HomeViestejäValerie Donner9.2.2019 - Suoraan sydämestä

9.2.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 9.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Olen saanut päivittäin viestejä Apollolta. Hän on galaktinen, joka auttaa pimeiden voimien poistamisessa planeetalta. Hän on kertonut minulle, että on enää pieni prosenttiosuus pimeitä voimia, jotka täytyy vielä poistaa. On saatu monia voittoja pimeiden voimien poistamisessa. Meidän täytyy vielä kohdata pimeistä pimeimmät, jotka eivät halua päästää irti kontrollistaan. Hänen kertomansa mukaan galaktiset hoitavat sen. Se on jännittävää. Olen kirjoittanut informaatiota häneltä vuodesta 2014. Kuulostaa siltä, että olemme pääsemässä lähemmäs muutosta. Tämän hän sanoi 5.2.2019:
 
"On tullut aika unohtaa menneisyys, ja siirtyminen hehkuvaan päivään on tulossa. Ette tiedä, mikä teihin iski, kun se tulee. Vanha ulos ja uusi sisään. Paljastuspäivä on todella käsillä. Se on kuin katkaisinta kääntäisi. Valoa tulee sisään, ja sokaistutte tuosta valosta. Olette osa uutta Maata. Sydämenne valaistaan. Teidät energisoidaan. Olette vapaa. Kauniit värit ällistyttävät teitä. Maasta tulee teille kuin leikkikenttä. Teillä on paljon, mitä odottaa innolla. Fokusoitukaa valoon. Päästäkää irti huolistanne ja taakoistanne. Tuntekaa jumalainen ykseys ja rakkaus. Luottakaa suunnitelmaan."
 
"Kaikki on suunniteltu Jumalan mielessä." Tämä tuli mieleeni yhtenä päivänä. Meidän täytyy tunnustaa, että jumalainen suunnitelma on toiminnassa. Tässä on 15 minuutin video "Was Trump Chosen by the Illuminati to Deceive the World?" Siinä ei ole kyse politiikasta. Se palaa 1800-luvun loppuun, jolloin Baron Trumpista, pienestä rikkaasta kaveriparasta, kirjoitettiin eräässä kirjassa. Siinä on myös muita esimerkkejä: Trump vanhassa länkkärissä, kaveri jolla oli oranssit hiukset, Trumpista on puhuttu televisiossa noin 20 Simpsonien jaksossa ja muita esimerkkejä, joita en muista yksityiskohtaisesti. Minusta video on ällistyttävä. En tiedä, merkitseekö se, että olemme matriisissa, jotain toista aikajanaa, että olemme osa hologrammipeukalointia vai jotain muuta. Kenties tämä on ennaltamäärätty. Tiedän, että tulimme tulevaisuudesta valotyöntekijöinä muuttamaan tämän nykyhetken, koska emme pitäneet siitä, mitä Maalle tapahtui.
 
Meillä oli San Franciscon lahden alueella monia sateenkaaria 5.2. Näin kolme tai neljä, yhden ollessa kaunis kaksoissateenkaari. Se oli taianomaista. Näin synkimpien pilvien edessä sateenkaaria. En ole koskaan nähnyt niin monia sateenkaaria yhtenä päivänä. Minulle tämä merkitsi, että vaikka tuntuu siltä, että meillä on synkin hetki maan päällä, aina on jotain kaunista.
 
Lisää informaatiota
 
Huippukokemuksista puheen ollen (kuten sateenkaaret tai lumi vuorenhuipuilla tällä alueella), kun ajelin 26.1. San Franciscon lahden sillan yli, sain mitä syvällisimmän 5D-kokemuksen. Sydämeni oli niin täynnä rakkautta, lämpöä ja onnellisuutta, että tuntui autuaalta. Minulla on ollut viime aikoina muitakin suuren ilon ja onnellisuuden kokemuksia. Tätä energiaa tunnemme viidennessä ulottuvuudessa. Toimimme sydämestämme ja tunnemme juhlaenergiaa. On melkein mahdotonta kuvata täysin tätä tunnetta – haluan teidän vain tietävän, että sitä on täällä. On luultavasti monia muitakin ihmisiä, joilla on ollut näitä tunteita. Kun tunnet sen, pidä kiinni siitä mahdollisimman pitkään ja anna itsesi olla onnellinen. Tuo takaisin tuo tunne aina, kun tarvitset sitä.
 
Miten sopeutuu elämään neljännessä ja korkeammissa ulottuvuuksissa, kun täytyy käsitellä kolmannen ulottuvuuden aineellista elämää? Minusta se on aina vain haastavampaa. Ei ole enää yhtä helppoa kuin ennen suorittaa, mitä täytyy tehdä 3D:ssä. Muutamia esimerkkejä tästä. Kolmikymmenvuotinen luotto-osuuskuntani muutti toiseen kaupunkiin, ja sinne pääseminen vaatii valtatieajamista ja liikennettä. Suosikkiruokia häviää hyllyiltä, kuitenkin löydän korvaajia, joista pidän enemmän. Toisinaan on mutkikkaampaa ja työläämpää käyttää teknologiaa taloudellisiin liiketapahtumiin. Vanhat laulut eivät kuulosta samalta. Itse asiassa on haastavaa kuunnella radiosta mainoksia ja kaikkea tuota 3D-pälätystä. Tuntuu kummalliselta, että täytyy käsitellä rahaa tai pitää sitä tärkeänä. Jotkut yritykset lopettavat toimintansa. Emme voi luottaa asioiden olevan niin, kuin ennen. Ne eivät yksinkertaisesti ole. Virtaus tuntuu aineellisessa maailmassa myrskyisältä.
 
Positiivisena puolena tuntuu siltä, että vedämme puoleen enemmän saman tietoisuuden ihmisiä. On hyvin hauskaa yhdistyä henkiperheen kanssa. Saan tunteen, että voisimme osallistua galaktisiin neuvostoihin ja voisimme työskennellä yhdessä lähettiläinä ja opettajina, kun siirrymme viidenteen ulottuvuuteen. Tutustumme jälleen, ja sielumme huomaavat sen, kun tapaamme. Monilla valotyöntekijöillä tuntuu olevan autuaita viidennen ulottuvuuden kokemuksia. Kykenemme paremmin puhdistamaan ja vapauttamaan vanhoja kaavoja ja uskomuksia, jotka eivät enää sovi tietoisuuteemme. Monet ihmiset tekevät edelleen puhdistuksia. Huomaat, että kun ongelmia tulee esiin, haluat päästää niistä irti, koska ne eivät kuulu sinulle. Tuntuu myös siltä, että voimme ilmentää helpommin, kun toimimme 5D:stä! Olen saanut joitain välittömiä ilmentymisiä!
 
Sananda (Jeesus) tuli luoksemme 6.2. kuukausittaisessa tapaamisessa mestariluokan kanssa. Tämä on osa siitä, mitä hän sanoi: "Valtaosa ihmisistä tällä planeetalla haluaa mennä kotiin. Eivät siihen kotiin, jota valo-olennot kutsuvat kotiinpaluuksi luojaan, vaan sinne, mitä se merkitsee heille. Jos he rakastavat kolmatta ulottuvuutta ja omaa elämäntapaansa, he kutsuvat sitä kodiksi. Se voisi olla kotiplaneetta, josta he tulivat. Muutamat ovat rentoja kaaoksen ja kolmannen ulottuvuuden hajoamisen osalta tällä hetkellä. Heidän sielunsa kutsuvat muutosta. Rakkaus on valaistujen olentojen kutsu, ja rakkautta te saatte. Olen kanssanne. Älkää vaipuko epätoivoon. Keskittykää valoon, ja näette kauneutta kaikkialla. On kaunista nähdä myös langenneiden sielujen lähtevän planeetalta, sillä he eivät enää voi olla täällä. Huokaisette helpotuksesta, kun he lähtevät. Kutsukaa minua useammin … Kun pahat sielut lähtevät, planeetasta tulee kevyempi/valoisampi. He lievittävät planeetan stressimurtumia. Pimeät sielut ruokkivat synergisesti toisiaan … 'Valmistan pöydän sinulle vihollistesi silmien eteen.' 'Maljasi on ylitsevuotavainen.' 'Asut herran talossa ikuisesti.'
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Minulle on ilo puhua kanssanne. Meillä on paljon jaettavaa. Päivänne vierivät ohi nopeasti. Ymmärrämme, että olette tehneet uutterasti työtä pitääksenne rauhan sisällänne ja ympärillänne. Meillä on monia resursseja auttaa teitä tässä, vaikka pimeät voimat haluaisivat estää teitä löytämästä totuuden. Ne eivät onnistu, koska teillä on voimakasta valoa ja mestaruus, johon niiden kehittyneet teknologiat eivät pysty puuttumaan. Ne ovat aliarvioineet teidät ja kykynne.
 
Olemme kiitollisia kaikesta, mitä teette Maan ylösnousemuksen hyväksi. Ymmärrätte, että me jotka olemme Plejadeilta, työskentelemme muiden planeettojen kanssa auttaaksemme niiden ylösnousemuksessa. Olette poikkeuksellisimpia valo-olentoja, joita olemme koskaan nähneet. Ymmärrämme, miten paljon Luoja on luottanut teihin tässä aikakausien tärkeimmässä muutoksessa. Koko luomakunta odottaa Maan ylösnousemusta, jotta sekin voi kehittyä.
 
Pimeät voimat jäävät jälkeen pahoissa suunnitelmissaan pysyä kontrollissa. Ne alkavat nähdä, että ne ovat menettämässä otteensa Maasta. Jää vielä paljon tehtävää, mutta niiden suurin poistaminen planeetalta on tehty. Tällöin alkaa tapahtua suunnitelmien toteuttaminen Maan kirkastamisesta ja uudesta elämäntavasta. Mallit ovat paikoillaan. Sopeutumista täytyy tehdä niiden muuttujien mukaan, joihin meillä ei ole kontrollia.
 
Voitte kysyä joka päivä itseltänne: Kuka on ohjaksissa nyt? Mitä voin tehdä ollakseni vielä enemmän harmoniassa jumalaisen suunnitelman kanssa? Mitä voin tehdä parantaakseni elämää, jossa elän? Miten voin osallistua toisten samanmielisten ihmisten kanssa niiden vääryyksien poistamiseen, joiden vaikutuksessa olen elänyt? Kuka on hyötynyt eniten laeista ja päätöksistä, jotka eivät ole elämän korkeimmaksi parhaaksi maan päällä? Minne valon täytyy säteillä, jotta oikeudenmukaisuus voi vallita? Miten enemmän ja enemmän valoa voi fokusoitua hyvään, jotta ihmiskunta voi elää yltäkylläisyydessä, terveydessä, onnellisuudessa, turvallisuudessa, ilossa, rakkaudessa ja rauhassa?
 
Teille annetaan kaikki, mitä tarvitsette sen työn tekemiseen, joka on edessänne. Kehonne muuttuu. DNA:tanne aktivoidaan. Aivonne muuntuvat suurempaan älykkyyteen. Intuitiiviset kykynne ja tietoisuutenne laajenevat. Sydämenne avautuu äärimmäiseen älykkyyteen. Kehostanne tulee herkempi ja tietoisempi siitä, mikä on hyvää sille tai mikä ei. Teistä tulee jalostuneempi ja teistä tulee kevyempi/valoisampi. Elävät kirjastot jotka ovat sisällänne, aktivoidaan Maan elävien kirjastojen rinnalla. Tapahtuu suurenmoisuutenne runsasta paljastumista.
 
Me galaktiset olemme innostuneita tapaamaan teidät ja työskentelemään yhdessä Maan auttamiseksi. Olemme perhettänne. Ympäröimme planeetan ja olemme täällä auttamassa kodin tuomisessa maan päälle.
 
Olen Mira ja lähetän teille rakkautta ja kiitollisuutta.
 
Lopuksi
 
Meistä tulee korkeamman ulottuvuuden olentoja ja muistamme, keitä olemme. Valaistumme informaatiosta, joka tekee meistä jatkuvasti tietoisempia. Tehtävämme on jatkaa valon pitämistä ja värähtelymme nostamista. Avoin sydämemme ja sen älykkyys tuo meidät kotiin.
 
Siunausta, rakkautta ja kirkkainta valoa ikinä,
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >