HomeViestejäValerie Donner4.2.2020 - Suoraan sydämestä

4.2.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on Apollon viesti, jonka hän antoi minulle 3.2.2020:
"On aika lakata palaamasta menneisyyteen ja siirtyä valoon. Maa liikkuu täyttä vauhtia eteenpäin ja ottaa kaikki ne mukaansa, joiden vauhti on yhteensopiva sen kanssa. Menneisyys on laskuvarjo, joka painaa teidät takaisin maankamaralle. Se on jotain, minkä koitte omasta perspektiivistänne, eikä se ole teidän tulevaisuutenne. Teidät singotaan 5D:hen ja korkeammalle. Tästä syystä teidän täytyy päästää irti. Siinä on vähän tolkkua, että tuntee velvollisuutta yrittää ottaa toisia mukaansa. Jokaisella ihmisellä on oma kehityskaarensa takaisin kotiin. Teidän fokuksenne on kiinnittää huomiota siihen, mitä tapahtuu ympärillänne, ja avautua uudelle. Tulevaisuus on kaunis, ja se tulee esiin nopeasti. Antakaa tämänhetkisen hallitsemattoman hulluuden muistuttaa teille, miten nopeasti nousette sen yläpuolelle. Ravistakaa se pois niin, kuin koira ravistelee veden turkistaan. Jos seisotte koiran vieressä, te kastutte. Käskekää vapaata tahtoanne "istumaan nätisti", kun menette tulevaisuuteen."
 
Apollo antoi minulle 4.2. tämän viestin:
"On tullut aikaa kertoa totuus kaikesta. Ei ole enää salaisuuksia. Teidän kaikkien täytyy tietää, että salaamiskäytäntö loppuu. Planeettanne salaisuudet ja valheet paljastetaan pian. Totuus niistä kerrotaan, ja monet järkyttyvät ja suuttuvat paljastuksista. Valmistautukaa saamaan ne maata järisyttävät uutiset, joita tulee kohta. Kun ilma puhdistuu, kaikki aloittavat parantumisen, mutta karjutaan paljon ensin."
 
Maajoukko, miten voitte? Oletteko tunteneet nämä intensiiviset energiat? Viime viikolla energiat olivat hyvin haastavia joillekin meistä. Osa tästä liittyi Schumannin resonanssiin, Maan sydämenlyöntiin. Se oli ennen 7.5 Hz, mutta viime viikolla se vaihteli disclosurenews.it:n mukaan ja oli 27.1. jopa 63 Hz. Se voi saada meidät sensitiivit vähän pois tasapainosta! Myös kissani käyttäytyi kummallisesti. Se ei syönyt juuri mitään muutamaan päivään. Kuulin, että tätä tapahtui myös muiden ihmisten kissoilla. Yksi asiakkaani on erityisopettaja ja hän sanoi, että viime torstaina 30.1. hänen luokkansa lapset käyttäytyivät todella sopimattomasti. Joidenkin oli vaikeaa maadoittua.
 
Jos tunnet tällaisina päivinä olevasi vähän epätasapainossa, on luultavasti parempi jäädä kotiin ja levätä, jos se on mahdollista. Muuten ole erityisen tarkkana, kun ajat autoa ja teet muita asioita. Luonnossa oleminen auttaa. Olemme sähkömagneettiolentoja, joten energiakenttäämme vaikutetaan voimakkaasti, kun tätä tapahtuu Maalle. Jotkut ovat herkempiä kuin toiset, ja tiedät, oletko yksi heistä. Se merkitsee, että Maan värähtely lisääntyy, ja tämä jatkuu.
 
Näin yhtenä päivänä elokuva kuuluisasta fyysikosta Russell Targista. Elokuva on nimeltään "Third Eye Spy". Tohtori Targ työskenteli Stanford Research Institutessa ja opetti 20 vuotta CIA:lle kaukokatselua, 70-luvulta alkaen. Hän on selvänäkijä ja osaa opettaa muille, miten matkustetaan psyykkisesti ja nähdään, mitä jossain on. Jotkut selvänäkijät ovat niin kyvykkäitä, että he pystyvät lukemaan jopa tiedostoja kaukaa. Voi ymmärtää, miten arvokasta tämä voisi olla hallituksille. Se jäi erityisesti mieleen, mitä hän sanoi elokuvan jälkeen: "Ihmiset eivät halua pitää salaisuuksia." Opin, että aina kun on jokin salaisuus, sitä ympäröi psyykkinen valo."
 
Kuvittele, miten paljon valoa maan päällä nyt säteilee salaisuuksien psyykkisiin valoihin! Kun siirrymme viidenteen ulottuvuuteen, olemme telepaattisia eikä ole enää salaisuuksia. Sitä odotellessa voi olla joitain olentoja, joilla "on munaa kasvoissaan"! Niille jotka eivät ymmärrä ilmaisujamme, se merkitsee, että heidät paljastetaan.
 
Koronavirus
 
Minulta on kysytty, mitä tiedän koronaviruksesta. On tuhoton määrä hämmentäviä viestejä, ja jotkut voivat olla valeuutisia. Esimerkiksi, viivytettiinkö Italiassa oikeasti risteilyalusta, jossa oli 7000 ihmistä, jotta tarkistettiin yksi pari, jolla olisi voinut mahdollisesti olla tuo virus? Mistä tuo virus on peräisin? Miten monella ihmisellä Kiinassa on jo se? Miten vaarallinen se on?
 
Näyttää melko selvältä, että se on ihmisen biokemiallinen luomus. Tiedämme, että pimeät voimat ovat kukistumassa ja ne ovat vihaisia. Ainoa tapa jolla ne voivat pysyä kontrollissa vielä vähän pidempään, on luoda pelkoa. Mikä on parempi tapa iskostaa pelkoa kuin pandemian uhka?
 
Monet tutkijat antavat tärkeää informaatiota, jota löytyy internetistä. Ainakin yksi selvänäkijä näkee, että tämä voisi olla tuhoisaa. Mitä voimme tehdä? Annammeko väärän hälytyksen ja saamme kaikki pelkäämään? Vai keräämmekö kotiimme aineita ennaltaehkäisyä varten? Nestemäinen (kolloidinen) hopea on hyvä sekä Osha-juuritinktuura, Oscillococcinum, natriumaskorbaatti (C-vitamiini), ja eteerinen oreganoöljy on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Käsien peseminen usein, maskin käyttäminen ja pysyminen poissa väkijoukoista voi myös olla hyödyllistä. Yksi ihminen suositteli Magnascent iodinea nenään, erityisesti jos aikoo lentää. Se menee suoraan keuhkoihin ja auttaa niitä pysymään puhtaina.
 
Joka tapauksessa, jotkut kanavat ovat ennustaneet, että tulevaisuudessa voisi olla epidemioita. Voisiko tämä olla yksi niistä? Uskon, että roolimme maajoukkona on olla fiksu ja tehdä, mitä voimme, pitääksemme huolta itsestämme ja toisista ja ollaksemme optimistinen ja rakastava. Lue tänään julkaistu tohtori Mercolan artikkeli tästä.
 
Viesti Miralta 4.2.2020
 
Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Työskentelen pelkästään Maaneuvoston kanssa planeetan ylösnousemuksen hyväksi.
 
Neuvon teitä olemaan ottamatta mitään henkilökohtaisesti, koska kaikki on "vapaasti saatavilla". Elätte ajan/aikakauden loppua sellaisena, kuin se on ollut, ja tämä vaatii joustavuutta, tarkkailua ja sopeutuvuutta. Teitä koulutetaan uuteen elämistapaan. Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä, kun samalla muistutatte itsellenne, että Henki, koko Valoallianssi, hyvät Galaktiset ja koko luomakunta pitää huolta teistä.
 
Vaikka tämä saattaa tuntua vähän haastavalta, erityisesti niille jotka ovat tottuneet suunnittelemaan päivittäiset rutiininsa, olette tehtävän tasalla. Useimmat teistä oppivat sopeutumaan, jotkut potkivat ja huutavat ja toiset löytävät iloa spontaaniudesta. Huomaatte, että hetkessä eläminen voi olla hyvin ilahduttavaa. Teitä ärsytetään jo sen oivaltamiseen, että aika on epälineaarista.
 
Me haluamme, että teillä on kaikki. Henki haluaa, että teillä on kaikki. Tehtävänne on nyt sallia itsenne elää taiassa ja ihmeissä. Ilmentämiskykynne laajentuvat. Koettakaa kepillä jäätä. Nähkää, mitä voitte luoda. Puhdistakaa se, mikä ei ole enää tarpeellista. Olkaa avoin ja vastaanottava. Sallikaa yltäkylläisyys. Nouskaa maallisen yläpuolelle. Olkaa antelias ja kiitollinen. Laajentakaa itsetuntonne voimakkaan mestarin ja olennon itsetunnoksi. Pitäkää hauskaa!
 
Teitä pidetään suuressa arvossa siksi, että olette maan päällä tänä aikana. Ymmärrämme, miten halukkaita olette elämään viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Tiedämme ne uhraukset ja rajoitukset, joiden kanssa olette eläneet monissa inkarnaatioissa maan päällä. Ansaitsette sen kauniin taivaanne, joka on haaveissanne ja näyissänne. Se on ulottuvillanne.
 
Kurkottakaa tähtiin. Ne ovat perintönne ja tulevaisuutenne. Tuntekaa olonne kotoisaksi sydämessä ja antakaa sydämenne johtaa tietä. Korkeamman ulottuvuuden eläminen on sydänkeskeistä. Luotamme teihin. Kaikkein paras on vasta tulossa. Yhdessä meillä on avaimet uuteen Maahan. Antakaa valon loistaa ja totuuden tulla kerrotuksi. Teille luvattiin, että perisitte Maan. Aikanne on nyt.
 
Olen Mira, ja rakastamme teitä hyvin erityisellä tavalla.
 
Muuta informaatiota
 
Viime kuun ryhmätapaamisessamme meillä oli kolme uutta galaktista käymässä. Yksi oli pitkä dragoniaani, ja sitten oli plejadilainen äiti ja tytär. Uskon, että tytär oli hybridi. Mietin, keitä tässä kuussa osallistuu. Ryhmämme laajenee hyvin suureksi, varsin hauskaksi ja mitä mielenkiintoisimmaksi.
 
Tammikuun kanavointitunnillani Mira puhui julkitulosta, ei paljastamisesta (maanpuolisen elämän?). Hän mainitsi jotain keisarista, jolla ei ole vaatteita. Kuulostaa siltä, että asiat voivat tulla mehukkaiksi tulevien paljastusten myötä.
 
Numerot 3 6 9 ovat luomisen voimakkaimpia lukuja. Kirjoitettaessa myötäpäivään ne tuovat bio-geometrian mukaan harmonian ja tasapainon taajuutta ja energiaa. (Bio-geometria on pyhän geometrian ja egyptiläisen symboliikan yhdistelmä.) "Kolme" on jo myötäpäivään. Harjoittele "kuutosen" kirjoittamista myötäpäivään. Täytyy aloittaa alhaalta. "Yhdeksikössä" aloitetaan ylhäältä. Se on vähän konstikasta. Laita nämä numerot paperilla sinne, missä tarvitaan tasapainoa ja harmoniaa. Jos teet tämän, kerro minulle, millaisia taikoja ja ihmeitä tulee tiellesi. Ne ovat olleet syvällisiä minulla.
 
Erityistä sydänparannusta
 
Sydänaiheesta puheen ollen, kun elämme viidennen ulottuvuuden korkeammassa tietoisuudessa, elämme sydämestä. Jotkut ihmiset ovat sulkeneet sydämensä monista eri syistä. Kenties he traumatisoituivat, loukkaantuivat tai heitä hyväksikäytettiin lapsena, he ovat ultraherkkiä ja pelkäävät avata sydäntään, tai muuten he kätkevät tunteensa älyllä. Reilun 20 työvuoteni aikana olen nähnyt ihmisten sydämiä, joita pidetään kassakaapissa, jotka näyttävät kiveltä, jotka on suljettu laatikkoon, tai he eivät muuten ole kosketuksessa sydämeensä. Koska työskentelen syvällä sydän- ja sielutasolla, olen pystynyt auttamaan ihmisiä avaamaan ja parantamaan sydämensä. Tunnen, että tämä työ on tärkeää nyt. Siis tästä syystä tarjoan sydämen avaus- ja parannussessioita. Tähän sisältyy työskentelyä sisäisen lapsen kanssa, joka on sielun viestintuoja. Energia menee sydämestä ja sisäisestä lapsesta sieluun. Henkilöstä riippuen se voi vaatia muutaman session.
 
Siis teen erikoistarjouksen auttaakseni näitä arvokkaita sydämiä parantumaan. Äiti Maria, sydänten vartija, auttaa minua tässä työssä. Tiesitkö, että Äiti Maria työskentelee henkisydämemme kanssa omassa ashramissaan verhon toisella puolella noin vuoden, ennen kuin inkarnoidumme?
 
Erikoishintani …
 
Lopuksi
 
Elämme hyvin kaoottisia aikoja. Tämä kaaos on välttämätöntä herättämään ihmiset ja näyttämään heille, mitä kulissien takana on. Kolmas ulottuvuus luhistuu, ja näemme, miten naurettavasti olemme eläneet. On mahdotonta saada tolkkua kaikesta tai tietää, mitä tapahtuu päivästä toiseen.
 
Se on osa ylösnousemusprosessia. Muista, että meillä on paljon apua ja tiedämme jo, mitä tehdä. Olemme käyneet ylösnousemuksen läpi aiemmin ja saamme sen tehtyä mestarillisesti tällä kertaa. Fakta on, että olemme jo tehneet sen ja se vain paljastetaan meille energeettisesti.
 
Sinnitelkää mukana, maajoukko! Meillä on homma hanskassa!
 
Siunausta, rakkautta ja iloa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >