HomeViestejäValerie Donner6.1.2019 - Suoraan sydämestä

6.1.2019 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 6.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viimeisin viesti Apollolta 3.1.19: "Merkittävä tapahtuma on matkalla. Nämä ovat päiviä, joita on kauan ennustettu. Tärkeintä on rakkautenne itseä ja elämää kohtaan ja itse rakkaus. Olette osa Maata, joten myös rakkaus sitä kohtaan on tärkeää. Elätte uudelleenrakennusalueella. Paljon täytyy tehdä entisten elintapojenne hajottamiseksi uuden tieltä. Kaikkialla minne käännytte, on merkkejä ja suuntaviittoja. Teidän täytyy olla tietoinen ja valppaana kulkiessanne. Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä. Kiinnittäkää huomiota merkkeihin ympärillänne. Ottakaa asiat hitaasti, ja täyttäkää jokainen päivä ilolla kulkemisesta tämän sotkun läpi. Kaikki siivotaan käsillä olevalla tapahtumalla."
 
Apollo antoi 2.1.19 minulle tämän viestin: "Vanhassa järjestelmässänne tapahtuu monia romahduksia. Itse asiassa siltä melkein loppuu aika. Pimeät voimat yrittävät pysyä kontrollissa, mutta ne eivät voi pysyä pinnalla. Tällä hetkellä heidän vihansa kostautuu, joten heidän yrittäessään pitää linnakkeensa, asiat huonontuvat. Mikään ei toimi entiseen tapaan. Viidennen ulottuvuuden energiat ovat etualalla ja limittyvät valon ja hyvyyden kera, kunnes pimeyden vanhat tulet häviävät pois. Olemme tyytyväisiä, että nostitte valoanne tuodaksenne pysyviä muutoksia ja kirkastamisen. Palkkioita on monia, kuten vapaus, rakkaus, yltäkylläisyys, kauneus, terveys, palauttaminen, parantuminen ja uudistuminen, jota tapahtuu nyt."
 
Onneksi vuosi 2018 on mennyt. Useimmat tuntuvat päättelevän, että se oli haastava vuosi. Tällä hetkellä jotkut meistä ovat hullaantuneita tähän vuoteen 2019. Kun heräsin aamulla 1.1., asiat tuntuivat erilaisilta ja raikkailta. Tuntui siltä, että olimme lähteneet pimeydestä ja elimme paljon enemmän valossa. Kenties meillä on tunne, että kidumme pimeiden voimien viime jäänteissä. On monia huhuja tehokkaista voimista, jotka tekevät työtä muuttaakseen toimintaa elämän joka osassa tällä planeetalla.
 
Mitä mahdollisuuksia esimerkiksi on? Yhdysvaltain keskuspankin lopettaminen, reilusti yli 60.000 olennon pidättäminen, jotka ovat tehneet rikoksia ihmisyyttä vastaan, uusi rahoitusjärjestelmä ja globaali nollaus, uusi kultaan perustuva valuutta USA:ssa ja muissa maissa, ihmisiltä otetut rahat palautetaan, uusia hallituksia ympäri planeettaa, salaseuran hävittäminen, pimeiden voimien lopullinen poistaminen planeetalta, uusia teknologioita parantamiseen ja ilmentämiseen, valtavirtamedian hävittäminen erityisesti USA:ssa, galaktisten olentojen paljastaminen, vanhojen järjestelmien poistaminen, kuten koulutus, terveydenhuolto, oikeuslaitos, rahoitus ja mikä tahansa, mikä ei palvele ihmisiä. Itsen palvelemisen aika toisten palvelemisen sijasta on melkein loppu.
 
Lee Harrisin energiaraportin 1.1.2019 mukaan koemme sydämen uudestisyntymän. Kuuntelemme sydäntä ja annamme sen johtaa tietä. Lee puhuu siitä, miten monet valotyöntekijät ovat tottuneimpia antamaan toisille, ei itselleen. Tänä vuonna fokusoidumme enemmän sen sallimiseen, mitä itse tarvitsemme, kun kuuntelemme sydäntämme päivittäin. Sydänälykkyys on planeetalla kaikkien aikojen huipussa. Itse asiassa sydän on tuhansia kertoja voimakkaampi kuin mieli. Alamme harmonisoitua planeetan ja universumin sydämensykkeen kanssa. Meidän täytyy täyttää sydämemme sieluenergioilla, jotta voimme jatkaa oman ja planeetan taajuuden nostamista.
 
Kuuntelin 1.1. Maureen Mossin webinaarin "A Renewal of Heart", ja siinä olivat mukana Lee Harris, Celia Fenn, Jacqueline Joy ja Berry Goldstein. Celia Fenn kanavoi arkkienkeli Mikaelia. Hän puhui siitä, että "patriarkaalinen maskuliinienergia on fokusoitunut ahneuteen, valtaan ja seksiin". Olemme nyt siirtymässä "uuteen maskuliinienergiaan, jossa on kyse rakkaudesta, voimaantumisesta ja toivosta". Viime vuosina on paljastunut paljon vanhasta patriarkaalisesta energiasta nimekkäiden miesten kautta, kuten Bill Cosby, Harvey Weinstein, Kevin Spacey ja nyt John of God (Jumalan Johannes). Niille jotka eivät tunne häntä, hän on brasilialainen parantaja, jonka luona tuhannet ovat käyneet monta vuotta parannusta saamassa. Joulukuussa 2018 hänet pidätettiin korruptiosta ja henkisestä/seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yli 700 naista liittyi mukaan tähän vaatimukseen.
 
Voimme olla varmoja, että pimeiden voimien puntit tutisevat. Koskaan ennen ne eivät ole menettäneet niin suurta jalansijaa. Planeetalla säteilee niin paljon valoa, että kaikesta on tullut läpinäkyvää. Esimerkiksi jos katsot syvälle hallituksen ihmisiin, jotkut näkevät matelijaenergiaa monissa. Jotkut ihmiset joiden luulimme olevan valoa, osoittautuvat pimeiksi, ja toisinpäin.
 
Muita uutisia
 
Kun menin 11.1.2018 ulos viemään roskia, näin aluksen. Se liikkui horisontaalisti taivaan poikki, kuin lentokone ilman valoja, ja aivan yhtäkkiä se hävisi. On aina jännittävää nähdä alus, joten tietysti minun täytyi soittaa ystävilleni.
 
Viime vuonna ilmaisin aikomuksen tulla galaktisemmaksi. Olen varma, että galaktiset saavat kiksit minusta, koska olen aina yllättynyt ja innostunut, kun he ottavat kontaktin. Tiedän, että minulla on vähän galaktista tatsia!
 
Joulukuun 20. päivä raportoitiin, että San Franciscon lahden taivaalla oli mystinen meteori. Se vaikutti joistakin meistä Q:lta.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta, ja palvelen kokoaikaisesti ylösnousemusprosessia.
 
Meidän perspektiivistämme katsottuna ylösnousemusprosessi etenee nopeasti ja tehokkaasti maan päällä. Energiat ovat täydellisiä näyttämön asettamiseksi uudelle. Tämän uuden vuoden 2019 energiat ovat selkeitä ja puhtaita. Ne heijastavat sitä valaistua puhdistumista, joka tapahtui 2018. Nämä energiat vapauttivat pimeyden ilmaisumuotoja, jotka täytyi puhdistaa. Nuo kammottavat tilanteet ylittivät niiden ymmärryksen, joilla on sielu ja sydän. Noilla tapahtumilla on pitkäaikaisia seuraamuksia. Niihin osallistujat vaikuttivat kaikkiin, auttoivat ihmisiä avaamaan sydämensä ja näkemään, miten tärkeää on auttaa toisiaan ja tulla yhteen ykseydessä.
 
Se mitä tapahtuu yhdelle, vaikuttaa kaikkiin. Monet uhrasivat henkensä, elantonsa, kotinsa, perheensä, lemmikkinsä ja hyvinvointinsa. Tarpeetonta sanoa, että monia oppitunteja opittiin ja opitaan edelleen näiden sydäntä raastavien tapahtumien avulla. Planeetta on epävakaassa tilassa. On tärkeää olla ottamatta asioita itsestäänselvyytenä ja olla tietoinen. Kiitollisuus siitä, että kaikki tarpeet tyydytetään, on oleellista päivittäiselle elämälle maan päällä tällä hetkellä.
 
Tänä uutena vuotena on enemmän järkyttäviä uutisia, Maata ravisuttavia tapahtumia, merkittävää poliittista mullistusta ja sydämen avautumista. Ihmiset alkavat kuulla enemmän totuutta siitä, miten he ovat eläneet, ja totuutta kulissien takaa. Sitä annetaan annoksina, jotta se voidaan käsitellä tahdilla, joka ei pakahduta massoja. Tämä on osa valaistumista, jotta ihmiset voidaan vapauttaa.
 
Kulissien takana tapahtuu paljon, mitä ei voi paljastaa tällä hetkellä. Maaneuvosto, Valoallianssi, enkelit ja mestarit tekevät työtä yhdessä niiden energioiden harmonisoinnissa, jotka eivät ole ihmiskunnan korkeimmaksi hyväksi. Katsomme teitä kaikkia. Selvityksiä annetaan sopivina informaatio- ja toiminta-aikoina. Ne jotka ovat osa Galaktisia, osallistuvat lisää tehtäviinsä. Niistä tulee yhdessä tiimejä jumalaisessa toimeksiannossa. On paljon työtä tehtävänä. Tarvitaan myös uudelleenasuttamista, joten joustavuus voisi olla tärkeää.
 
Haluan muistuttaa teitä pitämään erinomaista huolta itsestänne ja toisistanne. Se on kaikki sen arvoista, koska Muutos on melkein täällä. Jos tunnette tarvetta lisäapuun, kutsukaa meitä. Kuulemme teidät, tunnemme teidät ja olemme kanssanne.
 
Olen Mira, ja lähetän teille rakkautta Maaneuvostolta, Plejadeilta ja valovoimilta.
 
Lopuksi
 
Vaikuttaa siltä, että meillä on tähtikirkas vuosi edessämme. Kun teemme tilaa kaikilla muutoksilla, paljastuksilla ja valon aikaansaamilla tapahtumilla, tiedämme varmasti, että ylösnousemme. Meillä on kaikki apu, mitä tarvitsemme toteuttaaksemme missiomme.
 
Pysykää rakkaudessa ja luottamuksessa, ja nauttikaa show'sta.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >