HomeViestejäMuita kirjoittajiaElokuu 2010 - Edna G. Frankel - Kannabis parantaa syöpää?

Elokuu 2010 - Edna G. Frankel - Kannabis parantaa syöpää?

KANNABIS PARANTAA SYÖPÄÄ!?!

Valon veljeskuntaa kanavoinut Edna G. Frankel (www.beyondreiki.com)
Elokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, tervehdys Valon veljeskunnalta. Liitymme taas kerran seuraanne, kun suhauttelette kohti jännittävintä tulevaisuutta, mitä ihmiskunta on koskaan nähnyt! Vuosituhannen muutoksen viime vuodet menevät ohi nopeassa draaman, melun ja liikkeen utuisuudessa. Paras neuvomme teille tässä lukemisenne hetkessä on: hidastakaa! Ottakaa rauhallisesti. Jos meillä olisi tunnuslaulu, se olisi acappella-laulu nimeltään "Dont't Worry, Be Happy!" (= älä huolehdi, ole onnellinen), jonka on tehnyt ?

Henkinen reseptimme teille on kuunnella tätä laulua ainakin kerran päivässä ja myös laulaa ja tanssia sitä! Antakaa palaa, yllytämme teitä olemaan hulluja! Jos tämä osoittautuu vaikeaksi teille, pyytäkää jotain lasta auttamaan. (Naureskelua, miten upea perinne aloitettavaksi kotonanne!) Eksyminen leikkihetkeen voi olla suora linja korkeampaan viisauteen. Olkaa lapsen kaltaisia astuaksenne taivasten valtakuntaan! Lapsellinen heittäytyminen voi yhdistää teidät suoraan oikeaan aivopuoliskoonne ja sieltä auraanne, mikä on energiayhteytenne korkeampaan itseenne ja kaikkeen muuhun. Kyllä, menkää leikkimään, lapset, ja löytäkää suurimmat vahvuutenne ja lahjanne matkan varrella.

Aluksi haluaisimme korjata modernin myytin, joka on alkanut levitä nimestä "Valkoinen veljeskunta". Tämä ei tietenkään ole ensimmäinen kerta, kun tätä nimeä ovat alentaneet ihmiset, jotka vainoavat toisia ihmisiä jonkin uskomansa ennakkoasenteen nimissä. Meistä on hyvin huvittavaa tulla syytetyksi sekaantumisesta ihmisten draamaan tai muusta osallistumisesta johonkin fyysiseen kumouksellisuuteen. Meitä on syytetty perättömällä huhulla liitosta Illuminatin kanssa, mikä on vain juoni valon himmentämiseksi kauniin planeettanne ympärillä. Teille on pakkosyötetty valheita niin monin tavoin ja monilla tasoilla, että teidän kuuluu herätä näkemään, mitä todellisuudessa tapahtuu! Auttamaan tietoisuutenne laajenemista annamme teille tämän lainauksen:

"Ehdollistunut mieli reagoi sanomalla: "En aio katsoa tätä todistetta. Sivuutan sen, koska se on niin erilainen." Tämä ehdollistunut mieli on uskomattoman vangittu, kun taas ajattelu on vapaata." (Lainaus David Ickeltä "Käärmerodusta" youtube.com)

Pitäkää tämä sitaatti mielessä, kun luette tätä artikkelia, koska kaikki mitä luulette tietävänne kannabiksesta, oli erinomaista aivopesua koko maan saamiseksi uskomaan, että kannabis on paha huume, mikä johtaa nuorisonne väärälle polulle.

Tässä tekstissä haluaisimme keskittyä "lääkinnällisen marihuanan" kasvavaan hyväksymiseen. Amerikassa on käytetty miljoonia dollareita herjaamaan kannabista ja kriminalisoimaan se - enemmän kuin on käytetty syöpätutkimukseen. Neljäkymmentä vuotta USA:n hallitus on peitellyt totuutta: kannabiksella on monia, monia FTMS (fyysinen, tunne, mentaalinen, henkinen) -parannushyötyjä. Ja hyvin harvoja, jos mitään, vaarallisia sivuvaikutuksia. Niille jotka uskovat sokeasti kaiken, mitä heille kerrotaan, kannabiksesta tuli vain yksi risu heidän rajoittuneiden uskomustensa kokkoon. Tiedämme, että on vaikeaa pysyä objektiivisena, kun ulkoiset voimat vääntävät näkökulmaanne suuntaan tai toiseen. Tulee vaikeammaksi pysyä objektiivisena, kun teillä ei ole riittävästi informaatiota tai kun teille syötetään väärää informaatiota.

Silloin kun istuudutte kokoamaan palapeliä tietämättä, miltä lopullinen kuva näyttää, te ette voi arvioida, onko teillä kaikki palat tai kaikki oikeat palat. Teillä ei ole aavistustakaan lopputuloksesta. Maalataksenne koko kuvan siitä, miltä nykytodellisuutenne näyttää, teidän on tiedettävä, mitä kysymyksiä esittää! "Circle of Grace" -työssä annamme 12 kysymyksen luettelon esitettäväksi parannussessiossa, mikä auttaa yhteistyötämme ja nopeuttaa matkaanne kohti parantumistanne ja tasapainottumistanne maan lisätessä energioitaan. Samalla tavalla esitimme kysymyksiä kanavamme tutkittavaksi, selkeän ja yhtenäisen kuvan kokoamiseksi FTMH-todellisuusrakenteenne kerroksista. Ensimmäinen kysymys: mitä ovat lääkinnällisen kannabiksen hyvät ja huonot puolet?

Tämä aihe on ollut uutisissa useita vuosia, kun liitovaltion lain toimeenpanijat taistelevat osavaltion vastaavien kanssa Amerikassa. Tämä kamppailu paikasta, verotuksesta ja muista aiheeseen liittymättömistä poliittisista kysymyksistä kuohuttaa esiin eettisiä, moraalisia ja lainopillisia oikeuskysymyksiä. Tämä ryöstää ihmisiltä täysin avun, mitä he tarvitsevat - taas yksi tapa, jolla teiltä otetaan pois henkilökohtaisia oikeuksia. Suuremman kuvan ymmärtämiseksi tai näkemiseksi on astuttava taaksepäin ja tarkasteleva historiaa. Jätämme erottelevan mielenne päätettäväksi, mikä kuulostaa todelta teistä.

Ennen kuin aloitamme, haluaisimme korjata yleisen väärän oletuksen: hamppu ja kannabis ovat serkkuja samassa kasvilajissa, mutta ne ovat kaksi eri kasvia! Ne eivät edes näytä samalta. Hamppukasvissa on päävarsi, josta lehdet kasvavat. Hamppu ei tuota kannabisnuppuja ja tutkimus osoittaa, että hamppu sisältää alle 0.3% THC:tä (= tetrahydrokannabinoli). Kuitenkin hamppuöljyssä on tulehdusta poistavia ominaisuuksia, joita ei pitäisi sivuuttaa. Kannabis mikä tunnetaan marihuanana, sisältää 6-25% THC:tä. Kannabis kasvaa oksia päävarresta ja sitten oksista lehtiä, joiden päähän tulee nuppuja. Toisaalta hamppu tuottaa siemenkotia, jotka ovat täynnä planeetan ravinteikkaimpia siemeniä! Historia näyttää teille, että kaikki kansat tunsivat kerran kummankin kasvin ja käyttivät niitä eri tarkoituksiin. Tällä hetkellä Amerikka on ainoa maailman maa, joka kieltää sekä hampun että kannabiksen kasvattamisen.

Ensin haluaisimme muodostaa tarkastelumme rajat. Emme keskity siihen kapeaan väestösegmenttiin, joka on jäänyt kiinni riippuvuuksiin - liikakäyttö tai väärinkäyttö ovat eri asia. (Hyvä uutinen - naureskelua - Lindsley Lohan on ulkona vankilasta ja vieroitushoidossa!) Käyttäessä matalina määrinä useita kertoja päivässä ihmiset voivat saada valtavaa kivun lievitystä kannabiksesta moniin eri tiloihin. Miksi? Koska luominen toimii näin: jokaista maapallon sairautta varten kasvaa vastalääke jossain. Vielä parempaa, kannabis on "terveystonikki", joka parantaa kaikkien sisäisten järjestelmienne toimintaa. Ja asioiden helpottamiseksi kannabiksen suunniteltiin kasvavan kuin rikkaruoho!

Melkein 3000 vuotta sitten kiinalaiset käyttivät kannabista teenä hoitamaan malariaa, kihtiä, reumatismia ja monia muita sairauksia. Muinaiset egyptiläiset käyttivät kannabista sairauteen ja stressiin. Intiassa kannabista käytettiin lääketieteelliseen ja tunnepuolen tasapainottomuuteen ja lievittämään synnytyskipuja. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät kannabista lääkityksenä ihmisille, hevosille ja lemmikeille. Alkuperäiset amerikkalaiset - Hopit ja Mayat - ja melkein kaikki alkuperäisrodut käyttivät kannabista lääkintäyrttinä ja myös uskonnollisena työkaluna. Luonnon hyödyllisten kasvien runsaudensarvessa kannabiksella on pitkä luettelo positiivisia ominaisuuksia eikä mitään tunnettuja sivuvaikutuksia.

1800-luvulle saakka kannabista käytettiin lääkkeenä ympäri maailmaa ja se oli kivun lievityksessä ensimmäisellä sijalla ennen aspiriinin keksimistä. Kannabista käytettiin myös hoitamaan migreeniä, masennusta, unettomuutta, pahoinvointia ja lihasjännitystä. Sen havaittiin olevan diureetti (tasapainottaa kehon vesitasoa), antiemeettinen (lopettaa oksentamisen), antiepileptinen (lopettaa kohtauksen), anti-inflammatorinen (vähentää turvotusta), analgesinen (vähentää kipua) ja antipyreettinen (vähentää kuumetta). (Wikipedia.com Medical Cannabis s. 8)

Amerikan siirtomaissa hamppu oli puuvillan jälkeen toiseksi suurin viljelykasvi. Vaateita, köyttä, paperia, polttoainetta, öljyä ja siementuotteita - hamppukasvista käytettiin jokainen osa. Kyllä, Amerikan perustuslaki kirjoitettiin hamppupaperille, mikä on paljon kestävämpää kuin tämän päivän puumassapaperi. Hamppu kasvaa paljon nopeammin kuin puut ja se voisi pelastaa suurelta osin planeettanne metsien hävittämisen. Vielä parempaa, hampputuotteet ovat biologisesti hajoavia, toisin kuin tämän päivän muovituotteet. Mitä siis tapahtui historiassa, että näistä hyvin hyödyllisistä kasveista tehtiin laittomia USA:ssa?

Tunnette vanhan tarinan Illuminatista, joka on vuosisatojen ajan pyörittänyt salaa maailmaanne. He päättävät, mitä tapahtuu tai mitä ei tapahdu sodassa, politiikassa, taloudessa, biokemiallisessa kontrolloinnissa eli kaikissa ulkoisen maailmanne tapahtumissa. Tässä on hyvät raamit palapeliinne, rakkaat ystävät. Vuoden 1937 Marihuanaverosäädöksessä USA kielsi kannabiksen ja hampun ja teki niiden kasvattamisesta laitonta. Miksi? No, Rothschildeillä oli miljoonia dollareita investoituna puualueisiin ja hamppu uhkasi heidän voittojaan. Tästä syystä olette edelleen tähän päivään saakka rakentaneet taloja puusta.

Suurella lääketeollisuudella oli paljon menetettävä, mikä vuoksi teitä käsketään tänä päivänä ottamaan synteettisiä pillereitä luonnon vaihtoehtojen sijasta. Myös suurella öljyteollisuudella oli valituksensa, koska hamppuöljy kilpaili monien öljytuotteiden kanssa. Hamppuöljyä voidaan kaataa suoraan dieselmoottoriin! Toinen esimerkki, vaseliini ja kaikki sen muunnelmat ovat öljypohjaisia tuotteita - ettekö laittaisi lapsenne herkälle iholle mieluummin kasvipohjaista voidetta? Myös muoviteollisuus olisi voinut mennä eri suuntaan, sillä hampusta tehtävä muovi on biohajoavaa. Sen sijaan miljardit ja miljardit muovipullot tukkivat kaatopaikkojanne. Nuo pullot kestävät taatusti pidempään kuin te ja lapsenne! Alatteko nähdä suuremman kuvan, rakkaat ystävät?

1970-luvun alussa kannabiksen havaittiin alentavan silmän sisäistä painetta ja siitä tuli hoitokeino glaukoomaan. Vaikka se oli edelleen laitonta, hallitus pyysi NIH:a (kansallinen terveyslaitos) valvomaan tutkimusta, jonka tarkoituksena oli havaita, miten vahingollista kannabis oli ihmisen immuunijärjestelmälle. Virginian lääketieteen collegen tutkimus ei havainnut mitään haittoja millään tasolla testaamiseen käytetyillä hiirillä, jotka olivat täynnä syöpäsoluja. Sen sijaan havaittiin, että "THC hidasti kolmenlaisen syövän kasvua hiirissä: keuhkosyöpä, rintasyöpä ja viruksen aiheuttama leukemia". Arvioitiin, että THC jatkoi hiirien elinaikaa 36%:lla kontrolliryhmään verrattuna. (Raymond Cushing: Pössyttely kutistaa kasvaimia - Hallitus tiesi vuonna 1974)

Sitten presidentti Gerald Ford lopetti kannabiksen julkisen tutkimisen ja määräsi DEA:n (lääkintähallinto) takavarikoimaan kaiken materiaalin Virginian tutkimuksesta ja kaikista muista riippumattomista tutkimuksista ympäri maata. Sillä välin "huumeiden vastaisella sodalla" oli uusi/vanha mainoslapsi, marihuana, joka oli tähtenä "Marisätkähulluuden" uusintaversiossa. Tähän päivään mennessä USA:n hallitus on käyttänyt enemmän miljoonia kuviteltujen valheiden levittämiseen kannabiksesta kuin syöpätutkimukseen. Mitä se kertoo teille? Ei haluta parantaa syöpää, se on liian kannattavaa. Hoidot joita nykylääketieteenne tarjoaa teille, ovat myrkkyä, kuten jo tiedätte. On ironista, että lääkärit tarjoavat nyt kannabista syöpäpotilaille lievittämään sytostaattihoidon ja sädehoidon huonoja vaikutuksia. Tämä lainaus summaa sen parhaiten:

"Miljoonat ihmiset ovat kärsineet kammottavan kuoleman. Monissa tapauksissa perheet ovat kuluttaneet säästönsä vaarallisiin, myrkyllisiin ja kalliisiin lääkkeisiin. Nyt vasta alamme käsittää, että samalla kun marihuana ei ole tappanut ketään, sen kieltäminen on tappanut miljoonia." ( www.gsalternative.com/2010/05/cannabinoidskillcancer)

Yhtään kuolemaa ei ole raportoitu kannabiksen nielemisestä. Keuhkosyöpää tai "ruskeiden keuhkojen syndroomaa" ei ole löydetty ihmisistä, jotka polttavat vain kannabista. Porttihuume? Vain jos henkilö on ennalta johdotettu riippuvuusoppitunteihin. Jos on, mikä tahansa avaa tuon oven, on se sitten nikotiini (paljon pahempi riippuvuuden aiheuttaja, mutta laillinen) tai alkoholi (pitkä luettelo haitallisia sivuvaikutuksia, mutta myös laillinen). Kovimmat huumeiden käyttäjät kertovat teille, että he pitävät kannabista varalla, jos jokin muu muuttuu huonoksi. Miksi? Kannabis saa olon tuntumaan paremmalta!

Takaisin historiaan. DEA lopetti vuoden 1974 Virginian tutkimuksen eikä ole sallinut mitään uutta julkista tutkimusta. Miksi? Seurataanpa rahaa …

"Vuonna 1976 silloinen presidentti Ford lopetti kaikki julkiset kannabistutkimukset ja antoi tutkimisen yksinoikeuden lääkefirmoille, joiden tehtäväksi tuli kehittää THC:n synteettinen muoto, joka antaisi kaikki lääkinnälliset hyödyt ilman "huumausta"." (Lainaus/Raymond Cushing: Pössyttely kutistaa kasvaimia - Hallitus tiesi vuonna 1974)

Helmikuussa 2000 tohtori Manuel Guzman ja hänen tutkijansa havaitsivat Madridissa, Espanjassa, että THC jota annettiin syöpää kantaville rotille, sai kasvaimen kutistumaan. THC myös katkaisee kasvainten verensaannin, mikä vähentää syöpää lisää. Kontrolliryhmänä terveille rotille annettiin korkeina annoksina THC:tä viikon ajan. Jälkitutkimuksessa ei ilmennyt mitään biokemiallisia tai neurologisia haittoja! Lukuun ottamatta UPI:n lyhyttä artikkelia, joka tuli ja meni 29.2.2000, tämä monumentaalinen uutinen kiellettiin Amerikassa. Tähän päivään saakka medianne ei ole sallittu koskettaa tätä aihetta. Marijuananews.comin toimittaja Richard Cowan teki seuraavan toteamuksen:

"… on todella massiivisia todisteita siitä, ( http://safeaccess.ca/research//cancer.htm) että lääkinnällisen kannabiksen nujertaminen edustaa suurinta vapaan yhteiskunnan laitosten, lääketieteen, journalismin, tieteen ja perusarvojemme epäonnistumista."

USA:n hallitus kätki uutiset, että kannabis oli edullista terveydelle, ja sen sijaan julisti "huumeiden vastaisen sodan", mikä on kestänyt 40 vuotta. Vielä pahempaa, se niputti hampun yhteen kannabiksen kanssa ja kielsi teiltä toisen rikkaimmista resursseista, jonka ihminen tuntee. Tämän tiedeosuuden lopetukseksi annamme teille vain otsikon tämän aamun uutisista:

"Syövän massiivinen taloudellinen taakka on maailmanlaajuisesti lähes 3 miljardia dollaria vuodessa." (Medicalnewstoday.com/17.8.10)

Meidän on hyvin surullista katsella sitä kaikkea tarpeetonta kärsimystä, minkä kohteena ihmiset ovat ahneiden hallitustensa toimesta. Muistakaa, että kyse on vain pimeyden valaisemisesta lisää. Muutama seuraava vuosi voimistaa tätä prosessia, joten olkaa kärsivällisiä itsenne ja ympärillänne olevien osalta. Toivomme keventävämme taakkaanne vähän ja valaisevan näkökulmaanne kannabiksen energiavaikutuksista, mitkä teistä saattavat olla yllättäviä.

Muistatteko ensimmäiset Kirlian-kuvat ihmisaivoista? Kirlian-kuvaus oli ensimmäinen menetelmä ihmisauran kuvaamiseen ja se näytti ihmisen energiakehon kirkkaat värit. Mutta värien näkeminen ja niiden merkityksen ymmärtäminen ovat kaksi eri asiaa. Toinen kuvasetti oli normaaliaivoista, jossa myriadit siniset, vihreät ja keltaiset pyörivät, ja toinen kuva oli kannabiksen vaikutuksenalaisista aivoista. Se näytti kummankin aivopuoliskon kirkkaanpunaisena. Tietysti USA:n hallituksen tuputtaman vääristyneen näkökulman mukaan tämä kuva tulkittiin niin, että kun on kannabishumalassa, "energiavuotoa" tapahtuu aivoissa, mikä saa ihmiset väsymään, alentaa heidän älykkyysosamääräänsä ja tekee heistä laiskoja ja hyödyttömiä.

Pitäkää mielessä, ettemme keskity nyt kannabiksen virkistyskäyttöön, mitä kuvataan yllä. Todellisuudessa kyseinen kuva voidaan tulkita toisin:

Kannabis laajentaa tietoisuutta pelkästä vasemmasta aivopuoliskosta kumpaankin aivopuoliskoon. Aiemmassa tekstissä selitimme, että vasen aivopuolisko yhdistää teidät fyysiseen kehoon, kun taas oikea aivopuolisko yhdistää auraan. Tähän saakka useimmat ihmiset ovat eläneet ja toimineet vasemman aivopuoliskon kautta, kun taas yhteys oikeaan on pysynyt tietoiselta mieleltä piilossa. Kannabis aktivoi kumpaakin aivopuoliskoa ja tasapainottaa ja yhdistää koko olemuksen. Näin toimitte muutoksen jälkeen! Kannabis yhdistää teidät taas auraan, saa asiat hidastumaan sekä tuo luovuutta ja mielikuvitusta, joihin pääsyn olette unohtaneet. Kannabis rentouttaa lihaksianne ja sallii meridiaanien vapauttaa sisäistä painetta ja huudella sitä ulos. Kyllä, se on sekä energeettinen että fyysinen piristysruiske!

Olemme selittäneet aiemmassa "Circle of Grace" -tekstissä, että hermojärjestelmänne energeettinen osuus, meridiaanit, on kudottuna fyysiseen ytimeenne ja laajentuu siitä ulospäin. Kun lihaksenne ovat tiukat (tarkistakaa leukanne nähdäksenne, puretteko hampaitanne yhteen!), ne puristavat meridiaaneja, jotka ovat upotettuna lihaanne, ja tämä estää kehoa huuhtomasta luonnostaan ulos painetta nukkuessanne. Tuo yöllinen puhdistumisjakso on Circle of Grace!

Yksinkertaisesti ilmaistuna, silloin kun nukahdatte ja leukanne on auki, keho vapauttaa äskettäin hermojärjestelmäänne kerääntynyttä painetta ja huuhtoo sen pois - alas raajoja pitkin ja ulos kämmenistä ja jalkateristä. Siunatkaa kuolaa tyynyllänne - olette paljon onnekkaampi kuin ne, jotka tiedostamatta purevat yhteen hampaitaan yöllä. Elimistönne työntää ulos painetta hitaina ja systemaattisina aaltoina hengityksenne tahdissa. Sillä välin energeettinen chakrajärjestelmänne imee uutta ja puhdasta energiaa kruunuchakraan ja kaikkiin chakroihin, jotka toimivat normaalisti suljetussa kierrossaan myötäpäivään.

Ymmärrättekö nyt, miksi neuvomme teitä hidastamaan, ottamaan rennosti ja lepäämään, silloin kun tunnette tarvetta? Tämä teksti kanavoitiin elokuussa 2010, vain kaksi ja puoli vuotta ennen 21.12.12. Ajan nopeutumisesta ja sen seurauksena olevasta maailmanlaajuisesta kaaoksesta on tulossa ilmeistä kaikille. "Circle of Grace" -aineistossa tavoitteemme oli opettaa teille, miten energeettiset kerroksenne (tunne, mentaali ja henki) liittyvät fyysiseen ytimeenne. Näytimme teille, miten puhdistaa ja tasapainottaa kaikki FTMH-kerroksenne, miten selvittää tukokset ja miten yhdistyä kehonne luonnolliseen puhdistusjärjestelmään sen aktivoimiseksi aina tuntiessanne tarvetta.

Lääketieteenne hyötyisi suuresti sen tutkimisesta, miten keho tasapainottaa luonnostaan itsensä. Työskentelemällä kehon luonnollisten järjestelmien kanssa hoitomenetelmienne teho lisääntyisi ja komplikaatiot vähenisivät kovasti. Miksi näin ei ole vielä tapahtunut? Koska länsimaisissa kulttuureissa luonnollisia ja holistisia prosesseja ympäröi voimakas negatiivinen ennakkoasenne. Nivotaan tähän yhteyteen myös sanat vaihtoehtoinen, energeettinen sekä New Age ja itämaiset käytännöt. Koko länsimainen uutismedianne on asennoitunut pilkkaamaan kaikkea paitsi tämän päivän lääketieteellisesti hyväksyttyjä standardikäytäntöjä. Tämä on, rakkaat ystävät, ehdollistuneen mielen vankila.

Ymmärtäkää, ettemme katso "suvaitse" terveiden ihmisten säännöllistä kannabiksen käyttöä. Tilapäisenä stressin vähentäjänä kannabis on vähiten haitallinen vaihtoehtonne. Te joilla on edessänne lääkinnällisiä päätöksiä, konsultoikaa lääkäriänne - älkää heittäkö pois lääkkeitänne tuosta vain! Kaikki tiede on käymässä läpi merkittäviä muutoksia, kun pääsette lähemmäs ei-fyysisiä ulottuvuuksia. Rakkaat ystävät, pian tapaamme taas ja kunnioitamme saavutuksianne suurimassa aikakausien vaihdoksessa, mitä ihmiskunta on koskaan nähnyt.

Olemme kaikessa rakkaudessa Valon veljeskunta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >