HomeViestejäValerie Donner27.3.2020 - Suoraan sydämestä

27.3.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 27.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Miten menee? Rukoilen, että löydätte tapoja keplotella luovasti näiden mitä haastavimpien aikojen läpi. Saamme äärimmäistä tukea Valoallianssilta, enkeleitä, omalta korkeammalta itseltämme ja luomakunnalta. Taannoin Apollo sanoi: "Tämä on vain väliaikaista. Paras on vielä tulematta." Kun alan tuntea vähän stressiä, muistutan itsäni siitä, mitä hän sanoi. Kerron myös itselleni: "Henki turvaa selustani."
 
Tämän päivityksen tarkoitus on antaa kohotusta. Muutamaa suruaaltoa lukuun ottamatta minulla on onnellinen sydän. Tunnen sydämessäni yltäkyllin rakkautta ja tiedän, että näin tulemme elämään. Tämä on niitä viidennen ulottuvuuden ja korkeampia energioita, jotka meille on luvattu ja joita kohti työskentelemme. Autuas tila on tässä meitä varten nyt, jos meditoimme ja päätämme tehdä sisäisen työmme. Jos valitsemme rakkauden pelon sijasta, olemme siinä. Värähtelymme pitäminen korkeana on edellytys.
 
Tässä on Apollon viesti 24.3.2020:
"Maa on nyt kuin karuselli. Kukaan ei tiedä, mihin se pysähtyy. Maailma muuttuu joka minuutti. Kaikki kehittyy ja pyörii. Se voi olla huimaavaa, ja siitä syystä maadoittuneena, keskittyneenä ja tasapainossa oleminen on avain. Tehkää, mitä teidän tarvitsee, saavuttaaksenne tämän tilan. Siinä pysytte tyynenä.
 
"Te ja planeettanne ylösnousette. Vanha loppuu, ja teillä on vähän muistoja siitä. Ihmisistä lähellänne tulee tärkeitä sekä levon, rakkauden, tuen ja nautinnon saamisesta joka päivä. Kaikki mikä on kieroutunutta, suoristuu. Siitä pidetään huoli, mikä on tärkeintä. Sydämenne avautuvat, ja teidän täytyy päästää irti pelosta. Se ei kuulu sinne, minne olette menossa. Valo on jo voittanut. Kuunnelkaa tarkkaan ja tiedätte aina, minne mennä ja mitä tehdä. Olemme kanssanne kaiken elämän ykseydessä."
 
Apollo kirjoitti 17.3.2020 seuraavaa:
"Edessänne olevaa polkua ei voi paeta. Ne ovat kaikki tarvittavia askelia kotiinpaluumatkallanne. Näkyvyys, todennäköisyys, satunnaiset ajatukset, uudet alut, totuus ja valo toimivat kaikki yhdessä lopullisia paljastuksia varten, jotka ovat käsillä. Vaaditaan suuria muutoksia ja sopeutumisia kulkemiseksi näiden epävarmojen aikojen läpi. Kaikki menee suunnitellusti. Toimitaan planeetan täyden kunnostamisen hyväksi, jotta valo ja elämä voi kukoistaa. Pimeät voimat ovat menettämässä kontrollin, ja heille muistutetaan, kuka on ohjaksissa. Muistakaa myös, että olette osa jumaluutta ja olette tässä ja saatte kaiken, mitä tarvitsette. Pysykää kosketuksessa toisiinne ja pysykää niin tasapainossa, kuin pystytte. Olemme kanssanne, ja pääsette näiden myrskyisien päivien läpi."
 
Kun aloin kirjoittaa tätä viestiä 24.3., tuntui normaalin kaltaiselta. Puutarhurit tulivat leikkaamaan nurmikon. Yksi suosikkiravintola avasi noutopalvelun. Hiusteni juurikasvu ei näkynyt liian pahasti, vaikka ne piti värjätä samana päivänä. (Hiuksia ja kynsiä ei pidetä välttämättömyyksinä. Mietin, kuka mies määritti sen.) Tuona päivänä oli energiamuutos. Kenties se johtui siitä, että presidentti esitti ajatuksen, että tämä voisi olla ohi odotettua nopeammin.
 
Minulle on tulvinut informaatiota tekstiviesteistä, sähköpostista, internetistä, puheluista, omasta intuitiostani ja kanavoinneista. Useimmat ystäväni ovat valotyöntekijöitä ja innoissaan näistä tapahtumista, joita nyt elämme. Uusia tilaisuuksia putkahtelee esiin teknologian myötä. Myös lapsenlapseni pystyy Zoomaamaan ystäviensä kanssa, jotka eivät voi mennä kouluun tällä hetkellä. On upeaa, että meillä on tällaisia kommunikointimuotoja sekä Facetime jne. Lapsenlapseni kertoi minulle, että Facetimessa voi olla jopa kahdeksan ihmistä puhelussa, enkä edes tiennyt sitä!
 
Kuuluisa selvänäkijä Sylvia Browne kirjoitti 2012 kirjan nimeltään "End of Days". Hän ennusti tämän: "Noin vuoden 2020 paikkeilla vakava keuhkokuumeen kaltainen sairaus leviää ympäri maapalloa, hyökkää keuhkojen ja keuhkoputkien kimppuun ja vastustaa tunnettuja hoitomuotoja. Melkein vielä hämmentävämpää kuin itse sairaus on se, että se häviää yhtäkkiä yhtä nopeasti kuin saapuikin, hyökkää taas vuosien päästä ja sitten häviää täysin."
 
Tämä on todella taistelua valon ja pimeyden välillä. Pimeys tietää, että sen aika on loppu, mutta he tekevät viimeiset epätoivoiset ponnistuksensa vetämään alas taloutemme USA:ssa ja muualla. He suunnittelivat sen, mitä tapahtuu nyt, mutta uskon, että he aliarvioivat meidät edelleen.
 
Tässä on muutama esimerkki. Useimmat maanjäristykset eivät ole tavallisia, mutta galaktiset räjäyttävät syvät maanalaiset armeijatukikohdat, jotka ovat hyvin pimeitä. Vatikaani uppoaa. Monet vaikutusvaltaiset toimitusjohtajat eroavat. Jotkut kuuluisat ihmiset väittävät saaneensa viruksen, mutta heidät on voitu todellisuudessa pidättää rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Britannian kuninkaallinen perhe kaatuu. Valtavirtamedia menettää kontrollin, ja jotkut toimittajat kertovat totuuden. Facebookin, Googlen ja YouTuben algoritmeja on muutettu, jotteivät ne voi enää sensuroida.
 
Viesti Miralta 26.3.2020
 
Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja myös Maaneuvoston jäsen. Tervehdin teitä tänään rakkaudella ja äärimmäisellä kunnioituksella kaikkia niitä urheita kohtaan, jotka käyvät tällä hetkellä läpi myllerrystä maan päällä.
 
Olemme huolissamme siitä, että monet teistä joutuvat venymään tällä hetkellä. Vähänpä tiesitte, että kokisitte ylösnousemusristeyksen näin äärimmäisellä tavalla. Uskomme kuitenkin teihin, maajoukko, ja tiedämme, että olette ajan tasalla. Olette luomisen mestarillisimpia mestareita ja enkelimäisimpiä, joilla on rohkea sydän.
 
Me Maaneuvostossa mittaamme lämpönne, tunteenne ja verenpaineenne ja arvoimme jatkuvasti hyvinvointianne. Tiedämme, mitä käytte läpi, ja meillä on myötätuntoa. Puutumme siinä kohtaa, kun olette lujilla ja teillä on tarpeita. Ymmärtäkää, että tämän valvonnan myötä saatte kaiken, mitä tarvitsette, kunhan pysytte poissa pelosta. Teidän tehtävänne on levittää rakkauden, rauhan, tyyneyden ja ilon siunauksia jokapäiväisessä elämässänne. Elätte korkeammissa ulottuvuuksissa, kuin useimmat maan päällä. Pystytte tähän ja täytätte vaatimukset lisäaskelina ylösnousemuspolullanne.
 
Portti on auki, ja jyvät erotetaan akanoista. Useimmat teistä ovat saaneet valmiiksi sielunsa halut kolmannen ulottuvuuden kokemuksissa. Sen tuloksena työskentelette korkeammissa ulottuvuuksissa. Arvostamme kaikkea, mitä teette kanssamme unitilassa sekä valveilla.
 
Kohoavan tietoisuuden myötä pystymme näyttämään enemmän läsnäolomme. Kehottakaa vapaasti minua ja muita galaktisia ystäviänne näyttäytymään ja olemaan avuksi. Olemme tässä yhdessä. Kun tämä prosessi jatkuu, teillä saattaa olla ylä- ja alamäkenne. Olkaa vakuuttuneita, että ylämäkiä on vähän verrattuna alamäkiin.
 
Olemme hyvillämme nähdessämme sen parantumisen, jota tapahtuu maan päällä ilman tallomista ympäriinsä. Maan tarvitsee levätä ja niin myös ihmisten. Voitte osallistua siihen, mitä nyt tapahtuu, rajoittamisen parantaessa kaikkea. Vaikka on pelkoa ja stressiä monilla ihmisillä, pääsette siitä läpi. Kolmannen ulottuvuuden elämäntyyli on vaatinut veronsa. Se on palvellut vain huipulla olevia – vaikka on ollut etua toisille, se ei ole palvellut suurinta osaa ihmisistä.
 
Muutokset ovat välttämättömiä. Monille niitä tehdään vastahakoisesti. Ymmärrämme lukuisat pettymyksenne ja pakon löytää uusia tapoja tyydyttää tarpeenne. Luottakaa, että tämä menee ohi, ja nyt kokemanne epämukavuudet vähenevät, jotta voitte kukoistaa tulevaisuudessa.
 
Olen Mira ja lähetän teille rakkautta apua, korkean tason parantavia energioita, totuutta ja tukea. Olemme yhtä.
 
Muuta informaatiota
 
Tärkeä viesti Kymberlee Ruffilta, isoisä Martin Gashweseoman ja Bhaka Tulku Rinpochen hopi- ja tiibetiläisprofetian viestintuojalta: The Pandemic and the Native American Prophsies.
 
Viesti Valkoiselta Kotkalta, syntyperäiseltä hopilta, 16.3.2020:
"Tämä hetki jota ihmiskunta käy läpi nyt, voidaan nähdä portaalina ja reikänä. Päätös pudota reikään tai mennä läpi portaalista riippuu teistä. Jos katuu ongelmaa ja kuluttaa uutisia 24 tuntia vuorokaudessa, energia on vähissä, on hermostunut ja pessimistinen koko ajan, putoaa reikään. Mutta jos käytätte tämän tilaisuuden katsoa itseänne, ajatella uudelleen elämä ja kuolema sekä huolehtia itsestänne ja toisista, menette portaalista läpi.
 
"Pitäkää huolta kodistanne, pitäkää huolta kehostanne. Yhdistykää henkisen talonne keskiosaan. Yhdistykää henkisen kotinne egregoriin. Keho, talo, keskikeho, henkinen koti – kaikki nämä ovat synonyymejä. Kun pidätte huolta yhdestä, pidätte huolta kaikesta muusta. Älkää kadottako tämän kriisin henkistä ulottuvuutta ja ottakaa kotka-aspekti, joka näkee ylhäältä, näkee kokonaisuuden ja näkee laajemmin. Tässä kriisissä on sosiaalinen vaatimus, mutta siinä on myös henkinen vaatimus. Nämä kaksi kulkee käsi kädessä. Ilman sosiaalista ulottuvuutta, lankeaisimme fanaattisuuteen. Mutta ilman henkistä ulottuvuutta, lankeaisimme pessimismiin ja merkityksettömyyteen.
 
"Teidät valmisteltiin käymään läpi tämä kriisi. Ottakaa työkalupakkinne ja käyttäkää kaikkia käytössänne olevia työkaluja. Oppikaa alkuperäiskansojen ja afrikkalaisten ihmisten lujuutta – meitä on aina tuhottu ja tuhotaan jatkuvasti. Mutta emme ole vielä lakanneet laulamasta, tanssimasta, sytyttämästä tulta ja pitämästä hauskaa. Älkää tunteko syyllisyyttä onnellisuudesta tänä vaikeana aikana. Ette auta lainkaan olemalla surullinen ja energiaton. Auttaa, jos hyviä asioita huokuu nyt universumista. Ilon avulla kestetään.
 
"Lisäksi, sitten kun tämä myrsky menee ohi, olette hyvin tärkeitä tämän uuden maailman rakennuksessa. Teidän täytyy olla hyvinvoivia ja vahvoja. Ja siihen ei ole muuta tapaa kuin säilyttää kaunis, onnellinen ja kirkas värähtely. Tämä ei liity mitenkään etääntymiseen. Tämä on kestävyysstrategia. Shamanismissa on siirtymäriitti, jotka kutsutaan vision etsinnäksi. Vietetään muutama päivä yksin metsässä ilman vettä, ilman ruokaa ja ilman suojaa. Kun menette tästä portaalista läpi, saatte uuden vision maailmasta, koska olette kohdanneet pelkonne, vaikeutenne … Tätä teiltä pyydetään. Antakaa käyttää hyödyksi tämä aika ja tehdä visionetsintärituaaleja.
 
"Minkä maailman haluat rakentaa itsellesi? Tällä erää voit tehdä tämän: tyyneys myrskyssä. Rauhoitu ja rukoile. Joka päivä. Muodosta jokin rutiini kohdata pyhyys joka päivä. Hyvät asiat säteilevät. Tärkein asia on, mitä säteilet nyt. Ja laula, tanssi ja kestä taiteen, ilon, luottamuksen ja rakkauden avulla."
 
Mainstream Media taken over by White Hats, DUMBS bombed by Alliance, Vatican Arrest Updates, & more
 
The Event 2020 Planetary DNA Activation in Progress

Lopuksi
 
Olemme sen kourissa, maajoukko. Useimmat meistä tekevät uutterasti työtä ylösnousemuksen eteen, joka on tapahtumassa. Tämä vuosi on ratkaiseva ja synnyttää merkittävää muutosta. Meidän täytyy auttaa toisiamme, luottaa suunnitelmaan ja tietää, että tämä on joitain suurta. Olemme täällä tätä nyt-hetkeä varten.
 
Siunausta, rakkautta, totuutta ja valoa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >