HomeViestejäMuita kirjoittajia3.4.2024 - Shivrael Shannon Brophy - Huhtikuun energiapäivitys - kvanttipisarat

3.4.2024 - Shivrael Shannon Brophy - Huhtikuun energiapäivitys - kvanttipisarat

HUHTIKUUN ENERGIAPÄIVITYS - KVANTTIPISARAT

Akaasista arkistoa tulkinnut Shivrael Shannon Brophy (www.akashicintuitive.com)
3.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mikä tämän kuukauden energia on?

Sade on se kuva, miltä Akaasinen kirjasto näyttää tälle kuukaudelle. Jokainen sadepisara on eri todellisuus, kvanttimaailma itsessään. Se on vähän kuin Whovillen energia lastenkirjassa ja elokuvassa Horton Hears a Who. Sadepisara on myös, kuin eeppinen makrovalokuva kukinnosta  sadepisaran sisällä. Kirjasto näyttää erilaisia kvanttitodellisuuksia, joita voisimme kokea, ja jokainen niistä on ainutkertainen.

Mikä tämän kuvan viesti on? Meillä on monia miljoonia kvanttitodellisuuksia, joista valita kokemuksemme. Meillä on valintamahdollisuus ja vapaa tahto, ja voimme navigoida parhaimpana pidettyyn kvanttitodellisuuteen tai maailmaan, josta pidämme, ohjaamalla tunteitamme. Tunteet tekevät tuosta kvanttitodellisuudesta kokemuksen meille. Vesi merkitsee tunnetilaa, joka on kvanttivesipisaroiden ympäristö.

Mitä muuta tämä kuva ehdottaa tulevaksi kokemukseksemme tässä kuussa?

Ota laajempi näkökulma ja tiedä, että on monia kvanttitodellisuuksia. Et ole jumissa yhdessäkään niistä ja voit muuttaa sadepisaroita koska tahansa.

Näen kuvan lapsesta, joka istuu silmät suljettuna. Hän kuvittelee jotain erilaista ja jotain, mikä saa hänen olonsa tuntumaan hyvältä sisällä. Se on näin helppoa – ole pieni lapsi ja kuvittele, mitä haluat kokea.

Mitä muita teemoja näemme huhtikuussa?

Energia jossa olemme, on valtavan transformoivaa. Saattaa tuntua siltä, että muutos haluaa tapahtua. Voimme pitää kiinni vähän, koska emme tiedä, mitä on tämänhetkisen kokemuksen jälkeen. Saattaa tuntua, kuin taloamme (joka edustaa meitä) remontoitaisiin. Voi tuntua, että identiteettimme muuttuu ja tulee eri ihmiseksi, emmekä ole vielä sitä, keneltä tuo uusi itse näyttää ja tuntuu. Saatamme kokeilla, ja yrittää selvittää sitä. Samaan aikaan ulkoinen maailma muuttuu vielä enemmän, ja kun se muuttuu, saatetaan pitää kiinni vanhasta, koska kuljemme tuntemattomassa. Kyllä, se on teema: oppia kulkemaan tuntemattomassa.

Näen ihmisen pimeässä tunnelissa, joka tarvitsee lyhtyä valaisemaan tietä, nähdäkseen tai ennustaakseen oman elämänsä tulevaisuuden. Hän oivaltaa, ettei hän tarvitse lyhtyä (mikä edustaa jotain hänen ulkopuolellaan) nähdäkseen. Ihminen oivaltaa, että hän on tuo valo, joka näyttää tietä eteenpäin, ja tuon valon sytyttää luottamuksen sisäinen valo, kun hän kulkee eteenpäin, kohti tuntematonta.

Remontointitunteita voi olla, kunnes pääsemme suureen pimennykseen 8.4. Se on portaalipäivä ulos pimennyskäytävästä, joka alkoi 25.3. ensimmäisellä pimennyksellä. Tuo päivä tuntuu siltä, että astumme kukin erikseen valoon, korkeammalle ja enemmän resonoivalle aikajanalle. Joidenkin kollektiivista nähdään tekevän samoin. Jotkut tulevat ulos pimeästä tunnelista, hyvin voimakkaaseen auringonvaloon, joka loistaa heidän silmiinsä ja sokaisee ne. On kollektiivinen tauko, kun ollaan hetkellisesi sokaistuja, ja sitten totutellaan uuteen maisemaan. Muutama yrittää juosta takaisin pimeään tunneliin, koska se on tuttu. Hengitä ja salli muutos, ja salli elämäsi uuden maiseman tulla esiin ja selkeäksi.

Selkeydestä puheen ollen, 11.4. on erityinen astrologinen Auringon ja Merkuriuksen yhtymä. Saatat saada oivalluksia tuona päivänä, joten ota vähän aikaa kääntyä sisäänpäin ja kiinnitä huomiota. Saattaa herätä inspiraatiota ja olet ehkä selkeä siinä, kuka sinusta on tullut. Se olento joka olit 25.3., saattaa olla erilainen, kuka olet nyt. Tätä yhtymää kutsutaan cazimiksi. Monet ideat ja helpompi kommunikointi on mahdollista tuona päivänä. Koska olemme Merkuriuksen perääntymisessä, voisi olla hyödyllistä kirjoittaa muistiin, mitä ajattelet ja tunnet.

Mitä muuta Akaasinen arkisto haluaa jakaa?

Huumorintajun säilyttäminen on erittäin tärkeää, kun tarkastelet itseäsi ja maailmaa ulkopuolisena. Tapahtuu niin paljon muutosta, että älä yritä saada liikaa tolkkua siitä vielä, vaan pelkästään virtaa sen myötä ja naura. Ulkoinen pyöritys on nopeaa, muutoksia joita olemme odottaneet, tulee – se kuitenkin saattaa näyttää kaaokselta. Osa sinua haluaisi ehkä pitää kiinni vanhasta, koska se on tuttua ja mukavaa. Minulle näytetään, että se on vähän kuin pitäisi kiinni valonsäteestä, joka tulee talosta tornadossa, kun Ihmemaa Oz -elokuvassa. Tuosta säteestä kiinnipitäminen ei ole kovin hyödyllistä, mutta se voi saada tuntemaan, että olet turvassa. Itsehoito ja henkiset harjoitukset voivat auttaa tuntemaan turvaa.

Huhtikuu on introspektiota ja sitten oppimista sisältä. Muista, että näet unta tai että se on elokuva, kun olet ihminen, joka kokee olevansa tietoinen. Tämä tuo meidät takaisin tuhansiin pienenpieniin henkilökohtaisiin kvanttitodellisuuksiin (sinun maailmasi), joista valita, kuin ne olisivat sadepisarauniversumeita. Levollinen olemisen ja asioiden todistamisen tila tuo sinut täydelliseen kokemukseen, korkeimpaan aikajanaan sinulle. Tuo sadepisara peilaa maailmaasi ulkopuoliseen maailmaan, mikä on viesti siitä, että tunnetilasi (jota vesi edustaa) voi vaikuttaa syvällisesti kokemukseesi.

Toivoen upeinta kvanttitodellisuutta,

Shivrael

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >