat sanovat, että olemme nyt muutos- ja konfliktiajassa. Muutos tulee ulkoa säätilana, luonnonilmiöinä, taivaallisina häiriötekijöinä (auringonpurkaukset) ja ihmisten itse aiheuttamana traumana. Konflikti tulee sisältä henkilökohtaisena muutoksena, suruna, hämmennyksenä, masennuksena, ahdistuksena ja pelkona. Sanotaan, että olemme risteyksessä. On aika valita uusi polku, päättää uuden itsen ja yhteisön suunnasta, uskaltautua tuntemattomaan ja löytää aito identiteettimme. Toiset päättävät pysyä samalla tiellä, pysyä tutussa ja ponnistella kovasti säilyttääkseen ennustettavuuden."

Äskettäinen New Scientist -lehdessä julkaistu tutkimus vihjaa suureen yhteyteen aurinkomyrskyjen ja ihmisen biologiavaikutuksen välillä. Kanava mikä auttaa varautuneet hiukkaset auringosta ihmiseen, on sama kanava, joka ohjaa maan säätilaa maan magneettikentän kautta ja myös ihmisiä ympäröivän magneettikentän kautta.

Viimeaikaiset geomageettiset myrskyt aiheuttavat maan muutostapahtumia maanjäristyksinä, vulkaanisina purkauksina, hurrikaaneina, tornadoina ja myrskytuulina.

Geomagneettinen aktiivisuus auringossa vaikuttaa ajatuksiimme

Auringon aktiivisuuden tiedetään vaikuttavan ihmistietoisuuteen. Auringonpurkaukset vaikuttavat keskushermostoon (vatsan limakalvot), koko aivotoimintaan (mukaan luettuna tasapainotila) sekä ihmisen käyttäytymiseen ja kaikkiin psyko-fyysisiin (mentaali-tunne-fyysinen) reaktioihin. Auringonpurkaukset voivat tehdä meistä hermostuneen, ahdistuneen, huolestuneen, tutisevan, meitä huimaa, puistattaa, ärsyttää, olemme veltto, uupunut, unohteleva, meillä on sydämentykytystä, pahoinvointisuutta ja levottomuutta ja viimeisenä muttei vähäisempänä, meillä on pitkittynyttä painetta päässä ja päänsärkyä. Oletteko kokeneet mitään yllä olevasta viime aikoina?

Auringonpurkaukset ja fotoniaallot muuttavat fyysisen todellisuutemme kudosta, kun niillä on voimakas vaikutus fyysiseen solutasoomme, mikä saa solumuistot avautumaan ja puhdistumaan. Koemme usein tämän kehon kuumentumisena ja "kuumina aaltoina". Alemmat tunteemme ovat matalavärähteistä energiaa tallennettuna soluihimme menneistä kokemuksista ja traumoista, joita olemme kohdanneet muttemme koskaan käsitelleet - joten te tallentuvat solumuistiin. Fotonienergia on paljon korkeamman taajuuden energiaa, mikä vetää esiin matalamman tunnetaajuuden, jotta se voidaan kalibroida korkeampaan taajuuteen.

Näin huomaamme vapauttavamme näitä matalampia surun tunteita tietämättä miksi. Nämä puuskat kestävät noin 20 minuuttia ja jäämme ihmettelemään, mistä nämä tunteet tulivat tyhjästä. Suunnitelmamme elementteihin kytkeydytään solutietoisuudessa ja kun suunnitelmaa vahvistetaan fotonienergioilla, suunnitelman elementit vuotavat tietoisuuteemme ja alamme muistaa sielumme tarkoituksen. Meidät vedetään tekemään muutoksia elämässämme, mutta emme oikeastaan käsitä miksi.

Mielenkiintoinen tosiasia tästä energiasta on, että koska se on korkeampaa taajuutta, se saa aikaan ajatustemme välittömän ilmentymisvoiman, mikä merkitsee, että sen luomme välittömästi, mitä ajattelemme. Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut elinaikanamme ja tästä syystä monet ihmiset kirjoittavat kirjoja vetovoimasta.

Fotonienergia yhdistyy ajatuksiimme, joten on tärkeää, että tiedämme, mitä haluamme - sen sijaan mitä emme halua. Muuten ilmennämme enemmän sitä, mitä emme halua. Jos olet muutos- ja transformaatioprosessissa, tämä energia toimii sinulla hyvin. Toisaalta, jos olet jumissa menneisyydessä uhrina olemisen ja vihan vuoksi, ilmennät vain lisää syitä pysyä jumissa uhriudessa, kunnes olet valmis päästämään siitä irti.

Huom.: Muinaiset kirjoitukset, mukaan luettuna raamattu, kehottavat meitä katsomaan taivaalle, koska se loisi katalyytin, mikä synnyttäisi muutoksen maan päälle tänä aikana.

Viimeaikaisten auringonpurkausten vaikutuksia

Monet ihmiset ovat tunteneet viime aikoina kiihtymystä ja levottomuutta. Auringonpurkaukset voivat hajottaa vanhoja malleja, joita ei enää tarvita, jotta uusia voi ilmestyä. Tämä voi saada olomme tuntumaan yliaktiiviselta ja uupuneelta samanaikaisesti. Se voi aiheuttaa sekasortoa teknologiassa, kuten tietokoneissa.

Alamme huomata monia uusia oireita. Aika ja paikka alkavat huojua vieläkin arvaamattomammin kuin ennen. Meiltä näyttää menevän ajantaju. Meiltä katoaa sanoja puhuessamme. Päivä vain häviää jonnekin. Monet meistä eivät nuku hyvin … taaskaan. Yöllä on paljon kääntymistä ja vääntymistä ja monilla on epätavallisia unia. Tunnemme valtavia voima-aaltoja kehossa ja niitä seuraa energian putoaminen. Raportoidaan pahoinvoinnista, kehokivuista ja -säryistä ja huimauksesta. Monet ihmiset tuntevat pakahduttavaa surua. Jotkut tuntevat ikään kuin kulkevansa veden päällä. Toiset sanovat kaiken pyörivän, kun he sulkevat silmänsä illalla. On raportteja näköhäiriöistä, sisäkorvan ongelmista, soimisesta korvissa, kurkku- ja kilpirauhasongelmista, kylmistä jaloista ja kummallisesta kielen kuivumisoireesta.

Koetko mitään tästä? Tätä ei pidä pelätä - olla vain tietoinen, mitä se on, ja levätä enemmän ja juoda paljon vettä. Ja mitä tahansa teetkin, pidä mielessä, että järjestelmämme ovat uudelleenkalibroitumassa tavoilla, jotka lopulta sallivat meidän värähdellä paljon korkeammalla tasolla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >