HomeViestejäValerie Donner1.12.2020 - Suoraan sydämestä

1.12.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 1.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viimeisin viesti Apollolta 30.11.2020: "Älkää yhtään epäilkö, sota pimeyden ja valon välillä on ohi. Positiiviset ja negatiiviset on kumottu. On aika jättää vanha. On muutama harhailija, joka ei ole saanut tätä viestiä, mutta kerron heille kovaan ääneen ja selvästi, että se on ohi! He ovat valmiita! He ovat matkalla johonkin toiseen paikkaan, koska Maa on valmis heidän osaltaan! Olemme kaikki saaneet tarpeeksemme. Teen tämän julkilausuman, ja se pitää. Luojamme on puhunut. Kaikki esteet on selvitetty. Uusi maailma on valmis niitä varten, jotka voivat nostaa tietoisuuttaan ja jotka pystyvät sallimaan ja elämään kultaisessa ajassa ja kultaisessa valossa. Tervetuloa!"
 
Apollon viesti 29.11.2020: "Portti uuteen huomiseen avautuu. Asiat eivät ole enää koskaan entisellään Äiti Maan pinnalla. Valmistelemme laskeutumisalustamme. Kaikki järjestelmät ovat valmiina. Pimeys on menettänyt otteensa. On paljon siivottavaa. Loppuunsaattaminen on käsillä. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Valo räjähtää läpi. Planeetan täydellinen siivoaminen jatkuu todella isosti. Pitäkää silmällä pirstaleita! Ihmiskunnalla on odotettavissa valtava herääminen. Sanokaa hyvästi pimeille pahuudenvoimille. Ylösnousette ja olette vapaa!"
 
Kun 25 vuotta sitten aloin kirjoittaa internetissä maajoukolle, luulimme erheellisesti olevamme valmiita ylösnousemukseen. Taaksepäin ajateltuna on selvää, että meidän täytyi käydä paljon enemmän läpi. Meille kerrottiin, että sitten kun Schumannin resonanssi olisi 12, olisimme nollavyöhykkeellä, nollapisteessä. Schumannin resonanssi mittaa planeetan sydämensykettä. Tuolloin 7.8 oli normaali. Kuluneena vuotena tai pidempään se on heilahdellut, kivunnut aina yli 90 saakka ja hiljattain keikkunut reilun 10 paikkeilla. On mielenkiintoista huomata, että tätä kirjoittaessa 1.12.2020 se on 70!
 
Olemme fotonivyön nolla-alueella, joka tapahtuu joka 26.000 vuosi. Ajatelkaa, mitä olemme oppineet 1990-luvun puolivälin jälkeen ja miten paljon tietoisempia ja heränneempiä olemme nyt. Tämä vuosi 2020 on ollut haastavin useimmille ihmisille. Kyse on suuresta heräämisestä.
 
On pimeydenvoimia, jotka haluaisivat estää heräämisen käyttämällä valheita, sensurointia, mielen kontrollointia, fyysisiä voimakeinoja, kemikaaleja taivaalla, rokotteita, estämällä ihmisten kokoontumisen ja yhteyden ja asettamalla vastakkain ystävät ja perheet. Monet valotyöntekijät on otettu pois YouTubesta, ja muiden totuudentuojien alustoille on hyökätty. Meidän täytyy muistaa, ettei mikään tästä toimi. Sensurointi on, kuin laittaisi peiton auringon päälle estämään valon. Tuo valo on valaistumisemme, eikä sitä voi estää. Valo on informaatiota. Se on paljon voimakkaampi kuin mikään keino, joita pimeät voimat käyttävät estämään ylösnousemuksen.
 
Muuta tärkeää informaatiota
 
Kolmen viikon päästä tämän postaamisesta, 21.12.2020, Maa siirtyy Vesimiehen aikaan. Tässä on laulu "The Age of Aquarius" (=vesimiehen aika) 1970-luvun Hair-musikaalista.
 
Monet haluaisivat tietää, mitä tämä enteilee. Onko se suuri valo- ja rakkausaalto? Onko se tietoisuudelle aika siirtyä viidenteen ulottuvuuteen? Merkitseekö tämä, että planeettamme, aurinkokunta, galaksi ja universumi siirretään uuteen kvadranttiin multiversumissa? Jotkut ovat skeptisiä ja ajattelevat, että se voisi olla uusi suuri "yhtä tyhjän kanssa". Mutta minun sydämeni kertoo muuta. Olen optimistinen siinä, mitä tapahtuu kolmen viikon kuluttua. Minulla on myös galaktisia yhteyksiä, jotka antavat minulle tunteen, että olemme siirtymässä uuteen Maahan. Jos näin on, se tekisi tästä erittäin haastavasta vuodesta 2020 sen arvoisen!
 
Joku lähetti minulle seuraavan lainauksen: "Tämä vuosi ei ole vielä ohi. Meillä on vielä kaksi pimennystä ja harvinainen asetelma jäljellä: täysikuu ja kuunpimennys 30.11., sitten uusi kuu ja auringonpimennys 14.12. ja merkittävä harvinainen yhtymä 21.12., joten odottakaa merkittäviä ihmeitä ja odottamattomia tapahtumia ennen vuoden loppumista. Vuosi ei ole vielä ohi."
 
Sivuston www.disclosurenews.it mukaan meillä oli merkittävä M4.4 auringonpurkaus 29.11. (Tämä on italialainen nettisivusto, joten se täytyy kääntää.) Tämä auringonpurkaus voisi pyyhältää Maan magneettikenttään 1.–2.12. NOAA:n mukaan. Vaikutus aiheuttaisi vähäisemmän G1-luokan geomagneettimyrskyn pohjoisten maiden yläpuolelle, kuten Kanada, Islanti, Norja ja Ruotsi.
 
Yksi valotyöntekijäystäväni kertoi minulle, että hän ja muut valotyöntekijäystävät ovat enemmän tai vähemmän "lisäämässä tehoaan", jotta he voivat olla valonsotureita, koska hyvin paljon valoa tarvitaan nyt planeetalla. Lorie Ladd tekee erinomaista työtä selittäessään, miten voimme siirtyä aineellisesta pelon, ahneuden, itsen palvelemisen, kontrolloinnin jne. 3D-maailmasta viidenteen ulottuvuuteen. Tuo ulottuvuus on rakkautta, harmoniaa, tasapainoa, ystävällisyyttä, yltäkylläisyyttä ja kaikkia hyviä asioita.
 
Tässä on esimerkki, miten autoin erästä asiakasta pääsemään eroon ei-toivotusta kämppäkaverista. Hän odotti kahdeksan kuukautta tämän henkilön muuttavan pois. Hän ei voinut heittää tätä pihalle covid-rajoitusten vuoksi täällä Kaliforniassa. Henkilölle oli annettu 60 päivän irtisanomisaika syyskuussa. Hän viivytteli ja odotti aivan loppuun saakka löytääkseen uuden paikan. Naisen oli tarkoitus muuttaa pois kahden päivän päästä määräajan umpeutumisesta. Hän oli pakannut kaiken ja hänellä oli muuttoauto. Mies joka oli sanonut, että hän saisi uuden paikan, muutti mieltään keskellä yötä samana päivänä, kun naisen oli tarkoitus muuttaa sinne. Asiakkaani soitti minulta session, kun hän sai tietää, ettei vuokralainen saanutkaan tuota paikkaa. Hänen oli pakko saada tuo ihminen muuttamaan.
 
Ehdotin, että hän tarjoaisi ystävällisesti kämppäkaverille mahdollisuutta varastoida tavaransa sinne, myös kissan, mutta hän itse ei voisi enää jäädä. Toinen vaihtoehto oli toimia 3D-tavalla ja soittaa poliisit, hankkia lakimies ja maksaa yli 10.000 dollaria asianajokuluja, jotta saisi tuon henkilön ulos 2 1/2 kuukaudessa. Kävi ilmi, että sekä asiakkaani että kämppäkaveri saivat tässä parannuksen. Heidät vedettiin yhteen sen miehen vuoksi, joka kieltäytyi antamasta naisen muuttaa asuntoon. Se kaikki on jumalainen siunaus, koska jos tuo mies ei olisi alun perin hyväksynyt naista kämppäkaveriksi, tämä ei olisi pakannut kaikkia tavaroitaan ja ollut valmis lähtemään. Tätä kutsun "5D-ratkaisuksi 3D-maailmassa".
 
Jotkut meistä ovat enemmän korkeammassa 5D-tietoisuustilassa. Voimme tehdä valintoja, jotka ovat ystävällisiä ja hyödyllisiä, ilman tarvetta käyttää valtaa toisiin kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessa.
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta 30.11.2020
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Minulle on ilo puhua kanssanne. Paljon tapahtuu suurimmalla asteikolla. Todellakin tämä on valtava operaatio, johon osallistumme Maan ja kaiken sen elämän siirtämiseksi viidenteen ulottuvuuteen.
 
Te ja Maa olette keskeisiä koko luomakunnan ylösnousemuksessa. Älkää koskaan unohtako hetkeksikään, miten tärkeitä te olette ja miten kiitollisia me olemme siitä työstä, jota olette tehneet saadaksenne Maan ja tietoisuuden siihen vaiheeseen, jossa olette nyt. Tunnustamme suuruutenne ja valtavan valonne, päättäväisyytenne, sitoutumisenne ja taitonne, jotka edesauttavat tätä suurta muutosta.
 
Tiedämme, ettei tämä ole ollut helppoa, ja tiedämme, että olette väsyneitä. Teette uutterasti töitä yötä päivää saadaksenne tämän tapahtumaan. Teillä ei ole aavistustakaan, miten tärkeää työnne on. Se vaikuttaa valtavasti.
 
Maa-neuvostossa huomaamme, että jotkut teistä ovat helisemässä toisinaan pimeydenvoimien pöyristyttävän käyttäytymisen vuoksi. Älkää antako heidän saada teitä pois tasapainosta tai pelkoon. Pitäkää jatkuvasti valoa ja pitäkää tietoisuutenne viidennessä ulottuvuudessa. Olette tiennäyttäjiä. Teidän täytyy pysyä suoraan tarkoituksessanne ja fokusoituneena ylösnousemukseen.
 
Pitäkää erinomaista huolta kehosta, mielestä, sydämestä ja sielusta. Tehkää sellaista, mikä tuo teille iloa, naurua ja rauhaa. Levätkää paljon, syökää hyvin ja tehkää kehonne hoivaamiseksi se, mitä tarvitsee. Keho käy läpi päivitystä, mm. umpieritysjärjestelmä ja solurakenne, sen valomäärän lisäksi, mitä se tuo sisään. Luomakunnan joka aspekti auttaa teitä ja Maata nyt. Kaikki hyötyvät, kun ylösnousemus on valmis. Merkittäviä muutoksia täytyy tapahtua nyt. Elämä on liian kestämätöntä ja liian arvokasta peukaloitavaksi tavalla, jolla teidät pakotetaan elämään nyt.
 
Aiemmin tänä vuonna päätettiin, että aika nopeutuisi, että ylösnousemus tapahtuisi nopeammin, koska pimeät voimat aiheuttivat liian paljon tuhoa.
 
Kaaos USA:n vaaleissa on osa ylösnousemusprosessia. Sen on tarkoitus lisätä valoa ja totuutta siihen, mitä monet eivät tienneet tapahtuvan. Se on tarpeellista myös voimaannuttamaan ihmiset ottamaan takaisin voimansa ja vaatimaan vapautensa.
 
Tärkeintä on, että valotyöntekijät pitävät värähtelynsä ylhäällä ja seuraavat totuutta omassa sydämessään. Väärä informaatio joka leviää "kuin tuliruisku", kuten eräs hiljattain sanoi, voi olla aseistariisuvaa ja lannistavaa. Jos uskotte sen, alennatte värähtelyänne ettekä kykene yhtä hyvin pitämään valoa ja tekemään työtänne.
 
Emme halua teidän energisoivan pimeitä suunnitelmia fokuksellanne tai energiallanne. Se on tuottamatonta. Luottakaa ja uskokaa jumalaiseen suunnitelmaan ja tietäkää, että se on toteutuksessa. Sen jokainen aspekti on nerokas ja suunniteltu niin, että totuus ja valo tulevat kaikkien nähtäväksi.
 
Olemme kanssanne jokaisella hengenvedolla, jokaisessa valinnassa ja voitossa, niin suuressa kuin pienessä. Juhlimme teitä ja juhlimme jokaista voittoa. Pian tanssimme yhdessä kaduilla.
 
Olen Mira, ja rakastan ja tuen teitä.
 
Muuta informaatiota
 
Jotkut teistä saattavat tietää, että osallistun viikoittain Foster Gamblen (www.Thriveon.com) Freedom-portaaliin. Tässä on ehdotus: ehkä haluat mennä sivulle www.thickredline.org, jos sinua kiinnostaa nähdä, miten ihmiset tekevät työtä paikallissheriffiensä kanssa saadakseen nämä toimimaan vain tilanteissa, joissa on uhri ja rikos. Esimerkiksi Kaliforniassa kuvernöörimme Newsom on pannut vireille monia draconiaanisia asetuksia ja lakeja, joihin hänellä ei ole lupaa osavaltiomme perustuslain mukaan hätätilan aikana. Hän on tehnyt yli 50 asetusta ja yli 400 lakia tänä vuonna 3.3. jälkeen. Hänet haastetaan oikeuteen siitä. Osavaltion joissain osissa sheriffit kieltäytyvät jo panemasta täytäntöön niitä kuvernöörin sääntöjä, etteivät ihmiset voi mennä rannalle tai puistoihin jne.
 
Thrive II (official trailer).
 
Yksi ehdotus ratkaisuksi viime lauantain puheessa viruksesta jne. oli valita elämä elämän, ei kuoleman, vuoksi. Olen varma, että useimmat teistä oivaltavat, että kaikkein näiden säätöjen on tarkoitus iskostaa kuolemanpelkoa. Pelko terrorisoi suurta osaa kansasta. Meillä on valta tehdä erilaisia valintoja omasta puolestamme. Ottakaa tämä harkintaan, kiitos.
 
Jos joku teistä on kiinnostunut saamaan apua 5D-ratkaisujen tekemisessä 3D-maailmassa, voitte ottaa yhteyttä minuun ja tilata session. Teen henkistä konsultointia, tulkintaa, parannusta, energiatyötä ja kanavointia. Olen pudottanut taksani takasin vanhoihin hintoihin auttaakseni näinä haastavina aikoina: 60 $ per 30 minuuttia, 90 $ per 45 minuuttia ja 120 $ per tunti. Minut tavoittaa osoitteesta vdonner99@gmail.com.
 
Lopuksi
 
Meillä on rajattomasti apua maajoukkona, vaikka näyttää siltä, että meillä on ylitsepääsemättömiä ongelmia. Mikään ei ole liian vaikeaa Lähteelle. Olemme osa Lähdettä. Olemme muistamassa oman mestaruutemme, ja käytämme sitä matkan joka askeleella täyttääksemme tehtävämme luoda taivas maan päälle!
 
Mitä upeinta, taianomaisinta ja mystisintä viidennen ulottuvuuden joulunaikaa!
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >