HomeViestejäValerie Donner4.6.2020 - Suoraan sydämestä

4.6.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viimeisen viesti Apollolta 31.5.:
"Kiinnittäkää huomiota sen yksityiskohtiin, mitä ympärillänne tapahtuu. Teidän ei kannata jäädä paitsi mistään! Totuus houkuttelee teitä avaamaan silmänne täysin. Räpsäytätte silmiä, ja vanha häviää. Menneisyys on ohi, ja tulevaisuus on nyt. Tarvitaan tasapainoa ja harmoniaa koko ajan. Kun se on poissa, havaitsette haastavammaksi elää jokapäiväistä elämäänne. Olkaa hyvä itsellenne ja rakkaillenne, myös eläimille. Niilläkin on haasteellista. Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä, paitsi kykynne nousta kaaoksen yläpuolelle ja siirtyä korkeampaan tietoisuuteen. Olkaa tietoisia ja pysykää rakastavana, kun asiat eivät ole niin, kuin haluaisitte niiden olevan. Pian saatte tahtonne läpi."
 
On hyvä, että Apollo mainitsi tasapainossa ja harmoniassa olemisen. Tämä on ollut haastavin viikko täällä San Franciscon lahdella ja erityisesti jollekin niin herkälle kuin minä. Asun pienessä lähiössä nimeltään Walnut Creek San Franciscon ulkopuolella. Sunnuntaina 31.5. meillä oli rauhanomaisia mielenosoituksia George Floyd -draaman vuoksi. (Hän on musta mies, jonka poliisi tappoi Minneapolisissa 25.5.) Samanaikaisesti mielenosoitusten kanssa tuli satoja ryöstelijöitä, koska meillä on kivoja kauppoja noin viiden minuutin ajomatkan päässä sieltä, missä asun. Alkoi tuntua siltä, että asuin sota-alueella – helikoptereita, sireenejä, kamalia energioita ja ulkonaliikkumiskielto klo 20–5. Olin kamalan hermostunut ja epävarma siitä, mitä tekisin. Lopulta suljin kaikki kaihtimeni, menin makuuhuoneeseen ja lukitsin itseni sinne.
 
Tämä tapahtui uudestaan maanantaina 1.6. Oli suunniteltu mielenosoitus, ja monia muita ihmisiä aikoi tulla tänne häiritsemään rauhaa. Energia oli jälleen kamalaa helikopterien, sireenien jne. kera. Monet kauppiaat laudoittivat liikkeensä, ja meille kerrottiin, ettei tehty niin paljon vahinkoa, kuin oli ennustettu. Ulkonaliikkumiskielto laajennettiin alkamaan klo 18, ja se auttoi.
 
Sunnuntaina ennen tämän kaiken alkamista, olin työskennellyt 3-, 6- ja 9-energioiden kanssa tuomaan harmoniaa ja tasapainoa. Sain selville, että Teslalla oli aina tapana kävellä laskien numeroita: 123, 123456, 123456789. Kävelin ympäri naapurustoani laskien näitä numeroita, ja luulen, että se auttoi. Kerron teille tämän, koska tekin voitte tehdä sitä. Nämä ovat voimakkaimpia luomisnumeroita. Olen varma, että Tesla käytti näitä numeroita luodessaan.
 
On paljon kyseenalaista informaatiota tästä suuresta tapahtumasta George Floydiin liittyen. Olisiko se voitu lavastaa? Oliko hän näyttelijä? Oliko hän oikea George Floyd? Kuoliko hän oikeasti? Tämä herättää myös kysymyksen: oliko tämä tapahtuma suunniteltu? Se oli selvästi hyvin organisoitu, ainakin täällä San Franciscon lahden alueella. Iskettiin kaikkiin kaupunkeihin – suuriin ja pieniin. Se näyttää hyvin organisoidulta ympäri maata. Kuka pudotti tiiliä, kiviä ja jäädytettyä vesipulloja valmisteluna väkivaltaan? Oliko Antifa (antifasistit) sen takana, vain esittikö Kiinan kommunistinen puolue jotain roolia tässä koko sodassa Yhdysvaltoja vastaan?
 
On paljon draamaa tällä hetkellä ja stressaavaa aikaa. Olemme olleet siunattuja tässä maassa, kun ei ole tarvinnut elää tällä tavalla aiemmin. Teidän tapaanne rukoilen, että tämä loppuu pian, mutta sitä odotellessa tarvitsen runoterapiaani. (Runo suomentamatta)
 
Astrologi Lorna Bevanin mukaan: "Huomio! Koemme jo äärimmäisen seismisen kolmoispimennysportin ärsyttävää epämukavuutta ja yhteydettömyyttä. Kun on kaksi päivää ensimmäiseen pimennykseen ja kohtalosolmu on ollut Kaksosissa vuodesta 2002 saakka, polarisaation, rasismin ja tasa-arvon karmakanat tulevat kotiin orrelle, kuten ennustin. Ero puheiden ja todellisuuden välillä, keisarin uudet vaatteet ovat siinä täysin näkyvissä. Tässä elämää muuttavassa pimennystunnelissa 22.5.–21.7., tämä on yksi tärkeimmistä käännekohdista, kun nyt tehdyillä valinnoilla on välitön karmapalautus. Mitä tahansa tapahtuukin "tuolla ulkona", valitse korkean sydämen polku. Kollektiivinen sydänpohjainen kenttä on vahva ja sitä tukevat, lataavat ja vahvistavat villikorttipimennykset 5.6., 20.6. ja 5.7."
 
Tämä on sivuilta diamondlightworld.net. Julie Umpleby on astrologi.
 
"Kyllä, olemme hurrikaanin silmässä! Kentässä on paljon häiriöitä. Keisarin uusista vaatteista puheen ollen, onko kukaan teistä kuullut monarkian kaatumisesta Iso-Britanniassa? Jotkut meistä ovat nähneet kuvia Buckingham Palacesta ilman kuningattaren vaakunaa, ikkunat laudoitettuna, ilman hänen vartijoitaan, vain pari vartijaa edessä. Oli hurja tarina, että jonkin vilpillisen vuoksi mitä tapahtui 1400-luvulla, kuningatar Elizabeth ei ollut asianmukaisesti oikeutettu kuningatar. On pari mahdollista uutta kuningasta, jotka voisivat vaatia tämän perinnön. Tätä informaatiota ei ole valtavirtamediassa. Se on ilmestynyt YouTubeen yhden videon myötä "Meet the New King" (= tapaa uusi kuningas). En ole varma, onko se edelleen siellä, mutta jos etsit sitä, saatat löytää arvokasta informaatiota tästä muutoksesta. Tämä liittyy myös paaviin ja katoliseen kirkkoon."
 
Voi hyvänen aika! Totesin hiljattain, ettemme tarvitse Hollywoodia tällä hetkellä, koska uusi elokuva pyörii joka ikinen päivä! En tiedä, riittävätkö popcornit!
 
Viesti Miralta 4.6.2020
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen tällä hetkellä täysiaikaisesti Maaneuvostossa.
 
Olemme monta kertaa menneisyydessä ennakoineet sen kaaoksen, jota parhaillaan on planeetallanne. Tunnemme kärsimyksenne ja ahdistuksenne. Tunnemme epätoivonne ja pelkonne.
 
Tiedämme, että kokiessanne elämää USA:ssa ja monissa muissa paikoissa, ette osanneet odottaa näitä tapahtumia. Kuten tiedätte, tämä on lopputaistelua valon ja pimeyden välillä. Teidät tehdään lisääntyvässä määrin tietoiseksi siitä pahuudesta, jota on, ja miten se haluaa tuhota kaiken, mitä voi, koska se tietää aikansa olevan loppu.
 
Odotitteko koskaan voimien, jotka ovat kontrolloineet tätä planeettaa, lähtevän sujuvasti? Ymmärrättekö, miten epätoivoisia he ovat tällä hetkellä? Tunnetteko heidän tarrautuvan kiinni ja taistelevan pitääkseen sen, mitä heillä on? He yrittävät pitää teidät kynsissään valheillaan ja petoksellaan. Kuitenkaan ne suunnitelmat joita heillä on pysyäkseen kontrollissa, eivät toimi. Valoa on planeetalla, ja se on ottanut ohjat. Se mitä ikinä nyt tapahtuukin, pelataan loppupelinä.
 
Tie kulkee suoraan kohti valoa. Te kaikki tarvitsette lepoa ja teille kuuluu palkkiot ja juhlat. Lepuuttakaa mieltänne ja kehoanne. Älkää yrittäkö saada selvää kaikesta, koska se on käsittämätöntä. Se on syvää ja se on laajaa. Se on pimeää ja se on petollista. Se haluaa vain itselleen, omaksi edukseen. Vakuutamme teille, että kulissien takana valovoimat ovat mahtavasti työssä. Ne tietävät tarkkaan, mitä tehdään ja miten tehdään muutoksia, silloin kun ne ovat välttämättömiä. Se on energian mukana virtaamista, ja tekin kaikki opitte tämän.
 
Suosittelemme, että pysytte yhteydessä sisäiseen itseenne ja meihin. Meitä on taivaalla kaikkialla ympärillänne. Olemme veljiänne ja sisarianne. Olkaa vahvoja ja valppaita. Olkaa totuudenmukaisia ja rehellisiä. Tietäkää, että on jumalainen suunnitelma, ja luottakaa tuohon suunnitelmaan.
 
Auttakaa toisianne. Pitäkää sydämenne auki ja toivottakaa tervetulleeksi valo ja rakkaus. Ylläpitäkää tuota valoa ja rakkautta. Jättäkää pelko omaan arvoonsa. Pysykää yhdistyneenä Lähteeseen. Säilyttäkää voimanne kuuntelemalla sisältä.
 
Pian tämä draama on ohi, ja olette uusien ja korkeampien asioiden jäljillä. Tanssimme kanssanne tähdissä, taivaalla ja kaduilla.
 
Rakastan teitä, ja olen kanssanne. Olen Mira.
 
Lopuksi
 
Olemme siinä! Tämä on sitä, maaryhmä! Tämä on nyt se aika, jolloin siirrymme kultaiseen aikaan. Näyttää siltä, että tarvitsemme kontrastiksi rumaa päästäksemme siihen kauniiseen, jossa elämme ykseydessä, emme erillisyydessä.
 
Tämä on suuri herääminen! Muistan lukeneeni vuosia sitten siitä, miten Illuminati piti meidät niin kiireisenä, ettei meillä ollut aikaa ajatella. Maksamme nyt samalla mitalla. Useammat ihmiset heräävät, koska heillä on aikaa ajatella ja tuntea itsensä enemmän kuin koskaan ennen.
 
Meidän täytyy vain pelata tätä peiliä vähän pidempään, ja olemme sitten valmiita. Sinnitelkää mukana, maajoukko! Olemme tekemässä sen!
 
Siunausta, rakkautta ja valoa.
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >