HomeViestejäValerie Donner3.7.2020 - Suoraan sydämestä

3.7.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 3.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viesti Apollolta 2.7.2020: "Maajoukko tekee esimerkillistä työtä. Kaikesta kaaoksesta huolimatta selviätte joka kerta meidän vuoksemme. Teemme yhteistyötä laittaaksemme kaiken paikoilleen uuttaa maailmaa varten, jossa alatte elää. Se alkaa saada jalansijaa. Huolehtikaa parhaanne mukaan itsestänne ja rakkaistanne, kun pimeyden viimeiset päivät lentävät pois. Uusi maailmanne odottaa, ja se on turmeltumaton. Muistakaa, kuka olette ja miksi olette maan päällä nyt. Teette tehtäviänne kauniisti."
 
Apollo on nyt äärimmäisen kiireinen, joten olen onnekas, silloin kun saan viestin häneltä. Hänen on jokseenkin työlästä kommunikoida kanssani, koska hän työskentelee korkeilla tasoilla, moniuniversaalin ylösnousemusprosessin tasolla. Tämä merkitsee myös, että olemme pääsemässä hyvin lähelle loppuunsaattamista.
 
Miten teillä menee, maajoukko? Oletteko lopen uupuneita? Onko teille haaste pysyä tasapainossa, levätä tai nukkua? Oletteko saaneet tarpeeksi valtavirtamedian informaatiotulvasta? Ne näyttävät puhuvan vain viruksesta, "Black Lives Matters" -liikkeestä ja kaikesta, mistä täytyy puhua iskostamaan pelkoa, kontrollia ja poliittista eripuraisuutta.
 
Kaikkien kontrollointimekanismien myötä, joita naamallemme on painettu, kuten uhkaukset maskin käyttämättömyydestä, lämmön mittaaminen ja sosiaalinen etäisyys, voisi ihmetellä, missä maassa asumme tällä hetkellä. Onko Kiina ottanut hallinnan? Entä Antifa (= antifasistit)? Kuka on eripuraisuuden takana?
 
Vedä syvään henkeä. Mene sydämeesi ja etsi oma totuutesi. Mikä tuntuu oikealta ja mikä ei? Monet kyseenalaistavat suurimman osan siitä, mitä mediasta tulee ulos. He kyseenalaistavat hyvästä syystä ja ovat siksi heräämässä.
 
Miten säilytämme täysivaltaisuutemme? Miten pitkälle voimme mennä kieltäytyessämme luopumasta vapaasta tahdostamme ja vapaasta valinnastamme? Kenellä on oikeus asettaa kaikki nämä säännöt ja rajoitukset meille? Uskommeko edelleen Amerikan kansan henkeen? Tietysti on voimia, jotka haluavat meidän uskovan, että se on mennyttä, mutta meidän päättäväisyytemme, luovuutemme, kova työmme ja kekseliäisyytemme ovat tehneet tästä maasta suuren.
 
Kesäkuu on ollut haastava kuukausia monille meille täällä San Franciscon lahdella ja muissa paikoissa. Ajoin 14.6. San Franciscoon sukuloimaan ja jäin kiinni "Black Lives Matters" -protestiin. Viisikymmentä autoa tukki sillan länsipuolella, plus muutama protestoija jotka tulivat vanhalla koulubussilla ruiskuttamaan keltaisella siihen BLM. Lopulta kesti kolme tuntia se matka, jonka olisi pitänyt taittua 35 minuutissa. Kaksikymmentäkuusi ihmistä pidätettiin. Olisi voinut käydä pahemmin.
 
Tiedän, että olin siinä varmaan jonkinlaisessa tehtävässä. Energiat olivat täynnä pelkoa, vihaa ja tiheyttä, joita puhdistan edelleen. Silta oli yhtä suota hyvin laajalla alueella. Tuhansia autoja oli jumissa mailitolkulla. Missä on valoa, siellä on pimeyttä.
 
Siitä puheen ollen, saimme valolle voiton täällä Walnut Creekissä. Olin aiemmin töissä täällä kahdeksan vuotta metafyysisessä kirjakaupassa. Se oli valokeskus, ja ihmisiä ympäri maailmaa tuli sinne ollessaan kaupungissa. Lähdettyäni sieltä, kaupan ostivat jotkut ihmiset, jotka muuttivat sen pimeäksi paikaksi. Se oli hyvin pimeä, siinä määrin että he noituivat toisia ja tukivat satanistisia rituaaleja jne. Olin hyvin onnellinen, kun näin, että heidän kylttinsä oli otettu alas eikä kaupassa ollut enää heidän tuotteitaan. Tämä oli covid-viruksen aiheuttama kuolema. En sure sitä, ja tiedän, että monet muut alueen valotyöntekijät juhlivat myös saadessaan tietää sen.
 
Sää on ollut täällä kaunis ja täydellinen. Lämpötila on ollut 26–32 astetta. Taivas on sininen, kukat kukkivat, linnut laulavat, perhoset ja mehiläiset lentelevät, ja luonto siunaa meitä. Maa tuntuu onnelliselta, ja kaikki tekevät yhteistyötä tuomaan myös meille tuon onnellisuuden, jos vain pysähdymme ja osallistumme siihen. Yhtenä aamuna ottaessani aurinkoa takapihalla, katsoin taivaalle ja näin tämän:
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/07/0_65_400_250_IMG_1685.JPG-1024x768.jpg  https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/07/0_12_400_250_IMG_1684.JPG-1024x768.jpg 
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/07/0_35_400_250_IMG_1683.JPG-1024x768.jpg  https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/07/0_0_400_250_IMG_1680.JPG-1024x768.jpg
 
Meillä on ollut myös monia aluksia tällä alueella kertomassa, että he ovat täällä:
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/07/3974-576x1024.jpeg 
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/07/75_0_150_150_3975-300x225.jpeg  https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/07/71_0_150_150_3976-300x225.jpeg  https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/07/71_0_150_150_3977-300x225.jpeg 
 
Nämä ovat hauskoja asioita, ja jos voimme nousta tämän kaiken suon yläpuolelle, voimme pitää värähtelymme korkealla ja sydämemme laulaa. Jotkut uskovat, että olemme jo ylösnousseet ja odotamme vain, että loppu hologrammi lakkaa olemasta. Pimeät voimat yrittävät parhaansa mukaan saada tahtonsa läpi, mutta joka kerta kun he tekevät jotain, se kostautuu heille ja paljon valoa tulee sisään.
 
Kanavointi Miralta 2.7.2020
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja keskityn parhaillaan kokoaikaisesti Maa-neuvostoon.
 
Katsokaa, mihin huomionne fokusoituu nyt planeetalla. Tiedämme, että on monia häiriötekijöitä pimeiltä voimilta, jotka haluaisivat pysyä kontrollissa. Voimme kertoa teille yksiselitteisesti, että he häviävät ja heillä on hyvin vähän aikaa jäljellä. He ovat epätoivoisia, vihaisia ja pelokkaita, mikä on sitä energiaa, jota he yrittävät iskostaa teihin. Heidän halunsa kontrolloida teitä on turha, erityisesti niitä jotka ovat valoa ja tietävät totuuden.
 
Haluaisimme tehdä joitain ehdotuksia, jotta pystytte selviämään enemmän esteistä, joita he lähettävät tiellenne. Muistuttakaa itsellenne, miten vaikuttava olento olette, kun olette tässä paikassa/asemassa juuri nyt, vaikka se onkin epämukava. Pysykää vahvuudessanne ja voimassanne ja harmonisoitukaa valoon.
 
Jatkakaa henkisiä harjoituksia, meditointia, kävelyjä luonnossa, ystävyyssuhteita samanmielisen maajoukon ja perheen kanssa, ja säilyttäkää huumorintajunne ja luovuutenne. Kurkottakaa tähtiin ja katselkaa tähtiä. Katselkaa taivasta ja nähkää kauneus ympärillänne, jota valmistetaan auttamaan teitä nousemaan ajankohtaisten stressaavien tilanteidenne yläpuolelle.
 
Muistuttakaa itsellenne, että luotte uutta valon ja rakkauden, harmonian ja tasapainon, ilon ja yltäkylläisyyden, yhteisön ja ystävyyden maailmaa. Ottakaa meidät avosylin vastaan galaktisina ja sisarinanne ja veljinänne. Valmistautukaa taikuuteen ja ihmeisiin, joita tulee teitä kohti. Astukaa etäämmälle kaaoksesta ja raunioista muistaen, että tämä on vain illuusio. Te ette ole uhreja – te olette voittajia. Kuulutte korkeimmalle kehittyneisiin olentoihin luomakunnassa. Ette olisi planeetalla nyt, jos se ei olisi totta. Muistakaa, että kontrollointi syntyy pelosta. Näettekö, miten peloissaan pimeät voimat ovat tällä hetkellä? Pysykää erossa kaikesta, mikä saa teidät pelkäämään. Tehkää uusia valintoja siitä, mihin fokusoidutte.
 
Antakaa näinä aikoina itsellenne parasta, mitä voitte antaa. Kiinnittäkää huomioita energioihin ympärillänne, ja jos tunnette ristiriitaa, on parasta poistua. Pitäkää värähtelynne korkealla parhaanne mukaan. Tietäkää, että olette astumassa mestaruuteenne. Mestarit eivät aina tiedä vastauksia siihen, mitä he käyvät läpi, mutta he löytävät aina ratkaisut. Tämä on mestaruusprosessi. Kun mestaruutenne on valmis, teidän ei tarvitse tulla takaisin Maahan, ellette halua.
 
Tätä planeettaa pidetään luomakunnan sinisenä jalokivenä ja siitä tulee lomapaikka. Arvostamme sitä, että pysytte maan päällä ja katsotte tämän prosessin loppuun saakka. Olemme melkein perillä, joten kiitos! Kaikki on sen arvoista!
 
Näkemiin tällä erää, ja annan teille kaiken rakkauteni, totuuteni ja siunaukseni. Olen Mira.
 
Muuta informaatiota
 
Joitain teistä ehkä kiinnostaa katsoa esitys, jonka tohtori Jerry Gin piti 22.5. "Luomiseen liittyvästä energiasta" "Foundation for Mind Being Research" -kanavalla. Se liittyy numeroihin 3 6 9. Tässä on linkki.
 
Jos joku teistä on kiinnostunut selityksistä Schumannin resonanssiin liittyen, yksi Susan-niminen ystäväni tekee siitä hyviä havaintoja YouTubessa. Mene Susan Inspired -sivulle.
 
On mahdollista, että pidän retriitin Mount Shastalla syyskuun parilla ensimmäisellä viikolla. Kerron, kun lyön lukkoon tämän mahdollisuuden. Jos sinua kiinnostaa, lähetä sähköpostia.
 
Lopuksi
 
Olemme ylösnousemusprosessimme viime vaiheissa. Lopputuloksista on erilaisia skenaarioita ja jokainen niistä on upea. Elokuva loppuu kohta, joten varmista, että sinulla on popcornia katsellessasi tämän draaman loppuhuipennusta. Tulemme tanssimaan kaduilla ja juhlimaan. Se on melkein ohi, maajoukko!
 
Siunausta, rakkautta ja paljon valoa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >