HomeViestejäValerie Donner7.11.2020 - Suoraan sydämestä

7.11.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viimeisin viesti Apollolta 3.11.2020: "Jonkun loistava ura kaatuu. Totuus hänestä paljastuu. Kun ihmiset tietävät totuuden, muiden ihmisten erillisyys ja viha loppuu enimmäkseen. Tämä sallii ykseyden ihmisten kesken kokonaisuudessa. Planeetta käy läpi kaaosta ja myllerrystä löytääkseen totuuden. Se on jauhamista ja vellomista elämän halussa olla vapaa. Useimmat oivalsivat hyvin vähän siitä pimeyden tilasta, jossa he ovat eläneet. Maailma on likakaivo. Suuri herääminen merkitsee, että pimeys poistetaan ja puhdistetaan. Valo tuo vakauden ja puhdistuksen tervettä ja sydänkeskeistä paratiisiplaneettaa varten. Kiitos kaikesta kovasta työstänne, uutteruudestanne ja omistautumisestanne valolle. Jumalainen suunnitelma tapahtuu. Olemme kanssanne aina."
 
Miten teillä menee, maajoukkoa? Tiedämme, että monet teistä ovat uupuneet näistä epätavallisista ja venyneistä vaaleista. Se on ärsyttävää, hämmentävää, epävarmaa, mahdollisesti pelottavaa ja yhtä sotkua. Tiesimme, että 2020 olisi vuosi, jolloin mikään ei olisi normaalia. Tämä on kaiken huippu!
 
Kaikessa tässä on tärkeää tietää, että valo on jo voittanut. On kuin elokuvakelan loppu, ja odotamme loppuhuipennusta. Vakuutan teille, että se on jo melkein tässä. Tämä on suuri herääminen, ja ihmisten täytyy saada selville, mitä on oikeasti tapahtunut. Heidän täytyy päättää, haluavatko he itseään kontrolloitavan ja elää Kiinan kaltaisessa energiassa vai saada vapauden valita itse. Jotkut ihmiset haluavat kerrottavan, mitä tehdään, jotta he voivat tuntea olevansa hyviä poikia ja tyttöjä. Muut seuraavat mieluummin sydäntään, ovat luovia ja elävät luonnollista ja normaalia elämää. Muistatko tuon tunteen? Voimme ennen halata, hymyillä toisillemme, tavata uusia ihmisiä, nähdä perhettä ja ystäviä, käydä elokuvissa ja salilla ja syödä ravintoloissa sisällä. Otimme sen itsestäänselvyytenä, sillä emme osanneet odottaa, että ne voitaisiin ottaa meitä pois.
 
Sääntöjen mukaan eläminen, kuten maskin käyttäminen, sosiaalinen etäisyys ja yhteytemme estäminen Maahan ja toisiimme, ei ole inhimillistä ja normaalia. Kyllä, on sairastuttava tekijä, mutta meitä on enimmäkseen harhaanjohdettu siinä. Sen taustalla on pelko ja tarve kontrolloida meitä.
 
Olemmeko uhreja vai olemmeko niitä henkisiä sotureita, joita tulimme tänne olemaan? Olemmeko valmiita seisomaan sen valon vahvuudessa ja rohkeudessa, jota olemme? Siksi olemme täällä nyt.
 
Sosiaalisessa mediassa ja huipputeknologiayrityksissä tapahtuu paljon sensurointia. Täytyy olla jotain, mitä useimpien ihmisten ei haluta tietävän. Valo kuitenkin säteilee pimeyteen, eikä ole enää salaisuuksia. Kun ihmiset saavat selville, mitä on tapahtunut lapsille, miljoonille lapsille, he itkevät luultavasti silmät päästään.
 
Muista, että tietoisuutemme lisääntyy. Planeetta ylösnousee ja niin myös me. Se mikä palveli meitä kolmannessa ulottuvuudessa, ei palvele meitä viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammassa tietoisuudessa. Pitkässä juoksussa tämä tilapäinen epämukavuus häviää ja elämme kultaisessa ajassa. Meillä on teknologiaa, joka parantaa meidät, vapaata energiaa, tapoja parantaa syöpä ja muut sairaudet, yltäkylläisyyttä kaikille ja erilainen hallintomuoto, joka perustuu neuvostoihin, tämäntyyppisen itseä palvelevan hallinnon sijasta. Verot häviävät. Tulee uusi rahoitusjärjestelmä, joka perustuu kultaan. Teemme sydämestämme ja sielustamme sitä työtä, jota tulimme tänne tekemään.
 
Älä ole epätoivoinen sen vuoksi, mikä häipyy pois. Sinulla on loistava tulevaisuus, joten päästä irti siitä, mikä ei enää palvele sinua. Tulevaisuus on parempi kuin mikään, mitä olisit voinut kuvitella.
 
Mestari St. Germain
 
Pidin 3.11. kuukausittaisen kurssini "Tapaaminen mestareiden kanssa". Tämä on kokemusperäinen kurssi, jossa käymme läpi kolme eri meditointikierrosta yhdistyen mestariin. Mestari St. Germain oli kanssamme tuona iltana. Hän on se, joka toi esiin "minä olen" -olemuksen. Hän joudutti (USA:n) itsenäisyysjulistuksen allekirjoitusta. Jotkut ihmiset kurssilla näkevät asioita, toiset kuulevat, jokaisella on oma kokemuksensa. Koska minä olen kanavoija, saan sanoja. Hän oli hyvin hauska tuona iltana ja sanoi tämän:
 
"Juokaa kuppi rauhallisuutta kanssani. Antakaa sen muuntaa epävarmuus ja pelko. Antakaa sen selvittää huolenne ja vaikeutenne. Antakaa sen lievittää haavojanne. Ottakaa takaisin menetetty aika tanssimalla kanssani purppuraisella taivaalla punavioletissa auringonlaskussa. Antakaa sydänsurujenne parantua säkenöivästä auringosta, kun se kuvastaa valonsa veteen. Te olette ja minä olen.
 
"Tulee lisää tilaisuuksia laajempaan yltäkylläisyyteen. Kynä on mahtavampi kuin miekka. Puhutaanpa kongressitalosta, Valkoisesta talosta. Vaalit ovat äärimmäistä kiistelyä ilman suuntaa. Violettia liekkiä se kaikki. Itkekää, jos teidän täytyy, kunnes ette voi enää itkeä, ja sitten olette täysin läsnä "minä olen" -olemuksessanne. Teidän pitäisi kaikkien saada hyvitystä noista väittelyistä. Teille olisi pitänyt maksaa, kun kuuntelitte sitä kyseenalaistamatta.
 
"Teillä kilpailee Valkoisesta talosta kaksi ihmistä, jotka ovat riidoissa toistensa kanssa, eivätkä he koskaan saa sitä toimimaan. Mielipidetiedustelut ovat polariteettia varten. He/ne lisäävät kaksinaisuutta. Tämä on tyhjä lyönti (sattumanvaraista). Toinen on lyönti ja toinen on huti. Saatte vapautenne, ja koko maailma laulaa. Juhla on matkalla. Antakaa vapauden soida."
 
Viesti Miralta 6.11.2020
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Minulle on ilo puhua kansanne tänään, nostaa henkeänne ja kutsua teidät siirtymään enemmän galaktiseen itseenne. Voitteko tuntea tuon yhteyden?
 
Kun jatkatte tyytymättömyyttänne siihen, mitä planeetallanne tapahtuu tällä hetkellä, kurkotatte tähtiin, enemmän aitoon kotiinne. Vakuutan, että sinne olette matkalla. Käytte läpi merkittävää ylösnousemusta ja transformaatiota. Tämä voi tapahtua vain teidän avullanne ja energianne kera maan päällä. Tästä syystä inkarnoiduitte tällä kertaa. Te olette valoa ja energiaanne tarvitaan. Ylösnousemusprosessi ei olisi edennyt näin paljon ilman teitä – tämän vuoksi kunnioitamme ja kiitämme teitä! Teemme tämän yhdessä, koska sen tämä vaatii. Vaaditaan kirkasta valoa ja lahjakkaita mieliä ja sydämiä hyvin suuren pimeyden transformoimiseen takaisin valoksi.
 
Voin vahvistaa kaiken työni perusteella monilla muilla ylösnousevilla planeetoilla, että tämä on dramaattisin ja epäuskottavin, jonka olen koskaan nähnyt. On paljon pelissä. Tehdään historiaa. Se mitä tapahtuu maan päällä, vaikuttaa koko luomakuntaan, ja siksi me kaikki fokusoidumme kanssanne Maahan. Planeettajärjestelmäni, Plejadit, auttaa säännöllisesti planeettoja, jotka ylösnousevat. Olemme todella pahoillamme, että on niin paljon kärsimystä, pelkoa, petosta, puutetta, sairautta, kavaluutta ja ahneutta. Pimeys on tehnyt paljon vahinkoa planeetalle ja kaikelle elämälle. Taivaallisella määräyksellä tätä ei voi enää suvaita!
 
Pian alatte nähdä pilaajia, jotka on palautettu ryöstösaaliilleen. Heidän energiaansa ei enää sallita maan päällä, ja he ovat tietoisia tästä. Siksi he käyttäytyvät niin huonosti, koska he eivät ole koskaan ennen hävinneet, joten miksi sen pitäisi tapahtua nyt??? Tämän pitäisi saada teidät kaikki vakuuttuneemmaksi siitä, että valo on ottanut ohjakset ja heidän kukistumisensa on lähellä.
 
Koette nyt lopputaistelua valon ja pimeyden välillä. Tietäkää, että teistä pidetään huolta, vaikka mikä olisi! Saatte kaiken, mitä tarvitsette.
 
Ylösnousemus etenee hyvin. Pysykää tyynenä, tasapainossa ja keskuksessanne. Luottakaa paljastuvan suunnitelman nerokkuuteen ja tietäkää, että kaikki on hyvin.
 
Olen Mira ja lähetän teille elämän yltäkylläisyyttä.
 
Muuta informaatiota
 
Kuulin tänään, ennen kuin aloin kirjoittaa tätä päivitystä, että eräs ystäväni oli tekemässä siirtymää. Otin puhelimen ja soitin hänelle kertoakseni, että rakastan häntä ja hänen ympärillään oli monia enkeleitä. Hoitaja langan toisessa päässä kertoi, ettei hän voinut välittää tuota viestiä, koska ystäväni Deborah oli "juuri menehtynyt". Järkytyin ja aloin itkeä. Olen tuntenut hänet 30 vuotta, ja hän oli kaunis valotyöntekijä. Hän selvisi perinnöllisen Huntingtonin taudin kanssa paljon pidempään kuin useimmat ihmiset. En koskaan unohda hänen rakkauttaan kauneuteen ja seikkailuun ja haluaan pitää aina hauskaa ja tehdä paras mahdollinen jokaisesta päivästä.
 
Lokakuu oli haastava kuukausi. Eräs perheenjäsen kuoli, kuten myös toinen maajoukkoon kuuluva ystävä Oregonista. Tiedän, että monilla teistä on haasteita tällä hetkellä. Meidän kaikkien täytyy auttaa toisiamme, avata sydämemme ja antaa, mitä voimme. Olkaa kuin Deborah ja nauttikaa joka päivästä!
 
Jotkut meistä ovat kyltymättömiä informaation kuluttajia. Olemme tutkijoita. Foster Gamble, elokuvista "Thrive Movie" ja "Thrive II", kutsuu itseään "salaliittoanalyytikoksi" ja lukee tarinoita kummaltakin puolelta 40 tuntia viikossa. Ja tehtyään analyysinsä, hän ja hänen vaimonsa, Kimberly, kutsuvat itseään "salaliittorealisteiksi". Mihin ryhmään sinä sovit? (www.thriveon.com)
 
Informaation saaminen on viihdettä monille meistä. Se on tehtävämme! Meidän täytyy kuitenkin olla arvostelukykyinen. On trolleja ja väärän informaation spesialisteja, jotka haluavat pitää meidät voimattomina ja hämmentyneinä. Tarkista aina sisältä, miten informaatio resonoi sydämessäsi. Jotkut eivät ole, miltä näyttävät. Tämä on totta erityisesti, jos heidän täytyy jatkuvasti kertoa meille, että he kertovat totuuden. Kyseenalaistan itse heidät eniten.
 
Lopuksi
 
Nämä ovat intensiivisiä aikoja. Silloin maajoukkoa tarvitaan parhaimmillaan. Pääsemme läpi tästä, ja sitten meillä on suuria juhlia tanssien kaduilla. Voimme ottaa pois maskimme, halata toisiamme, löytää rakkaamme ja olla koskaan enää murehtimatta rahasta. Jatkakaa valon pitämistä, meditointia, rukoilua ja kauniin, uuden tulevaisuutemme visualisointia.
 
Kuten mainitsin, lokakuu oli haastava kuukausi. Jos joku teistä haluaisi session (henkistä konsultointia, tulkintaa, parannusta, energiatyötä), veloitan vanhan taksani mukaan 60 $ puoli tuntia ja 120 $ tunti. Jos joku teistä pystyy tekemään lahjoituksen, arvostaisin sitä todella. Saat yhteyden minuun vdonner99@gmail.com.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >