HomeViestejäValerie Donner5.7.2018 - Suoraan sydämestä

5.7.2018 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tässä on Apollon viesti 4.7.18: "Toistuvat mielialat vaativat uutta tietoisuutta. Teidän täytyy tiedostaa nopea tahti, muuten voitte helposti eksyä myllerrykseen. Tätä kaikkea vaaditaan, kun vanhan sivilisaation viime jäänteet lähtevät. Kaikki putkahtaa esiin ja vapautetaan tuuleen. Teillä puhaltavat muutostuulet. Maajoukon roolina on olla paras ankkuri, johon pystytte. Pysykää maadoittuneena ja keskittyneenä. Olkaa avoin tapahtumille. Uusi aikakausi on käsillä. Herätkää ja riemuitkaa siitä, mitä voitte odottaa innolla."

Miten teiltä onnistuu maadoittuneena ja keskittyneenä pysyminen, mitä Apollo ehdotti? Valotyöntekijöinä olemme onnekkaita, kun tiedämme suuremman kuvan siitä, mitä tapahtuu planeetan massiivisissa muutoksissa. Suurin osa ihmiskunnasta on tietämätöntä ja unessa. Jotkut ihmiset ajavat San Franciscon alueella autoaan kammottavasti. Se vaatii olemaan hyvin tietoinen liikenteessä. Kuvittelen tätä tapahtuvan kaikkialla.

Lee Harris mainitsee heinäkuun energiaraportissaan, että ihmisillä on "todella hermostunutta energiaa". Muutos on niin hillitöntä, että ihmisten on haasteellista sopeutua. Kaikki tapahtuu nopeasti, ja tiedämme, etteivät ihmiset pidä muutoksesta. Paras mitä voimme tehdä, on mennä virran mukana ja luottaa Henkeen.

Oman kokemukseni mukaan yhdistymme helpommin korkeampiin ulottuvuuksiin, kuten viides. Se tuntuu olemisen tilalta. Se tuntuu siltä, ettei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin olla hiljaa. Meillä on paljon prosessoitavaa ja jatkamme tämän inkarnaation ja aiempien elämien ongelmien puhdistamista.

Meditointini fokusoituu ykseyteen ja rakkauteen. Meditoi sydänchakraasi ja yhdisty ykseyteen ja rakkauteen. Näin elämme viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Se auttaa myös nostamaan värähtelyä. Pysyminen erossa pelosta ja järkyttävistä tilanteista on tärkeintä värähtelyn pitämiseksi korkeana. Pidän siitä, mitä opettaja Jim Self sanoi tuoreessa videossaan. Hän mainitsi, että kun kuulet järkyttäviä uutisia, voit kysyä itseltäsi: "Mitä voin tehdä asialle?"

Tämä kysymys edistää kykyämme olla järkyttymättä kaikesta, mitä tapahtuu. Rukoilu ja meditointi auttavat myös. Kun kirjoitan tätä, on 4.7. eli USA:n itsenäisyyspäivä. On kyse vapaudesta! Paljon opitaan vapaudesta, kun totuus tulee esiin kaikesta. Tietoisuutemme muuttuu. Totuus vapauttaa, eikö vain?

Lisää informaatiota

Kuukausitapaamisessani mestarien kanssa 3.7. Paul Venetsialainen tuli puhumaan kanssamme. Hän edustaa kolmatta sädettä ja on maha chohan, joka edustaa Pyhää Henkeä tällä planeetalla. Aurelia Louise Jonesin kirjan "The Seven Sacred Flames" mukaan "Paul Venetsialainen inspiroi vapaudenpatsaan rakentamisen Ranskaan. Tuo patsas edustaa mm. vapauden liekkiä, samaa liekkiä jonka hän antoi Inkoille kauan sitten." Hänen viimeinen inkarnaationsa päättyi 1588.

Tunnillamme hän sanoi vapaudesta näin: "Ole uskollinen itsellesi, älä anna kenenkään painostaa itseäsi, ole esimerkki toisille, anna valosi loistaa ja pitäydy omissa arvoissasi." Minusta tämä on hyvä neuvo näinä kaaoksen ja hämmennyksen aikoina. Tässä mestaruusprosessissa keräämme oman vahvuutemme, ja siitä käsin meille näytetään aina, mitä tehdä. Jatkamme rohkeuden ja voiman rakentamista valo-olentoina.

Puhun Apollon kanssa päivittäin. Hän antaa galaktisesta näkökulmasta minulle tärkeää informaatiota siitä, mitä tapahtuu planeetalla. Hän sanoo, että hyvin suuri prosenttiosuus pimeistä voimista on poistettu planeetalta. Ymmärtääkseni tämä voisi olla noin 90%. (Tämän vuoden helmikuussa se oli 72%.) Kun pääsemme muutaman prosentin korkeammalle, luultavasti näemme kemikaalivanojen loppuvan. Muutamana viime viikkona meillä on ollut niitä vähemmän täällä San Franciscon rannikolla. Entä teidän alueellanne?

Saan myös tunteen, että jotain hyvin suurta tapahtuu kohta. Viime päivinä olen kuullut sanat "tyrmäävä" ja "pelastus/lunastus" ja olen tuntenut häneltä tulevan paljon innostusta. Elämme oikeasti jännittäviä aikoja. Apollo on kertonut myös, että meillä on nyt monia lähettiläitä elämän kaikilla alueilla auttamassa ylösnousemuksessamme. Tämä merkitsee, että vaikka saamme paljon informaatiota, mitä eri paikoissa tapahtuu, kuten hallituksissa jne., on vielä paljon enemmän, mikä ei näy. Jumalainen suunnitelma tulee näkyviin.

Viesti Miralta 5.7.2018

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Työskentelen kokoaikaisesti Maaneuvostossa ja autan ylösnousemusprosessissa.

Kerron tyytyväisenä, että kaikki etenee hyvin ylösnousemusprosessissanne. Puuttuvia paloja laitetaan yhteen. Massiivisia karmamääriä on puhdistettu. Suhteita parannetaan ja selvitetään. Maan tapaan tekin siirrytte eteenpäin. Puhdistatte pois menneisyyttä ja päästätte irti siitä, mikä ei enää palvele teitä. Maa purkautuu vulkaanisesti, kun se vapauttaa laavaa puhdistaakseen massiivisia pimeysmääriä sisältään. Se ei ole sen omaa pimeyttä. Se on tulosta siitä, mitä sille on tehty. Se on näyttänyt, miten voimakas se on ja miten valmis se on omaan ylösnousemukseensa. Ihmiskunta alkaa kiinnittää huomiota näihin viesteihin.

Planeetalla on aika, jolloin ei voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä. Muutos on jatkuvaa. Nyt luodaan uusia ajattelumalleja ja rakenteita. Niitä vaaditaan sitä korkeampaa tietoisuutta varten, joita te luotte. Kun se aika tulee, on monia heräämisiä ja lahjoja galaktisilta ja valoulottuvuuksilta. Te olette hyödynsaajia. Olette ansainneet sen kaiken kovasta työstänne.

Maan sisällä tapahtuu monia avautumisia, ja huomaatte tämän todeksi itsessänne. Löydätte monia asioita, joita ette tienneet itsestänne, kun ne tulevat pintaan. Tapaatte taas vanhoja ystäviä ja perhettä entisistä elämistä. Yhdistytte taas moniin mestareihin, arkkienkeleihin ja muihin. On monia jälleentapaamisia sieluperheen sekä galaktisen perheen kanssa. Saatte yhdistyä myös joihinkin esi-isiinne.

Pitäkää arvossa joka päivän joka hetkeä. Uudet tapahtumat saattavat olla kuin kukan terälehtiä. Riippumatta siitä, pidättekö joistain paljastuksista, ne saavat huomionne. Se saa teidät ihmettelemään, miksi ette nähneet tiettyjä asioita aiemmin. Näette ja tunnette, että olette eläneet eri aikajanoilla sekä monissa ulottuvuuksissa. Kaikki voi tuntua omalaatuiselta. Älkää antako tämän järkyttää itseänne. Ymmärtäkää, että tämä informaatio on välttämätöntä heräämisellenne.

Jatkamme teidän ja etenemisenne valvomista. Olemme valmiina puuttumaan asioihin tarvittaessa. Toivottavasti pystymme tähdentämään teille näiden aikojen vakavuuden. Olemme panneet täytäntöön tämän viestin pimeille voimille, jotka edelleen pitävät kiinni. Ne ovat pelossa ja haluavat pysyä kontrollissa. Heidän päivänsä ovat loppumassa, ja tämä on viesti, jota olemme jatkuvasti vahvistaneet. Ymmärtäkää, että otatte miljardien valovoimien avulla planeettanne takaisin.

Vakuutamme teille, että kulissien takana suunnitelma on valmis toteutettavaksi. Pysykää hereillä ja tietoisena. Kuunnelkaa oman sisäisen opastuksenne ääntä. Löytäkää oma totuutenne lukuisien valheiden keskellä. Pitäkää totuus omananne, ellei teillä ole toisia, joiden kanssa voitte jakaa. Voitte puhua meille, sillä arvostamme panostanne. Osallistumisenne on merkityksellistä ja tärkeää.

Olette rakasta maajoukkoamme. Arvostamme ja ihailemme teitä kaikesta, mitä olette ja mitä teette.

Olen Mira, paljon rakkauden kera.

Lopuksi

Menen Mount Shastalle parin viikon kuluttua "Heart the Mountain" -retriittiäni varten. Meillä on upea ihmisryhmä, joka on tuntenut kutsun vuorelle. Kommunikoimme luonnon, galaktisten, mestarien, arkkienkelien ja toistemme kanssa. Raportoin siitä seuraavassa viestissäni elokuussa.

Olkaa avoin kaikelle taialle ja kaikille ihmeille, joita tulee tiellemme. Keskitytäänpä rakkauteen ja ykseyteen kaikessa, mitä teemme.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >