HomeViestejäValerie Donner3.12.2019 - Suoraan sydämestä

3.12.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 3.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viesti Apollolta 2.12.2019: "Tilinteon päivä on täällä. Korkeammat rakkaustaajuudet joita tulee aaltoina, pyyhkivät pois kaiken, mikä on epäoikeudenmukaista ja epätotta. Nämä aallot nopeutuvat jokaisen päivän myötä. Se on maailma, jota kelpaa katsella. Planeetta tarvitsee apua, ja se saa sitä. Pian sille annetaan uusi itse. Myös teistä tulee suurempi itsenne. Teillä on paljon tehtävää, ja alatte tuntea, mitä se on. Olkaa urheita. Pimeys on melkein ohi, ja elätte sitten maanpäällisen taivaan puhtaassa valossa."
 
Monet ihmiset kamppailevat sen kanssa, miten olemme eläneet aioneita tällä planeetalla. Olemme melkein kuin olleet koteloituneena matriisiin. Emme voineet nähdä tietämme ulos. Ajattelimme laatikossa, mutta kuitenkin jotkut meistä alkoivat ajatella laatikon ulkopuolella. Aloimme oppia totuuden ja ajatella itse. Tämä on viimeisin asia, mitä planeetan kontrolloijat haluaisivat meidän tekevän.
 
Monet valotyöntekijät alkoivat herätä Harmonisen yhdentymisen jälkeen 1987. Kuulimme suuresta heräämisestä, ylösnousemuksesta, galaktisista olennoista ja pimeistä voimista, ja lähdimme vakavamielisesti henkiselle polulle. Jotkut alkoivat meditoida tosissaan, lukea monia new age -kirjoja, käydä kursseilla ja matkustella, kun etsimme sielumme totuutta. Löysimme joitain guruja, jotka olivat eri lahjomattomuustasoilla, kun opettelimme erottelukyvyn tärkeyttä ja miten olla antamatta omaa voimaamme pois.
 
Toinen suuri muutos tapahtui 2012, jolloin vielä suurempia totuuksia tuli esiin. Näiden seitsemän kuluneen vuoden aikana on tietoomme tullut lukuisia leuan loksauttavia paljastuksia. Opimme, että aloitettuaan heräämisen ei ole takaisinpaluutta. Tänä päivänä huomaamme erottelevamme hillittömästi totuutta fiktiosta. Usein nämä löydökset huolestuttavat ja lannistavat meitä.
 
Olemme oivaltaneet, että suurin osa siitä, mitä meille on opetettu, on valhetta. Kaikki instituutiomme ovat tulleet kyseenalaisiksi. On näytetty toteen, että hallitukset, rahoitusjärjestelmät, koulutusjärjestelmät, oikeusjärjestelmät, suuryritykset, valtavirtamedia ja terveydenhoitojärjestelmä eivät palvele ihmisenemmistön etua. Eikä vain tämä, vaan meitä myös vakoillaan elämämme joka osassa. Teknologiamme palvelevat niiden ohjelmoijia meidän kustannuksellamme. Internetin sensuroinnista alkaa tulla pelottavaa. Voidaan viitata Thomas Dishaw'n artikkeliin "Bookmark This: Over 400 Links Google Doesn't Want You To Visit". Käytä DuckDuckGota tämän artikkelin etsimiseen. Älä käytä Googlea!
 
Julmuudet joita on tapahtunut lasten ja aikuisten ihmiskaupassa, ovat kammottavia! Alamme nähdä katolisen kirkon, muiden kirkkojen, kuninkaallisten, merkittävien yritysten toimitusjohtajien ja heidän käskyläistensä kaatuvan. Ihmiset heräävät ympäri planeettaa ja taistelevat vapautensa puolesta. He ovat kyllästyneet orjuuttamiseen ja tietävät ansaitsevansa parempaa. Myös Hollywoodissa on joitain mätiä satanismin kannattajia. Alamme saada selville, miten jotkut rakastetut ihmisemme viihdeteollisuudessa ovat myyneet sielunsa maineen ja omaisuuden vuoksi.
 
Riittää kun sanotaan, että Maan kohoavien taajuuksien myötä on monia "ei-lunastettavia", joiden täytyy lähteä planeetalta! Kenties jotkut niistä jotka ovat kutsuneet useimpia meistä "valitettaviksi", pelkästään projisoivat?
 
Minulla oli 22.11. etuoikeus osallistua tri Bruce Liptonin, Steve Bhaermain ja Foster Gamblen keskusteluun "Foundation for Mind Being Research" -keskuksessa Saratogassa, Kaliforniassa. Se oli fantastista keskustelua yli 300 osallistujan kanssa. Se oli tri Liptonin ja Steve Bhaermanin "Spontaneous Evolution" -kirjan kymmenvuotisjuhla. Haluaisin kiittää ystävääni tri Mike Buchelea, kun hän yhdisti nerokkaasti Arthur Youngin ja Bruce Liptonin työt. Tämä oli jumalaisesti järjestetty, ja sen järjestäminen vei yli vuoden.
 
Bruce, Steve ja Foster pitivät upeat esitykset. Bruce matkustaa ympäri maailmaa ja mainitsi pitävänsä tätä aluetta tietoisimpana ihmisryhmänä. Steve lisäsi tärkeät poliittiset näkemyksensä huumorilla ja älykkäästi. Foster piti erityispuheen, joka yhdisti Arthur Youngin prosessiteorian "Spontaneous Evolution" -kirjaan. Kuten hän sanoi ensimmäisessä Thrive-elokuvassaan, Arthur Youngin kirja "The Reflexive Universe" oli hänen suosikkinsa. Tässä prosessissa on seitsemän vaihetta, ja olemme saattamassa loppuun seitsemännen vaiheen neljättä alatasoa, ja olemme nyt "käänteessä", kuten Arthur kutsui sitä. Uusi "Thrive II" -elokuva tulee ulos toukokuussa. Jos et ole nähnyt ensimmäistä osaa, sinun pitäisi katsoa se. Koko keskustelusta pitäisi tulla video noin kuukauden kuluttua. Laitan linkin siihen seuraavassa päivityksessäni teitä varten, jotka olette kiinnostuneita.
 
Mitä voimme tehdä kukoistaaksemme järkyttävien paljastusten keskellä, kaiken tämän korkeamman tietoisuuden ja ylösnousemuksen elämöidessä? "Meidän on aika laittaa energiamme hedelmälliseen puutarhan uudelleenkasvattamiseen, hedelmättömän jätteistä tappelemisen sijasta", Swami Beyandanda eli Steve Bhaerman sanoi kirjassa "Spontaneous Evolution". Joidenkin korkeamman tietoisuuden mestareiden viisain ehdotus tuntuu olevan luoda taivas maan päälle. Tämä on meidän tehtävämme. Menemme sisäämme ja löydämme rauhan, harmonian, ilon ja autuuden.
 
Viidennen ulottuvuuden energiat ovat ilmentämistä ja siirtymistä kuudenteen ulottuvuuteen. Saamme oppia, miten vuomme luoda taivaan maan päälle. Avaimena on päästää irti kaikista haastavista prosesseista ja kaavoista, joiden läpi olemme laittaneet itsemme tässä inkarnaatiossa. Emme ole enää tuossa kolmannen ulottuvuuden ympäristössä. Irtipäästäminen on avain. Saamme lakata sättimästä itseämme ja rakastaa itseämme, menneisyydestä nykyisyyteen ja uuteen tulevaisuutemme. Luomme uutta todellisuutta. Se tuntuu helpolta virtaukselta ja tärkeältä fokukselta.
 
Saatamme huomata, että rakkamme ja ystävämme käyvät läpi haasteita. Kaikki käyvät läpi jotain – osa merkittäviä, osa pienempiä ja jokainen haaste on tärkeä heille. Ihmiset ovat valintakohdassa. Jotkut sairastuvat vakavasti, jotkut pääsevät pois suhteista, jotka eivät enää toimi, jotkut riistävät henkensä, jotkut muuttavat tai lähtevät työpaikasta tai luiskahtavat pois kehostaan hyvin nuorena. Nämä ovat sydämen avautumisia kaikille, joiden elämää nämä ihmiset ovat koskettaneet.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Puhun teille tänään sydämeni kaiken rakkauden kera, sillä hyvin paljon tapahtuu maan päällä tällä hetkellä. Olen erityisen tietoinen tästä, koska olen ollut läheisesti yhteydessä Maahan, sillä reilusti yli kuusi vuotta olen ollut Maaneuvoston jäsen. Käsittelemme planeetan tärkeimpiä ongelmia ja olemme tietoisia myös joistain vähäpätöisemmistä ongelmista. Lisäksi tiedämme täysin hyvin, että on ongelma sitten pieni tai suuri, perspektiivimme on tarpeellinen ja tärkeä.
 
Harmonisoidumme kanssamme sen moninaisen energia- ja työmäärän kera, jota hyödynnätte tällä hetkellä, kun sisäistätte korkeampia taajuuksia, joita teille tulee. Ymmärrämme näiden taajuuksien fyysiset seuraamukset – ne aiheuttavat oireita, joista joidenkin alkuperää ette tiedä. Pyydämme teitä pitämään erinomaista huolta kehostanne ja siunaamaan sitä vastaanottaessanne näitä korkeampia taajuuksia, vaikkette ole aina varma, mitä teette niiden kanssa. Niiden integroimisessa kehoonne toimii hyvin, kun hengittää niitä ja kuvittelee ne valoksi. Ne auttavat teitä tiedostamaan eksponentiaalisesti lisääntyvän voimanne. Lepääminen ja veden juominen runsaasti on tärkeää. Olkaa kiitollinen kehollenne kaikesta, mitä se tekee hyväksenne. Se on kotinne, jossa asutte, ja se on tapanne olla tällä planeetalla.
 
Älkää antako kenenkään tai minkään järjestelmän käyttää hyväkseen kehoanne, mikä voisi tehdä vahinkoa. Tiedätte sitä tai ette, tätä kehoa on tarkoitus kunnioittaa ja hoitaa hyvin. Se on tärkeä oppitunti joillekin ihmisille, joilla on nyt terveysongelmia. Se voisi olla osa heidän oppimistaan.
 
Portit avaavat kapeita käytäviään. Joitain kutsutaan menemään niiden läpi, ja toiset päättävät odottaa. Jotkut haluaisivat mennä, ja toiset odottavat pelosta tai velvollisuudesta perhettä ja ystäviä kohtaan. Kaikista pidetään huolta ja huolehditaan haastavimmissakin tilanteissa. Terveydenhoitojärjestelmänne rajoitukset, spekuloinnit ja ahneus paljastuu. Totuus tulee esiin.
 
Autamme planeettaa ja kaikkia teitä lisääntyvässä määrin. Valvomme jatkuvasti taivastanne, asuinpaikkaanne ja teitä. Olette suuri huolenaihe ja teitä rakastetaan mittaamattomasti. Näemme, miten osia palapelistä paljastuu teille, kun pidätte paloja nähdäksenne, miten kaikki sopii yhteen. Ymmärrämme, että tämä on haastavaa. Vanha 3D-maailmanne murenee edessänne, ja hyvin monet palapelinpalat eivät sovi enää. Tämä on samanlaista, mitä tunnette läsnäolostanne planeetalla tänä aikana. Monet teistä haluaisivat olla aluksillamme ja saada vaihtelua kolmannen ulottuvuuden tylsyyteen. Haluaisitte vapautuksen vaivalloisesta elämäntavasta. Olette väsyneitä ja tulette kärsimättömäksi sen uuden maailman suhteen, joka teille luvattiin.
 
Voimme kertoa teille, että se on hyvin lähellä. Todellisuutenne muuttuu nopeasti paljon sopivammaksi ja siunatummaksi. Käytämme kaikki keinomme auttaaksemme tässä prosessissa. Neuvottelemme säännöllisesti asiantuntijoidemme kanssa kulloisellakin työskentelyalueellamme. Poistamme myös pimeyden voimia planeetalta. Ne ovat tienneet, että näin tapahtuisi, mutta ne ovat pitäneet pintansa, koska ne eivät halunneet päästää irti. Ne eivät halunneet myöntää tappiota, mutta ne pakotetaan tällä kertaa. Planeettanne alkaa tuntua kevyemmältä ja kevyemmältä, ja te alatte tuntea enemmän vapautta.
 
Jaan tämän kanssanne antamaan informaatiota etenemisestämme ja osallistumisestamme. Ette ole koskaan yksin ja teitä arvostetaan hyvin paljon valonne ja rakkautenne vuoksi.
 
Tämä on Mira, ja lähetän teille jumalaista rakkautta ja parannusta.
 
Muita uutisia
 
Eräs ystävä lähetti minulle tämän artikkelin uudentyyppisestä energiasta. Ajattelin, että haluatte ehkä tietää siitä. Otaksun tämän olevan yksi monista vaihtoehdoista, joka meillä tulee olemaan energiajärjestelmiemme muuttamiseksi tällä planeetalla. Nauttikaa!
 
Joululahja minulta … (tarjous yksityissessiosta)
 
Lopuksi
 
Nämä ovat jännittäviä aikoja! Pysy hereillä! Fokusoidu onnellisuuteen, iloon, hauskanpitoon, nauruun, rauhaan ja taivaaseen maan päällä.
 
Paljon kiitoksia teille, jotka olette lukeneet maajoukkoviestejäni yli 20 vuotta. Arvostan todella sitä, että kuulen teistä. Olemme kulkeneet pitkän matkan yhdessä, ja olemme melkein kotona. Luulimme olevamme valmiita jo silloin, mutta emmepä tienneet, että meillä olisi vielä monia kiemuroita ja käännöksiä ylösnousemusprosessissamme.
 
Mitä siunatuinta joulunaikaa ja mahtavaa vuotta 2020! Rakastan teitä kaikkia!
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >