HomeViestejäValerie Donner2.10.2019 - Suoraan sydämestä

2.10.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 2.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on Apollon viesti 30.9.19:
"Kaiken sotkun ja samojen tarinoiden rinnalla, valo murtautuu pimeyden läpi ja saa valtavasti vauhtia. Voitte luottaa, että meillä on äärimmäinen auktoriteetti tehdä, mitä vaaditaan niiden pimeiden ja suomuisten sielujen poistamiseen, jotka ottivat kontrollin Maasta. Teistä tuntuu paremmalta ja paremmalta, kun valo säteilee kaikkialla. Juhlat on tiedossa. Muistakaa, että me olemme hyviä sieluja ja täällä teitä varten."
 
Kokemukseni Mt. Shastalla
 
Vuosittaisen retriittini sijasta menimme sandiegolaisen ystäväni Cristalin kanssa Mt. Shastalle. Paluumatkallamme Stewartin mineraalilähteiltä Cristal sai viestin, että meidän täytyi pysähtyä Black Buttella, joka on pieni vuori Mt. Shastan vieressä. Pysäköimme ja viesti alkoi tulla läpi. Se on Ashtarilta, olennolta jota en tavallisesti kanavoi.
 
Viesti Ashtarilta 12.9.2019 (Mt. Shasta, Kalifornia)
 
Ystäväni Cristal ja minä tunsimme paljon sydänenergiaa.
 
"Meillä on ajankohtaista informaatiota. Portaaleja avataan. Olette pian astumassa ajattomuuden aikaan. Olemme odottaneet teitä. Tervetuloa!
 
Tervehdimme teitä suuren rakkauden ja ymmärryksen kera. Tuomme teille totuuden miekan. Päivittäin näistä portaaleista tulee enemmän ja enemmän valoaluksia, kaikkialla ympäri planeettaa. Se on välttämätöntä osana asetelmaa Maan ydintä, valo-olentojen kotiinkutsua ja maajoukkoa varten, joka on työskennellyt uutterasti aioneita. Lähdette kohta kotiin. Meidän on aika ottaa ohjat ja tehdä, mitä tarvitsee tehdä. Olette kutsuneet sitä, ja olemme kuulleet teitä. Ne loitsut joita on tehty planeetalle, erityisesti valolle, on poistettu täysin keventämään taakkaanne. Olemme täällä auttamassa teitä polullanne, ja olemme kuulleet kutsunne planeetan puolesta.
 
Se mikä on ollut sisällä, tulee ulos. Autamme planeetan hallinnointia, kunnes asiat voidaan vakiinnuttaa. On uusi taloudellinen järjestelmä, joka muuttaa tämän planeetan täysin. Kaikki saavat, mitä tarvitsevat. Se ei ole niin, kuin pimeät voimat ovat suunnitelleet, sillä valo ottaa hallintaansa sen, mitä ne ovat tehneet teille ja planeetalle.
 
Pelkästään se, että pimeät voimat sanovat haluavansa jotain, ei merkitse, että he saavat haluamansa. He auttavat itsensä suuren heräämisen alkuun. Olemme kiitollisia heille siitä, mitä he ovat tehneet, ja teidän saamisestanne paikkaan, jossa valo voi ottaa heidät hallintaansa. Pelkästään se, että he sanovat haluavansa jotain tai suunnittelevat jotain, ei merkitse, että se toteutuu. He eivät ymmärrä.  He luulevat tietävänsä kaiken ja kontrolloivansa kaikkea. Tämä kontrolli on kuitenkin luisumassa pois erittäin paljon.
 
Olemme tänään valmistautumassa suureen, suureen tapaamiseen täällä. Toivotamme teidät tervetulleeksi ja kiitämme teitä suunnastanne ja kaikesta kovasta työstä, mitä teette. Tietäkää, että teidän ajassanne ei vaadi pitkiä lineaarisia jaksoja muuttaa koko tämä ongelmallinen planeetta. Kannustamme teitä ja valoystäviänne tietämään, että olemme ottaneet tehokkaasti planeetan hallintaamme. Mikään ei voi pysäyttää sitä, minkä olemme laittaneet paikoilleen.
 
Meillä on hyvin yksityiskohtaisia suunnitelmia, ja se tulee esiin kuin valtava aalto. Ensin on lempeitä liikkeitä – näette välittömiä muutoksia ja epätavallisia olosuhteita. Niillä jotka ovat fokusoituneet vain aineelliseen maailmaan, alkaa olla vähän tyydytystä siitä, mitä heillä on. Te jotka olette fokusoituneet Äiti Maan kultaiseen aikaan, rakastatte tämän Maan kauneutta. Rakastatte uusia elämiänne ja sitä yltäkylläisyyttä, jota tulee tämän myötä. Kaikista skeptikoista joilla on hyvä sydän, joidenkin sydän on erittäin helppoa vaikuttaa ja monet muuttavat näkökulmaansa.
 
Tapahtuu monia pidätyksiä ympäri maailmaa, ja me huolehdimme siitä. Ne jotka pidätetään, menevät juuri sinne, minne kuuluvat. Emme ole koskaan ennen nähneet niin suurta pimeyttä tai kärsimystä planeetalla. Teillä on valomaailmojen ja kaikkien meidän galaktisten täysi tuki. Sen vuoksi keitä te olette, teemme kaiken, mitä tarvitsee tehdä, jotta saatte upean uuden maailman. Emme usko, että kaipaatte noita rikollisia kovin paljoa.
 
Olemme galaktisia kollegojanne. Tulitte tänne ollaksenne kanssamme ja pitääksenne vähän hauskaa. Pidämme siitä hauskasta, jota pidätte. Saatte meidät nauramaan. Ylistämme teitä, mahtavat sielut.
 
Kiitämme teitä kovasta työstänne ja kaikista ponnisteluistanne. Uskokaa itseenne. Tietäkää, kuka on ohjaksissa ja että me olemme totta. Rakkautemme on kanssanne joka päivä, kun olette täällä ja myös kun ette ole. Näkemiin tällä erää."
 
Kaksi päivää myöhemmin 14.9. menimme Cristalin kanssa Pantteriniityille, siihen kauniiseen paikkaan jota alkuperäiset amerikkalaiset kutsuvat kirkokseen. Paistattelimme yltäkylläisellä niityllä, joka oli täynnä luonnonkukkia. Kuuntelimme solisevaa puroa, joka virtaa pyhästä lähteestä vuoren sisällä. Sen turmeltumaton kauneus täyttää sydämen ja sielun. Vietettyämme pari tuntia siellä lähdimme Ylösnousemuskalliolle. Lepäsimme siellä ja menimme eteerisesti Telosiin, kaupunkiin vuoren alla jossa asuu yli miljoona lemurialaista. He ovat olleet siellä noin 11.000 vuotta. (Lisäinformaatiota Telosista voi lukea Aurelia Louise Jonesin kirjoista Telos 1,2 ja 3.)
 
Tässä kohtaa sain pyhän henkisen kokemuksen, joka on liian pyhä jaettavaksi. Prosessoin sitä edelleen. Voin sanoa vain, että vuori on uskomattoman voimallinen paikka. Ymmärrän nyt, miksi en pitänyt retriittiä tänä vuonna. Lisäksi rakas sisareni, Melanie, oli ollut sairaalassa kaksi kuukautta, ja ollessani vuorella sain kuulla hänen olevan tehohoidossa. Kännykkäni toimi erittäin huonosti siellä, joten se oli vielä stressaavampaa. Kävi ilmi, että Melaniella oli tapahtunut käänne ollessani siellä, ja sain jopa puhua vähän hänen kanssaan puhelimessa, ensimmäistä kertaa melkein kahteen kuukauteen. Melanie on edelleen sairaalassa, ja pyydän kaikkia teitä enkeleitä rukoilemaan hänen puolestaan. Näyttää edelleen siltä, että parantumisprosessi voi olla pitkä. Kiitos!
 
Sunnuntain 15.9. muutamia ystäviä jotka tapasin retriitissäni noin yhdeksän vuotta sitten, tuli Grants Passiin, Oregoniin, käymään luonani. Katselimme pitkiä aikoja taivaalle, koska lukuisia pilvilaivoja meni vuorille siihen "suureen, suureen tapaamiseen", josta Ashtar kertoi meille. En ole koskaan nähnyt niin monia eri aluksia. Tässä on kuva yhdestä. Se näytti suorakulmiolta, ja sen päällä näytti olevan mies ja hänen takanaan hulmuavahiuksinen nainen.
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2019/10/IMG_1586.jpg
 
Alus miehen ja naisen kera oli merkki minulle. Tunsin intuitiivisesti, että se oli kuningas ja kuningatar, kaksoisliekit jotka valmistelevat meitä tulemaan yhteen jumalaisissa kaksoisliekkisuhteissa. Olen kuullut, kuten kenties myös jotkut teistä, että tämä on aikaa kaksoisliekkien yhteentulemiselle. Eikö se ole upeaa! Hyvin monet maajoukossa ovat olleet ilman suhdetta tai hyvää suhdetta suuren osan elämästään. Tämä on todella lahja. Meidän pitäisi toivottaa tervetulleeksi tämä siunaus ja lahja Lähteestä.
 
Taistelu Maasta
 
Monet, monet kiitokset maajoukon jäsenelle, Gerdille Saksasta, seuraavasta tekstistä. Hän sai informaation puolalaisesta aikakauslehdestä, joka on saksankielinen, ja käännätti sen minulle englanniksi. Se on äärimmäisen ajankohtainen ja tärkeä. "Se on jostain lähteestä Puolasta. En tunne häntä." Lähde: Zlota Swiadomosc, Wojna Bogow 30.8.2019.
 
"Pimeät muukalaisvoimat ja valonvoimat kävivät 29.8.2019 suuren taistelun. Siinä taisteltiin suoraan Maasta. Taistelu jossa 100.000 ihmistä ja 250 miljoonaa positiivista valonvoimaa taisteli 1.5 miljardia negatiivisten muukalaisten edustajaa vastaan, kesti neljä tuntia. Nämä negatiiviset muukalaiset koostuivat kolmesta sivilisaatiosta: Anunnaki, korkeammat vampyyrit ja phenoloidit (?). Valovoimat voittivat, vaikka heitä oli vähemmän!
 
Taistelun aikana useita muukalaisryhmiä karkotettiin piilopaikoistaan. Useita portaaleja tuhottiin myös, muita siivottiin. Yksi tuhottu portaali sijaitsi galaksin keskuksen mustan aukon ja Maan välissä. Se oli Sirius B:ssä, lähellä Vegaa. Galaksin reunalta löydettiin planeetta, joka palveli negatiivisten muukalaisten asemapaikkana. Se pysyi piilossa meiltä portaalin avulla, joka toimi suojakilpenä. Kolme negatiivista sivilisaatiota hyökkäsi sieltä Maan kimppuun. Lisäksi mukana oli useita pieniä sivilisaatioita. Mutta ennen kaikkea se oli yksi erittäin negatiivisista ryhmäkunnista. Tuolla planeetalla joka on enemmänkin kuin avaruusasema, oli loisia ja monia negatiivisia olentoja, jotka ovat täysin tuntemattomia meille.
 
Positiiviset voimat ottivat tämän planeetan hallintansa ja suojakilpi purettiin, jotta tuo planeetta joka on 30 kertaa suurempi kuin Maa, paljastui. Sen asukkaat ovat nyt arestissa siellä, useissa ulottuvuuksissa. Myös kaksi muuta järjestelmää galaksissamme on siivottu ja vapautettu pimeistä voimista. Korkeammilla tasoilla tapahtui myös massiivinen purkaminen ja siivous läheisessä kosmoksessa ja galaksienvälisen avaruudessa, mikä vaikuttaa 403 galaksiin.
 
Se tapahtui 29.8., koska Maa olisi kulkenut tuosta portaalista kahden päivän kuluttua, mikä olisi puhdistanut Maan, saattanut sen uuteen energiakenttään ja nostanut Maan ja ihmiskunnan värähtelyä. Ilmiselvästi negatiiviset voimat halusivat estää tämän. Se oli erittäin vaikea taistelu. Se oli kenties suurin taistelu ikinä, joka on käyty Maasta.
 
Mutta kaikki negatiiviset voimat eivät ole tulleet pois piilopaikoistaan. Ne ovat kovasti vähentyneet, mutta eivät vielä täysin hävinneet. Siihen voi mennä tovi, ennen kuin ne ovat täysin hävinneet, sanoo tämän räjähtävän informaation lähde. Taistelu loppuu, kun ne ovat täysin hävinneet Maasta.
 
Nuo kolme sivilisaatiota pienempien avustavien sivilisaatioiden kera, olivat menneisyydessä laittaneet Maan ympärille matriisin, jolla oli negatiivinen vaikutus meihin ja se esti meiltä vapauden. Se oli yhteydessä Maan hallitsijan (Marduk) loistietoisuuteen, ja hän on nyt paniikissa, koska hänen täytyy lähteä Maasta. Tämä loistietoisuus on vaikuttanut myös meihin ihmisiin (mikä tietysti selittää paljon!). Vanha matriisi neutralisoitiin ja purettiin, mikä on vapautuminen meille ihmisille.
 
Positiiviset voimat alkavat nyt luoda Maan kolmannen tiheyden viidettä matriisia, joka ulottuu kahdeksanteen ulottuvuuteen. Negatiivisten muukalaisten koko infrastruktuuri on tuhottu galaksistamme. Tätä oli pitkään odotettu, koska nyt 50 miljardin maakierron kosminen sykli tulee loppuun. Maa on erittäin tärkeä, koska täältä ilmestyy esiin uusi kosminen sivilisaatio, jonka on tarkoitus toimia negatiivisten sivilisaatioiden puskurina. Tätä varten Maan täytyy olla itsenäinen ja ihmisten vapaita."
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta 2.10.2019
 
Tervehdys, olen Mira. Minulle on ilo puhua kanssanne tänään.
 
Kuten voitte nähdä, autamme aktiivisesti Maata. Maaneuvosto johon osallistun kokopäiväisesti, tekee päätöksiä ja valintoja rakkaan planeettanne tulevaisuudesta. Olemme innoissamme ja tyytyväisiä edistymiseen.
 
Tietäkää, että jumalainen suunnitelma on käytössä. Olemme päteviä työssämme ja ponnistelumme ovat tehokkaita. Paljon on saatu aikaan sen jälkeen, kun viimeksi puhuin kanssanne. Olemme saaneet valmiiksi joitain tärkeitä projekteja planeetan puolesta. Kenties olette huomanneet kemikaalivanojen puuttuvan alueiltanne? Myös suuri määrä pimeitä sieluja on poistettu. Annamme mielellämme teille tämän vahvistuksen, ja tietäkää, että meillä on muita toimeksiantoja, jotka vaikuttavat jatkuvasti valtavasti.
 
Planeettanne vajosi liian syvälle saavuttaakseen yksin vapauden pimeydestä, joka on pitänyt teitä orjana ja käyttänyt hyväksi. Olemme ympärillänne ja planeetalla varmistamassa teille oikean paikkanne aurinkokunnassa ja galaktisten kollegojenne kanssa.  
 
Muita merkkejä näistä muuttuvista energioista ovat salaisuuksien paljastuminen ja totuuden esiintuleminen, ihmiskunnan herääminen, autuudessa ja ilossa (5D) olemisen ajat, helpompi ilmentäminen, auringon lisääntynyt aktiivisuus, enemmän aluksia taivaallanne, sisäinen paine päästää irti asioista, jota eivät enää kuulu, kohoava Schumannin resonanssi, energioiden epävakaus joka vaikuttaa fyysiseen kehoon, uudet samanmieliset ystävät ja niiden lähteminen, joiden kanssa ette enää resonoi.
 
Ymmärrämme, että monilla teistä tarpeet eivät tyydyty taloudellisesti ja muuten. Yksi ehdotus on käyttää viidennen ulottuvuuden energioita ilmentämään sen, mitä tarvitsette. Tästä viidennessä ulottuvuudessa on kyse. Päästäkää irti kamppailusta, huolesta ja pelosta. Olkaa tietoisesti siinä tiedossa, että teistä pidetään huolta ja teille annetaan kaikki, mitä tarvitsette. Jos teillä on ylimääräistä, antakaa toisille sydän avoimena ja tietäkää, että näin aletaan elää korkeammassa tietoisuudessa.
 
Ottakaa aikaa nauttia lisääntyvistä valontäyteisistä energioista luonnossa ja kaikissa luonnon valtakunnissa. Jokaisen luonnon valtakunnan tietoisuus kohoaa. Katsokaa syvälle kristalliin, lapsen tai eläimen silmiin. Tuntekaa niiden suojakerrosten pehmentyvän, joita estivät teitä ennen huomaamasta luomakunnan rakkautta. Ei kauaakaan, kun asutte jatkuvasti kultaisessa ajassa.
 
Olemme kiitollisia teille, maajoukko, kaikesta mitä teette, valon pitämisestä ja vastaanottavuudesta läheisemmälle kontaktillemme. Ilman teitä emme voisi saavuttaa sitä, mikä on välttämätöntä ylösnousemukselle.
 
Suuren rakkauden ja ihailun kera, olen Mira.
 
Muuta informaatiota
 
On ollut melkoinen kuukausi. Lee Harris teki sen minulle selväksi syyskuun energiaraportissaan. Hän sanoi se olevan "voiman/vallan rinnalla surua, joka johtaa transformaatioon". Hän korosti "itsehoidon" merkitystä. Lokakuussa hän puhuu "muutoksen tuulista", "raivaamisesta" ja "myötätunnosta jakautumisen sijasta". "Sano "ei" informaatioylikuormalle tai liian paljolle stimuloinnille ja elä korkeampien taikataajuuksien kera".
 
Minulla oli 24.9. puolivuosittainen sessio opettajani arkkienkeli Gabrielin kanssa (Benu Karen Cookin välityksellä). Kysyin, tiesikö hän informaatiosta, joka koski taistelua 29.8., ja hän sanoi tietävänsä. Se todella tapahtui, ja meillä on vielä noin "28 % pimeitä voimia poistettavana planeetalta".
 
Lahjoitukset
 
Kiitos taas niille, jotka auttoivat minua viime kuussa pöyristyttävän suuressa vuokrakorotuksessa täällä San Franciscon lahdella. Tarvitsen edelleen apua, joten jos joku pystyy auttamaan, olisin hyvin kiitollinen siitä.
 
Lopuksi
 
Toivottavasti olet täynnä informaatiota, muttet ylikuormittunut. Meitä rakastetaan mittaamattomasti ja autetaan samassa suhteessa. Täällä USA:ssa on melkein Halloween. Älä anna haamujen saada itseäsi masentumaan!
 
Siunausta, rakkautta ja galaktista iloa,
Valerie
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >