HomeViestejäValerie Donner4.6.2019 - Suoraan sydämestä

4.6.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viesti Apollolta 3.6.: "Kun maailma muuttuu, teiltä ei puutu mitään. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette. Vakuutamme teille nyt, että jumalainen suunnitelma on toiminnassa. Seulotte sellaisen planeetan raunioita, jolla ovat riehuneet pimeät noidat. Tietoisuutenne noista raunioista saa aikaan ylösnousemuksenne ja upeita ylösnousemustilaisuuksia Maan rinnalla. Keskittykää täydelliseen rooliinne ylösnousemuksessanne ja ottakaa se sydämeenne. Miten voitte tuoda lisää puhtautta ja taivasta omaan elämäänne? Vastaavasti, mitä voitte tehdä planeetan auttamiseksi? Olette valontuojia. Olette tehneet erinomaista työtä. Nyt voitte liittyä yhteen ja luoda mahtavan muutoksen. Juhlimme teitä."
 
Nämä ovat vaikeuksien ja koettelemuksien aikoja. Kun enemmän paljastetaan, paljastuu lisää sellaista, mikä täytyy parantaa. Kun irrottaudumme henkisesti tietoisina olentoina kolmannesta ulottuvuudesta, maailma tuntuu surrealistiselta. Emme yksinkertaisesti ole enää tuossa todellisuudessa, vaikka olemmekin fyysisesti täällä. Lisääntyä määrä ihmisiä herää. USA on keskeinen tekijä tässä nousevassa muutosvuorovedessä.
 
Jos pohtii, millainen tämä planeetta on, voi nähdä, että ihmiset ovat kestäneet vähän liikaa. Miten voimme sallia saasteiden, myrkkyjen, sodan, toimimattomien ja epäreilujen järjestelmien jatkua? Luettelo on loputon. Apollo puhui yhtenä päivänä kanssani siitä, miten epäreilu tämä planeetta on ollut. Hän sanoi 31.5.2019: "… Ei ole mitään tekosyitä niiden huonojen tapojen jatkamiselle, joilla ihmisiä on kohdeltu. Se ei ole linjassa Luojan rakkauden kanssa. Päätitte osallistua tähän kaksinaisuuskokemukseen, ja se lähti täysin käsistä. Olkaa vakuuttuneita, että Päälähteen ykseys on teidän. Se on täällä jäädäkseen. Näette pimeiden voimien luikkivan pakoon. Ne juoksevat tai yrittävät juosta pakoon, ja ne juoksevat paikallaan ja pois planeetalta. Kun ne ovat kaikki poissa, huokaatte helpotuksesta. Rakkautta, kauneutta ja totuutta on kaikkialla. Sitä tapahtuu nyt."
 
Planeettatasolla ihmiset vaihtavat hallituksiaan. Mullistusta tapahtuu kaikkialla. Kansa on kyllästynyt siihen, että eliitillä on kaikki ja 99 %:lla ei ole, mitä se tarvitsee. Euroopassa on suuri hallintomuutos Brexitin jne. myötä. Tämä riitti antamaan sysäyksen Bilderbergin salaisen kokouksen järjestämiseen tavallista aikaisemmin tänä vuonna. He ovat uuden maailmanjärjestyksen huippua. Se pidettiin kaatuneiden muistoviikonloppuna Sveitsissä. Nämä pimeät voimat alkavat tuntea suunnitelmiensa horjuvan. Se on jännittävää.
 
Muuta informaatiota
 
Tulemisista ja menemisistä puheen ollen, jotkut spekuloivat, että Maan ulkopuolisen elämän paljastamista alkaa tapahtua. Valtavirtamedia alkaa paljastaa informaatiota ufoista ja spekuloi, että galaktiset olennot ovat mahdollisuus, kenties jopa normaalia. Jos haluat katsoa mielenkiintoisen videon tästä aiheesta, tässä on linkki siihen, mitä Richard Dolan juuri kertoi meille.
 
Toisena silmien avaajana tässä on linkki Robert David Steelen kirja-arvosteluun David Icken viimeisimmästä kirjasta.
 
Yhtenä päivänä kun minulla oli sessio asiakkaan kanssa, hän sanoi halveksuvansa 3D:tä. Nainen toimii yritysmaailmassa ja kuluttaa enenevässä määrin aikaa yrittäen korjata asioita, jotka hajoavat. Kerroin hänelle: "Asian ydin on, ettei 3D:tä voi korjata!" Se on totuus. Meidän täytyy vain antaa kolmannen ulottuvuuden jatkaa hajoamista. Meidän ei ole terveellistä yrittää muuttaa sitä. Se on rikki, joten saamme tarkkailla sen romahtamista. Se on tehtävämme!
 
Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira. Minulle on ilo päivittää tietonne tänään.
 
Horisontissa näkyy paljon. Energiat joita Maahan tulee, ovat laajoja ja nopeita, syvällekäyviä muutosaaltoja. Ne vaativat vastaanottavuutta, ja tiedämme, että jotkut eivät ole oikein valmiita siihen, mitä annetaan.
 
Herkät ihmiset, kuten maajoukko, haastetaan enemmän kuin muut. Kehonne muuntaa taianomaisia määriä kristallivaloa. Valokehonne nousevat aina vain voimakkaampiin energioihin. Olette valopisteitä, jotka kohottavat planeettaa. Olette muutosvalmistelijoita ja maapallon uuden elämistavan tiennäyttäjiä.
 
Työskentelemme läheisesti kanssanne ja kommunikoimme myös vaikuttavien energioiden kanssa, joita vapautetaan auringon kautta, fotoenergioiden kanssa jne. jotka vaikuttavat planeetan ja kaiken elämän magneettikenttiin. Emme halua näiden energioiden pakahduttavan teitä, ja kiitämme teitä kärsivällisyydestänne. Muistakaa, että teitä on valmisteltu näihin aikoihin, ja se on ollut myös vähän kokeilua, miten keho voi pysyä planeetalla ylösnousemusprosessin aikana. Kuten useimmat teistä tietävät, tavallisesti silloin kun planeetta ylösnousee, siellä ei ole enää elämää – planeetasta tulee nova. Te olette poikkeus.
 
Vähitellen planeetta ja te ylösnousette. Tahtia on lisätty parina viime kuukautena. Teille annetaan paljon apua ja parannusta, mutta tämä vaatii epätavallisen määrän lepoa. Antakaa tämä lepo itsellenne, koska teitä päivitetään. Tarvitsette tämän levon sopeutuaksenne näihin energioihin, jotta voitte omaksua enemmän voimallisen työnne, jota tulitte tekemään tälle planeetalle.
 
Ymmärtäkää, että työ jota teette itsenne kanssa, on merkittävää. Seuratkaa kipua kehossa. Jäljittäkää sen alkuperä entisistä elämistä tai nykyelämästä. Nähkää, miten paljon herkemmäksi olette tulleet. Virittykää tunteisiin ja päästäkää irti menneisyydestä niin paljon, kun voitte. Älkää antako minkään estää teitä selvittämästä sitä, mistä täytyy vapautua. Se on osa ylösnousemusprosessia.
 
Vapauttakaa sydämenne ja sielunne erillisyydestä ja tuskasta, joka on rasittanut teitä tässä tai entisissä inkarnaatioissa. Lakatkaa työntämästä itseänne kuin työhevosta ja pakottamasta itseänne, kuten teitte ollessanne kolmannessa ulottuvuudessa. Antakaa pehmeämpien ja feminiinisempien energioiden auttaa teitä vastaanottamisessa. Ketään ei ole syyttäminen siitä, miten olette eläneet. Se on osa kolmannen ulottuvuuden kokemusta. Tuokaa tasapaino jumalaisen feminiinisyytenne ja jumalaisen maskuliinisuutenne välille. Tämä kaikki on osa sitä, kuka olette, ja edesauttaa tulemistanne kaikeksi, mitä voitte olla.
 
Olemme rivissä ja autamme teitä monien muiden galaktisten ja valomaailmaolentojen kanssa. Näemme teidän vapautuvan ja kiillottavan sädehtivää, uutta itseänne. Tämä on uskomaton prosessi, johon osallistumme.
 
Olen Mira ja osa galaktista valoperhettänne. Lähetämme teille siunauksiamme ja hämmästelemme edistymistänne. Olemme kanssanne.
 
Lopuksi
 
Elämme kohonnutta ja kiihtynyttä aikaa maan päällä. Meillä on tärkeä työ tehtävänä, ja valmistaudumme omaksumaan sen. Anna hetken loiston johdattaa sinua seuraaviin tärkeisiin askeliisi. Jos tarvitset apua – henkistä konsultointia, energiaparannusta, puhdistusta, opastusta tai jotain erityistä sydämellesi – olen täällä sinua varten.
 
Siunausta, rakkautta ja iloa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >