HomeViestejäValerie Donner6.9.2016 - Suoraan sydämestä

6.9.2016 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 6.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Syyskuu on täällä ja olemme merkittävässä muutosprosessissa. Astrologeilta, kanavilta, ennustajilta ja muilta on monia raportteja tästä ratkaisevasta ajasta planeetalla. Kehoomme, mieleemme, sydämeemme ja sieluumme vaikutetaan. Energiamme voivat olla ylhäällä ja alhaalla mielialojen, taloustilanteen, terveyden ja hyvinvoinnintunteen myötä.
 
Jos katsomme, mitä tapahtuu syvimmillä tasoilla, maajoukko, niin tätä olemme odottaneet – aikamme on käsillä. Valo on tehokasta ja voimakasta. Varjoja kimpoilee kaikkialla. Saamme kuulla totuuden siitä. miten tätä planeettaa on pyöritetty/tuhottu tuhansia vuosia. On kaikkien aikojen muutosaika.
 
Valotyöntekijä Gillian MacBeth Louthan muistuttaa meille, että tuleva perjantai 9.9.2016 on 999. Hänen artikkelinsa on hyvin hyödyllinen ja suosittelen lukemaan sen (http://www.shiftfrequency.com/cosmic-rays-open-hear#more-98041).
 
Yksi hänen sanomansa asia on:
"Kun universumi katsoo meitä, se näkee kaikki murtuneet osamme, salaisuutemme, katumuksemme ja surumme. Universumi näkee henkilökohtaisen mustan aukkomme ja silti rakastaa meitä. Se näkee reiät sydämessämme, toiveissamme ja kaipauksissamme täyttääkseen ne hyvällä. Parantuminen on alkanut. Se alkoi aiemmin tänä vuonna. Kun siirrymme kaikkeuden yhdeksänteen kuukauteen, yhdeksänteen päivään vuonna yhdeksän, täydennymme. Riippumatta siitä, kuka olemme, mitä teemme, mitä meillä on tai mihin uskomme, me täydennymme!"
 
On paljon todisteita siitä, että meitä autetaan yli ymmärryksemme. Tom Kenyon on antanut meille tämän Ylösnousemusspiraali-soinnutuksen Maria Magdaleenan ja Hathorien kanssa auttamaan näistä energioista läpi. Käy hänen nettisivuillaan saadaksesi sen www.tomkenyon.com.
 
Useimmat teistä luultavasti tietävät, että 1.9. raketti räjähti laukaistaessa Cape Canaveralissa, Floridassa. Vuosia useimmat meistä ovat kuulleet, että saamme galaktisilta apua silloin, kun teemme jotain rikollista. Voidaan taputtaa käsiä ja teknologia räjähtää. Katsele tämä lyhyt video ja näet esineen, joka lensi raketin yli juuri ennen sen tapahtumista. "Mystery SpaceX Rocket Explosion! Was It Hit by a UFO?"
 
Eräs NASA:n asiantuntija sanoi, etteivät he koskaan kerro meille totuutta mistään. Sitten kun löydämme totuuden siitä, mitä on oikeasti tapahtunut elämän kaikilla alueilla, tapahtuu valtava herääminen. Mitä enemmän saan selville, sitä surullisemmaksi tulen. Meille on kerrottu niin monia valheita, että mietin, miten olemme säilyneet ihmisinä vahingoittumattomina. Antaa valon loistaa ja puhdistaa tämä ansaitseva planeetta, jotta voimme nousta korkeampiin ulottuvuuksiin ja elää tavalla, jolla meidän oli tarkoitus elää.
 
Tunnen, että olemme lähellä tätä valotulvaa ja juhlaa. Syyskuun 1. päivä avattiin kaunis ostosalue täällä, missä asun. Ensimmäistä kertaa näin ilotulituksen ikkunastani. Sitten eräs ystävä tarjosi minulle ihanan päivällisen ja toinen ystävä ihanan brunssin tänä viikonloppuna. Tutki juhlatunteita, koska koko elämä juhlii kotiinpaluutamme. Lyön vetoa, että heidän juhlansa ylittävät kovasti sen, mitä me tiedämme. Yhdessä äskettäisessä Miran kanavoinnissa meille kerrottiin, että meidän täytyy juhlia enemmän. Hän sanoi, ettei syntymäpäivien juhliminen riitä. Katsotaan, miten luovia osaamme olla, ja koetaan, miten yltäkylläisyys virtaa.
 
Myös galaktisilla on ollut enemmän toimintaa viime aikoina. Täällä on taivaalla vilkasta. On helpompaa kommunikoida telepaattisesti heidän kanssaan, ja he tuntuvat olevan lähempänä. Onko kukaan teistä huomannut?
 
Olen kuullut, että salaseura ei ole kovin huolissaan maan ulkopuolisen elämän paljastumisesta, mutta se on huolissaan siitä, miten vihaisia ihmiset ovat saadessaan selville totuuden. Ajattele sitä. Siltä menee uskottavuus kaikessa.
 
Muuta informaatiota
 
Yhtenä päivänä radio-ohjelmassa tällä San Franciscon lahdella eräs soittaja mainitsi Foster Gamblen Thrive-elokuvan. Jos et ole nähnyt sitä, sen voi katsoa netissä. Siitä saattaa olla jonkin pieni veloitus. Foster ja Kimberly Gamblelta vei kahdeksan vuotta tehdä tuo elokuva ja kattaa se, mitä meidän tarvitsee tietää monista tärkeistä asioista nähdäksemme suuren kuvan. Viime kuulemani mukaan yli 30 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa on katsonut tämän elokuvan www.thrivemovement.com.
 
Maailmanlaajuinen kaaos jatkuu. Meidän alueellamme onnettomuudet näyttävät lisääntyneen. Jotkut ihmiset saavat syövän tai muita sairauksia ja he lähtevät. Toisella puolella on varmaan kova kiire monien uusien saapujien kanssa.
 
Gordon Asher Davidson, "The Transfiguration of our World" –kirjan tekijä (www.worldtransfiguration.com), pitää taas "Galaktisia uutisia" –esityksen ensi lauantaina 10.9. klo 10. Voit tehdä lahjoituksen nettisivuilla ja tulla mukaan esitykseen. Saattaa olla jännittäviä uutisia.
 
Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Jatkan kokopäiväistä työskentelyä Maaneuvoston kanssa, kuten viimeiset viisi vuotta.
 
Keskitymme teihin, maajoukko. Teidänkin täytyy olla valppaana siinä, mitä planeetalla tapahtuu. Olemme yhteistyötiimi kanssanne. Olemme galaktinen allianssi. Olemme täällä auttamassa tehtäviemme täyttämisessä ja katsomassa, että te saavutatte omanne.
 
Teemme tätä yhdessä. Koemme kaiken, mitä te keräätte tapahtumista. Meidän täytyy tietää, teidän kantanne näihin tapahtumiin. Tiedämme, että mediassanne on paljon epäuskottavaa, joten luotamme teihin. Katselemme, miten pärjäätte fyysisesti, ja tiedämme, että monilla teistä on ollut haastavaa. Näemme, miten kovasti teette työtä vapautuaksenne menneisyydestä ja tullaksenne uusiksi ihmisiksi, joiksi teidän on tarkoitus tulla. Ymmärrämme, miten kyllästyneitä olette viipyilevästä kolmannesta ulottuvuudesta ja mitä vaatii pysyä fyysisessä muodossa. Vakuutamme teille, että kun tietoisuutenne nousee, eläminen ja kukoistaminen tulee luonnostaan helpommaksi. Ne jotka ovat pitäneet teitä otteessaan, ovat menettämässä sen. Alatte jo nähdä, mitä tarkoitamme.
 
Vanhat valta- ja kontrollointimuodot eivät pian enää päde. Te olette ajajanpaikalla uuden Maan kanssaluomisessa. Huomaatte tiheyden lähtevän ja keveyden lisääntyvän. Se mitä tämän tapahtuminen vaatii, on merkittävän juhlan paikka. Se on paljon suurempaa, kuin voitte olettaa, ennen kuin allekirjoititte sopimuksenne inkarnoitua maan päälle tänä aikana.
 
Tiedämme teistä sen, että rakastatte Maata. Päätitte unohtaa ja olla huomaamatta esteitä elämässänne. Halusitte vain palvella valoa ja tuoda sitä planeetalle. Olette muutosagentteja, joilla on valtava agenda. Olette opetelleet unitilassa, mitä tulette tekemään, ja valmistautuneet näihin uusiin tehtäviin.
 
Luulemme, että olette tyytyväisiä uusiin rooleihinne. Liitytte toisiinne omilla intohimo- ja asiantuntemusalueillanne. Meistä tulee uusia ystäviä. Elätte sydämestänne.
 
Olette muutoksen valmisteluprosessissa. On tärkeää, että keskitytte siihen, mitä tarvitsette eniten pujotellaksenne näiden muuttuvien energioiden läpi. Irtipäästäminen on äärimmäisen tärkeää. Olkaa avoin sille, kuka oikeasti olette – ei sille, kuka olitte rajoittuneena ihmisenä. Tosiasiassa olette rajattomia kanssluojia Luojamme kanssa. Voisitte yhtä hyvin alkaa uskoa ja elää sen. On aika.
 
Alatte huomata, että teillä on rajattomasti energiaa. Kun kuoritte pois vanhat loukkaantumisenne ja tuskanne, elätte mukavasti nyt-hetkessä. Ymmärrätte, että jumiutuneet tunnetukokset veivät liikaa energiaanne. Päästäkää irti ja olkaa vapaa.
 
Se valtakunta josta teille on kerrottu, tulee kohta. Menette uuteen aikaan maan päällä. Olemme kanssanne ja tuemme teitä yhteistä tavoitettamme kohti.
 
Olen Mira ja palvelen rakkaudella.
 
Sitä varten ystävät ovat
 
Tämä kaunis Dionne Warwickin ja muiden laulu kuvaa sitä, mitä tunnen teistä, maajoukko. Jotkut teistä ovat olleet kanssani siitä lähtien, kun aloin kirjoittaa nettiin noin 20 vuotta sitten. Sen jälkeen olemme kaikki käyneet paljon läpi. Olen sitoutunut jatkamaan tukemista ja jakamista kanssanne siirtymään saakka, kunnes sitä ei enää tarvita. Kuuntele tämä laulu ja tunne se sydämessäsi.  
 
Kiitos, että olette pysyneet matkassani niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Kuluneet viisi kuukautta ovat olleet haastavia, koska tietokoneeni hakkeroitiin ja sähköpostiosoitteeni kaapattiin. Vaikka olen tehnyt kaiken, mitä osaan, niin uskon, etten vieläkään saa kaikkia viestejänne. Jos olet kysellyt sessiota kanssani, etkä ole saanut vastausta, syy on tässä. Lähetä sähköpostia uuteen osoitteeseeni vdonner99@gmail.com.
 
Tilanne on vaikuttanut bisnekseeni, joten jos joku teistä tarvitsee energiahoitoa, tulkintoja, kanavointeja, henkistä konsultointia tai muita neuvoja, mieti ajan varaamista. Olen meditoinut kahdesti päivässä yli 40 vuotta. Työskentelen syvällä sydän- ja sielutasolla, joten tunnen asioita, näen asioita ja informaatiota tulee. Teen myös ns. suuria chakrapuhdistuksia, joten jos tunnet tarvetta tähän, auttaisin sinua mielelläni. Nettisivujani voi myös tukea PayPalin kautta.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa minun sydämestäni sinun sydämeesi,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >