HomeViestejäValerie Donner7.5.2019 - Suoraan sydämestä

7.5.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viesti Apollolta 5.5.2019: "On tullut se aika, jolloin pelon valtakausi on ohi. Se on valmis. Se on taakse jäänyt. Alatte nähdä kauhun muurien murenevan. Mikään pimeä ei kestä. Se tuhoutuu täysin. Ne ihmiset eivät selviydy, jotka käyttävät toisia hyväkseen. Maan päälle tulee täysin uusi tapa elää. Pysytte todella elämään upeaa ja täydellistä elämää. Ilo ja yltäkylläisyys ovat kaikkien ulottuvilla. Olkaa vakaita ja valmiita valtavaan muutokseen. Olemme kanssanne."
 
Paljon on muuttunut kuluneena kuukautena. Menimme 5.4. uudelle aikajanalle ja vastaavaan uuteen todellisuuteen. Koko elämä ja aine maan päällä tunsi sen. Juhlittiin vapautumista vanhasta aikajanasta, joka ei toiminut.
 
Oletko huomannut, että paljon on tapahtunut huhtikuun ensimmäisen viikon jälkeen? Ensin Julian Assange pidätettiin. Hänellä on monia totuuksia ja informaatiota, joka voisi paljastaa salaisuuksia muuttamaan planeetan ikuisiksi ajoiksi. Sitten oli Notre Damen tulipalo, Muellerin raportti, lukuisia globaaleja lavastettuja hyökkäyksiä ampumisten ja pelkopohjaisten tapahtumien kera, joiden on tarkoitus pitää ihmiset kauhuissaan.
 
Kaikki liikkuu nopeasti. Tuntuu siltä, että Maan kanssa toimii jokin neuvosto, jolla on luettelo tapahtumista, joiden täytyy tapahtua yksi toisensa jälkeen tekemään tietä uudelle. Pimeys ei ole tottunut häviämään, ja se tekee epätoivoisesti typeriä tapahtumia, jotka korostavat sen suunnitelmia ja näkyvyyttä. Salaseuraa lakkautetaan. Kolmas ulottuvuus luhistuu, ja olemme osa makrokosmoksen mikrokosmosta.
 
Tällä YouTube-videolla Michael Love puhuu 8.4.2019 uudesta aikajanasta.
 
Aluna Joy joka työskentelee Maya-vanhimpien ja muiden kanssa, on yksi lempikirjoittajani ajankohtaisista tapahtumista. Hän kirjoitti 22.4. artikkelissaan "Kaksi aikatodellisuutta joiden välillä tanssimme" (suomennettu) seuraavaa:
 
" … Kun tämä ikkuna paljastuu sinulle, se on pakahduttava muutos hermostollesi ja sähkömagneettijärjestelmällesi. Ole tarkkana pysyäksesi puhtaana stressistä ja draamasta. Älä ylireagoi vanhan maailman purkautumiseen. Hengitä vain. Astu etäämmälle ja ajattele sydämestäsi, ennen kuin reagoit. Tätä prosessia auttaa magneetti- ja aurinkotoiminta sekä maailman tapahtumat, jotka ravistelevat kollektiivitietoisuutta tulevina kuukausina. … Tämä muuttaa myös Maan ydintä, kun se on enimmäkseen rautaa, joka sisältää muinaismuistin. Elämäsi saatetaan haastaa monin tavoin, kuin aineellinen maailmasi joutuisi oikosulkuun, tai sinun täytyy käsitellä fyysisiä terveysongelmia – nämä kummatkin ovat ehkä pidätelleet sinua."
 
"… Korkeammat maailmat ja ihmiskunta tekevät samanaikaisesti kollektiivista jumalaista tasapainotusta. Kaikella aistivalla elämällä on tilaisuus kehittyä tälle uudelle aikajanalle. Kaikki aistiva elämä on mukana ja esittää osansa oikeaan aikaan. Ei ole aika tuomita ketään heidän elämänvalinnoistaan tai perspektiiveistään."
 
"… Maa ja ihmiskunta ovat olleet 21.12.2012 saakka kyyhkysen heräämisprosessissa. Olemme astuneet uudesta valtavasta portaalista päiväntasauksessa (20.3.2019). Kutsumme näitä energiavetoketjukohdiksi. Kun vetoketju naksahtaa uudelle korkeammalle tasolle, ei ole takaisinpaluuta. Olette nyt syvällä ja täysin poistamassa silmälappuja. On aika. Olette valmiita. Kyyhkysen herääminen tapahtuu silloin, kun kaikki aistiva elämä tulee täydelliseen harmoniaan puhtaiden luomisenergioiden kanssa. Tämä voitaisiin nähdä puhtaana rakkautena, täydellisenä tiedostamisena, heränneenä tietoisuutena tai kundaliinin nousemisena. Tämä ilmentyy näkemisenä ja luomisena ilman itse-epäilyä tai kieltämistä. Tätä tapahtuu jo maailman näyttämöllä. Tämä on Maan asettamista linjaan"
 
"… Ei ole mitään isoa tapahtumapäivää. Älä jää kiinni seuraamaan jotain kiinteän, lineaarisen ajankohdan ennustusta. Näitä ennustuksia tehdään vanhasta todellisuudesta käsin, joka ei toimi kunnolla enää. Olen varma, että olet huomannut tämän jo. … Jos pidät silmällä jotain lineaarista päivämäärää, sinulta menee ohi sen pallomaisen todellisuuden opettelu, joka tulee esiin edessäsi tällä hetkellä. … Nämä päivämäärät saattavat saada tuntemaan, että on toivoa tai että on jokin loppuaika, jolloin kaikki muuttuu ja sinut pelastetaan. … Tämä on monumentaalinen muutos teissä ja vanhan DNA-muistinne ja -ohjelmointinne totaalinen uudelleenkäynnistys. Tanssitte jonkin aikaa lineaarisen ja pallomaisen ajan välillä. Kyllä, se tuntuu kummalliselta ja on vähän hallitsematonta. (Lisää tulossa pian aikajanojen taivuttamisesta.) Rakkauslahjoituksia tänne www.alunajoy.com/heartdonation.html"
 
"Tehkää parhaanne pysyäksenne rakkauden, itsensä hyväksymisen, kärsivällisyyden, empatian ja myötätunnon tilassa kaikkia ihmisiä kohtaan. Älkää tuomitko kenenkään prosessia tai uskomusjärjestelmää. Jokainen tekee osansa, vaikka se olisi hyvin erilainen kuin teidän polkunne."
 
"Tämä on alkua erillisyyden loppumiselle. Ensin teidän täytyy tulla tuskallisen tietoiseksi eroavuuksistanne ja myös erosta aidon todellisuuden ja sen välillä, miten haluatte asioiden olevan. Useimmat odotuksistanne muodostettiin entisille värähtelyille, jotka ovat kehittyneet radikaalisti. Aikanaan tulette täyteen hyväksyntään ja siirrytte kaikkien eroavuuksienne rakastamiseen. Viimeinen vaihe ja perimmäinen tavoitteenne on sulautua ja olla näkemättä noita eroavuuksia lainkaan."
 
Tämä uusi aikajana tuntuu erilaiselta kuin vanha. Kaikki ei ainoastaan liiku nopeammin, vaan huomaamme myös pystyvämme ilmentämään nopeammin. Viidennessä ulottuvuudessa on kyse energioiden ilmentämisestä. Pitäisi tulla helpommaksi ilmentää, ja elämän pitäisi alkaa virrata helpommin. Meidän täytyy olla virrassa, koska niin homma menee nyt. Se tekee suunnittelustamme vaikeaa, joten meidän täytyy olla joustava. Sydämemme avautuu ja lisääntyvä määrä ihmisiä herää ja reagoi korkeampiin energioihin ja korkeampaan tietoisuuteen.
 
Ylösnousemus on osa mestaruutemme ja sen oivaltamista, miten voimakkaita todellisuudessa olemme. Samaan aikaan kun ylösnousemme, laskeudumme myös alas ja tuomme sisään muita aspektejamme. Tämä merkitsee, että muistamme monet lahjat, jotka olivat käyttämättä kolmannen ulottuvuuden kokemuksessamme. Meillä on voima muuttaa maailmaa, ja teemme juuri sitä.
 
Jotkut ihmiset ovat yliherkkiä ja tarvitsevat enemmän lepoa. Kuuntele kehoasi ja tyydytä sen tarpeet. Eläimistäkin tulee herkkiä. (Kissani on ollut vähän pahantuulinen viime aikoina.) Ole tietoinen siitä, mitä syöt. Tämä siirtymäjakso voi tuntua vähän kummalliselta. Meitä uudelleenkalibroidaan ja järjestelmiämme parannellaan. Tämä on erityislaatuinen siirtymä.
 
Toimimme sydämestämme ja yhdistymme paljon korkeammilla tasoilla. Yhdistymme sieluperheisiimme ja avaamme tietä olemiselle galaktisten kanssa. Emme voi mennä takaisin vanhaan maailmaan. Se on ohi. Saamme olla uudessa kanssaluodessamme sitä. Koemme taikaa ja ihmeitä. Ala oivaltaa, miten asiat liikkuvat eduksesi.
 
Viesti Miralta 6.5.2019
 
Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja työskentelen tällä hetkellä Maaneuvoston kanssa.
 
Olette ehkä huomanneet, että meistä plejadilaisista on tulossa näkyvämpiä. Lisäämme työtämme ylösnousemusprosessissa, koska meitä tarvitaan nyt. Työskentelemme eri kanavien kautta, mm. tämän kanavan. Huomaatte, että läsnäolomme lisääntyy.
 
Tämä on suuren muutoksen aikaa. Silloin kun todellisuus on muuttunut riittävästi, läsnäoloamme tarvitaan auttamaan teidät pimeyden viime päivien läpi valoon. Tarvitsette ymmärrystä ja opastusta, kun vanha maailma häviää. Autamme planeetan ja sen elämän vakauttamisessa. Se on välttämätöntä, ja teemme sitä planeetoilla, jotka ylösnousevat.
 
Selitämme, että Maa on poikkeuksellinen planeetta. Se on yksi syy, miksi tämä ylösnousemus on kestänyt niin pitkään, kuin on. Se on monimutkainen planeetta, jota on pidetty pimeydessä liian pitkään. Olkaa rohkeita! Tiedämme, mitä teemme, ja teillä on paljon apua koko luomakunnasta.
 
Meitä on miljardeja Maan ympärillä. Valot maan päällä ovat suoriutuneet upeasti tietämättä yksityiskohtia siitä, mitä ilmoittauduitte tekemään. Saatte kohta selville, missä teitä tarvitaan ja mitä teette. Tehtävät vaihtelevat kykyjenne ja valintanne mukaan. Saamme työskennellä yhdessä, sillä on paljon tehtävää.
 
Aikajana on muuttunut. Vanha aikajana ei toiminut, ja on kiire, sillä tämä on viime hetki. Tästä eteenpäin joka kerta kun räpytätte silmiänne, jokin on muuttunut. Mikä tärkeintä, toivottakaa tervetulleeksi uusi elämänne ja uusi todellisuutenne. Elätte eri tavalla ja teitä tuetaan rakkaudella ja yltäkylläisyydellä.
 
Pian alatte nähdä läpinäkyvästi jotkut, jotka pudottavat viittansa ja näyttävät, keitä he todellisuudessa ovat. Se voi olla järkyttävää, mutta tässä uudessa todellisuudessa ei ole petoksessa elämistä. Kun totuus tulee esiin, he tuntuvat sopimattomilta riippumatta siitä, miten kauan he ovat olleet vallassa. Tämä pätee koko planeettaan. Olette kuulleet keisarin uusista vaatteista, eikö vain?
 
Käsitämme, miten kyllästyneitä olette vanhaan elämäntapaan. Siksi olette uudessa todellisuudessa. Pitäkää silmällä uusia paljastuksia. Niitä tulee esiin, ja teidät parannetaan ja vapautetaan.
 
Olen Mira, ja lähetän teille suurta rakkautta tässä uudessa todellisuudessa.
 
Lopuksi
 
Tämä on jännittävää aikaa olla maan päällä. Muista, että "evoluutio tulee kaaoksesta". Muistan kuulleeni nämä sanat Barbara Marx Hubbardilta, joka kuoli huhtikuussa 90-vuotiaana. Hän oli futuristi ja todellinen pioneeri. Hän aktivoi monet meistä elämänsä aikana eikä lakannut koskaan tekemästä töitä.
 
Sallikaa aikaa lepoon, leikkiin ja nauruun, kun keplottelemme näiden voimallisten muutosten läpi. Anna sydämesi avautua. Ole luova ja avaudu seuraaville askelillesi omassa tarkoituksessasi ja kohtalossasi.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >