HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille7.5. - 14.5.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

7.5. - 14.5.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
7.5.–14.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, mikä on korkeampi itse? Missä ulottuvuudessa se on? Onko 3D-ihmisen mahdollista ruumiillistaa se? Mikä on korkeamman itsen ja ylisielun ero ja suhde? Miten korkeamman itsen ja henkioppaiden kommunikointi ja neuvot eroavat? –Irina, USA
 
Vastaus:
Korkeammasta itsestä on monia ihmismääritelmiä. Meille se merkitsee sielunne herännyttä osaa, joka ei ole jatkuvasti sielunne ihmiskokemuksen tietoisuudessa. Ylisielua on luonnehdittu sieluksi kokonaisuudessaan joka tilassa ja joka ulottuvuudessa – ihmistietoisuus tai ei-fyysinen tietoisuus pääsee kuitenkin käsiksi siihen. Todellisuudessa kumpikin termi merkitsee sitä Lähteen osaa, joka irtautui ja yksilöllistyi.
 
Kuten voit nähdä määritelmistä, korkeampi itse on harvoin – jos koskaan – läsnä fyysisessä kolmannessa ulottuvuudessa. Koska ylisielu on kaikki, osa siitä on kaikkialla, missä sielusi on – joka ulottuvuudessa, fyysisessä tai ei-fyysisessä.
 
Kun pääset tietoisesti käsiksi informaatioon sielultasi jossain muodossa, konsultoit itseäsi toisessa olotilassa. Olet ikään kuin tehnyt runsaasti muistiinpanoja tietystä tapahtumasta ja tarkastelet noita kauan sitten unohdettuja faktoja. Se olit sinä, joka alun alkaen loi tai keräsi tuon informaation. Sinulla on kyky toistaa joitain tapahtumia ja nähdä, mitä päätöstesi tulokset olivat silloin ja voidaanko niitä soveltaa tähän tilanteeseen.
 
Henkioppaat ovat eri sieluja, jotka eivät ole koskaan olleet osa sinua. He ovat kuin ystäviä, opettajia ja apulaisia, jotka tarjoavat apuaan. He eivät koskaan sano sinulle, mitä tehdään, koska se puuttuisi valinnanvapauteesi, mutta he auttavat sinua näkemään vaihtoehtojasi.
 
Kysymys:
Mestarit, minun on vaikea ymmärtää, millaista elämä on muilla planeetoilla, jos Maa on ainoa paikka, jossa on polariteetti. Mitä muun tyyppisiä kokemuksia on saatavilla paikoissa, joissa ei ole polariteettia? On jokin planeetta, jossa on vain negatiivisuutta tai positiivisuutta? Tämä asia hämmentää minua todella, mutta minusta se on kiehtova. –Lidia, Brasilia
 
Vastaus:
Ensimmäinen asia joka auttaa sinua ymmärtämään, on, että ihmiskeho on ainutlaatuinen maaplaneetalla. Se rakennettiin auttamaan sielua mahdollisissa oppitunneissa, ja se on kone, joka on kaksinaisuudessa ja johon vaikuttavat kemialliset hormonit, tunneahdistus ja tahdottomat fyysiset reaktiot ärsykkeisiin. Nämä kaikki antavat valintatilanteita siinä, mennäänkö negatiivisen vai positiivisen mukaan, mikä on määritelmä elämänoppituntien oppimisesta.
 
Joissain muissa ympäristöissä sielu ei ota koskaan kiinteää muotoa, vaan osallistuu johonkin toimintaan, joka tehdään ajatusprojektiolla tai energeettisellä yhteenliittymisellä. Teosofiset ja filosofiset keskustelut ja väittelyt kattavat monia muita aiheita, joista kukaan ihminen on koskaan tiennyt, ja on kuhunkin aiheeseen omistautuneita paikkoja. Monissa maailmoissa ei ole elinkaarta – ei tarvetta syntymään, nuoruuteen, aikuisuuteen ja kuolemaan. Tulet vain, minne haluat jo omaksumasi tiedon kera, ja viet sen, mihin haluat.
 
On vesimaailmoja, joiden asukkaat muistuttavat Maan kaloja, ja sielut tutkivat perheyksikköjä ja eri tapoja opettaa ja kehittyä. Kristalliplaneettoja on monentyyppisiä. Jotkut sielut haluavat nähdä, miten taiteellisesti ne pystyvät luomaan kristallirakenteella. Jotkut leikkivät monien eri kivimuotojen resonansseilla. Sanotaan, että on huvittavaa sekoittaa yhteen erityyppisiä kristalleja ja rakentaa uusia hybridejä, jotka reagoivat eri tavalla samaan ärsykkeeseen.
 
On tarkkailupisteitä, joissa sielut jotka eivät ole aivan valmiita inkarnoitumaan, voivat katsella, haluavatko ne kokea jonkin oppitunnin. Niiden on myös mahdollista ottaa erilleen joitain ihmisiä ja verrata niiden reaktioita samoihin olosuhteisiin.
 
Kommunikointi on valtavan suosittu tutkimusaihe: yritys kehittää menetelmiä ajatusten välittämiseen äänellä, energialla, väreillä, rakenteilla ja monilla muilla mahdollisilla työkaluilla. Siitä on kouluja fyysisessä maailmassa, kristallimaailmassa, vesimaailmassa, täysin energeettisessä maailmassa ja vaihtoehtoisessa todellisuusmaailmassa.
 
Olemme selostaneet vain pienen määrän yhdistelmiä, jotka kiinnostavat sieluja, mutta toivomme, että se on antanut sinulle tavan astua pois "maa-ajattelustasi" ja kuvitella mahdollisia muuttujia.
 
Kysymys:
Mestarit, minun täytyy tietää, miksi tunnen olevani niin erilainen kuin kaikki muut tässä maailmassa. Ymmärrän syvällä tasolla tämän maailman alkuperän ja tarkoituksen, miksi olemme täällä, mutta kun tullaan todelliseen itseeni tai sieluuni tutustumiseen, tuntuu siltä, että minulla on jokin este. Ikään kuin minulla ei pitäisi olla muistoja entisistä elämistä tai psyykkisiä kokemuksia tai tuonpuoleisia kokemuksia. Kuitenkin minulla on tarve tietää ja kokea, enkä tiedä, mistä se tulee. Haluan tietää, kuka todellisuudessa olen, eikä kukaan selvänäkijä tai kanava ole kyennyt näkemään lävitseni. Olen ylittänyt kärsimyksen ja turhautumisen, ja ymmärrän syvällä, intuitiivisella tasolla. Kuitenkaan haluamiani asioita ei tapahdu. Minusta tuntuu, ettei minun pitäisi olla täällä – ei siksi, että vihaan Maata, vaan koska minusta tuntuu, etten kuulu tänne. –Sil, Argentiina
 
Vastaus:
Ensinnäkin, miten tiedät, että sinusta tuntuu niin erilaiselta kuin kaikista muista maailmassa? Miten monessa muussa kehossa olet asunut? Jos nojaat siihen, mitä olet kuullut toisten sanovan, miten tiedät, että heillä on sama viitekehys kuin sinulla? Kukaan sielu ei tule ihmiskehoon tietäen, kuka se on, muistaen entisten elämien kokemuksia, kyeten käyttämään mitään psyykkisiä voimia, joita se on ehkä kehittänyt aiemmin, tai tietäen, miksi se valitsi tuon elämän. Muistinmenetys estää sen kaiken.
 
Tarpeesi tietää ja kokea ja halusi avata kaikki lukitut ovet tulee sisältä, mutta se voi tapahtua vain, jos työstät sitä etsimättä helppoa tietä ulos. Pelkkä jonkin haluaminen ei saa sitä tapahtumaan, ilman työn tekemistä tuon tilaisuuden luomiseksi.
 
Sinun täytyy tutkia tunteitasi nykytilanteesta, kuten kuulumattomuus tänne ja jatkuva estäminen ymmärryksen saamisessa. Nämä liittyvät sellaisiin elämänoppitunteihin, että et ole tarpeeksi hyvä, et usko itseesi ja otat takaisin voimasi tehdä päätöksiä, jonka olet luovuttanut toisille.
 
Tutki asemaasi Lähde-energian osana. Ymmärrä voimasi ja kykysi, joilla voit tuoda itsellesi asioita, joita haluat kokea. Tiedä, että voit luoda, mitä tarvitset, ja jos uskot itseesi, se on ulottuvillasi. Lakkaa keksimästä tekosyitä, kuten olet keksinyt tässä, ja ryhdy töihin. Mitä pikemmin teet sen, sitä nopeammin käännät tulostesi suuntaa.
 
Kysymys:
Mestarit, olen oppinut, että negatiivinen energiani ajaa kokemuksiani, ja olen tehnyt työtä sen muuttamiseksi ja yrittänyt tajuta, mitä merkitsee olla Lähde-energian osa, yhdistymällä viisaaseen oppaaseen. Tuntiessani hiljattain olevani jumissa tämän työn osalta, tehtyäni positiivisia muutoksia, löysin syyllisyyttä, joka liittyi tahattomaan viattomien satuttamiseen (minulla on ollut myös unia ja entisen elämän muistoja lasten satuttamisesta häpeän/syyllisyyden/ylpeyden vuoksi). Tässä elämässä minulle annettiin liikaa vastuuta sisaruksista, ja tunnen hylänneeni heidät. Kyvyttömyyteni antaa heille, mitä lupasin, vahingoitti suhdettamme ja kenties myös heidän elämäänsä. Pelkään tekeväni saman oman poikani kanssa, joka vastustaa usein. Epäonnistuminen ja syyllisyys estävät minua laajentamasta itseäni ja tavoittelemasta opintoja ja haluamaani työtä, enkä näe, miten voin oppia niistä. –Christina, USA

 
Vastaus:
Myös positiivinen energia ajaa asioita. Negatiivinen energia ajaa yhteiskuntaa, ja olet hyvin tietoinen asioista ympärilläsi, joten olet fokusoitunut negatiiviseen. Se on myös tapa oppia oppitunteja – valita positiivinen negatiivisen sijasta.
 
Määrität useita elämänoppituntejasi. Ne käsittelevät periaatteessa omaa käsitystäsi vastuusta sekä syyllisyyttä, joka on tulosta havaitsemastasi epäonnistumisesta siinä, mitä mielestäsi sovit tekeväsi, sekä siinä, mitä pystyit tekemään ihmisrajoitusten vuoksi.
 
Muista ensin, että kaikki sielut ovat siellä, mihin ne inkarnoituivat niiden kokemusten vuoksi, joita tietty ympäristö voisi antaa. Jokainen sielu on omalla polullaan eikä ole riippuvainen kenestäkään muusta – edes niistä jotka jakavat samat kokemukset. Siis sisaruksesi päättivät olla täällä kokeakseen sen, mitä he ovat valinneet oppitunneiksi. Sinut laitettiin vastuuasemaan, koska päätit käsitellä ne tunteet, joita käyt nyt läpi. Kenellekään ei olisi esitetty näitä tekijöitä ilman valintaa.
 
Syyllisyys jota nyt tunnet, nousee virheellisesti siitä uskomuksesta, että sinulla oli vastuu heistä, mikä ei ole totta. Loit velvollisuuden tarpeesta tehdä heidän elämästään paremman kuin omasi. Et tullut sen vuoksi, vaan nähdäksesi, mitä voisit tehdä osallasi elämässä. Sinulla on ollut tämäntyyppinen oppitunti menneisyydessä etkä ole koskaan hyväksynyt, että elämäsi on sinua varten, ei muita.
 
Se mitä sisaruksesi ja poikasi tuntevat sinusta, on heijastusta siitä, mitä ajattelet itsestäsi. He kaikki katsovat asioita itsekkäästä perspektiivistään, mikä on yksi heidän oppituntinsa, ja näkevät sen peilattuna sinuun, koska syytät itseäsi siitä, ettet pystynyt suorittamaan heidän valitsemiaan oppitunteja. Jokaisen sielun tehtävänä on saattaa vain itsensä tietoisuuteen. Kun hyväksyt itsesi ymmärtämällä, miksi tulit, pystyt siirtymään eteenpäin.
 
Kysymys:
Mestarit, olkaa kilttejä ja auttakaa. Olen vain hyvin surullinen koko ajan. Asenteideni ja kykyjeni parantumisen sijasta minusta tuntuu, että taannun. Olen huolissani pojastani, joka on minun laillani motivoitumaton ja yleisesti sairas. Pelkään hyvin monia asioita. Minulla on ollut kamala krooninen vaiva puolet elämästäni, ja nyt minusta tuntuu, että "elämä on piessyt minut". Haluan kovasti parantua ja pitää taas huolta itsestäni. Haluan, etten ole niin peloissani. Ennen kaikkea haluan tuntea olevani elossa ja kivuton. Neuvoanne arvostettaisiin vilpittömästi. –Darlene, Kanada
 
Vastaus:
Mielialavalinta riippuu täysin sinusta. Negatiivisuudessa eläminen ei koskaan anna sinulle tilaisuutta nähdä onnellisuutta. Pelko on merkki elämänoppitunneista, jotka päätit kokea, mutta joita et ole vielä käsitellyt. Olet alkanut pelätä, että pelko kasvaa, ja se kasvaa, koska ruokit sitä negatiivisilla aikomuksilla ja hyväksymisellä.
 
Vain sinä voit huolehtia itsestäsi, mutta et samalla kun leimaat itsesi vialliseksi, sairaaksi ja motivoitumattomaksi. Kuka muu sinua motivoi? Ei kukaan, ellet anna kaikkea voimaasi jollekin ja sitten tee täsmälleen, mitä hän sanoo. Mutta se tekee sinusta ajattelemattoman orjan, joka ei voi oppia mitään.
 
Elämäsi muuttamiseksi sinun täytyy hyväksyä ja uskoa, että voit muuttaa elämäsi. Et pysty tekemään kaikkea kerralla, koska liian monet uskomusjärjestelmäsi kertovat sinulle negatiivisia asioista itsestäsi. Sinun täytyy tarkastella jokaista niistä ja päättää, mitä haluat ja voit tehdä sille, ja sitten tee se. Ajatteleminen, uneksiminen ja analysoiminen ei hyödytä mitään, ellet tee aloitetta siirtyä eteenpäin.
 
Aloita suurimmista peloistasi. Tarkastele, mitä ne todellisuudessa edustavat. Kysy itseltäsi, mitä ajattelet noista peloista ja miksi ajattelet, mitä ajattelet. Huomaat, että kaikki vastaukset liittyvät uraan, johon putoat ja josta sinulla ei ole energiaa kiivetä ylös. No, laita vain jalka toisen eteen ja liiku eteenpäin. Sinun täytyy alkaa liikuttaa kehoasi, että järjestelmäsi alkavat toimia taas.
 
Poikasi matkii samaa, mitä näkee sinun tekevän. Seuraten sinun esimerkkiäsi hän vajoaa syvemmälle, kuin pystyt edes kuvittelemaan, ellei hän näe sinun kääntävän elämäsi suuntaa. Toimi sekä sinun että hänen vuoksi.
 
Kysymys:
Mestarit, ajattelen erästä miestä, jonka kanssa tein töitä koko ajan. Käyn keskusteluja hänen kanssaan päässäni. Olen valtavan ihastunut häneen, vaikka todellisuudessa en tunne häntä edes ystävänä. Minulla on ollut näitä pakkomielteisiä ihastuksia aiemminkin. Olen naimisissa, enkä toimi näiden ihastusten mukaan. Ne tuntuvat hyvin yksipuolisilta, mutta vaativat paljon energiaani ja ajatuksiani. Rakastaisin saada jotain näkemystä itseni vapauttamiseen. –Carly, Australia

 
Vastaus:
Olet romanttinen ja äärimmäisen kyllästynyt. Perhe-elämäsi ei anna riittävästi monipuolisuutta ja jännitystä, joten luot oman fantasiamaailmasi. Jos se ei olisi tämä mies, se olisi joku muu. Osa tästä kumpuaa siitä tunteestasi, että haluaisit saada enemmän sananvaltaa suhteissa, mutta et puhu suoraan miehesi kanssa. Hän on tietämätön epätoivoisesta tyytymättömyydestäsi.
 
Siinä ei ole mitään väärää, mitä teet, paitsi että haaskaat aikaa, jonka voisit käyttää jononkin muuhun hankkeeseen. Nämä fantasiat antavat sinulle lomaa tylsäksi näkemästäsi elämästä. Eikö olisi upeaa, jos unelmasi voisivat toteutua? Oletko harkinnut osallistumista paikalliseen teatteriryhmään, jossa voisit keksiä itsesi uudelleen jokaisen uuden roolin myötä? Entä monitoimitalo, joka on täynnä kaikenlaista tekemistä?
 
Sinun täytyy myös tutkia avioliittoasi ja sitä, onko se sinulle oikea paikka tällä hetkellä. Usein ihmiset jotka olivat toisilleen täydelliset mennessään naimisiin, eivät ole enää jonkin ajan kuluttua yhteensopivia ja pitävät vain tilaa toisilleen. Milloin te kaksi istuitte viimeksi jakamaan unelmia ja haluja tulevaisuutenne osalta?
 
Tässä on arviointiaika, jos haluat saada taas kontrollin elämääsi. Valinnat ovat sinun. Voit jatkaa haaveilemista, tai voit ryhtyä toimeen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >