HomeViestejäValerie Donner5.12.2018 - Suoraan sydämestä

5.12.2018 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tämän viestin sain Apollolta 4.12. Hän on galaktinen, joka auttaa pimeiden voimien poistamisessa planeetalta. Saan säännöllisesti viestejä häneltä. Tämä on viimeisin: "Koko järjestelmä keikkuu ja sitä ravistellaan ytimeen saakka. Alatte nähdä sellaista, mitä ette koskaan ajatelleet mahdolliseksi. Ne jotka toivovat teille kuolemaa ja tuhoa, huomaavat sen tapahtuvan itselleen. Se on hyvin synkän syklin luonnollista suunnan vaihtumista maan päällä. Valmistautukaa järkytykseen ja muutokseen. Pysykää poissa kaaoksesta ja tietäkää, että vanha elämistapa ja pelkkä selviytyminen on melkein valmis. Katselkaa vanhan lähtevän. Olkaa pystypäin, sillä paljon hyvää on tulossa teille."

Miten menee, maajoukko? Tuntuvatko energiat kummallisilta? Tuntuuko siltä, että elätte maailmojen välissä? Huomaatteko tulevanne enemmän galaktiseksi? Tunnetteko olevanne valmis kolmannen ulottuvuuden kokemusten osalta? Tuntuvatko asiat surrealistisilta? Oletteko yllättynyt siitä, mitä kuulette? Annatteko valtavirtamedian kääntää huomionne? Päästättekö irti vanhoista malleista ja ohjelmista? Oletteko täynnä odotuksia uudesta maailmasta?

Nämä voisivat olla muutamia esimerkkejä ajankohtaisista tapahtumista rakkaalla planeetallamme. Nämä tunteet osoittavat tarpeeseen kääntyä sisäänpäin, luottaa itseensä ja käyttää tarkkaa erottelukykyä siinä, mitä näkee ja kuulee. Kulissien takana tapahtuu paljon. Isot mediatapahtumat kääntävät huomion pois siitä, mitä oikeasti tapahtuu.

Totuus on kahinoitten ja kohtausten välissä. Toiminnassa on jumalainen suunnitelma, jossa on jokainen yksityiskohta paikoillaan. Yleiskuva on valtava. Luoja on ohjaksissa. Tämä meidän täytyy muistaa. Saamme nähdä vain joitain osia tästä isosta kuvasta. Kukaan ei tiedä kaikkea. Saamme jokainen tehdä oman osamme.

Kun edistymme ylösnousemusprosessissamme, näemme lisää läpinäkyvyyttä. Osa siitä on rumaa ja häiritsevää. Voimme ihmetellä, miten olemme voineet elää tällä tavalla näin kauan. Koska verhot on poistettu, se on silmiinpistävämpää. Sanat "kauhistuttava" ja "inhottava" tulevat mieleen. Pohdimme, miten meitä on voitu estää tietämästä. Kuitenkin olimme jatkuvasti matriisissa. Se esti meitä tietämästä sen, mitä tiedämme nyt.

Tässä jumalaisessa heräämisessä saamme nähdä kaiken. Se on osa valaistumistamme. Tässä on linkki pitkään, mutta tärkeään artikkeliin, joka selittää sen. Suosittelen sitä kovasti. Jos luet tämän artikkelin planeetan vapauttamisesta, näet, että olemme vapautumisemme ensimmäisen vaiheen lopussa. Tämä vaihe on: pimeiden voimien otteen irrottaminen heikentämällä ja poistamalla niiden valtarakenteet ja teknologiakontrollit, lisäten tietoisuutta tavallisten ihmisten keskuudessa ja valmistautuen Tapahtumaan.

Olemme kuulleet paljon tutkinnoista tutkintojen perään. Kuitenkin tämä on osa prosessia. Jotkut teistä ovat ehkä kuulleet, että 5.12. sotatuomioistuimen pitäisi alkaa tutkia niitä 68.000 ihmistä, joita on syytetty rikoksista ihmiskuntaa kohtaan. Tämä informaatio voisi luultavasti tilapäisesti lykkääntyä ja/tai hautautua Bushin hautajaisjuhlallisuuksiin. Q anon on antanut hyvin mielenkiintoista informaatiota. Ehkä haluat tsekata hänet YouTubesta.

Ilmeisesti kulissien takana on tehty paljon rahoituskontrollin ottamiseksi pois salaseuralta. Jos muistat, niin muutama kuukausi sitten galaktiset tuhosivat kaikki vakoojasatelliitit. Maailmanlaajuisesti on poliittista levottomuutta. On otettu käyttöön myös teknologisia kehitysaskelia, jotka poistavat meidät salaseuran kontrollista. Pysy valppaana. Ihmiskunta herää.

Valotyöntekijät myötävaikuttavat valtavasti. Työskentelemällä omien energioidemme kanssa, nostamalla värähtelyämme ja yhdistymällä sisäiseen voimaan, ankkuroimme valoa ja malleja Tapahtumaa varten. Olemme myös pääsemässä hyvin lähelle voimakkaan kristallikehon saamista, hiilipohjaisen kehomme sijaan. Tämä auttaa nostamaan planeetan värähtelyä ja kaiken elämän tietoisuutta.

Olemme kohtaamassa ihmeen toisensa perään. Huomaan näin olevan, kun muistutan itselleni, että Henki turvaa selustani. Jos huomaan, että minulla on jokin haaste, sanon: "Henki turvaa selustani." Tämä toimii joka kerta ja muuttaa energian pois epäilystä, pelosta, puutteesta ja rajoittuneisuudesta. Tämän tekemällä olemme viidennen ulottuvuuden ilmentämisenergioissa. Olemme virttynyt voimanlähteeseen.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Tervehdin tänään teitä Maaneuvostosta, jossa olen toiminut yli kuusi maavuottanne. Tehtäväni on auttaa Maan ylösnousemusprosessia. Olen täällä auttamassa teitä, kun siirrytte korkeampaan tietoisuuteen.

Tällä hetkellä haluaisin auttaa teitä useissa eri asioissa. Tämä on valmistelua ylösnousemukseenne. Sen pitäisi palvella teitä hyvin, ja luotan, että otatte nämä asiat harkintaan.

Numero yksi. Mikä on kestävyystasonne? Juoksette loppukilpailun viimeistä kierrosta. Hengitättekö? Pidättekö katseenne palkinnossa? Jatkatteko värähtelynne nostamista? Päästättekö irti siitä, mikä ei enää palvele teitä? Luotatteko prosessiin? Muistutatteko itseänne omasta osastanne jumalaisessa suunnitelmassa?

Numero kaksi. Mikä on tärkein fokusoitumisalueenne tällä hetkellä? Priorisoitteko henkisen työnne ja parantumisenne? Huolehditteko ensin tärkeimmistä asioista? Millä on eniten merkitystä? Luotatteko itseenne? Uskotteko itseenne? Pystyttekö kuvittelemaan uuden tulevaisuuden itsellenne ja uuden planeetan?

Numero kolme. Rakennatteko suurempaa luottamusta ja uskoa käsillä olevaan prosessiin? Onnistutteko pysymään positiivisena, ja kun jotain negatiivista tulee, päästättekö siitä irti ettekä anna sen vaikuttaa teihin niin, kuin olisitte antaneet ennen? Tunnetteko, että pystytte käsittelemään kaikki esteet, joita voi tulla tiellenne?

Numero neljä. Kun lähestytte näiden alempien ulottuvuuksien loppua, tunnetteko olevanne vähemmän kuormittunut? Onko aineellisella maailmalla vähemmän vaikutusta jokapäiväiseen elämäänne? Alatteko saada tunteen siitä, millaista on aika ajoin tuntea autuutta, iloa ja onnellisuutta? Haluatteko lisää näitä positiivisia tunteita?

Numero viisi. Valmistaudutteko saamaan kontaktin meihin, galaktisiin? Oletteko avoin kohtaamaan galaktisia sisarianne ja veljiänne, joita on jo planeetalla? Tiedättekö, että tunnistatte meidät, kun näette? Voitteko alkaa kuvitella, miten iloisia ja sydämellisiä jälleentapaamisemme ovat? Oletteko valmis jakamaan ja oppimaan toisiltanne?

Numero kuusi. Mikä on valmistautumistasonne uusiin työtehtäviin? Mikä on sisällä palava halu ja intohimo Maan ja sen päällisen elämän suurempaan palvelemiseen? Oletteko valmis oppimaan toisten kanssa ja jakamaan, mitä tiedätte? Oletteko valmis vahvistamaan luovuuttanne ja luopumaan asioiden vanhoista tekemistavoista?

Numero seitsemän. Voitteko juuri nyt ajatella saavanne parhaan, mitä voitte saada, näistä viime päivistä kolmannessa ulottuvuudessa? Voitteko saada siitä kaiken irti? Voitteko laittaa sen kaiken yhteen, jotta voitte nähdä suuren kuvan ja tajuta sen arvon? Voitteko muistuttaa itsellenne, että päätitte olla täällä tänä aikana tästä hyvin erityisestä tarkoituksesta? Voitteko jokainen käsittää, miten tärkeä panoksenne on ja että energianne ja rakkautenne arvo riittää?

Nämä ovat ajatuksiani tällä hetkellä. Toivon, että ne ovat hyödyllisiä. En malta odottaa reaktioidenne näkemistä.

Meillä on iso remmi päällä kaikessa, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Kokonaisfokuksemme on teissä ja Maassa. Teemme jatkuvasti oman osamme Maan vapauttamisessa pimeiden voimien saastutuksesta ja valon hyväksi.

Olen Mira rakkauden kera.

(Tarjouksia …)

Lopuksi

Planetaarisesta muutoksesta on massiivisia todisteita. Voimme tuntea sen kehomme solurakenteessa ja joka tasolla – sydämessä, sielussa ja hengessä. Olemme sen kanssa tekemisissä unissamme ja jokapäiväisissä toimissamme. Näemme tämän aikakausien muutoksen auringossa, kuussa, muissa planeetoissa ja luonnossa. Koemme ns. ilmastomuutoksen lämpötilaeroissa ja muissa vaihteluissa maan päällä. (Muistakaa, että Maan akseli alkoi kallistua, kun meillä oli suuri maanjäristys ja tsunami Intian meressä 2004. Silloin Maan akseli alkoi muuttua ja muuttaa asemaamme aurinkoon nähden.)

Teemme tätä ylösnousemusta yhdessä. Meillä on rajattomasti apua kaikkien niiden resurssien kera, joita tarvitsemme saadaksemme työn tehtyä, maaryhmä. Toivotan teille kaikkein parasta joulua, uutta vuotta, uusien lahjojen ja paljastusten kera.

Siunausta, rakkautta ja iloa,
Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >