HomeViestejäValerie Donner7.1.2020 - Suoraan sydämestä

7.1.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viesti Apollolta 3.1.2020:
"Maineenne planeettana lisääntyy entisestään, kun lopultakin kukistatte pahuudenvoimat. Olette nyt tässä prosessissa, ja olemme täysin kanssanne. Kaikki suunnitelmat aktivoidaan nyt. Jos hengitätte syvään, voitte alkaa tuntea nuo muutokset. Fokusoitukaa siihen, miltä taivas maan päällä tuntuu, ja hengittäkää sisään totuutta ja valoa. Pimeillä sieluilla ei ole pakoreittiä. Heidän aikansa on ohi. Odottakaa näkevänne, että he hyökkäävät vihaisena, mutta kääntäkää selkänne heille. Heillä ei ole enää otetta teihin. Olette uudessa päivässä ja uudessa aikakaudessa. Todellinen tarkoituksenne elämässä paljastuu. Seiskää selkä suoran ja rohkeana, koska olette luomakunnan urheita ihmisiä pelkästään siksi, että olette maan päällä tänä aikana. Tuntekaa tuo ilo ja ne juhlat, joita tulee, ja olkaa tyytyväisiä itseenne kaikesta kovasta työstänne."
 
Nyt kun 2019 on virallisesti ohi, huomaat ehkä vähän helpotusta. Viime vuosi oli myrskyisä useimmille meistä. On ok olla optimistinen vuodesta 2020. Se on aikaa, jolloin astumme kultaiseen aikaan ja sanomme hyvästi pimeydelle. Vaikka pimeät voimat yrittävätkin iskostaa pelkoa sodasta Lähi-idässä, älä mene tuohon pelkoon. USA on ollut jo taloudellisesti sodassa Iranin kanssa kaikkien niiden sanktioiden ja rahoituskontrollien myötä, jotka tekevät elämästä haastavaa. Keskity sen sijaan uuden tulevaisuutemme, maanpäällisen taivaan, luomiseen. Siirry tietoisesti pois pelosta, äläkä anna valtavirtamedian päästä paljon tietoisuuteesi.
 
Pian alat huomata ihmeitä, joita tapahtuu elämässäsi. Alat nähdä, millä vaivattomuudella ilmennät asioita. Koet sitä kauneutta, vaivattomuutta ja sujuvuutta/armoa, jonka kera elät ollessasi korkeammissa ulottuvuuksissa. Huomaat ehkä näkeväsi ufoja tai tapaavasi joitain maan ulkopuolisia. Viime kuussa tavatessamme muiden samanmielisten ihmisten kanssa, kaksi plejadilaista tuli sinne. Toinen oli nainen ja toinen mies. Mies oli pitkä ja vaalea, ja hänellä oli kauniit silmät ja miellyttävät kasvonpiirteet. Nainen oli myös sievä ja suloinen, muttei yhtä pitkä. Kummallakin oli kevyt energia, ei yhtä tiheä kuin meidän, ja tästä pystyisin tunnistamaan pleajdilaiset uudestaan. Otaksun, että olemme jatkossa enemmän vuorovaikutuksessa galaktisten ystäviemme ja perheemme kanssa. Se on jännittävää ja rohkaisevaa, joten pidä silmät auki.
 
Kun alamme oivaltaa oman voimamme ja sen, kuka todellisuudessa olemme, olemme itsevarmempi elämämme kaikissa puolissa. Mikä tärkeintä, muistamme, että "Henki turvaa selustamme". Monilla asiakkaillani, ystävilläni, perheenjäsenilläni ja muilla on vakavia haasteita. Ainoa tapa jolla voin hyväksyä sen, mitä tapahtuu, on muistuttaa itselleni: "He tekevät sen omalla tavallaan." Kukaan meistä ei tiedä, mitä toinen sielu yrittää kokea, ja toivottavasti he oppivat tuosta kokemuksesta, joten vaikka ajattelisimmekin, että meillä on ratkaisut heille, ratkaisumme eivät ehkä ole sopivia.
 
Perimmiltään tänä aikana me olemme oma projektimme. Tehtävämme on fokusoitua jumalaiseen rakkauteen ja jumalaiseen ykseyteen, elää sydämestämme, pysyä positiivisena ja olla jäämättä kiinni draamoihin. Se mitä meidän tarvitsee tehdä – kuten meditointi ja rukoilu – on äärettömän tärkeää. Kun avaudumme olemaan enemmän jumalainen itsemme ja astumme mestaruuteemme, kaikki mitä tarvitsemme, tulee meille.
 
Näemme vanhojen järjestelmien kaatuvan, koska ne eivät enää palvele suurinta osaa ihmisistä. Viidennen ulottuvuuden energiat eivät ole yhteensopivia materialistisen ja itseä palvelevan 3D-käyttäytymisen kanssa. Vaikka useimmat ihmiset vastustavat muutosta, he näkevät, että paljon muutosta tarvitaan. He ymmärtävät sen pimeyden, jonka alaisuudessa olemme eläneet. He ovat järkyttyneitä ja vihaisia, kun he saavat selville totuuden. Elämäämme tuodaan uusia ja paljon parempia teknologioita ja järjestelmiä. Ne ovat valmiina odottamassa.
 
Sain puhelun 29.12.2019 Kymberlee Ruffilta. Isoisä Martin joka on Hopi ja nyt toisella puolella, herätti Kymberleen klo 4 ja kertoi, että hänellä oli viesti, jonka hän halusi postattavan nettisivuille. Siitä on noin kolme vuotta, kun Kymberlee on viimeksi kirjoittanut. Hän nousi nopeasti ylös sängystä ja kirjoitti sen, mitä häntä käskettiin kirjoittamaan, myös siihen liittyvät kuvat. Se postattiin "Prophecy of the Lights" -osioon nettisivuilleni. Lukekaapa se. (Suom. huom. tuo teksti on suomennettuna lopussa, ja kuvat voit katsoa yllä olevasta linkistä.) Näet, että lapsia on mukana auttamassa planeetan siivoamisessa. He nostavat muiden sukupolvien tietoisuutta Maasta.
 
Se tapa jolla olemme eläneet tällä planeetalla, ei ole enimmäkseen kestävä. On liikaa kärsimystä, uhrautumista, pelkoa, ahneutta ja piittaamattomuutta kaikesta elämästä. USA:lla on triljoonia dollareita velkaa, ja tämä jatkuu. Totuus tulee julki siitä, mihin rahamme menevät. Ne eivät mene, minne useimmat meistä luulevat niiden menevän. Täällä San Franciscon lahdella keskimääräinen työmatka on noin 1.5 tuntia, vuokrat ovat pöyristyttäviä, kodittomuus on enemmän kuin epätoivoista ja muut elinkustannukset ovat myös liian korkeita, paitsi niille monille rikkaille ihmisille, joita asuu täällä. Tämän täytyy muuttua – ei vain tässä mikrokosmoksessa, vaan koko planeetalla.
 
Viesti Miralta 6.1.2020
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Minulle on ilo puhua kanssanne tänään tärkeistä asioista. Maaneuvoston jäsenenä olen tietoinen siitä, mitä maan päällä tapahtuu, paljon paremmin kuin jotkut muut tiimini osat. Pimeät voimat kritisoivat ankarasti ihmiskuntaa ja Maata valtansa menettämisen pelosta. Ne yrittävät iskostaa pelkoa ja halvaannuttaa ihmiset. Tämä on peräisin erityisesti Lähi-idästä. USA, ollessaan suuri mahti, on polttopiste ja tämän pelon laukaisija.
 
Planeetallanne on pimeitä olentoja, jotka ovat hyvin korruptoituneita ja johtavat hallituksia, ja heidät poistetaan. Tämä pätee yritysmaailman joka aspektiin, ja kaikkiin muihin instituutioihin jotka ovat hallinneet ihmisiä aivan liian kauan. Julistamme, että tämä on sen loppu! Maa ylösnousee niiden ihmisten rinnalla, jotka valitsevat tietoisuuden kohoamisen ja olemisen viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Te olette mestareita, jotka tulivat Maahan tänä aikana niin suuren valon ja voiman kera, etteivät nämä pimeät sielut voi olla enää olemassa. Hyväksykää tämä tieto itsestänne, sillä se on totta.
 
Alemmat muodot ovat menettäneet perustansa. Niillä on vähän, mistä pitää kiinni, ja ne edustavat joitain luomakunnan vastenmielisimpiä olentoja. Tästä syystä niiden ei enää sallita olla maan päällä tai pitää mitään yhteyttä tai vaikuttaa Maahan ja ihmiskuntaan. Kaikella rahalla mitä he ovat prosessoineet, laeilla, salaisuuksilla, aseilla, saastuttamisella ja heidän pahalla tahdollaan elämää kohtaan ja epäkunnioituksellaan Maata kohtaan, on vähän merkitystä planeetan tulevaisuudessa. Tämä pyyhitään puhtaaksi, kun heitä poistetaan jatkuvasti. Jos heillä on toivoa, he ovat toisella planeetalla. Muuten monet heistä voivat päätyä pahojen tapojensa vuoksi sielumuistojensa poistamiseen, ja heidän täytyy aloittaa alusta.
 
Kuten voitte kuvitella, tämä on pelottavaa pimeille voimille. He tietävät jo, että heidän identiteettinsä paljastuvat vakavin seuraamuksin. Suuri yleisö saa selville osana paljastusta, mitä he ovat puuhailleet, eikä se ole ollut hyvää. Ihmiset havaitsevat heidän ylläpitämänsä kulissit ja ne monet valheet, joita he ovat kertoneet. Elämä maan päällä ei ole sitä, millaiseksi se on kuvattu.
 
Kaikki Galaktiset, valomaailmojen ja luomakunnan voimat toimivat yhdessä tässä puhdistuksessa. Se tapahtuu nopeasti, koska kaikki joilla on sydäntä ja sielua, hyvyyttä ja armoa, ovat saaneet tarpeekseen. Teen tänään tämän julkilausuman, koska on aika. Kerron teille, ettei enää ole sijaa myyntisyöteille, valheille, korvikkeille, itsen palvelemiselle, hyväksikäytölle, väkivallalle tai millekään muille tuhoisille toimille. Kaikilla on oma kehityskaari osana polkuaan. Lähtöportit ovat auki. Kaikki menevät sinne, missä heidän on määrä olla.
 
Kun tämä prosessi etenee, tapahtuu monia paljastuksia. Tämän rinnalla on ihmeitä, ilmentymiä, yhteistyötä, yhtenäisyyttä, tasapainoa ja harmoniaa. Rakkaus ja sydän hallitsevat ihmisten toimia. Sydämestä eläminen ilon, onnellisuuden ja rakkauden kera, lisää Maan ja kaiken sen elämän vapautta. Teillä on juhlaa. Tapahtuu edistymistä, josta ette kuule valtavirtamediastanne.
 
Galaktiset ystävänne ja perheenne pitävät silmällä teitä. Meillä on monia syitä pysyä fokusoituneena siihen, missä apuamme tarvitaan. Niiden kamalien, ihmisen aiheuttamien katastrofien joita tapahtuu nyt, on loputtava. Liian paljon elämää uhrataan muiden ahneuden vuoksi. Kuulette lisää tästä myöhemmin.
 
Tänään olemme maalanneet kuvan, joka johtaa loistavaan tulevaisuuteen teille ja Maalle. Pitäkää tätä maanpäällisen taivaan tulevaisuutta sydämessänne ja tietäkää, että olemme kanssanne. Meillä on aina teidät sydämessämme, ja rakastamme teitä kovasti.
 
Olen Mira, ja palvelen teitä ja Maan ylösnousemusta.
 
Muuta informaatiota
 
Vaikken tiedä, pidänkö tänä vuonna retriittiä Mount Shastalla, haluan jakaa kaksi kuvaa Mt. Shastasta. Ensimmäisen otti eräs ystäväni, joka oli lomalla siellä joskus 29.12. paikkeilla. Kuvaa ei ole muokattu. Tässä se on:
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/01/1577473291-576x1024.jpg
 
Toisen kuvan otti poikani, kun perheemme oli vuorella joulun ja uudenvuoden välissä. Vuori näytti hehkuvan, ja rakastan tätä kuvaa niin paljon, että halusin jakaa sen kanssanne:
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/01/IMG_24001-1024x768.jpg
 
Erityisiä sydänparannuksia
 
Sydänaiheesta puheen ollen, kun elämme viidennen ulottuvuuden korkeammassa tietoisuudessa, elämme sydämestä. Jotkut ihmiset ovat sulkeneet sydämensä monista eri syistä. Kenties he traumatisoituivat, loukkaantuivat tai heitä hyväksikäytettiin lapsena, he ovat ultraherkkiä ja pelkäävät avata sydäntään, tai muuten he kätkevät tunteensa älyllä. Reilun 20 työvuoteni aikana olen nähnyt ihmisten sydämiä, joita pidetään kassakaapissa, jotka näyttävät kiveltä, jotka on suljettu laatikkoon, tai he eivät muuten ole kosketuksessa sydämeensä. Koska työskentelen syvällä sydän- ja sielutasolla, olen pystynyt auttamaan ihmisiä avaamaan ja parantamaan sydämensä. Tunnen, että tämä työ on tärkeää nyt. Siis tästä syystä tarjoan sydämen avaus- ja parannussessioita. Tähän sisältyy työskentelyä sisäisen lapsen kanssa, joka on sielun viestintuoja. Energia menee sydämestä ja sisäisestä lapsesta sieluun. Henkilöstä riippuen se voi vaatia muutaman session.
 
Siis teen erikoistarjouksen auttaakseni näitä arvokkaita sydämiä parantumaan. Äiti Maria, sydänten vartija, auttaa minua tässä työssä. Tiesitkö, että Äiti Maria työskentelee henkisydämemme kanssa ashramissaan toisella puolella noin vuoden, ennen kuin inkarnoidumme?
 
Erikoishintani …
 
Lopuksi
 
Kimberly Ruffin viestin lopussa isoisä Martinilta sanottiin, että vuosi 2020 järisyttää! Näin vaikuttaa jo olevan. Sanon, että niin olkoon! Ulos vanhaa ja uutta sisään! Vanha ei enää palvele meitä, ja ansaitsemme elää paljon parempaa elämää, kuin olemme eläneet.
 
Meillä on suurenmoinen tulevaisuus edessämme. Velvollisuutemme on pysyä positiivisena ja käyttää henkisiä työkalujamme noustaksemme pimeyden yläpuolelle ja elääksemme valossa.
 
Monille meistä ylösnousemus on tärkein tavoite vuonna 2020. Pidetäänpä fokuksemme siinä, miten jatkamme palveluksessa olemista ja ylläpidämme oikeaa jumalaista ajattelua ja toimintaa.
 
Mitä siunatuinta ja valontäyteisintä vuotta 2020! Rakkaudella suoraan sydämestäni,
Valerie
 
***********
 
2020 ja alkuperäiskansojen ennustukset
 
Nimeni on Kyberlee Ruff. Monta vuotta sitten Hopi-adoptioisoisäni Martin Gashweseoma ja kunnianarvoisa Bhakta Tulku Rinpoche pyysivät minua olemaan Tiibetiläisten ja Hopi-ennustusten viestintuoja.
(Kuva)
 
Vuonna 2008 isoisä pyysi minua jakamaan viisauttaan internetissä, kun vuosi 2012 lähestyi. Lakkasin kirjoittamasta isoisän kuoltua.
 
Isoisä Martin tuli luokseni unessa tänä aamuna ja pyysi minua kirjoittamaan vielä yhden postauksen. 2021 on uusi käännekohta. Vuosi 2020 on käsillä, ja on erittäin tärkeää, että tartumme ilmastokriisiin.
(Kuva)
 
Hopi- ja Tiibetilaisennustusten mukaan oli tärkeää, että pääsimme läpi ydinkriisistä 21.12.2012 mennessä. Nyt on KAIKKIEN tehtävä päästä läpi vuodesta 2020 ja ympäristökriisistä.
(Kuva)
 
Nykyisen Maya-kalenterin mukaan joka alkoi 22.12.2012, vuoden 2021 pitäisi olla maailmanrauhan aikaa.
(Kuva)
 
Kogi Mamot tietävät, miten metsät saadaan kasvamaan takaisin. He ovat yrittäneet kertoa meille. He ovat tulleet alas Andeilta, mutta emme ole kuunnelleet.
(Kuva)
 
Ennustukset sanovat, että vuoteen 2021 mennessä uudet lapset ovat tarpeeksi vanhoja ottamaan ohjat tästä eteenpäin.
(Kolme kuvaa)
 
Isoisä pyysi minua kirjoittamaan, koska hyvin monet ihmiset ovat kauhuissaan siitä, mitä nykyään tapahtuu. Itse asiassa kaikki menee niin, kuin pitäisikin. Suuri suunnitelma oli TEHDÄ TÄMÄ YHDESSÄ.
(Kuva)
 
Vuosi 2020 JÄRISYTTÄÄ/ROKKAA!
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >