HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille26.3. - 2.4.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

26.3. - 2.4.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
26.3.–2.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, olen hyvin herkkä energialle ja toisten energia menee suoraan lävitseni. Tunnen, missä heillä on kipua, ja tunnen heidän tunteensa, ja se saa minut voimaan pahoin. Myös joidenkin ihmisten äänen värähtely tuntuu erittäin epämukavalta. Kun teen työtäni hierontaa ja hoitoja, se on vielä pahempaa käsien ollessa asiakkaan iholla, mutta minulla on kyky "imeä" ja parantaa tuo tuska. Miten suojaudun epämukavuudelta ja energian tyhjentymiseltä? –Lauren, Australia
 
Vastaus:
Tässä tapahtuu kaksi asiaa. Et ainoastaan tunne toisten ihmisten energiaa, vaan annat sen tiedostamatta imeytyä fyysiseen kehoosi. Toiseksi, et ole tehnyt suojauksia estämään tätä etkä ole opetellut puhdistamistekniikkoja, jotka poistavat nuo energiat persoonastasi.
 
Empaattisena ja herkkänä ihmisenä sinulla on vaihtoehtoja. Voit sulkea täysin energiavastaanottosi, tai voit käyttää sitä oppiaksesi enemmän ihmisistä ja siitä, miten auttaa heitä ammatissasi. Jos haluat estää sitä tuntumasta, sinun täytyy sulkea pois muut aistimukset, paitsi omasi. Tämä on erittäin dramaattinen ratkaisu eikä sitä voi ehkä peruuttaa, jos haluat käyttää tuota taitoa myöhemmin.
 
Toinen vaihtoehto on luoda itse tai pyytää oppaitasi luomaan suodattimia, jotka päästävät sisään vain ne energiat, jotka haluat vastaanottaa. Sano, että haluat tuntea, missä asiakkaalla on kipua, jotta voit keskittyä sen alueen hieromiseen – ja avaudu vain tuolle aistimukselle. Jos haluat auttaa myös kivun syyn poistamisessa, voit pyytää tunneyhteyttä syyhyn, jotta voit selvittää asiakkaasi tukoksen.
 
Mutta pane tuon suodatin kulkemaan lävitsesi ja vapauttamaan kipu maahan, kun olet tiedostanut sen, äläkä sisäistä sitä kehoosi. Voit käyttää tätä samaa suodatusjärjestelmää äänivärähtelyihin. Se on kuin diskantin ja basson säätämistä musiikkia kuunnellessa. Pyydä henkilökohtaisia oppaitasi tai parannusoppaita auttamaan sinua näissä säädöissä. Aikomuksesi on kontrolloiva tekijä kaikissa näissä tekniikoissa.
 
Jos sisäistät kivun ja sitten sinun täytyy parantaa itsesi sen vaikutuksista, teet tuplatyön – itsellesi ja asiakkaalle. Jos tunnet sen, kun se kulkee lävitsesi, saat tarvitsemasi informaation, mutta sinun ei tarvitse poistaa sitä myöhemmin. Jäämäenergian poistamisessa auttaa, kun visualisoit itsesi puhdistavan värähtelyenergiaputouksen alle, joka puhdistaa ja piristää samanaikaisesti.
 
Osa siitä, mitä tunnet, on myös asiakkaisiisi kiinnittyneitä negatiivisia energioita ja ruumiittomia sieluja. Voit estää niitä vaikuttamasta sinuun, jos sanot jonkin suojelevan affirmaation ennen hoitosi aloittamista. Pyydä vain, että ainoastaan valo-olennot osallistuvat ja kaikki negatiiviset olennot jäävät hoitoalueesi ulkopuolelle.
 
Kysymys:
Mestarit, työni on erittäin tärkeä minulle, mutta minulla on poikaystävä ja hän aikoo muuttaa toiseen kaupunkiin. Emme halua erota, mutta kaukosuhteen ylläpitäminen on erittäin vaikeaa. Niinpä hän kysyy, haluanko lähteä hänen mukaansa ja asua yhdessä. En tiedä, onko hänen mukanaan lähteminen oikein, koska jos lähden, se olisi suuri muutos elämässäni ja elämänsuunnitelmissani … Mutta rakastan häntä kovasti, enkä tiedä, mitä tehdä. Mutta sydämeni sanoo, ettei hänen seuraamisensa ole paras valinta ja että minun täytyy seurata omia suunnitelmiani … Antakaa minulle neuvo, kiitos. Sydämeeni sattuu ajatellessani asiaa, koska jos en seuraa häntä, näyttää siltä, etten halua olla hänen kanssaan, eikä se ole totta – rakastan häntä erittäin paljon. –Bianca, Brasilia
 
Vastaus:
Sielu tulee maan päälle oppimaan oppitunteja. Niihin sisältyy kaikkien niiden tilanteiden tutkiminen, joita on päättänyt vetää puoleensa, ja sitten vapaan valintansa käyttäminen sen päättämiseen, mikä vaihtoehto antaa oppia eniten lyhyimmässä ajassa. Sielu ei tule tuolle tasolle muiden sielujen kanssa – vain itsekseen. Henkinen matka on yksilöasia, ja ainoa tapa oppia on tehdä kaikki päätökset itse ja hyväksyä kaikki vastuu siitä, mitä tapahtuu täällä ollessa.
 
Ihmiselämässä on monia aspekteja. On asioita, joita voidaan kokea vain ihmiskehossa – seksuaalisuuden ollessa yksi niistä. Millekään näistä itsellesi järjestämistä testeistä ei ole aikarajaa eikä yhtä ainoaa tapaa suorittaa ne.
 
Jossain kohtaa suunnitellessasi tätä elämää, kuvittelit juuri sen tilanteen, jossa olet tänä päivänä. Mikä on tärkeintä sinulle? Onko intohimo, jonka tunnet vetävän sinua, työelämä jonka luomiseen olet käyttänyt paljon aikaa? Vai onko fyysinen tunne tärkein juuri tällä hetkellä elämässäsi? Vain sinä voit vastata näihin kysymyksiin.
 
Sillä on myös merkitystä, pidätkö henkistä kasvua ja valaistumista välttämättömänä itsellesi nyt, vai tuntuuko siltä, että se voi tulla myöhemmin tai ei lainkaan? Et tiedä, mitä vaikeuksia saattaisit kohdata toisessa paikassa ja löydätkö jonkin työn, joka tyydyttää sinua. Muuttaminen tyydyttää poikaystäväsi tarpeet kaikin puolin, mutta tarjoaa sinulle vain suhdeaspektit. Valinta on sinun.
 
Kysymys:
Mestarit, olen joutunut päästämään irti melkein jokaisesta ystävyyssuhteesta ja lopettamaan sen jostain syystä. Minut on otettu itsestäänselvyytenä tai minua on kohdeltu negatiivisesti tai minua ei ole arvostettu yhtä paljon, kuin minä arvostin heitä. Miksi? –M, USA
 
Vastaus:
Luotat yhteiskunnan egotuomitsemisen arvoihin etkä tutki sen henkisiä syitä, miksi elämäsi tapahtuu niin, kuin tapahtuu. Kaikki "vaikeudet" joiden katsot johtuvan toisten teoista, ovat todellisuudessa tulosta niistä elämänoppitunneista, joita valitsit elämääsi.
 
Suurin ja voimakkain oppituntisi käsittelee nojaamista niihin odotuksiin, joita olet kehittänyt toisten käyttäytymiseen liittyen. On mahdotonta saada toinen toimimaan täsmälleen haluamallasi tavalla, jos hän ei halua tehdä sitä. Katsot ainoastaan omaa mielipidettäsi jostain tilanteesta etkä koskaan sitä, miltä se saattaa vaikuttaa toisesta.
 
Pettäminen, hylkääminen, valheiden käsitteleminen ja kyvyttömyys arvioida toisten ihmisten aikeita ovat kaikki elämiäsi oppitunteja. Et ole oppinut tarpeeksi mistään niistä, jotta niiden toistuva ilmestyminen elämääsi loppuisi. Otat kaiken henkilökohtaisesti, silloinkin kun toinen ihminen ei tarkoita sinua tai suuntaa sitä sinuun.
 
Koska tuomitset jatkuvasti toisten tekoja sen mukaan, miten heidän pitäisi mielestäsi kohdella sinua, loukkaannut lisää ja vetäydyt, kun he eivät toimi täsmälleen odotustesi mukaisesti. Jos palaisit niihin lukuisiin pettämisiin, joista olet kärsinyt, ja asettuisit toisen osapuolen asemaan, näkisit heidän olleen uskollinen itselleen eikä sinun odotuksillesi.
 
Olet luonut uhriroolin itsellesi. Myös se "arvo" josta olet hyvin huolissasi, on merkityksetön, kun ajatellaan kumpaakin puolta. Tekosi ovat pakottaneet ihmiset lähtemään pois, koska he eivät halua käyttäytyä vaatimustesi mukaisesti.
 
Ala tarkastella tilanteita mieli avoimena. Älä määrittele ennalta, miltä toisen reaktio kohtaamiseen kanssasi pitäisi näyttää. Ja ole rehellinen itsellesi. Älä tee jotain, koska luulet toisen ihmisen haluavan sitä. Jos noudatat näitä ehdotuksia, huomaat, että ihmiset lakkaavat juoksemasta karkuun kiihkeyttäsi.
 
Kysymys:
Mestarit, en tunne rakastavani äitiäni, enkä halua auttaa häntä taloudellisissa ongelmissa uhraten itseni, koska hänellä on omat rahansa ja hänellä on veljeni ja sisareni, joiden hyväksi hän on tehnyt kaikkensa joka tilanteessa. Hän on aina auttanut heitä ja monissa tilanteissa minun on täytynyt hoitaa omat ongelmani, koska hän ei ole koskaan välittänyt juurikaan niistä. Olenko väärässä tai itsekäs ajatellessani näin? –Luciana, Brasilia
 
Vastaus:
Henkisessä mielessä mitään ei pidetä vääränä – tai totta puhuen oikeanakaan. Kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu oppituntien vuoksi. Maaperheesi on vain sitä – joitain sieluja jotka mahdollistivat sinulle syntymisen ihmiskehoon. Sieluina he eivät liity sinuun missään muussa mielessä. Sinulla on saattanut olla kontakti heihin vain tässä yhdessä elämässä eikä missään muussa.
 
Päätit olla tässä tilanteessa, jotta voisit tutkia tunteitasi yhteiskunnallisesti tuputetuista vastuista, kunnioittaa itseäsi sieluna fyysisessä kokemuksessa ja käsitellä erilaisia asioita, kuten syyllisyys, itsekkyys ja kontrollointi.
 
Äitisi on manipuloiva ja negatiivisuutta rakastava ihminen. Tähän saakka olet usein antanut periksi hänen vaatimuksilleen, ja hän käyttää sinua hyväkseen. Veljeäsi ja sisartasi ei ole ollut helppoa kontrolloida, mitä hän kunnioittaa, ja hän palkitsee sen antamalla heille sen, mitä he pyytävät.
 
Melkein ensimmäistä kertaa kyseenalaistat koko suhteen perheesi kanssa ja alat nähdä, että siitä mitä sinulta vaaditaan, ei ole mitään hyötyä oppimisprosessillesi. Yhteiskunta sanoo ihmisille, että heidän pitäisi huolehtia vanhemmistaan – mutta näin on enimmäkseen siksi, ettei yhteiskunnan tarvitse olla vastuussa. Se sanoo, että olet itsekäs ja rakkaudeton, jos et tee, mitä pyydetään. Tämä on naurettava johtopäätös, joka palvelee sitä, muttei sinua.
 
Kuten tiedät, äitisi ei oikeasti tarvitse avustustasi. Hän haluaa vain todistaa, että olet hänen kontrollissaan. Sinulla on valinnanvapaus. Sinun ei tarvitse tehdä niin, kuin hän vaatii, eikä ole mitään tarvetta rakastaa sitä negatiivista ihmistä, jota hän esittää.
 
Tässä tilanteessa on merkittävämpää rakastaa itseäsi ja kunnioittaa sitä henkistä matkaa, jolla olet. Olet täällä löytämässä, että olet Lähde-energian osa, kaikkien sen voimien ja kykyjen kera. Itserakkaus tulee sen hyväksymisestä ja oivaltamisesta, että ne oppitunnit joita käsittelet, sallivat sinun tehdä valintoja, joista voit kasvattaa ymmärrystäsi ja viisauttasi.
 
Siinä ei ole mitään väärää, että olet piittaamatta hänestä ja jopa erotat itsesi muusta perheestä.
 
Kysymys:
Mestarit, kamppailen elämän kanssa. Luulen, että olen aina kamppaillut. Minusta tuntuu kuin kuutiolta pyöreässä kolossa. Kun tulen vanhemmaksi, tunnen eristäytyväni enemmän. Olen kadottanut kaiken puhtini, enkä tiedä, miten saan sen takaisin. Tyttäreni sanoo, että olen naiivi ja syntynyt väärällä vuosisadalla. Vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa stressaa minua. En menestynyt siinä ammatissa, johon kouluttauduin – eivätkä itsensä sabotointi ja mielenterveysongelmat auttaneet siinä. Lapsuuteni oli väkivaltainen, mutta näen sen nyt elämänoppituntina, jonka valitsin. Onko teidän lupa antaa minulle vinkki elämäntarkoituksestani? Sisältyykö siihen mitenkään spiritualistikirkko? –Caroline, Irlanti
 
Vastaus:
Väkivaltainen lapsuutesi muodosti kaavan, jonka vanki tunnet olevasi. Mielenterveysongelmasi ja itseä vähättelevä ja sabotoiva käyttäytyminen ovat estäneet sinua kehittämästä tuntoa siitä, kuka olet. Samaistut edelleen tuohon pelokkaaseen ja kontrolloituun lapseen, joka ei voinut tehdä mitään päätöksiä itse.
 
Tarkoituksesi on hyväksyä, että olet Lähde-energian osa, jolla on voimia ja kykyjä olla kaikkivoimainen, suurenmoinen ja kaikkiluova. Et ole naiivi, vaan paremminkin yliherkkä sille, miten luulet toisten ihmisten näkevän sinut. Halusi miellyttää muita välttääksesi rangaistuksen on muokannut koko elämääsi. Voit nähdä tämän vuorovaikutuksessasi toisten ihmisten kanssa ja heidän välttämisessään.
 
Kun olit töissä, olit niin tietoinen toisista ihmisistä ja heidän vaatimuksistaan, että annoit sen ohjata, mitä teit, vaikkei sinua ollut palkattu tekemään sitä. Tämä sabotointi mutkisti lisää sitä, mitä tunsit itsestäsi, ja näit vain sen, että epäonnistuit kaikessa, mitä yritit.
 
On aika ymmärtää itseäsi, sitä kuka olet – sielu jolla on ihmiskokemus – ja löytää tapoja nauttia tästä elämästä. Spiritualistikirkko voi olla upea apu sen löytämisessä, millainen matkasi voisi olla. Koska kartat päätösten tekemistä, jottet ole vastuussa mistään, vanhan päättämättömyyden korvaaminen uskonnollisilla opeilla on lempeä siirtymä.
 
Mutta älä tämän uuden askeleen myötä tee tai hyväksy mitään, ellei se tunnu resonoivan kanssasi. Jos noudatat tiettyjä menettelytapoja ja sitten ne tulevat työläiksi, päästä irti niistä ja jatka johonkin muuhun. Tämä on vasta alku – apupyöräsi joita et tarvitse ikuisesti.
 
Kysymys:
Mestarit, tunnen olevani jumissa. Muutama vuosi sitten kävin läpi kriisin ja aloin parantaa itseäni sen jälkeen. Olen oppinut, että oma energiani määrittelee kokemukseni. Nyt minusta tuntuu, että monien vuosien työn jälkeen mikään ei ole muuttunut. Tuntuu siltä, että vaikka muuttuisin kuinka paljon, elämäni ei muutu. Enkä oikeasti enää tiedä, mitä tehdä. –Virpi, Suomi
 
Vastaus:
Elämäsi on muuttunut. Olet saanut paljon aikaan, mutta kun olet tehnyt sen, myös perspektiivisi on muuttunut ja siksi näet uuden lähtöpisteen. Uudessa alussa se mitä on edessä, näyttää pelottavalta ja mahdottomalta. Se on kuin mennessäsi alakoulusta keskikouluun ja sitten yliopistoon tai ammattikouluun. Jokainen tuntui alussa siltä, ettet tiennyt mitään etkä pääsisi koskaan mihinkään. Tunsit, ettei kaikki aiempi työ saanut mitään aikaan, mutta todellisuudessa kaikki tuo työ teki mahdolliseksi, että pystyi siirtymään eteenpäin.
 
Olet saattanut loppuun elämänoppituntejasi, ja se on sallinut sinun ymmärtää energiaa ja sitä, miten jokainen sielu luo oman todellisuutensa. Ollessasi muutosten keskellä et näe niitä. Olet ilmentänyt muutoksia, kuten tiedostat, mutta koska et tiedä, mitä voit tehdä niillä, ne vaikuttavat merkityksettömiltä.
 
Olet käännekohdassa tai risteyksessä, jossa on aika löytää jotain, josta voit olla intohimoinen. Intohimo vetää sinut päivistä läpi ja saa sinut haluamaan nousta ylös ja jatkaa elämää. Et ollut suunnitellut mitään erityistä ennen tulemistasi, joten vaihtoehdot ovat avoimia.
 
Olet herännyt perusolemuksellesi ja sille tarkoitukselle, mitä varten sielut tulevat kaksinaisuuteen, ja voit nyt auttaa toisia saavuttamaan tämän tietoisuuden. Olet hyvin luova, vaikka et ole käyttänyt sitä mihinkään, ja se voi saattaa sinut yhteen toisten kanssa ja sallia sinun jakaa merkittävän viisautesi heidän kanssaan.
 
Astu pois kaavasta, joka on tuntunut hyvin mukavalta, joskin rajoittavalta, ja kokeile kirkkautta ja valoa maailmassa. Etsi harrastuksia, jotka miellyttävät sinua ja tuovat sinulle iloa. Lähde pois urastasi ja näe maailma taas.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >