HomeViestejäValerie Donner5.10.2017 - Suoraan sydämestä

5.10.2017 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Osia uutiskirjeestä 5.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Ensin haluan kiittää teitä siitä, että olette valotyöntekijöitä ja omistautuneet planeetalle ja ylösnousemusprosessille. Tällä hetkellä valoon siirtyminen vaatii kaiken, mitä meillä on. Planeetalla melkein kaikki vaikuttaa olevan järjetöntä. Missään ei ole tolkkua. Kenties tästä on tullut älytöntä, koska olemme korkeammassa tietoisuudessa. Katsomme maailmaa eri linsseillä. Kehityskaaremme kulkee valoon. Pimeyden viime jäänteet pelaavat itsensä ulos.

Monien meidän valotyöntekijöiden kimppuun on hyökätty viime aikoina. Pimeyden hyökkäykset voivat tulla ihmisten kautta. Määritelmäni pimeyden hyökkäyksestä on "häiriötekijä". Asiat jotka järkyttävät meitä, jotka vievät meidät pois fokuksemme, ovat esimerkkejä. Joskus nämä hyökkäykset saavat asiat pyörimään aivoissamme, emmekä pysty sulkemaan niitä. Se on kuin kytkemistä epämukavaan korkean taajuuden virtapiiriin.

Joillakin valotyöntekijöillä on ollut häiritsevää vihaa. Kenties se on yksi pimeyden hyökkäys? Se on meille tilaisuus tehdä enemmän sisäistä työtä ja puhdistaa kuin viimeistä päivää. Epävarmuus on yleistä. Vanhoilla ongelmilla jotka täytyy puhdistaa, voi tuntua olevan ote itsestä. Vaikka on työstänyt itseään koko elämänsä, voi tuntua siltä, että nämä ongelmat ovat ylitsepääsemättömiä. Kyse on uusien valintojen tekemisestä, jotka ovat korkeampaa taajuutta ja tietoisuutta. Hankkiutuminen eroon vanhoista ydinohjelmointiongelmista on tärkeää. Olen auttanut monia asiakkaita näissä ongelmissa.

Monilla meistä on ollut fyysistä kipua ja terveysongelmia. Opettaja Jim Self kertoi meille äskettäin puheessaan, että henkikehomme liikkuu nopeammin kuin fyysinen keho. Fyysiselle keholle on haasteellista sopeutua korkeampiin henkienergioihin. Ne jumiutuvat kehoomme. Tämä on selvä merkki, että puhdistaminen on välttämätöntä. Kun tunnesyy tunnistetaan, siitä voidaan päästää irti.

Oletko huomannut, miten paljon herkempi sinusta on tullut? Kadotat mieltymyksen tiettyihin ruokiin, juomiin tai lisäravinteisiin. Jotkut meistä ovat myös allergisia asioille, joita ennen siedimme. Hermostomme voi tuntua kuin partakoneenterältä. Joidenkin ihmisten lähellä saattaa olla kestämätöntä. Joskus tunnen olevani allerginen 3D:lle. Entä sinä? Radiossa ja valtavirtamediassa käytetty kieli on, kuin lukisi jotain roskalehteä ruokakaupan kassajonossa. Haluaa ehkä haudata päänsä kuultuaan, mitä sanotaan. Pimeät voimat yrittävät iskostaa pelkoa ja alentaa tietoisuutta kaikin tavoin, joilla voivat. Lisäksi herkkyytemme sallii meidän nähdä läpinäkyvästi ihmiset ja tilanteet ja poimia totuuden.

Meillä on suurta myötätuntoa kaikkia kohtaan, jotka olivat Las Vegasin katastrofissa 30.9. Sydämemme, rakkautemme ja rukouksemme menevät kaikille osallisille. Horjuessamme ja pakahtuessamme vielä äskettäisistä maamuutoksista Puerto Ricossa, Karibialla, Floridassa, Houstonissa, Meksikossa ja muissa paikoissa, tapahtui tämä. Joistakin meistä jotka olemme intuitiivisia, tuo tarina ei kulje. Se tuntuu surrealistiselta. Emme voi tajuta, miten tämä on voinut tapahtua. (Ajattelen tavallaan, että valosta tulee fiksumpaa ja pimeydestä tyhmempää.) Tarinassa ei tunnu olevan mitään liimaa. Onko se yksi noita suunniteltuja, lavastettuja hyökkäyksiä iskostamaan pelkoa ja poistamaan lisää oikeuksia? Syytämmekö siitä psykopaatteja? Onko mielenterveys tässä maassa ja ulkomailla luonnollinen katastrofi vai luonnoton katastrofi? Koemme ylettömän määrän narsistista, sosiopaattista ja psykopaattista käyttäytymistä maailmanjohtajilta. Ne joilla on kaikki rahat, luulevat voivansa tehdä, mitä haluavat, milloin haluavat. Kun alamme kaivaa syvemmältä, voimme tuntea monien niiden ihmisten tuskan, jotka ovat vammautuneet sellaisen pimeyden tuloksena. Planeetta ja ihmiskunta on tuskissaan. Tällaista Luojamme ei tarkoittanut elämän olevan maan päällä.

Pari viikkoa sitten minulla oli sessio monivuotisen opettajani, arkkienkeli Gabrielin, kanssa. Karen Cook on kokokehokanava. Gabriel on ollut hänen kanssaan siitä saakka, kun hän oli 2-vuotias ja kutsui tätä Silveriksi (= hopea). Kun Karen oli 35-vuotias, osa Gabrielin sielua tuli häneen ja hänen sielunsa otti lepotauon. Tätä on jatkunut yli 30 vuotta. Kerroin Gabrielille, että olin katsellut internetissä joitain kanavia, jotka pystyvät tavallisesti näkemään tulevaisuuteen, mm. eräs ystäväni. He eivät pystyneet näkemään lokakuun energioita. Kysyin Gabrielilta syytä. Hän sanoi: "On totaalinen energiamuutos, ne ovat erilaisia ja kaoottisia … Itärannikko käy läpi evoluutiota yksilötasolla …" Hän sanoi, että olemme "nyt neljännessä ulottuvuudessa ja pääluoja muutti viidennen ulottuvuuden pelkästään energialammeksi, josta voitte ilmentää". Hän mainitsi, että voisimme "mennä kuudenteen ulottuvuuteen lokakuussa". Kysyin häneltä, millainen kuudes ulottuvuus on. Hän sanoi: "Se on sanoinkuvaamaton. Ja voitte ilmentää helposti kuudennessa ulottuvuudessa." Kuulostaa melko hyvältä minusta.

Kaikkien viimeaikaisten, massiivisten maanmuutosten myötä, kysyin Gabrielilta myös, alkaisivatko ihmiset tajuta oppituntinsa. Hän vastasi: "Hyvin haluttomasti". Hän sanoi: "Tämä kuukausi on kummallinen, mielenkiintoinen ja kaoottinen." On vasta lokakuun alku ja sen voi tuntea jo.

Muistan Gabrielin kertoneen meille jokin aikaa sitten, että "ihmisillä jotka ovat epätasapainossa, on vaikeuksia näiden energioiden kanssa." Olkaa varovaisia ajaessanne. Tilanne pahenee, ainakin täällä San Franciscon ranta-alueella. Kiinnittäkää tarkkaa huomiota siihen, mitä teette ja mitä toiset tekevät.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta 3.10.2017

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Puhun kanssanne tänään Maaneuvoston kiireisenä jäsenenä. Meillä on kunnia tarkkailla, mitä maapallolla tapahtuu, ja valvoa eri olosuhteita, joissa tarvitaan ekstra-apua. Jos voitte kuvitella, että olette mikrokosmos makrokosmoksesta, saatte ehkä tuntea tietoisuutemme kaaoksesta maan päällä ja sen ympärillä tällä hetkellä.

Voisi vaikuttaa siltä, että asiat ovat hallitsemattomia. Todellisuudessa valo purkaa kolmatta ulottuvuutta ja kirkastaa pimeyttä, jonka alla olette eläneet liian pitkään. Pimeys yrittää parhaansa mukaan pahentaa kaaosta, pelkoa ja kamalia olosuhteita, joita se on luonut ja pahentanut. Pyydämme maajoukkoamme nousemaan parhaansa mukaan näiden energioiden yläpuolelle.

Pysyminen loitolla valtavirtamediasta on, kuten tiedätte, yksi parhaista tavoista nousta sen yläpuolelle, mitä tapahtuu. Toivomme teidän ymmärtävän, että teille annetaan kaikki apu, mitä tarvitsette tehdäksenne työnne ja noustaksenne korkeampaan tietoisuuteen. Teemme paljon unitilassanne, kun tekin työskentelette kanssamme.

Valoallianssi ja Galaktinen allianssi suojelevat täydessä taisteluvalmiudessa teitä, Maata ja kaikkia, jotka ovat sopusoinnussa rakkauden ja valon kanssa. Niitäkin jotka ovat eri tietoisuutta, rakastetaan, neuvotaan ja heille annetaan neuvoja elämänpolulleen. Ei ole tuomitsemista, vaan myötätuntoista huolta ja tukea. Kyse ei ole siitä, että katsomme läpi sormien heidän pimeyttään tai huonoa käytöstään, koska emme katso. Haluamme vain saattaa jokaisen sielun sinne, missä heidän täytyy olla polullaan.

Kuten tiedätte, koko luomakunnalle on ratkaisevaa, että Maa käy läpi ylösnousemuksensa. Siihen mitä Maassa tapahtuu, fokusoidutaan täysin. Haluamme muistuttaa teille työnne merkityksestä. Älkää epäilkö sekuntiakaan, että ajatuksillanne, teoillanne, rakkaudellanne ja parannuksellanne on vain vähän merkitystä. Pyydämme teitä jatkamaan osallistumista puhdistamalla omia viipyileviä ongelmianne ja olemalla mahdollisimman ystävällinen ja rakastava toisille. Tällä käyttäytymisellä voidaan saavuttaa ihmeitä. Elätte valon ja syvällisten ihmeiden aikaa. Onnellisuus ja ilo, yltäkylläisyys ja rakkaus ovat tapa viettää aikaanne korkeammissa ulottuvuuksissa.

Kiinnittäkää huomiota harhakuviin, jotka luisuvat pois nopeasti. Hämmästelette silmienne edessä, mitä häviää kolmannen ulottuvuuden maailmasta. Ette enää sano tuota maailmaa sopivaksi. Elätte universaalien lakien mukaan ja luotte päälähteen kanssa. Monista aineellisen maailman normaaliksi määritellyistä asioista tulee vanhanaikaisia. Tämä johtuu siitä, ettei kolmas ulottuvuus palvele enää kaikkia ihmisiä. Pidätte toisten palvelemista päivän sääntönä. Itsensä palveleminen paljastetaan. Osana lisääntynyttä läpinäkyvyyttä saatatte havaita, että jotkut jotka ovat väittäneet olevansa valotyöntekijöitä, voivat olla epäaitoja. Kaikki tulee esiin. Saatatte yllättyä.

Olemme auttaneet myös niitä, joihin planeetan merkittävät maamuutokset ovat vaikuttaneet, sekä niitä jotka ovat olleet mukana muissa kriiseissä. Jokaista ihmistä rakastetaan ja autetaan tavoilla, joita ette pysty kuvittelemaan. Kaikkien on aika yhdistyä. Seisomme kanssanne rakkaudessa ja rauhassa.

Olen Mira.

Muita uutisia

Tässä on video, joka ilmestyi tänään Yahoo! Newsiin. Se näyttää ufo-pilven tulivuorten yms. ympärillä. Minulla on maajoukkouutisia! Ne ovat oikeita ufoja, jotka tekeytyvät mantelipilviksi! Näimme niitä paljon, kun asuin Mount Shastalla. Ja meillä on niitä toisinaan myös täällä San Franciscon ranta-alueella, vaikka ne ovat olleet hyvin kiireisiä viime aikoina. Meillä oli muutama viime viikolla.

Äiti Maria kysyi kanavoinnissani 27.9.: "Mitä tarvitaan eniten tällä hetkellä, kun käytte läpi näitä kolmannen ja neljännen ulottuvuuden viime päiviä? Tarvitaan horjumatonta uskoa, luottaen sisäiseen opastukseenne ja siihen, mitä tunnette, tarvitaan yhteyttä Maahan, avoimuutta muutokselle ja kykyä päästää irti siitä, mikä ei enää palvele teitä. Vaaditaan myös sitkeyttä."

Tietoni mukaan Gordon Asher Davidson alkaa tehdä taas galaktisia uutisiaan. Hän on kirjoittanut teoksen "The Transfiguration of our World". Löydät lisää Gordonin työstä menemällä Facebookiin ja kirjoittamalla: LTFN (Live the future now): Galactic News Community Forum. Näin Gordon sanoi äskettäisessä postauksessaan … (suom. huom. kerrotaan tulevasta työstä)

Lopuksi

Ylösnousemusprosessimme etenee hurjaa vauhtia. Meidän täytyy pitää silmämme palkinnossa, kun etenemme näiden monien haasteiden läpi. Meidän täytyy muistuttaa itsellemme, että nämä ovat merkkejä, että edistytään nopeasti tietoisuutemme nostamisessa ja siirtymisessä korkeampiin ulottuvuuksiin.

Kykymme sopeutua ja mukautua, pitäen samalla valoa ja pysyen positiivisena, on tärkeintä, mitä voimme tehdä nyt. Olemme siinä yhdessä ja saamme työn tehtyä!

Harmonisoidun upean maajoukkomme kanssa, kun jatkamme sydämiemme avaamista toisillemme, Maalle ja lähestyvälle kultaiselle ajallemme.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >