HomeViestejäMuita kirjoittajia1.4.2024 - Ylösnousemusenergiapäivitys

1.4.2024 - Ylösnousemusenergiapäivitys

YLÖSNOUSEMUSENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut SA Smith (tgstat.com/channel/@AGirlintheUniverse)
1.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Upeat sielut, tervetuloa huhtikuuhun! Auringon pinnalla tanssii merkittäviä korona-aukkoja, mikä tuo kiivaita aurinkotuulia meidän suuntaamme.

Samaan aikaan kun nämä tuulet voivat vaikuttaa teknologiseen infrastruktuuriin, meidän perspektiivistämme ne tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden henkilökohtaiseen kasvuun.

Varautuneiden hiukkasten sisäänvirtaus voidaan nähdä positiivisen muutoksen katalyyttinä, hyvin samaan tapaan kuin voimakas tuuli vie pois kuolleet lehdet ja sallii uuden kasvun.

Ajattele sitä näin: koronan aukko on portti, auringon atmosfäärin tilapäinen ohentuminen, mikä sallii sen alkuvoimaisen energian virrata suoraan sinuun.

Tämän päivän aurinkosäähän sisältyy, että KP-tasomme nousevat ja laskevat näiden tuulien myötä sekä protonien sisäänvirtauksen mahdollisesti lisääntyessä.

Nämä kovat aurinkotuulet voivat lisätä myös intuitiotamme. Kiinnitä huomiota mutu-tuntemuksiin, synkronismiin ja uniin. Ne kantavat tärkeitä viestejä.

Ne voivat myös hämmentää esiin syvempiä tunteita, joten muista olla keskuksessasi ja kääriytyä Lähdevaloon. Tämä pitää järjestelmäsi tuntemassa vain omia tunteitasi, eikä kaikkea mitä ympärilläsi olevilla olennoilla on.

Tämä on tehokasta aikaa päästää irti negatiivisuudesta, rajoittavista uskomuksista tai mistä tahansa, mikä pidättelee sinua.

Muistakaa, kauniit sielut, että nämä kosmiset vaikutukset ovat täällä tönimässä teitä korkeinta potentiaalianne kohti.

Hyväksy tämä epämukavuus, käytä sitä evoluutiosi polttoaineena. Anna auringonvalon opastaa sinut tämän energiaportin läpi armon ja tarkoituksen kera.

Olet ehdottoman rakkauden maaginen olento. Jatka kulkemista eteenpäin pitäen silmäsi taivasta kohti. Muutos on täällä, ja hyvin pian koet sen kaiken.

Paljon rakkautta ja valoa,

–SA Smith
Tyttö universumissa

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >