Päivän uffo

Uffolla voi siirtää vuoria
HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille21.5. - 28.5.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

21.5. - 28.5.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
21.5.–28.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, olen seurannut kuin aarteenetsijä universumin minulle antamia merkkejä. Tuntuu siltä, että ihmeet jäävät yleisesti huomaamatta. Ne vievät minua jonnekin hyvään – tiedän sen – mutta lahjat joita ne tuovat, ovat ristiriidassa sen kanssa, mihin olen menossa. Enemmän kuin mitään, rakastaisin jatkaa tätä matkaa, mutta kannattaako luopua siitä, minkä saavuttamiseksi olen tehnyt koko elämäni töitä? –Keegan, USA
 
Vastaus:
Universumi tuo sielulle ne asiat, jotka se halusi kokea. Mutta sielulla on täydellinen valinnanvapaus siinä, hyväksyykö se ne vai ei. Voit muuttaa suuntaasi inkarnaation aikana koska tahansa, miten tahansa.
 
Rajoittava tekijä ihmisyydessä on egomieli ja odotukset, josta se pitää kiinni. Kun päätät, että hyväksyt vain yhden mahdollisen suunnan, joka on täydellisesti omassa elämänsuunnitelmassasi, sivuutat avun, jota korkeampi itsesi ja oppaasi tarjoavat. Tämä on sinun päätösvallassasi.
 
Henkisellä matkalla mikään ei ole oikein tai väärin. Voit aloittaa ja lopettaa minkä tahansa toiminnan ja seurata intuitiotasi tai päätettyä suuntaasi ja opit edelleen sielun matkasta.
 
Sinun täytyy kysyä itseltäsi, miksi olet täällä ja mitä hyötyjä saat toimista, joihin ryhdyt. Kun lähdet tästä elämästä, voitko ottaa mukaasi yhtään siitä rahasta tai arvovallasta, jonka saavuttamiseksi teit kovasti työtä? Miltä sinusta tuntuvat nuo ihmeet ja lahjat? Tyydyttävätkö ne sinua tavalla, johon mikään muu ei pysty? Oletko oppinut kaiken mahdollisen siitä, missä olet nyt, ja toistaisit vain samoja oppitunteja uudestaan ja uudestaan?
 
Tiedät, että valinta on aina sinun ja olet sielu, jolla on ihmiskokemus oppiaksesi, kuka todellisuudessa olet. Sinun tehtäväsi on päättää menetelmä, jota noudatat. Valitse ja mene edestakaisin, kunnes jokin vain "loksahtaa paikoilleen" ja määrittelee, että tämä elämä on sinua varten. Anna tunteiden olla karttasi, ei aivojen.
 
Kysymys:
Mestarit, arvostaisin valaisuanne tähän: miksi korkeampi itseni on vaatinut minua aloittamaan viisauteni jakamisen? Ajattelinko tehdä jotain erityistä ennen inkarnoitumista tai teinkö jonkin sopimuksen kanavoida oppaita lähdeulottuvuudesta? Voisitteko selkeyttää tätä tai auttaa minua ymmärtämään, miten löydän tavan työskennellä tämän kanssa? Jos kyse on oppitunnista, miten voi selvitä tästä, mikä oppitunti tämä on? Mikä estää minua tekemästä tämän, minkä tunnen hyvin voimakkaasti sydämessäni? Onko se uskomus? Valaiskaa minua, kiitos. –Fes, Kanada
 
Vastaus:
Olet uskomustesi orja. Olet elänyt perheessä ja yhteiskunnassa, jossa ainoastaan fyysisillä ja tieteellisesti todistetuilla asioilla on arvoa. Olet valaistunut siitä tosiasiasta, että ihminen on paljon enemmän kuin vain fyysinen keho ja että sillä on ei-fyysinen aspekti, joka on aina ollut olemassa ja aina tulee olemaan. Kun olet herännyt korkeammalle itsellesi, kuulet sen selvästi, mutta et usko kaikkea, mitä se sanoo sinulle.
 
Korkeampi itse on sielun ei-fyysinen osa, joka ei ole aina ihmistietoisuudessa. Jotkut sielut eivät koskaan kuule sitä ihmismuodossaan. Se toimii neuvojana, kun yhteys on muodostettu. Sillä on kaikki se informaatio, joka sielullasi oli ennen muistinmenetyksen alkamista inkarnaatiossa. Se toimii siten muistilaitteena, joka toistaa sinulle, mitä olit pitänyt tärkeänä muistaa tietyssä vaiheessa ihmiselämää.
 
Siinä koulutusvaiheessa jossa nyt olet, olit ajatellut olla verhon toisen puolen henkien tiedottaja. Korkeampi itsesi antaa sinulle herätyksen, että nyt on aika aloittaa, jos edelleen valitset sen. Koska sinulla on valinnanvapaus, voit tehdä, mitä haluat, ja käskeä korkeampaa itseäsi olemaan jo hiljaa. Ainoa tähän sisältyvä oppitunti liittyy vapauteen tehdä, mitä haluat.
 
Vaikeutesi saada viestejä toiselta puolelta on kaksijakoinen. Ensinnäkään et ajattele, että olet riittävän arvokas tuomaan viestejä Lähde-energiaulottuvuudesta. Toiseksi uskomuksesi kertovat sinulle, että tämä tehtävä on fyysinen mahdottomuus sinulle.
 
Pääse itsesi yli. Et olisi tässä paikassa, jos et olisi riittävän kehittynyt, että harkitsit tätä ennen tulemistasi kannattavaksi tilanteeksi. Ymmärtääksesi kykysi tehdä tämän, sinun täytyy pelkästään muistaa, että olet Lähteen osa, jolla on kaikki sen voimat ja kyvyt.
 
Se mitä teet, riippuu kuitenkin sinusta. Ala puhu oppaillesi meditaatiossa ja pyydä heitä auttamaan sinua suunnassa, johon päätät mennä. Ota pikkuaskelia ja vain niin pitkälle, kuin haluat mennä.
 
Kysymys:
Mestarit, olen seurannut opetuksianne ja lukenut kaiken mahdollisen auttaakseni ihmisiä kokonaisvaltaisessa hoidossani. Joillain ihmisillä tapahtuu uskomattomia muutoksia, joillain ei juuri mitään. Onko jokin tapa, jolla voin tuoda enemmän energiaa ehdottomasta rakkaudesta? Teenkö tätä työtä kunnolla? En ole onnistunut auttamaan omaa poikaani yhtä paljon kuin muita ihmisiä. Mikä ei ole selvää minulle? –Eu, Brasilia
 
Vastaus:
Terapeutti tuo ehdottomasti rakastavaa energiaa Lähteestä ja toimittaa sen asiakkaalleen. Tarina ei lopu tähän. Asiakkaan täytyy sitten päättää, mitä tekee tuolla energialla. Hän voi hyväksyä sen koko sydämestään, hän voi torjua sen, hän voi hyväksyä sen rajoituksin tai hän voi olla piittaamatta siitä. Riippumatta siitä, mitä sinä ajattelet, asiakkaan aikomus on etusijalla.
 
Parantajana aikomuksesi tuoda maksimimäärä energiaa on kaikki, mitä tarvitaan. Tuosta eteenpäin voit vain ilmaista aikomuksen, että asiakas käyttää sitä korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväkseen – mikä ei ehkä ole itsensä parantaminen, jos mukana on "hyvinvoimattomuuden" elämänoppitunti.
 
Sinun oppituntisi on olla panostamatta lopputulokseen, jota haluaisit itsellesi. Tämä on asiakkaan tarina. Olet erinomainen energianvälittäjä, eikä sinun tarvitse löytää mitään muuta tapaa tehdä työtäsi.
 
Mitä tulee poikaasi – ja totta puhuen kehen tahansa perheenjäseneen tai läheiseen ystävään – on vaikeampaa auttaa häntä, koska aikomuksesi hänelle on täydellisyys. Et ole vain ulkopuolinen terapeutti, joka tuo parantavaa energiaa, vaan ihminen joka tuntee hänet riittävän hyvin ollakseen osa hänen elämäänsä. Jos hän ei voi hyvin, se vaikuttaa sinuun, ja sinulla on siksi intressi parantaa hänet. Näissä olosuhteissa mielesi ei keskity parannukseen, vaan hänen elämänsä statuksen ja suunnan muuttamiseen – mikä ei ole selvästi osa tehtävääsi energian hankkijana.
 
Kysymys:
Mestarit, olen mielenkiintoisessa suhteessa, jossa opin uusia teitä naisen sydämeen ja mieleen ymmärtämällä ja tuntemalla tunteita – omiani ja hänen. Yritän parhaani mukaan rakentaa luottamusta, avoimuutta ja uusia tapoja olla viaton olemalla haavoittuva, mutta näyttää siltä, että epäonnistun koko ajan ja "häivyn" vain häneltä, tai mikään ei riitä, mitä teen tai miten olen. Onko chakroissani tai hienokehoissani jokin tukos, joka vaikuttaa tähän? Onko feminiini- ja maskuliinienergioissani epätasapainoa ja miten paljon? Voivatko mestarit opastaa minua siinä, miten virityn tunteellisesti paremmin häneen ja itseeni? Mitä minun täytyy työstää? –Arttu, Suomi
 
Vastaus:
Sinua käsketään jonkun toisen uskomusjärjestelmissä. On totta, että jokaisella ihmisellä on maskuliinienergiaa, joka on vahvaa, suojelevaa ja avomielistä. Mutta hänessä on myös feminiinienergiaa, joka sallii hänen olla lempeä, pehmeä ja tunteellinen. Sinä ja olosuhteet määrittelette, missä määrin on kumpaakin ja miten paljon hyväksyt ja käytät sitä elämässäsi. Ei ole oikeita tai vääriä vastauksia.
 
Sinun tunteidesi pitäisi määrittää nuo prosenttiosuudet, ei sen, millainen kumppanisi haluaisi sinun olevan. Jos otat kaikki vihjeesi toiselta, olet antanut hänelle voimasi sanoa, kuka ja mitä olet tässä elämässä. Olet hänen toiveidensa sätkynukke.
 
Miksi tunnet, että sinun tarvitsee olla viaton? Se yhdistetään ihmispiirteissä oppimattomaan ja tietämättömään. Olet tehnyt kovasti työtä tullaksesi tietoiseksi itsestäsi, eikä sinun tarvitse sivuttaa suurella vaivalla saavutettua viisauttasi, jotta voit miellyttää jotain toista.
 
Kun sanot epäonnistuneesi, havaitset sen, että kumppanisi ei ole tyytyväinen odotustensa täyttymiseen sinun osaltasi. Miksi sinun pitäisi toistaa hänen odotuksensa? Olet erilainen yksilö ja vastakkaista sukupuolta. Et ole tukossa – olet vain herkkä omille vahvoille tunteillesi perusolemuksesta, ja ne ovat ristiriidassa täysin feminiinisen energian kanssa.
 
Jos haluat silti jatkaa itsesi muuttamista maskuliinis-feminiiniseksi, siinä ei ole mitään väärää. Mutta tee sen vain siksi, että haluat olla muu, kuin olet – älä siksi, että sinulle sanotaan, että sinun pitäisi. Sen pitäisi aina tuntua oikealta sinusta, ei siltä, että epäonnistuminen hänen toiveidensa täyttämisessä on jokin vika sinulla.
 
Sinun täytyy työstää oman sisäisen intuitiosi tuntemista siinä, mikä on oikein sinulle tuossa kehossa. 
 
Kysymys:
Mestarit, onko jokin tapa, jolla voin kertoa henkioppailleni, etten halua oppia, mitä minun ilmeisesti pitäisi, liittyen romanttiseen torjuntaan ja siihen, että minulla jää aina vähän puuttumaan ammatillisten tavoitteideni saavuttamisessa? En todellakaan välitä oppitunneista, ja haluaisin tulla poistetuksi tuolta polulta, vaikka se pyrkisi tekemään minusta viisaamman. Olisin mieluummin typerä ja onnellinen upean kumppanin ja ammatillisen menestyksen kera. Sivuutanko vain henkisyyden yleisesti ottaen saadakseni tämän tapahtumaan? –Reece, USA
 
Vastaus:
Henkioppaasi eivät järjestä oppituntejasi – sinä teet sen. Päätit, mitä haluat tehdä, ja näin tuot tiedostamatta itsellesi tarvittavia ihmisiä ja energioita toiveidesi toteuttamiseksi. Tietysti sinulla on valinnanvapaus, joten voit muuttaa mielesi.
 
Mutta ajattele, miksi tulit Maahan. Tulit tänne ainoastaan yhdestä syystä, ja se oli oppia, kuka olet ja mitä voimia ja kykyjä sinulla on Lähde-energian osana, sekä saavuttaa ymmärrystä ja viisautta, jota voit käyttää ikuisesti tulevissa inkarnaatioissa.
 
Jos lopetat kaikki oppituntisi nyt, menet omia toiveitasi vastaan ja itse asiassa haaskaat tämän inkarnaation lopun. Ei mikään sano, ettet voi tehdä sitä, mutta miksi tekisit? Kävit läpi kaiken tuon suunnittelun ollaksesi siinä, missä olet nyt. Asetit lavasteisiin perheen, sijaintipaikan ja ystävät saadaksesi ne kokemukset, joita sinulle on esitelty.
 
Sinulla on ajatus siitä, mitä valitsemasi oppitunnit ovat, koska olet tunnistanut pelot ja epäilykset elämässäsi. Voit lähettää ne matkoihinsa ja edetä toiseen suuntaan yksinkertaisesti saattamalla loppuun halutut tehtävät. Sinun täytyy vain tehdä työtä ymmärtääksesi ne ja ollaksesi toistamatta samoja toimia uudestaan ja uudestaan.
 
Se mitä päätät, riippuu sinusta – ei oppaistasi. He eivät päätä mitään – he ovat pelkästään neuvomassa, jos esität heille jonkin kysymyksen. Kuka tahansa muu jonka kuulet antavan sinulle "neuvoja", on negatiivinen, inkarnoitumaton henki, joka yrittää sekaantua etenemiseesi.
 
Kaikki mistä olemme puhuneet, on se henkinen polku, jolla olet. Kuten olet ehdottanut, voit sivuuttaa sen tosiasian, että olet sielu, jolla on ihmiskokemus, ja tulla sen sijaan negatiiviseksi, egoa rakastavaksi ihmiseksi. Voit kieltää henkisen koulutusmatkan, jolle lähdit, ja jatkaa sen tuomitsemista, minkä päätät olevan hyvää ja huonoa sinulle. Valinta on sinun.
 
Kysymys:
Mestarit, olen tutkinut romanttisia suhteita, erityisesti feminiini- ja maskuliinienergiaa. Olen lukenut, että maskuliinienergiassa on kyse toiminnasta ja feminiinienergiassa on kyse vastaanottamisesta ja yhdistymisestä tunteisiin. Onko oikein sanoa, että miehen pitäisi tavoitella naista, jonka pitäisi "taipua" ja vastaanottaa? Voinko saada enemmän informaatiota siitä, miten kaikki tämä toimii? Mitä meidän tarvitsee ihmisinä vielä tietää ja oppia saadaksemme parempia ja terveempiä suhteita? –Claudia, Portugali
 
Vastaus:
Ihmiskeho sisältää sekä maskuliini- että feminiinienergiaa eri määriä. Näihin energioihin vaikuttaa ja niitä lisää se tietoisuus, joka sielulla on ennalta määrätyistä oppitunneista. Jos sielu on suunnitellut tutkia romanttista rakkautta, sillä on monia tapoja tehdä se. Yksi voi olla ihmiskehon vaihteleva prosenttiosuus maskuliini- vs. feminiinienergiaa, tuon kehon ulkoisesta sukupuolivaikutelmasta huolimatta.
 
Se mitä olet lukenut, on niiden kirjoittajien uskomuksia, jotka raportoivat, mitä heidän tutkimuksensa ovat paljastaneet tietyissä yksilöissä. Siihen vaikuttaa kohteiden ympäristö, heidän uskonnolliset ja yhteiskunnalliset uskomuksensa ja perheen opetukset. Toisin sanoen, noita löytöjä ei voi soveltaa yleismaailmallisesti kaikkiin ihmisryhmiin.
 
Ihmiskeho ei ole aina taipuvainen niihin piirteisiin, joita yleisesti löydetään tietystä sukupuolienergiasta. Olet nähnyt feminiinisiä miehiä ja maskuliinisia naisia. Kuitenkin kumpikin voi ryhtyä sellaiseen, mitä yhteiskunta pitää normaalina miehen ja naisen suhteena. Ja kenen täytyi tavoitella ketä sinun uskomustesi mukaan?
 
Suhteiden muodostamiseen liittyy enemmän, kuin toisen sukupuolienergian määrä verrattuna toiseen. Mitä piirteitä kummassakin on? Onko nainen suorapuheinen ja mies ujo ja vetäytyvä? Onko mies kontrolloiva ja nainen pyrkii olemaan kontrolloitu? Täydelliseen suhteeseen ei ole ehdotonta pelikirjaa.
 
Kaikkien sielujen täytyy vain olla itsensä. Miten he tuntevat toisesta ihmisestä? Haluaisivatko he tulla lähestytyksi vai lähestyä itse? Käänny sisäänpäin ja käytä intuitiotasi ja tunteitasi sen päättämiseen, mikä sinulle on paras tapa muodostaa yhteys. Huomaat, että se vaihtelee toisen ihmisen ominaisuuksista riippuen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >