HomeViestejäValerie Donner5.9.2019 - Suoraan sydämestä

5.9.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viesti Apollolta 4.9.2019:
"Se mikä saattaa näyttää teistä inhottavalta näinä paljastuspäivinä, on vain jäävuoren huippu. Pimeiden sielujen hyökkäys Maata ja ihmiskuntaa kohtaan ei ole kaunis kuva. Huomatkaa, että tätä transformoidaan ja rikoksentekijöille annetaan ansaitsemansa jälkiruoka. Tämän tyyppinen energia ei ole enää tervetullutta tai sallittua maan päällä. Ansaitsette paljon parempaa. Tuhoaminen raivataan, ja jäljelle jää kaunis, uusi elintapa. Toivottakaa se tervetulleeksi!"
 
Tässä on toinen viesti Apollolta 3.9.2019:
"Katsokaa ympärillenne ja nähkää, mitä ette ole huomanneet. On hyvin paljon enemmän, kuin osuu silmiin. On paljon, mikä on ollut kätkettynä. Kun heräätte unesta, se alkaa paljastua. Tämä on suuri paljastuminen. Monia mysteerejä paljastetaan, aikakausien salaisuuksia. Olette kultaisella ja valaistulla totuuspolulla. Tämä on ilmestyspäivä. On kultainen aika, jossa kaikki pimeys huuhdotaan pois ja vain valo ja totuus vallitsee. Nauttikaa prosessista. Se on teidän kotimatkanne."
 
Miltä energiat ovat tuntuneet teistä, maajoukko? Viime kuusta lähtien on tuntunut siltä, että kaikki on nopeutunut vielä lisää. Joillakin on ollut ajattomuudentunnetta. Voi olla ahdistusta, kun ihmiset alkavat oivaltaa, että asiat eivät ole entisellään. Jollakin meistä on haasteellista nukkua. Herkkyytemme on lisääntynyt. Jotkut ovat täysin kyllästyneitä kolmanteen ulottuvuuteen. He eivät löydä enää monia ruokia, joita haluavat syödä, ja he ovat kyllästyneet mediaan, hypetykseen, mainoksiin, valheisiin, musiikkiin ja alempiin värähtelyihin yleensä. Jotkut ovat herkkiä auringon aktiivisuudelle, kuten geomagneettimyrsky 2.9. (Nämä ovat vaikuttaneet minuun pitkän aikaa. Aivoni haluavat vain nukkua.)
 
Olemme puhuneet tästä aiemmin. Olemme kahden maailman välissä. Olemme edelleen fyysisessä muodossa ja meidän täytyy maksaa laskuja, siivota, käydä töissä, syödä ja tehdä kaikkea, mitä tarvitaan itsensä ylläpitämiseen aineellisessa maailmassa. Sitä kutsumme 3D:ksi. Maajoukko asuu tällä hetkellä ylemmässä neljännessä ulottuvuudessa, viidennessä ja korkeammalla. Joskus voi tuntua kestämättömältä. Kuitenkin silloin astumme taikuuteen ja ihmeisiin. Silloin alamme oivaltaa uudet tehokkaat ilmentämiskykymme viidennessä ulottuvuudessa. Siinä tulemme tietoiseksi vahvuudestamme ja voimastamme. Olemme niitä, joita olemme odottaneet.
 
Energiat ovat tuntuneet ylimaallisilta. Joskus tuntuu siltä, että olemme toroidienergiassa, toruksessa, joka heilahtelee edestakaisin kolmannen ja neljännen ja viidennen ulottuvuuden välillä. Se voi olla horjuttavaa. Tuntuu ehkä paradoksaaliselta. Voi tuntua siltä, että maailma on tullut hulluksi, ettei missään ole enää järkeä. On myös mahdollista nähdä pimeiden voimien menettävän valtansa ja käyttävän kaikkia temppujaan yrittäessään estää kuolemansa – turhaan.
 
Mestari El Morya tuli luoksemme 3.9.2019 Mestariluokan kuukausitapaamisessa. Tämä mestari on ensimmäistä sädettä, joka edustaa Jumalan tahdon liekkiä. Hänen jumalaiset pääominaisuutensa ovat kaikkivoipaisuus, suojelu, usko ja Jumalan tahto isän voiman kautta. Näin on teoksen "The Seven Sacred Flames" (= seitsemän pyhä liekkiä) mukaan, jonka on kirjoittanut ystäväni Aurelia Louise Jones. Entisissä elämissä El Morya oli Abraham, ensimmäinen heprealainen patriarkka, Melchoir, yksi kolmesta viisaasta miehestä Jeesuksen syntyessä, Kuningas Artturi, Thomas Beckett ja Sir Thomas More.
 
Tämän tapaamisen aikana näin hänen muovaavan meitä kuin savea, niin kuin teemme keramiikkaa. Hän sanoi, että he "luovat Maan uusien toimintaohjeiden ja muutosten osia. Kaikkia pidetään tilivelvollisina. Hän ehdotti suuren kuvan käsittelyä, ei nippelitiedon. Olemme peräsimessä. On paljon opittavaa ja saavutettavaa. Minulla on paljon sanottavaa siitä, keitä on tällä planeetalla."
 
Tunsimme vahvuutta valossa. Tämä rakas mestari on voimakas. Olen aina tiennyt, ettei hän ole hölynpölymestari. Tunnen myös, että mestarit ovat aivan yhtä huolissaan kuin me tämän hyväksikäytön ja itseä palvelevan käyttäytymisen vuoksi maan päällä. Näin El Moryan istuvan huoneessa suuren neuvottelupöydän ääressä. "Hänen toimintaansa on suojella henkisiä polttopisteitä, joita kohdellaan sydänkeskeisinä maailmanliikkeinä, ja suojella kaikkia erityisideoita, joista on hyötyä ihmisrodun evoluution nopeuttamisessa", Aurelia Louise Jonesin mukaan. "… hän auttaa ensisijaisesti magnetisoimaan, ylläpitämään ja säteilemään Jumalan tahdon positiivista tietoisuutta Maan ilmakehään ja ehkäisemään kaikkien ihmismielen luomien vääristymien negatiivista hyväksymistä."
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Useimmat teistä tietävät, että pääfokukseni on kuluneet kuusi vuotta ollut Maan auttaminen ylösnousemusprosessissa.
 
Olen tyytyväinen voidessani sanoa, että tämä prosessi on hyvin käynnissä. Jotkut teistä ehkä tiedostavat, ettei Maa tunnu enää siltä kuin ennen, ja koska olette makrokosmoksen mikrokosmos, tämä pätee teihinkin. Teistä tuntuu erilaiselta kehossa, ja "taktikoitte" myös eri tavalla. Nopeutunut tiedostamisenne on lisännyt merkittävästi näitä aistimuksia, sillä mitä olisitte ja missä olisitte, jos ette olisi maan päällä tänä aikana?
 
Kyllä, olette Äiti Maan pinnalla täsmälleen, missä teidän pitäisi olla tässä nyt-hetkessä. Hän on kiitollinen ja arvostaa mittaamattomasti energiaanne ja energiaa sydämessänne. Hän tuntee olemuksenne ja kunnioittaa sitä täällä maan päällä tänä aikana. Olette hänen rakkaita lapsiaan. Teidät on luotu hänen energiastaan. Omistautumisenne maajoukkotyöhönne tekee tästä ylösnousemusprosessista mahdollisen.
 
Käsitätte, miten nopeasti aika on nopeutunut ja miten paljon todellisuutenne on muuttunut muutamana viime kuukautena. Toivon, että voisitte nähdä, miten tuotteliaita olette olleet ja miten menestyksekästä yhteistyöstämme on tullut. Teidän avustuksellanne pystymme tekemään tehtävämme tehokkaasti. Jos ette ole sattuneet huomaamaan, niin ilmestymme myös usein taivaallenne monissa ympäristöissä. Itse asiassa meillä on yksi aluksemme lähellä tämän kanavan kotia, kun hän tänään kirjoittaa. Autamme häntä näissä kirjoituksissa galaktisella energiallamme lisääntyvässä määrin. Haluamme teidän tuntevan, että välitämme energiaamme teille hänen sanojensa kautta. Olemme kaikki onnellisia tästä.
 
Kun avaamme vielä useampia reittejä yhteydellemme, alatte rakastaa ja arvostaa vielä lisää, mitä meillä on jaettavana. Olemme täällä. Olemme lähempänä kuin koskaan. Tarkkailemme ja olemme tietoisia, mitä planeetallanne tapahtuu. Jos tarvitaan apuamme, olemme paikalla.
 
Nämä ajat ovat kriittisiä jumalaisen suunnitelman kannalta. Suosittelemme, että kuuntelette tarkkaan Maata ja luette rivien välistä, mitä kommunikoidaan, koska se on tarkoitettu teille.
 
On monia oppitunteja opittavana, kun jatkatte ylösnousemustanne. Saamme oppia toisistamme. Opitte totuuden. Tähän aikaan ensi vuonna, 2020, planeettanne näyttää hyvin erilaiselta ja elämämme on muuttunut. Seuraatte valon ja kauneuden sateenkaarta. Kehonne on kevyempi ja kirkkaampi, kuten myös hymynne. (Ei, ette valkaise hampaitanne tämän tapahtumiseksi!)
 
Emme pidä teitä epätietoisuudessa paljon pidempään. Jatkakaa työtänne, seuratkaa sydäntänne ja rakastakaa mittaamattomasti.
 
Suuren rakkauden kera, olen Mira.
 
Muita uutisia
 
En pidä Mt. Shastan retriittiäni tänä vuonna. Energiat eivät tue sitä. Minun on tarkoitus tehdä muuta planeettatyötä. Pidän teidät informoituna.
 
Asiakkaani viimeistelevät pitkäaikaisia asioitaan. Uskoakseni tämä pätee meihin kaikkiin. Emme voi ottaa näitä ongelmia mukaamme. On välttämätöntä, että puhdistamme kaiken, mikä estää meitä olemasta jatkuvasti 5D:ssä. Jos joku teistä tarvitsee apua, autan teitä mielelläni. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.
 
Meillä on vuokrakriisi täällä San Franciscon lahdella. Vuokrani nousi juuri 10 %. Tuntuu siltä, että jonkin täytyy todella antaa periksi. Ahneus ja korruptio ovat kestämättömiä. Jos joku pystyy tekemään lahjoituksen nettisivuillani, olisin kovasti kiitollinen siitä.
 
Siunausta, rakkautta ja iloa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >