HomeViestejäMuita kirjoittajia26.2.2011 - Shelley Young - Virran tärkeys

26.2.2011 - Shelley Young - Virran tärkeys

VIRRAN TÄRKEYS

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Shelley Young (trinityesoterics.wordpress.com)
26.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät!

Miten mielellämme olemmekaan seurassanne tänään. Haluaisimme kunnioittaa teitä tulemalla sisään ja liittymällä osaksi tätä upean siunattua ryhmää. Ja tietysti sanoessamme "ryhmä", emme tarkoita vain niitä, jotka ovat tässä huoneessa, vaan myös niitä, jotka kokevat tämän lähetyksen lukemalla sen internetistä myöhemmin.

Miten siunatussa ajassa olemmekaan, rakkaat ystävät! Miten hämmästyttävää aikaa planeetallanne. Olette kokeneet tapahtumia, joiden kokemista maaplaneetalla olette odottaneet vuosituhansia. Tämä on siunattua aikaa tosiaankin ja sielunne täyttää tehtävänsä olemalla täällä ja kokemalla ne ajat, joissa olette tällä hetkellä.

Nimittäin te olette sieluja, jotka päättivät tulla. Pelasitte uhkapeliä sillä uskolla, että ihmiskunta pystyisi luomaan uuden maailman ja että ylösnousemusprosessi voisi tapahtua maan päällä ettekä saisi aikaan täydellistä katastrofia ja planeetan häviämistä, kuten oli tapahtunut aiemmin sitä yritettäessä. Te kollektiivikokonaisuutena olette nostaneet värähtelyä siihen pisteeseen, ettei se ole vain mahdollisuus, vaan todellisuus. Miten jännittävää todellakin! Riemuitsemme, kun katselemme teidän liikkuvan eteenpäin tässä prosessissa. Siunattua aikaa todellakin. Haluamme kietoa teidät ehdottoman rakkauden viittaan tänään. Sallikaa itsenne tuntea se. Sallikaa se vajota huokosiinne, soluihinne. Paistatelkaa siinä, rakkaat ystävät, koska ansaitsette sen. Olette tehneet kovasti työtä.

Haluamme puhua jollekin niille tässä ryhmässä, jotka eivät ehkä ole kokeneet tätä aiemmin, niille jotka ymmärtävät, että jotain tapahtuu, mutta heillä ei ole kovin paljon tietoa tässä kohtaa. Monet jotka ovat vasta heräämässä, ovat hämmentyneitä siitä, mitä tarkoitamme ylösnousemusprosessilla. He ajattelevat: "Voi hyvänen aika, tämä hyvin tärkeä asia on tapahtumassa. En ole valmis. En ole tehnyt riittävästi. En ole opiskellut. Olen myöhässä. Olen myöhässä tässä pelissä. Olen myöhässä osallistuakseni tähän. Miten voin vaikuttaa? On joitain, jotka ovat tehneet uutterasti työtä vuosia. Miten voin vaikuttaa juuri nyt?"

Rakkaat ystävät, tietäkää, ettei ylösnousemiseksi vaadita mitään välttämätöntä tietoa ylösnousemusprosessista. Monet uskottelevat teille, että tarvitsette erityisiä DNA-aktivointeja tai erityisparannusta tai teidän on meditoitava tietyllä tavalla tai teidän on seurattava abc-askelia päästäksenne siihen. Ihmiset rakastavat ohjeita. He haluavat käsikirjan. Miten pääsen sinne? He haluavat kartan. Jos haluatte tehdä noita asioita, se on ehdottomasti ok. Usein ihmisyydessänne tuntuu paremmalta tehdä jotain, joten jos se saa olonne tuntumaan siltä, että siirrytte eteenpäin, jos huomaatte siitä olevan hyötyä, niin antakaa palaa ehdottomasti. Mutta ylösnouseminen ei perustu TEKEMISEEN, rakkaat ystävät, se perustuu OLEMISEEN. Ymmärrättekö?

Niinpä haluamme kertoa aloittelijoille ja kaikille niille, jotka haluavat kuunnella, että ylösnousemiseksi näinä aikoina vaaditaan vain antautuminen virtaan, koska tuo virta vie teitä eteenpäin. Virta vie teidät sinne, missä teidän täytyy olla. Virta seuraa sitä, minne sielunne haluaa teidän menevän. Antautumalla virralle olette korkeimmassa harmoniassanne. Antautuja sanoo: "Luotan, että oppaani, auttajani ja universumi johtavat minut sinne, missä minun tarvitsee olla." Antautumalla virralle otatte vastaan korkeimman harmonianne ja valitsette pienimmän vastuksen polun. Silloin kun olette virrassa, olette poissa egosta, tuosta osastanne joka epäilee, vastustaa ja taistelee mahtavasti pitääkseen asiat samoina ja pitääkseen teidät pienenä.

Sen valtavasta kauneudesta ja vaivattomuudesta huolimatta monista ihmisistä virran seuraaminen on erittäin vaikeaa. Se näyttää liian helpolta ollakseen tehokasta. Meistä se on hassua, koska teidän on vaikea seurata sitä yksinkertaisuuden vuoksi. Ihmiset alkavat tehdä siitä monimutkaista. Miten pääsen siinne? Miten pysyn virrassa? Mitä askeleet ovat? Gabriel, kerro meille. Anna meille ohjekirja!

Virta merkitsee helpon polun seuraamista. Kerromme teille, että pääsette, minne haluatte, antautumalla ja valitsemalla helpon polun. Kyse ei enää ole taistelemisesta. Kyse on hyväksymisestä ja sallimisesta. Usein ihmisistä on erittäin vaikeaa vain löytää ensimmäinen askel. Sanoisimme teille, että sillä ei ole merkitystä, minkä askeleen otatte. Ottakaa mikä tahansa askel. Vain liikkukaa. Antautukaa. Koska silloin virta pyyhkäisee sisään ja alkaa välittömästi liikuttaa teitä siihen suuntaan, mihin teidän täytyy mennä. On mahdotonta ottaa väärää askelta, jos antaudutte virtaan.

Virta on tärkeämpi kuin koskaan aikoina, jollaisissa olette tällä hetkellä, koska virta sopeutuu. Planeetta on muuttumassa, rakkaat ystävät. Aika on muuttumassa. Olette tietoisia tästä. Jos antaudutte virtaan, se auttaa teitä harmonisoitumaan energeettisesti ja navigoimaan näitä muutoksia mahdollisimman helposti. Silloin kun ihmiset alkavat kovasti huolestua ylösnousemusoireistaan, he ottavat painopisteensä pois virrasta ja alkavat keskittyä siihen, mitä eivät halua. Ne ovat vain kasvukipuja, rakkaat ystävät. Kiinnittäkää niihin vähän huomiot, ne eivät kestä kauan. (Shelleyn huomautus: Jos teillä on terveyshuolia, toimikaa terveydenhoitoammattilaisten ohjeiden mukaisesti.)

Pysymällä virrassa pystytte kokemaan paljon synkronismia ja taianomaisia hetkiä, joita universumi antaa teille. Maan valaistuvana lapsena korkeimmat ilmennyksenne voivat tapahtua. Tärkeät sielut jotka teidän on tavattava siirtyäksenne eteenpäin, tulevat luoksenne, koska antautumalla virtaan annatte oppaillenne luvan todella tulla mukaan ja auttaa teitä mahdollisimman laajasti. Oppaanne eivät koskaan johda teitä epätarkoituksenmukaiseen paikkaan.

Virta ei kunnioita ainoastaan teitä, vaan se kunnioittaa myös rakkaitanne. Virta tuntee vain korkeimman parhaan kaikille osallisille ja virta liikkuu vain eteenpäin. Näettekö tämän kauneuden ja yksinkertaisuuden, rakkaat ystävät? Virta ohittaa täysin egoitsen. Se jättää sen taakse ja laittaa teidät korkeimpaan harmoniaanne. Se sallii teidän kulkea voimaantumisen polkua ja se on todella kaunista katsottavaa.

Ne jotka syleilevät virtaa, tietävät olla järkyttymättä tai pelkäämättä niitä maanmuutoksia, joita tapahtuu tällä hetkellä. He pysyvät keskuksessaan, tyynenä, rauhallisena ja varmana, että kaikki se mitä tapahtuu, on koko ihmiskunnan korkeimmaksi parhaaksi. Aivan kuin oppaitanne, heitä voivat surettaa vaikutukset maan päällä, mutta he ymmärtävät, että se on osa prosessia, mikä on tarkoituksenmukainen ja vaadittava. Niistä jotka ovat virrassa, tulee hämmästyttäviä opettajia muille, koska he pysyvät poissa pelosta, joten heistä tulee esimerkki siitä, mitä olla, ja tämä on tehokkain opettaja, mitä koskaan on, kuten olemme sanoneet. Teistä tulee johtajia olemalla virrassa, rakkaat ystävät, ilmentämällä hyväksyntää ja sallimista. Ihmiset haluavat tietää, miten päästä valaistumispaikkaan. Se on niin yksinkertaista kuin antautua virtaan ja luottaa pysyäkseen siinä.

Nyt haluamme puhua joistain muutoksista, joita tapahtuu planetaarisesti. Olette kokeneet valtavia muutoksia planeetallanne. Auringonpurkaukset olivat hämmästyttävä tapahtuma teille. Monet teistä ovat kokeneet korostunutta energiaa, korostunutta positiivisuutta, innostusta ja iloa, koska planeetta sai voimakkaan valoenergiasykkeen, mikä tuli auringostanne. Jos ymmärtää, että valoa vaaditaan elämiseen, niin silloin saadessanne niin suuren valotulvan tai -sykkeen, minkä Gaia juuri sai tässä kuussa, se vaikuttaa teihin syvällisesti. Se on syke, joka liikuttaa esiin ja ulos sen, mitä teidän ei kannata enää ottaa mukaanne, kun siirrytte eteenpäin. Se työntää negatiivisuutta ja tiheyttä ulos teistä ja myös planeetastanne ja tästä syystä olette nähneet maanjäristyksiä ja vastaavaa. Se auttaa teitä päästämään irti - se antaa teille ikään kuin monumentaalisen universaalin työnnön eteenpäin. Kaikki hyvin tarkoituksenmukaista.

Teillä on ehkä myös kokemuksia sieluista ympärillänne, joilla on diagnosoitu sairauksia kehossaan. Tästä tulee aina vain yleisempää pitkin vuotta. Älkää pudistako päätänne ja ajatelko: "Tämä on kamalaa!" Rakkaat ihmiset, se on siunaus! Nämä asiat eivät enää väijy pinnan alla, ne tuodaan esiin käsiteltäväksi. Käytettävissä on tukea niiden käsittelemiseen. Teistä tulee tietoinen siitä, mikä aiheutti vaivan kehossa, ja parannuskeinoja on ulottuvillanne, jos se on sellaista, minkä sielunne valitsee. Jotkut eivät ehkä valitse kokevansa parantumista ja päättävät lähteä kotiin ja sitä päätöstä kunnioitetaan. Se tehdään aina sielutasolla sen mukaan, mikä on korkein kokemus tuolle sielulle tässä inkarnaatiossa. Mutta monet kokevat sellaisen parantumisen, mitä he eivät ajatelleet mahdolliseksi tässä elämässä.

Kuljette tällä planeetalla ehdottomana ihmeiden aikana, rakkaat ystävät. Miten siunattuja olettekaan ollessanne täällä! Miten teitä rakastetaankaan, kun katselemme teidän siirtyvän eteenpäin näinä hämmästyttävinä aikoina. Me katselemme teidän siirtyvän pelkonne yli. Katselemme teidän sivuuttavan monien, monien elämien ehdollistumisen. Katselemme teidän olevan kuin vastasyntyneitä vauvoja, jotka löytävät kokonaan uusia tapoja olla ja tehdä asioita. Löydätte uusia asioita itsestänne koko ajan.

Kunnioittakaa itseänne, rakkaat ystävät! Ymmärtäkää sen laajuus, mitä olette kokemassa planeetallanne juuri nyt. Lakatkaa olemasta niin ankaria itsellenne! Rakastakaa itseänne ehdottomasti. Antakaa itsellenne, mitä tarvitsette ollaksenne mukavasti. Katsokaa itseänne korkeammasta perspektiivistä, paljolti samaan tapaan kuin oppaanne katsoisivat. Nähkää, miten erityinen todella olette.

Monista teistä on vaikeaa keskittyä itsensä. Ette halua näyttää itsekkäältä. Itsellenne sen antaminen, mitä tarvitsette näinä ennekuulumattomina aikoina, ei ole itsekästä, rakkaat ystävät - se on itsensä tiedostamista. Näiden kahden välillä on suuri ero, koska itsekkyys palvelee yhtä, kun taas itsensä tiedostaminen palvelee kokonaisuutta. Niinpä lopettaessamme tänä mitä kauneimpana päivänä kumarramme teille ja kunnioitamme teitä tulemisesta tänne ja kulkemisesta rohkeasti näiden monumentaalisten muutosten kohdatessa. Olette täällä korkeimmassa palveluksessanne, rakkaat ystävät, emmekä voisi olla ylpeämpiä tai rakastaa teitä enemmän kuin teemme tällä hetkellä. Tässä on kaikki, mitä meillä on teille tänään.

Arkkienkeli Gabriel, Shelley Youngin välityksellä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >