HomeViestejäValerie Donner6.11.2018 - Suoraan sydämestä

6.11.2018 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 6.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Useimmat teistä luultavasti tietävät, että keskustelen Apollon kanssa joka päivä. Hän kertoo minulle edistyksestä, jota saavutettu pimeiden voimien poistamisessa planeetaltamme. Uutiset ovat hyviä, ja pimeitä voimia otetaan pois eksponentiaalisesti kiihtyvää tahdia. Kuulen, että pimeydestä on nyt poistettu 90–94%. Tämä minulle kerrottiin 2.11.2018: "Tulee aika, jolloin oivallatte, että olette kulkeneet pois kamppailuistanne ja selkkauksistanne. Olette selvittäneet tuon vaiheen elämästänne. Olette vapaa kolmannesta ulottuvuudesta, ja sillä on vaikutus teihin. Nämä päivät ovat erillisyyskokemuksenne viime jäänteitä. Vapaudutte ja kykenette ilmaisemaan itseänne. Elätte suuressa yltäkylläisyydessä ja luovuudessa. Teillä on kaikki tarvitsemanne resurssit. Herätkää ja riemuitkaa, sillä olette saapuneet perille siihen, mitä tulitte maan päälle tekemään."

Meillä on kaikki syy olla optimistisia tulevaisuudesta. Swami Beyondananda (humoristi Steve Bhaerman, www.wakeuplaghging.com) toteaa, että olemme "viisauttamisen" keskellä. Hiljattain arvioitiin, että 10% USA:n kansasta on hereillä. Se on 30 miljoonaa ihmistä. Jo tämän (pelkkä USA) pitäisi riittää kriittiseen massaan, jolloin kykenemme muuttamaan koko planeetan tietoisuuden. Mikä saavutus!

Vaikka kuulemme jatkuvasti pimeydestä ja tämän planeetan kovuudesta ja niistä olosuhteista, joissa olemme eläneet, meidän täytyy muistaa, että varjot paljastuvat valtavan valovirtauksen vuoksi. Fokuksen täytyy olla siinä. Muista, että valo on informaatiota ja sen myötä meistä tullee tietoinen ja valaistu. Vaikka jotkut meistä olisivat mieluummin tietämättä joistain julmuuksista, joille altistumme, totuus tulee esiin, jotta ymmärrämme. Emme voi koskaan enää sallia sellaista pimeyttä maan päällä.

Heikentyvä valtavirtamedia ja salaseura yrittävät pitää kiinni kontrollistaan. Ne muuttuvat vähemmän vaikutusvaltaisiksi, kun niiden itseä palvelevat tavat tulevat pintaan. Ne ovat epätoivoisia, menettävät taloudellista vahvuuttaan ja tietävät uppoavansa. Mediassa näytettävästä hässäkästä huolimatta paljon saadaan aikaan kulissien takana. Maailmanlaajuisesti monia hallinnollisia johtajia jotka ovat salaseurasta, on poistettu eri keinoin. Saamme uusia rahoitusjärjestelmiä, jotka ovat reiluja ja oikeudenmukaisia. Raha jakautuu tasaisemmin, joten se ei mene vain suoraan eliitille. Ne jotka palvelevat itseä, lähtevät planeetalla, ja ne jotka palvelevat toisia, ottavat planeetan takaisin haltuunsa.

Saamme runsaasti tukea Luojalta, Suuresta keskusauringosta, valoulottuvuuksista, Galaktisilta, Maalta, muilta planeetoilta, maan sisäosasta ja muista lähteistä. Marraskuun 11. päivä on 11-11-portti. Se on itse asiassa erittäin harvinainen 11-11-11, koska 2018=11. Tämä tärkeä päivämäärä on merkittävä siirtäessään meidät valaistuun elävään valoon. Se on yhdistynyt ihmissydämeen, kun se pyrkii löytämään itsensä. Meitä kannustetaan siirtymään rajoitusten yli, kun kuljemme tähän ilmentämisporttiin. Viides ulottuvuus on ilmentämisulottuvuus. Lisäselkeyttä tästä Gillian MacBeth-Louthanilta. Mene lukemaan hänen lokakuun 2018 uutiskirjeensä www.thequantumawakening.com. Ota vähän aikaa tuona päivänä sydänportin avaamiseen.

Energiaparantajana ja henkisenä neuvonantajana huomaan, että useammilla ihmisillä on oireina ahdistusta, irrallisuutta, masennusta, maadottumattomuutta, tasapainottomuutta ja jostain syystä paljon tuskaa. He tarvitsevat sielutason parannusta, mikä on tekemääni työtä. Ydinongelmat, entisen elämän kipu, ratkaisemattomat kuviot, varjoitse sekä henkisen opastuksen tarve ovat etualalla. Meidän on aika puhdistaa nämä jumiutuneet energiat, jotta voimme siirtyä eteenpäin ylösnousemuspolulla. Joskus vaaditaan vain toisen ihmisen näkemys sen selkeyttämiseen ja vapauttamiseen, mikä ei enää palvele.

Vaikka osallistumme edelleen kolmanteen ulottuvuuteen, useimmat meistä eivät ole oikeasti kolmannessa ulottuvuudessa. Olemme täällä fyysisesti, kuitenkin ponnahtelemme neljännestä, viidennestä ja korkeammista ulottuvuuksista. Kun tunnemme iloa, autuutta, jumalaista virtaa, onnellisuutta, luottamusta ja taianomaista orkestrointia, asumme enemmän viidennen ulottuvuuden energioissa. Kun palaamme takaisin pelkoon, epäilyyn, puutteeseen ja rajoittuneisuuteen, peruutamme joitain lisäyksiä, joita olemme saavuttaneet.

Yksi asia jota teen pysyäkseni korkeammassa olotilassa, on tarkkailla ajatuksiani ja tietoisuuttani. Muista, että energiasi menee sinne, missä ajatuksesi ovat. Jos jokin vanha ongelma nousee, se ei luultavasti tunnu oikealta. Ajattelen nopeasti jotain, mikä on ollut kohottavaa ja upeaa, kuten retriittini ja kokemukseni Mount Shastalla tänä kesänä. Tuon sisään jokin huippukokemuksen energian, laulun elokuvasta jota rakastan ("I Will Never Love Again" Lady Gagan laulamana tuoreessa elokuvassa "A Star is Born"). Katselen kuvia sisarusteni kahdesta uudesta lapsenlapsesta – siunauksia taivaasta. Hyvä ruoka, kauniit kukat, upeat puut, luonnossa käveleminen, söpöt koirat ja kissat koskettavat sydäntä ja sielua ja voivat kohottaa kauniin laulun tai kauniin musiikin lailla. Ihmiset jotka jakavat sydämestä, koskettavat muiden sydämiä voimakkaasti. Bradley Cooper ja Lady Gaga elokuvassa "A Star is Born" loivat miljoonille ihmisille mahdollisuuden sydämen avaamiseen ja parantamiseen.

Kuvittele, millaista on, kun elämme viidennessä ulottuvuudessa sydämestämme. Teemme yhteistyötä ja elämämme rauhassa ja harmoniassa. Autuus on päivän energia. Aloitetaanpa sen luominen nyt.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Kiitos, että olette täällä tänä aikana. On aina hyvin selvää, miten tärkeää osallistumisenne tähän ylösnousemusprosessiin on. Teidät rankataan korkealle ylösnousemuksen aikakirjoissa. Tämä on selvästi yksi kirja Arkistosaliin.

Tiedätte, että uteliaat "aakkosvirastonne" vakoilevat teitä eri keinoin. He käyttävät keinotekoisia, synteettisiä keinoja sen tallentamiseen, mitä teette. He yrittävät matkia meidän tekemisiämme korkeammissa ulottuvuuksissa. Me pelkästään viritymme ja tiedämme, mitä teette ja ajattelette. Keinotekoisten keinojen myötä ehkä ajattelette elävänne kultakalamaljassa – kuitenkin kosmiset tavat saavat tuntemaan, että olette yhdistyneempi kaikkeen elämään. Tässä pätee ykseysperiaate.

Alatte ymmärtää, ettei ole salaisuuksia. Kaikki tiedetään. Olette eläneet matriisissa, jota kontrolloidaan ja joka on estänyt teitä oivaltamasta ykseytenne. Matriisin tuloksena olette oppineet erillisyyden ja pelon. Teitä on kontrolloitu keinotekoisesti ja valitettavasti rajoitettu myriadein tavoin.

Ihmiskunta on elänyt niin, kuin se olisi pimeiden voimien penkkiurheilua. Pimeät voimat ovat eläneet pelolla ja väärinkäyttäneet ihmisten energioita. Teitä on rajoitettu elämässänne tavalla, jota emme ole koskaan nähneet. Pian alatte oivaltaa, että matriisi jonka alaisuudessa olette eläneet, ohjelmoidaan uudelleen vapauttanne varten. Koska olette nostaneet tietoisuustasoanne, valo- ja energiatuki sallii tämän vapauden.

Sitä pimeät voimat eivät käsitä, että toimitte Lähteen hyväksi. Ette ole enää niiden rehua. Ne eivät pysty käyttämään teitä. Teistä tulee vapaita. Pystytte poistamaan kahleet, jotka ovat estäneet teiltä täyden luovan ilmaisunne.

Ne jotka ovat olleet pahantekijöitä, oivaltavat, että he ovat itse vankeja. Sitä maksetaan karmana aioneita, mitä on tehty ihmisille ja ihmissielulle. Julmuus, pimeys ja kovuus jota nämä pimeät sielut loivat maan päälle, vangitsee heidät, kunnes he oppivat oppituntinsa, kasvavat ja kehittyvät.

Teidän tehtävänne valo- ja rakkausolentoina on elää näillä korkeamman ulottuvuuden energioilla, kun nousette korkeammalle tietoisuudessa, kunnes löydätte itsenne Kotoa. Se on ollut pitkä matka täynnä koettelemuksia ja vaikeuksia – kuitenkin määränpää on sen arvoinen. Koko luomakunta juhlii kanssanne voittoa.

Jatkamme näitä viestejä, kunnes olette vapaita! Me kaikki lähetämme teille vahvuutta, rohkeutta ja siunauksia. Rakastamme ja ihailemme teitä. Olen Mira.

Lopuksi

Täällä USA:ssa alamme viettää juhlapyhiämme. Marraskuussa juhlimme kiitospäivää. Meillä on paljon, mistä olla kiitollinen, ja oivallamme sen lisääntyvässä määrin. Olemme nopeutuneessa muutoksessa. Koko luomakunta on fokusoitunut Maahan. Työskentelemme yhdessä planeetan ja tietoisuutemme siirtämiseksi kultaiseen aikaan.

Meitä on siunattu informaatiolla. Omistautuneet tutkijat jotka tuovat esiin totuutta (eivät salaliittoteoreetikot), ja teknologia auttavat meitä planeettamme uudelleentekemisessä.

Onnellista kiitollisuuskuukautta! Maajoukko, teemme mahtavaa työtä!

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >