HomeViestejäValerie Donner7.3.2019 - Suoraan sydämestä

7.3.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viimeisin viesti Apollolta 7.3.2019: "Ei kannata olla isänmaallinen enää. Maanne ei ole, niin kuin ennen. Kaikki maat ovat muutostilassa. Niitä pyörittää salaseura ja ne, jotka palvelevat itseään. Entisiä aikoja tuhotaan. Liput ovat valelippuja, kera väärien aikomusten ja viestien palvella itseä. Liput heiluvat vain tuulessa, eikä niissä ole kyse uskollisuudesta kansalle. Teidät on aivopesty uskomaan, että USA välittää kansastaan, mutta tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. Kestäkää ihmisiä kaikkialla ja olkaa uskollinen itsellenne. Kaikki muu lentää tuulessa. Kiinnittäkää huomiota siihen, mitä tapahtuu. Kaikki romahtaa valekertomusten kera. Tätä kutsutaan "luhistumiseksi". 
 
Viime kuun viestissä kirjoitin miettiväni matriisia ja tekoälyä. Tein lisää tutkimuksia. Sitten menin tanssitunnille kuntosalille ja näin "New York Magazinen", jonka pääartikkeli oli "Elämme matriisissa." Siinä oli vastaus. Elokuva Matrix selitti sen. Sitten aloin miettiä myriadeja asioita ylösnousemuksesta. Miten Henki kumoaa tekoälyn? Minua kehotettiin "olemaan huolehtimatta siitä", tai voisimme mennä meditaatioon ja sanoa: "Haluan ulos matriisista ja tekoälystä."
 
Opin, että meidän täytyy muistaa, että olemme voimakkaampia kuin mikään ulkoinen luomus. Olemme voimakkaita valo-olentoja, ja voimme muuttaa kaiken. Itse asiassa siksi olemme täällä nyt. Tulimme takaisin tulevaisuudesta muuttamaan tämän nyt-hetken. Nämä ovat samoja energioita, jotka kävimme läpi Atlantiksella. Emme pitäneet siitä, mitä silloin tapahtui, joten siksi olemme täällä nyt. Eikö tunnu aavemaiselta toisinaan ja aivan liian tutulta? Se mitä tapahtui Atlantiksella, oli yksi pahimmista asioista, joka on koskaan tapahtunut planeetalle. Muutetaanpa se, maajoukko!
 
Onko kukaan teistä koskaan lukenut kirjaa "E.T. 101: The Cosmic Instruction Manual"? Sen kirjoittivat 1993 Zoev Jho ja Diann Luppi. Luin hiljattain tämän ilahduttavan pikkukirjan uudestaan. Periaatteessa he puhuivat maajoukosta ja kaikesta, mitä olemme oppineet. He sanoivat: "Tärkein asia on oppia luottamaan Henkeen." "Tärkein työkalu jota tarvitsemme, on nauraminen." Silloin ideana on, että voimme istua rennosti, katsella 3D:n luhistuvan ja lyödä sen leikiksi. Mitä julkisivun ylläpitämistä katsommekaan päivittäin mediasta, kun joku vallassa oleva huijari, hyypiö tai paha ihminen irtisanoutuu tai putoaa jalustaltaan! Tämä on parempi show, kuin mikään Hollywood-tuotanto, eikö vain? Ei ole yhtäkään kieroa asianajajaa tai lahjakasta PR-ihmistä, joka pystyy pelastamaan nämä konnat.
 
Toinen leikkimisalue minulle ovat olleet ilmentämisenergiat. Äskettäisessä sessiossa arkkienkeli Gabrielin kanssa (Benu Karen Cookin kanavoimana), hän muistutti minulle, että 5D ei ole varsinainen ulottuvuus. Se on ilmentämisenergiakenttä. Se on puhdasta energiaa. Olen yhdistynyt näihin ilmentämisenergioihin ja saanut hauskoja kokemuksia. 
 
Esimerkiksi olin ystävän kanssa Trader Joesissa hakemassa aineita gluteiinittomia ja sokerittomia erikoispipareitani varten. (Käytän tavallisesti steviaa suklaamurupipareiden makeuttamiseen, mutten löytänyt sitä.) Saimme kaikki leivontatarvikkeet ja laitoimme ne ostoskärryyn. Siellä oli vain suklaakimpaleita, joten sanoin: "Haluan suklaamuruja!" Juuri silloin nurkan takaa tuli komea ja pitkä nuorimies, jolla oli Trader Joesin univormu ja joka heitti suklaamurupussin tyhjälle hyllylle. Hän sanoi: "Löysin sen toiselta hyllyltä." Ystäväni ja minä nauroimme, kunnes melkein kaaduimme. Nauran itse asiassa edelleen. Kuulin juuri eräältä selvänäkijältä, että tuo persoona tuli jostain tähdistä vain näyttämään minulle, miten tehokkaasti pystymme ilmentämään. Hän sanoi: "Hän ei ollut töissä Trader Joesilla, ja jos menisimme takaisin sinne, emme löytäisi häntä." 
 
Kerroin ystävälleni noiden ilmentämisenergioiden käyttämisestä. Hän ei ollut nähnyt sateenkaarta 20 vuoteen, ja olimme nähneet sateenkaaren pari päivää aiemmin. Näetkö, miten hauskaa on leikkiä näillä energioilla! Se hakkaa varmasti 3D:n!
 
Muuta informaatiota
 
Jotkut ihmiset odottavat suuria rahasumia itselleen eri ohjelmista. Saan edelleen tunteen, että meidän täytyy vapauttaa Maa pimeistä voimista saadaksemme noita rahoja. On lukuisia väärän informaation lähteitä, jotka voivat heikentää valotyöntekijöitä pitämällä heidät odottamassa tätä rahaa. Samaan aikaan pimeyttä tuhotaan edelleen planeetalta. Sitä sanotaan uudelleenasettamiseksi tai uudelleenarvioinniksi. Tulin hiljattain siihen johtopäätökseen, että meidän täytyy esiin uudelleenasettaa tai uudelleenarvoida itsemme. Kun teemme tämän sisäisen uudelleenasettemisen, voimme työskennellä ilmentämisenergioiden kanssa ja luoda, mitä tarvitsemme. Kun tulee suuri määrä yltäkylläisyyttä, emme ole niin tarvitsevia. Meillä on usko itseemme, ja se on tärkein asia oppia.
 
Toinen tärkeä oppitunti on, että meidän täytyy olla rento tuntemattoman osalta. Oletko huomannut, miten nopeasti kaikki muuttuu? Se tuntuu täysin ennustamattomalta ja virtaavalta. Meidän täytyy mennä virran mukana. Se on kummallista.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Tulen luoksenne tänään auttamaan teitä sisäistämään, mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä. 
 
Planeetalla ja sen ympärillä on paljon levottomuutta. Tyhjiä tiloja ilmestyy. Joku saattaa olla planeetalla yhtenä päivänä ja poissa seuraavana. Tätä tapahtuu eri keinoin – onnettomuudet, sairaudet, itse aiheutetut lähdöt ja muut tavat. Jotkut eivät halua kokea ylösnousemusta, ja he tuntevat tarvetta lähteä. Toiset paikat ja olennot kutsuvat heitä. Tämä on todellinen taistelukenttä tällä hetkellä Maan historiassa. 
 
Tätä kutsutaan suuren heräämisen ja suuren lähdön ajaksi. Jotkut ovat menettäneet toivon ja toiset haluavat olla toisella planeetalla. Jotkut lähtevät ryhminä, sillä heillä on sopimuksia tulla ja lähteä yhdessä. Toiset eivät pysty käsittelemään korkeampia valotaajuuksia. Rakastavat energiat eivät tunnu mukavilta heille.
 
Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, että pimeys voittaa, niin ei ole. Se tekee melko turhaan uutterasti työtä säilyttääkseen vanhan tukikohtansa. Älkää uskoko, miten kuulette valtavirtamedioissa. Useimpien teistä pitäisi kyetä lukemaan niiden valheiden ja manipuloinnin läpi. Ne ovat läpinäkyviä ja epätoivoisia. Myös internetin vaihtoehtouutiset ovat epäilyttäviä. Pimeys jakaa joitain totuuksia ja sitten käärii valheisiin. Jotkut ihmiset jotka ovat kuuluisia ja maineikkaita, putoavat jalustaltaan.
 
Katsokaa kaikkia lapsia, joita syntyy tällä hetkellä. Nämä sielut eivät malta odottaa kokeakseen tämän uskomattoman ajan tällä planeetalla. He ovat hyvin heränneitä valo-olentoja. He tulivat jumalaisesta tarkoituksesta ollakseen uuden Maan johtajia. Siunatkaa heitä ja katsokaa heidän säteilevän. He ovat rakkaita opettajianne ja esimerkkejänne siitä, miten eletään korkeammassa tietoisuudessa.
 
Tiedostakaa, mikä muuttuu ympärillänne. Pankaa merkille, mikä ei enää palvele teitä tai kenen lähellä teillä ei ole enää mukavaa. Kiinnittäkää huomiota luonnon kauneuteen. Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä, paitsi valaistunut polkunne Luojan ja muiden samanmielisten kanssa. Kehitätte tietoisuutta tällä maatasolla ja sen otatte mukaanne, kun lähdette fyysisyydestä. Sielu matkustaa myös kanssanne.
 
Tämä lyhyt raportti on tarkoitettu osoittamaan selvästi ja ytimekkäästi, mitä tehdä. Emme voi tehdä sitä puolestanne, mutta olemme kanssanne. Olemme täysin sitoutuneita teihin ja meillä on teidän paras intressinne sydämessämme. Muistakaa katsoa taivaalle, pyytää meiltä apua ja olla koskaan antamatta periksi. Olette mestareita, jotka ovat täällä toteuttamassa Maan ylösnousemuksen. Olette menestyksekkäitä. Olemme yhdessä ja luotamme teidän olevan valolahjoja ja tekevän työnne.
 
Olen Mira rakastavin siunauksin.
 
Lopuksi
 
Tämä on syvän parantumisen aikaa. Meillä voi olla paljon hauskaa, kun ylösnousemme ja 3D hajoaa. Se on konstikas alue, ja saamme tanssia sivuaskelia vanhan ja uuden välillä. Ihmeet odottavat meitä ja ovat ottamista varten.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >