HomeViestejäValerie Donner4.11.2019 - Suoraan sydämestä

4.11.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viimeisin viesti Apollolta: "Virtaus joka kulkee Maan yli, on nyt erilainen. Se on paljon valontäyteisempi ihmistietoisuuden kohoamisen vuoksi. Se muuttaa sitä sähkö-magneettivarausta ja niitä malleja, jotka tuovat rauhaa. Se myös estää pimeitä voimia muuttamasta tätä virtausta. Tämä tekee helpommaksi poistaa pimeitä voimia, koska niillä on vähän vaikutusvaltaa. Niitä poistetaan kaikilla tasoilla. Tätä ei voi pysäyttää. Olette pian kultaisessa ajassa."
 
Kuten tiedätte, Kaliforniassa on juuri koettu ns. punainen lokakuu. Meillä on ollut sähkökatkoja, jotka ovat vaikuttaneet jopa kahteen miljoonaan ihmiseen. Meillä on ollut kamalia maastopaloja Pohjois- Ja Etelä-Kaliforniassa. Tätä kirjoitettaessa ne on enimmäkseen saatu hallintaan ja niiden pitäisi sammua lähitulevaisuudessa.
 
Ennen sähkökatkoja tunsin pimeiden voimien vihan kuohuvan. Kutsukaa sitä, miten haluatte – ilmastomuutos, PG&E (sähkölaitoksemme Pohjois-Kaliforniassa), kuvernöörimme vika jne. – monet ihmiset ovat kärsineet sen seurauksena. Jotkut meistä tutkijoista tietävät, ettei kyse ole vain ilmastomuutoksesta. On vahingollinen suunnitelma, jota pimeät voimat ovat toteuttaneet muutaman viime vuoden. Ne ovat kuitenkin aliarvioineet kansan voiman. Nousemme niiden suunnitelman yläpuolelle. Löydämme vaihtoehtoja tähän vanhaan energiajärjestelmään. Siinä on kyse 70 vuotta vanhasta teknologiasta, ja meillä pitäisi olla vapaata/ilmaista energiaa. Se tuo todellisen yltäkylläisyyden planeetalle. Kun ihmiset löytävät nämä vaihtoehdot, pimeät voimat menettävät valtansa. Se on ollut tuottoisa niille, jotka omistavat vanhan järjestelmän, mutta heidän aikansa on ohi. Monia henkiä on menetetty sen seurauksena. Tiedemiehiä ja fyysikoita on tapettu sen tiedon vuoksi, jota heillä on vapaasta energiasta. Minulla oli fyysikkoystävä, jonka paras ystävä tapettiin sen vuoksi. He kumpikin olivat paossa pimeitä voimia.
 
Henkilökohtaisesti minulla oli yksi päivä ilman sähköä puun kaaduttua lähettimen päälle. Muun ajan minulla oli sähkö. Joillain ystävilläni ei ollut sähköä muutamaan päivään. Perheelläni pohjoisessa ei ollut sähköä useisiin päiviin, myöskään siinä sairaalassa, jossa sisareni Melanie on edelleen potilaana. (Jatkakaa rukoilemista hänen puolestaan, kiitos.) Heidän täytyi käyttää generaattoria, ja ymmärrän, että se oli stressaavaa hoitajille. Tämän tapahtuman aikana meillä oli vähän savua Kincade-palosta. Päätin pysyä maadoittuneena ja kiitollisena. Kun pahin tilanne oli ohi, minusta tuntui, kuin olisin ollut eri maailmassa. Se ei tuntunut samalta planeetalta, enkä usko, että se on.
 
Muutosvauhti on merkittävä. Tiedämme tämän, ja valotyöntekijöinä tunnemme sen. Meidän täytyy oppia, mitä voimme tehdä huolehtiaksemme itsestämme, kun menemme näiden kokemusten läpi. Kun ongimme esiin totuutta, käymme läpi lisää silmiä avaavia oivalluksia. Meidän täytyy puhdistaa se, mitä tulee esiin sisältämme vapautettavaksi. Nämä vanhat mallit eivät enää päde, koska emme ole kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessa. Elämme eri todellisuudessa. Olemme siunattuja ollessamme täällä nyt. On tärkeintä jatkaa meditointia ja sisäistä työtä sekä rukouksia ja muita tapoja, joilla voimme osallistua henkisesti. Avun pyytäminen, kun tarvitsemme sitä, toimii. Meillä on valta käyttää omaa auktoriteettiamme luomaan kultaisen ajan.
 
Tämä on hyvin kaunis planeetta. Kun katsomme kirkasta puolta, näemme luonnon, kasvit, mineraalikunnan ja eläimet täynnä kauneutta ja valoa ja me kohoamme. Kun näemme vauvan kasvot, kuuntelemme leikkivien lasten naurua ja näemme ihmisten auttavan toisia, se voi koskettaa sydäntämme. Velvollisuutemme on fokusoitua planeetan hyvyyteen ja kauneuteen. Se on vastapainoa meitä ympäröivälle surulle. Ystävällisyys ja kohteliaisuus toisille ja parin vitsin murjaiseminen ruokakaupassa jne. ovat muutamia yksinkertaisia asioita, jotka auttavat toisia.
 
Lee Harris kertoo marraskuun energiaraportissaan, että asiat tulevat jatkuvasti hullummiksi. "Hullu" on jokseenkin ainoa sana, joka pätee globaalisti tapahtuvaan järjettömyyteen. Itseään palvelevat olennot tulevat aina vain läpinäkyvämmiksi. Voitko kestää sen? Muista, että voimme aina turvautua popcorniin ja katsella tämän Matrix-elokuvan typeryyttä, joka on hajoamassa.
 
Olemme uudessa todellisuudessa. Ero vanhan ja uuden välillä on hermostuttava. Kun löydämme lisää totuuksia siitä, miten synkkä tämä planeetta on ollut, poistamme itsemme matriisista. Tiedostamisemme vaikuttaa. Galaktiset ja valovoimat auttavat meitä. Monia lapsia on pelastettu maanalaisista tukikohdista. Maanalaisia tunneleita on tuhottu. Yksi asiantuntija joka työskenteli armeijassa 20 vuotta ja on ollut joissain näissä maanalaisissa tukikohdissa, väittää, että niitä on lähemmäs 500. Hän luetteli melkein 200, jotka hän oli kokenut, ja kertoi tietonsa, mistä joissain näistä paikoista on kyse. Nyt tiedät vähän enemmän, minne verorahamme menevät "mustassa budjetissa".
 
Vuosia sitten työskentelin vähän aikaa antropologi José Arguelesin kanssa. Hän kirjoitti teoksen "The Mayan Factor" ja opetti ihmisille Maya-kalenterista. Muistan hänen sanoneen: "Ihmiset ovat ainoa laji, joka maksaa syntymisestä, maksaa elämisestä ja maksaa kuolemisesta." Nuo sanat ovat pysyneet mielessäni. Hän oli jonkin jäljillä! Meidän ei ole ainoastaan aika saada vapaata energiaa, vaan meidän on myös aika olla vapaa orjuudesta. Kaikki mitä nyt tapahtuu, on hyväksi, jotta voimme herätä ja olla vapaa. Valheet, vääristely ja pettäminen eivät ole enää hyväksyttäviä. Luomme uutta maailmaa.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Olen palvellut pitkän aikaa Maaneuvostossa, kun Maa etenee ylösnousemusprosessissaan.
 
Ymmärrämme, miten haastavaa monilla teistä on, kun Maa kulkee tämän ylösnousemuksen läpi. Teillä on perusteellisia uudistuksia. Tätä tapahtuu, kun planeetta siirtyy todellisuudesta toiseen. Voi olla myrskyisää, romahdusten ja läpimurtojen kera. Se on merkittävää. Vanha kolmannen ulottuvuuden aineellinen maailma ei ole palvellut useimpien elämää planeetalla.
 
Maa haluaa olla vapaa siitä hyväksikäytöstä ja epäkunnioituksesta, jota hän on kokenut pimeyden taholta. Se on kärsivällinen ja suvaitsevainen, mutta sillä on oikeus vapauteen. Eipä se osannut arvata, että tämä pimeys hallitsisi näin pitkän aikaa. Tästä syystä maajoukko, voimakkaimmat valo-olennot koko luomakunnasta, tulivat tänä aikana. Muistakaa tehtävänne myös lannistavina aikoina. Nähkää suuri kuva ja ne yleiset mahdollisuudet, joita teille ja Maalle tulee. Tämä Maa on koulu, ja te valmistutte kohta. Se tarvitsee teitä sekä teidän rohkeuttanne ja omistautumistanne. Tunnistamme, että toisinaan teidän on vaikea pysyä kurssissa niiden lannistavien uutisten vuoksi, joita tapahtuu suoraan edessänne. Mutta Maan tapaan te voitatte. Hyvyys on tulossa teitä kohti.
 
Galaktisina toivomme, että voisimme poistaa esteet tieltänne. Kuitenkin käytämme monia menetelmiämme puhdistamaan pimeyttä. Pian Maa on vapaa, ja teistä tuntuu kevyemmältä ja niin myös Maasta. On edelleen lukuisia tehtäviä jäljellä, ja meillä on raskas työkuorma. Työskentelette kanssamme tässä tärkeässä projektissa. Olemme tiimi. Tutustumme teihin paremmin, ja rakastamme teitä. Teemme jatkuvasti paranteluja ja säätöjä muuttuvien olosuhteiden mukaisesti. Olemme joustavia ja luotettavia, aivan kuten te.
 
Tulevina aikoina teistä tulee lisääntyvässä määrin tietoisia läsnäolostamme. On mahdollista, että voisimme pistäytyä näkyvälle vierailulle. Kuulemme vetoomuksianne läsnäolomme todistamisesta. Niille jotka ovat tietoisia ja katsovat taivaalle, olemme läsnä. Jotkut ovat tietoisempia meistä, riippuen siitä keitä olette ja missä asutte. Meistä on tärkeää vakiinnuttaa kuvamme osana ylösnousemusta. Jälleen kerran, voimme antaa vain sen, minkä olette valmis vastaanottamaan. Pian silmälaput putoavat, ja läsnäolomme tiedetään hyvin.
 
Vaatii rohkeutta olla osa tätä suurta Maan ylösnousemuskokeilua. Tämä on ensimmäinen kerta, kun planeetta ylösnousee elämää pinnallaan. Kyse on monimutkaisesta menettelystä. Tiedämme, miten kiduttavaa teille on kuulla totuus siitä, miten olette eläneet. Se on mittaamattoman synkkää, ja tämä on järkyttävää ihmissydämelle. Niinpä teidän velvollisuutenanne on ymmärtää, että ei-ihmiset ovat käyttäneet teitä synkkiin tapoihinsa. Ihmiset joilla on sydän ja sielu, eivät koskaan vahingoittaisi toisia niin, kuin nämä kamalat olennot ovat tehneet.
 
Tarpeetonta kai sanoa, että peli on ohi niillä, jotka eivät sovi yhteen korkeamman ulottuvuuden tietoisuusenergian kanssa. Heidät poistetaan eikä heidän sallita koskaan palata. Teistä tulee vapaita, ja juhlimme kaikki teidän kanssanne.
 
Lähetän rakkauttani teille ja kiitän teitä rakastavasta palvelustanne. Olen Mira.
 
Muuta informaatiota
 
Useimmat teistä luultavasti tuntevat Tom Kenyonin. Hän on psykologi ja ammattimainen ääniparantaja. Hän kanavoi Hathoreita, jotka ovat poikkeuksellisia parantajia toisesta universumista. Hänen nettisivunsa ovat www.TomKenyon.com. Hänellä on Maan lapsille erityinen ääniparannus Hathoreilta. Se on erityisparannus näihin haastaviin aikoihin. Tässä on linkki tähän parannukseen. Klikkaa tästä kuunnellaksesi ja/tai ladataksesi "A Song of Highest Destiny for the Children of Earth" (= korkeimman kohtalon laulu Maan lapsille).
 
Teille jotka asutte San Franciscon lahden alueella, The Foundation for Mind Being Research esittää Bruce Liptonin, Foster Gamblen ja Steve Bhaermanin keskustelun perjantaina 22.11. klo 19. Se pidetään St. Andrewsin kirkossa, pääsymaksu 30 dollaria ei-jäsenille.
 
Foster Gamble on Arthur Youngin oppilas. Tämä julkaisi 1976 kirjan "The Reflexive Universe". Kirjassaan hän puhuu prosessiteoriasta. Tässä Bruce Liptonin ja Steve Bhaermanin kirjan "Spontaneous Evolution" 10-vuotisjuhlassa he keskustelevat prosessiteoriasta, joka voisi olla se yhdistävä toimintamalli, jota Arthur Young ennusti meidän tarvitsevan, jos ihmiskunnan on tarkoitus jäädä henkiin ja menestyä (www.fmbr.org).
 
Muuten, Foster Gamblen uusi elokuva "Thrive Two" ilmestyy vuoden 2020 alussa. Jos näit Thriven, jonka on nähnyt yli 60 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa, sinun kannattaa nähdä tämä hänen uusi elokuvansa, jossa sanotaan "tämän se vaatii". Thrive on yksi kaikkein aikojen katsotuimmista dokumenteista.
 
Kaiken se myötä mitä käymme nyt läpi, jotkut teistä harkitsevat ehkä sessiota kanssani. Olen henkinen neuvonantaja, energiatulkitsija ja kanava. Minut tavoittaa … Lahjoituksianne tarvitaan edelleen ja niistä ollaan hyvin kiitollisia.
 
Lopuksi
 
Olemme keskellä tarkoituksemme tekemistä tällä planeetalla. Meillä on runsaasti apua. Olemme vahvoja ja raiteilla. Saamme työn tehtyä planeetan ylösnousemuksessa sekä omassamme. Sinnitelkää mukana, maajoukko! Se on enemmän kuin sen arvoista!
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >