HomeViestejäValerie Donner5.4.2019 - Suoraan sydämestä

5.4.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viesti Apollolta 4.4.2019: "Pimeiden sielujen määrä on lisääntynyt niillä, jotka haluavat mennä heidän matkassaan. Kukaan ei ole uskollinen kenellekään. He tyynnyttävät itsensä ajattelemaan ja uskomaan, että he voivat edelleen hallita planeettaa. Se on hyvä, koska heidän yhteenliittymisensä merkitsee, että meidän on helpompaa poistaa heidät planeetalta. He luulevat lukumäärää turvakseen. Viemme heidät paikkoihin, joihin he kuuluvat, eikä se ole Maa. Perimmäinen päätös on heidän. Tämä kriisipiste on tulossa. Tunnette suuremman eron, kun he ovat poissa."
 
Maaliskuu oli haastava monille meistä. Toiminnassa olevat energiat ja voimat eivät olleet hauskoja. Uranus siirtyi Härkään, jossa se on vuoteen 2024 saakka, joten jos joku teistä on Härkä, maaliskuu on saattanut olla loistojuttu. Viime kuukausi oli ennätyksellinen joillakin meistä. Sitten meillä oli Merkuriuksen perääntyminen 5.3.–28.3. Monet asiat menivät sekaisin hyvin kolmannen ulottuvuuden tavalla. Joidenkin meistä täytyi käsitellä negatiivisia energioita. Se oli kärsivällisyys-, kestävyys- ja vahvuustesti.
 
Henkisellä tasolla, korkeamman tietoisuuden energia-aaltoja tuli voimakkaasti planeetalle viime kuussa. Kehoamme päivitettiin ja muutettiin kristallisemmaksi energiaksi. Monet tarvitsivat paljon ylimääräistä lepoa, ja tätä on jatkunut myös tässä kuussa. Teemme nyt paljon työtä unitilassa, ja meidät kutsutaan usein tapaamisiin, joissa meitä tarvitaan. Se on selkeää korkeamman ulottuvuuden energioiden yhdistymistä. Monet meistä viettävät vain vähän aikaa kolmannen ulottuvuuden energioissa. Nimittäin olemme täällä, mutta emme ole kokonaan!!! Kehomme on täällä, mutta olemme moniulotteisia olentoja, jotka kykenevät olemaan monissa paikoissa samanaikaisesti.
 
Schumannin resonanssi joka mittaa planeetan sydämenlyöntiä, on tavallisesti noin 7.87. Tiettyinä aikoina maaliskuussa se oli 150, noin 18-kertaisesti normaalitaso. Schumannin resonanssin ennätyspiikki 150 hertsiä oli 16.3.2019! Tunsimme tämän korkeamman sykkeen vaikutuksen, sillä paljon tapahtui magneettikentässämme ja planeetassa. Muistan kirjailijan ja opettajan Gregg Bradenin sanoneen noin 20 vuotta sitten, että kun Schumannin resonanssi saavuttaisi 12 hertsiä, olisimme nollapisteessä. Olemme tulleet pitkän matkan sen jälkeen, ja olemme evoluutiomme ratkaisevassa kohdassa. Maa puhuu meille kovaa ja selkeästi.
 
Yhtenä päivänä eräs ystäväni joka asuu Portlandissa, Oregonissa, tekstasi minulle: "No, tuntuu siltä, että ihmisiä kaikkialla ympärilläni sairastuu ja putoilee kuin kärpäsiä. Olen todella huolissani ympäristömyrkyistä." Sitä tapahtuu myös täällä San Franciscon alueella. Muutama ystäväni on sairastunut ja lähtenyt melko nopeasti.
 
Tuntuu siltä, että jotkut ihmiset ovat saaneet loppuun inkarnaationsa ja päättävät lähteä tänä aikana. Joillekin korkeammat taajuudet ovat epämukavia. Kenties heillä ei ole visiota uudesta planeetasta, jota luomme kiireisenä. He saattavat yksinkertaisesti pitää enemmän maailmasta, joka on aineellisempi. Ehkäpä he voivat saada aikaan enemmän toiselta puolelta? Yksi ilmiselvä asia on, että verhoja on nostettu ja monet jotka ovat menettäneet rakkaita, kommunikoivat edelleen heidän kanssaan toisella puolella.
 
Paul Venetsialaisen viesti
 
Minulla oli 3.4. kuukausitapaaminen mestariluokan kanssa. Paul Venetsialainen, kolmannen säteen, Maha Chohanin, vaaleanpunaisen säteen ja kosmisen rakkausliekin mestari, tuli luoksemme. Tässä muutamia hänen sanoistaan:
 
"Olette siirtymässä uuteen vaiheeseen maan päällä. Siirrytte Maalta ottamisesta antamaan takaisin sille. Maa on epätoivoinen, ja te hyödytte siirtymisestä uuteen työhönne. On paljon saavutettavaa. Antakaa kauneuden olla oppaanne uuteen elämään. Antakaa totuuden laulaa suloista lauluaan. Rakastukaa uudestaan elämäänne ja itseenne. Olkaa esimerkki toisille …
 
"Teeskennelkää, että käytte keskustelua takkatulen ääressä ja voimme puhua mistä tahansa auringon alla. Mitä viisautta saadaan kaikesta tästä myllerryksestä? Kun vanhat järjestelmät revitään alas, mikä ne korvaa? Joitain ei korvata. Ette tarvitse niitä. Antakaa sydämenne näyttää teille tietä. Ette opi kaksinaisuuden kautta. Se raivaa tietään ulos ollakseen valmis ikuisiksi ajoiksi tällä planeetalla …
 
"Se mikä voidaan paljastaa, voidaan parantaa. Tämä on suuri herääminen. Puuttuvat osat laitetaan takaisin yhteen. Se on osa kokonaisuutta ja tulemista takaisin ykseyteen. Ketään ei jätetä taakse. Kaikki suurennetaan, jotta se voi olla läpinäkyvää osana suurta heräämistä. Ihmissydämet avautuvat. Rakkaus on korjausmekanismi. Muistakaa, että lukumäärässä on voimaa."
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Olen edelleen läsnä Maaneuvostossa ja autan planeettaa ylösnousemusprosessissa.
 
Ymmärrämme, että teiltä menee hermot ja tietoisuutenne häkeltyy. On liikaa oikeaa ja väärää informaatiota ihmisaivojen prosessoitavaksi. Se on osa ylösnousemuskaaosta. Sitä kutsutaan kamppailupeliksi. Teknologia on ottanut hallinnan tavalla, joka voi pitää yksilön matriisissa.
 
Älkää antako tämän estää teitä tekemästä, mitä täytyy tehdä. Pysykää suoraan polullanne. Kuunnelkaa sitä, minkä valitsette, mutta lisätkää erottelukykyänne. Paljon voi lukea puhujien rivien ja huulten välistä. On liian helppoa tulla heilautetuksi suuntaan tai toiseen. Se kaikki on peliä, joka loppuu totuuden myötä.
 
Pimeät tavat polttavat johtoja petoksella. Antakaa sen olla. Antakaa niiden sytyttää väärien tekemistensä tulia ja niittää karmaa, jota ne luovat. Se ei ole kaunista. Kun tietyt olennot yrittävät satuttaa toisia, erityisesti niitä jotka ovat valoa, he voimistavat karmaansa. Toisten satuttaminen on kaksiteräinen miekka. Heille siitä tulee savuntäyteinen maailma, ja he ovat siinä aioneita.
 
Tietäkää, että teemme kiireisenä töitä kulissien takana ja puutumme tilanteeseen, kun on mahdollista estää hyvin vakavat vahingot. Se että on synkkiä aikomuksia, ei merkitse, että nuo suunnitelmat toteutuvat. Teitä rakastetaan ja vartioidaan valolla. Kykenemme kuittaamaan niiden pahimmat suunnitelmat, jotka vahingoittaisivat Maata ja ihmiskuntaa. Pysykää tietoisena, älkääkä antako itsenne jäädä kiinni tuohon energiaan.
 
Teknologia riehuu valtoimenaan, ja siihen osallistuvat ihmisegot ovat melkein ohittaneet ei-paluuta -kohdan. Muistatteko, mitä tapahtui Atlantiksella? Olette täällä muuttamassa menneisyyden virheet ja palauttamassa Maan siihen kauneuteen, jota sen oli tarkoitus olla.
 
Muistakaa vetää syvään henkeä ja hengittää Maan kanssa. Tämä auttaa tuomaan vähän rauhaa monille. Maailma tarvitsee rauhaa. Muut energiat eivät menesty. Muuten, ahneus ja itsen palveleminen epäonnistuvat. Tämä on Kultaisen ajan aika. Hengittäkää sisään noita energioita ja auttakaa luomaan uusi Maa.
 
Olen Mira, rakkaudella Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Muuta informaatiota
 
Jotkut valotyöntekijät ovat olleet pimeiden voimien hyökkäyksen kohteena. Jos sinusta ei tunnu aivan omalta itseltäsi, sinun ehkä kannattaa etsiä joku puhdistamaan tuo energia. Se voi olla suuri parannus tilanteeseen. Minä en tee sellaista työtä, mutta tunnen joitain ihmisiä, jotka tekevät.
 
Tietysti olen aina käytettävissä energiaparannuksiin, tulkintoihin, kanavointeihin ja henkiseen opastukseen ja konsultointiin. Työskentelen hyvin voimakkaiden energioiden kanssa nykyään. Jos olet kiinnostunut sessiosta, soita tai lähetä sähköpostia minulle.
 
Tässä on linkki Lee Harrisin kuukausittaiseen energiaraporttiin. Saatat pitää sitä hyödyllisenä. 
 
Kuukausittainen retriittini Mount Shastalla on 18.–21.7. Olen hyvin innostunut viemään joitain teistä upeille paikoille luonnossa ja avaamaan teidät muutamille taianomaisille vuorikokemuksille. Lisäinformaatiota saat nettisivuiltani, jos olet kiinnostunut. Voit ottaa yhteyttä myös minuun puhelimitse tai sähköpostilla.
 
Lopuksi
 
Olemme aikakausien muuttumisen keskellä. Joiltakin meistä vaatii kaiken, mitä meillä on, päästä läpi näistä hulluista ja haastavista ajoista. Mikään ei ole niin, kuin ennen. Muutos on oikeasti tapahtumassa. Vaikka olemme edelleen kolmannessa ulottuvuudessa, toimimme moniulotteisesti tehdäksemme oman osamme ja auttaaksemme toisia ja planeettaa ylösnousemaan. Kiitos, että olet osa Maajoukkoa.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >