HomeViestejäValerie Donner7.5.2016 - Suoraan sydämestä

7.5.2016 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Kirjoittaessani tätä viestiä mietin, miten voin inspiroida sinua. Miten paljon totuutta voin kertoa? Miten paljon voin jakaa omasta sydämestäni sinun sydämeesi? Miten voin tuoda lisää valoa sinulle? Mitä sinun tarvitsee kuulla?
 
Ensimmäiseksi minun täytyy kertoa, että yritän edelleen korjata kamalaa sähköpostini "kaappausta", joka tapahtui 21.4. Menetin koko yhteysluetteloni, joten pystyin lähettämään postia vain markkinointikontaktieni kautta. Jos sait viestin 22.4., sinulla on yksityiskohdat.
 
Lyhyesti sanottuna ne rikolliset, jotka hakkeroivat sähköpostini Yahoon kautta (sbcglobal.com), laittoivat suodattimen kaikkiin tuleviin sähköposteihini ja lähettivät ne roskakoriin. Eikö ollut kivasti tehty? Sain sen korjattua, mutta on monia muita haasteita tässä merkittävässä sähköposteihini sekaantumisessa. En vieläkään saa sähköpostia ihmisiltä, jotka kysyvät sessiota kanssani. Saan joitain massapostituksia, roskaa ja joitain henkilökohtaisia sähköposteja. Jos lähetit minulle sähköpostia etkä ole kuullut minusta mitään, niin soita minulle 925-287-8976 tai lähetä postia uuteen osoitteeseeni vdonner99(at)gmail.com.
 
Toivun edelleen siitä, etten ole saanut ainakaan kolmeen viikkoon uutta liiketoimintaa. Kerro minulle välittömästi, jos voin palvella sinua henkilökohtaisella sessiolla. Teen tulkintoja, parannusta, puhdistusta, henkistä konsultointia, henkilökohtaisia kanavointeja, opetusta jne. Työskentelen syvältä sydän- ja sielutasolta ja teen töitä mestarien ja arkkienkelien sekä oman auttajatiimisi kanssa, tuodakseni sinulle selkeintä informaatiota ja parannusta, mihin mitenkään pystyn.
 
Haluan tehdä parhaita mahdollisia muutoksia systeemiini, ettei minun tarvitse enää koskaan käydä tätä läpi. Rukoilen, ettei sitä tapahdu koskaan teille. Minun on tehtävä uusia valintoja ja aion saada parasta apua, jotta voin jatkaa kommunikointia kanssanne ja auttaa teitä. Ilmeisesti on yleistä nykyään, että nämä saalistajat puuttuvat asioihin. Olemme kaikki haavoittuvia.
 
Valotyöntekijöinä meidän täytyy muistaa, että meitä testataan. Kaikki mitä käymme läpi, auttaa meitä päästämään irti vanhoista 3D-elintavoista. Opettelemme elämään luottaen näiden nopeiden muutosten ja haasteiden aikana. Mikään ei ole varmaa, paitsi muutos. Useimmat meistä eivät pidä muutoksesta. Tiedämme kuitenkin, ettemme voi säilyttää aataminaikuisia 3D-energioita.
 
Se mitä tulee esiin sisältämme, on ovi menneisyydestä irtipäästämiseen ja sisäänkäynti viidenteen ulottuvuuteen. Olemme pikaraidekilpailun loppusuoralla. Kaikissa kilpailuissa aivan lopussa on aina vaikeinta.
 
Jotkut meistä ovat uupuneita ja ovat sanoneet saaneensa tarpeeksi siitä tavasta, jolla olemme eläneet tässä inkarnaatiossa ja monissa muissa elämissä maan päällä. Vetoamme Luojaan yhtenäisyyden, yltäkylläisyyden, rakkauden, rauhan ja ilon puolesta. Kun pimeistä voimista tulee epätoivoisempia, ne luultavasti jatkavat yritystä nujertaa henkemme, mutta emme salli niiden tehdä sitä. Jatkamme valotyötämme. Muuten, nykyään keskityn eniten yhdistymään valoon kehoni joka solussa. Tämä on upea kohottava ja parantava prosessi. Työskentele valon kanssa osana harjoitustasi. Uskon sen olevan työtämme.
 
Puhuin yhtenä päivänä meditoidessa Apollon kanssa, joka tuli minulle ykseydessä pari vuotta sitten. Hän sanoi: "Menet epätoivon syvyyksistä loiston huipulle." Tämä pätee meihin kaikkiin. Vaikka haluaisit antaa periksi epätoivoisena, muista tämä lupaus. "Hiljaiset perivät Maan", kuten Jeshua kertoi meille raamatussa.
 
Meidän täytyy pysyä uskossa ja luottamuksessa, ei pelossa. Pimeät voimat syövät pelkoa. En halua niiden saavan energiaa meistä – haluatko sinä?
 
Kuten useimmat teistä tietävät, olemme Merkuriuksen perääntymisajassa 22.5. saakka. Mars perääntyy 17.4.-29.6., Jupiter 7.1.-9.5., Saturnus 25.3.-13.8. ja Pluto 18.4.-26.9. Nämä planeettavaikutukset tuovat valtavia muutoksia.
 
Astrologi Mark Borax, Starship Earth: The Big Picture posted: "Kuulostaa siltä, että 'tyytymättömyyden kesä' on tämän vuoden teema. Lopultakin ihmisiä herää enemmän kuin koskaan. Se on riehakasta, mutta tyydyttävää. Niin kauan kuin me maajoukkona teemme omat hommamme, me onnistumme. Ja TÄMÄ vallankumous."
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira. Osoitan kunniaa teille Maaneuvostosta, jossa tarkkailemme ja vartioimme teitä ja Maata.
 
Tämä ovat ohikiitäviä aikoja, maajoukko. Ajatuksia tulee ja menee, vanha sinkoilee sisään ja ulos, epävarmuus pitää pois tasapainosta ja energiat ovat maan päällä vähän huteria. Sitä mitä sanottaisiin normaaliksi tai normaalitilaksi, ei ole. Joka päivä on todella uusi päivä.
 
Toinen ohikiitävä taika on aluslaivueidemme laajempi läsnäolo taivaalla ja planeettarajojen ulkopuolella. Olemme täysin läsnä ja valmiina kaikkiin tapahtumiin. Ette ole millään muotoa yksin. Meillä on taito ja kyky käsitellä mestarillisesti se, mitä tulee esiin. Kuten tiedätte, olemme valmiina varmistamaan, että ylösnousemusprosessi etenee mahdollisimman suotuisasti.
 
Uskomme, että pimeät voimat yllättyvät kohtalostaan. Ne kiemurtelevat tiensä lopulliseen kohtaloonsa, vaikka niillä on edelleen tilaisuus kääntyä valoon ennen loppua. Ne havaitsevat pian, ettei valta ja ahneus osta niille tietä mukavaan tai viihtyisään paikkaan. Niiden päivät on varmasti rajatut. Mitä rajoitetumpia niistä tulee, sitä rajattomampia teistä tulee, joten voitte kiirehtiä niiden lähtöä muistamalla, keitä todella olette jumalaisina ihmisinä, jotka elävät ja ilmaisevat jumaluuttaan.
 
Olen varma, että se näyttäisi uudelta tavalta elää, ja jollain tapaa se on sitä. Siitä olette nähneet unta aioneita, vaikkette muistakaan tuota unta. Olkaa vakuuttuneita, että elämä jota olette eläneet, on harhaa. Ilmennätte todellisen tarkoituksenne ja kohtalonne rakkaudessa ja armossa. Se on osa ylösnousevien sielujen luonnollista kehitystä.
 
Uusia ideoita ja luovuutta kumpuaa teistä hämmästyttävillä tavoilla. Hypitte ilosta viidennen ulottuvuuden korkeampaan taajuuteen, ja se tuntuu luonnolliselta. Ihmettelette, miten olette voineet selviytyä kolmannen ulottuvuuden matalissa taajuuksissa niin pitkään.
 
Selviydyitte rakkaudestanne Maata kohtaan ja halustanne maajoukkona auttaa. Teidän oli alennettava värähtelyänne ja opittava sopimaan joukkoon epämiellyttävillä tavoilla. Kasvoitte ja parannuitte auttaen monia muita voittamaan kasvu- ja parantumistarpeensa. Olette tehneet sen kaiken. Nyt teidän täytyy mennä vain kehittyvän planeetan mukana ja jatkaa samalla tietoisuutenne laajentamista. Muuttuvan tietoisuutenne myötä opitte totuuden Maasta ja sen, miksi elitte matriisissa, jota pimeät voimat kontrolloivat.
 
Useimmilla teistä on vähän tietoa planeettanne todellisesta historiasta – alatte kuitenkin oppia lisää. Kaikki kerrotaan hyvin pian, mutta teidän täytyy integroida matkan varrella se, mitä voitte. Lisääntyvä läpinäkyvyys edesauttaa tätä prosessia. Pysykää tietoisena ja pitäkää sydän auki.
 
Jumalainen kokeilu rakkaan Äiti Maan pinnalla on tulossa loppuun. Osallistuitte tähän kokeiluun ja palaatte elämään rakkaustilassa. Pystytte katsomaan taaksepäin ja muistamaan, millaista elämä oli kaksinaisuudessa ja erillisyydessä. Useimmat teistä käyttävät sitä, mitä olette oppineet, auttaakseen toisia ylösnousevia planeettoja, sitten kun olette auttaneet Maata palaamaan luonnolliseen tilaansa korkeammissa ulottuvuuksissa.
 
Taaskin kunnioitamme teitä ja ihailemme teitä kaikesta, mitä teette Maan, aurinkokunnan ja niiden muiden aurinkokuntien kehityksen hyväksi, joiden osa olette. Olemme yhtä kanssanne rakkaudessa, rauhassa ja ilossa.
 
Olen Mira ja rakastan ja arvostan teitä.
 
Lopuksi
 
Alamme nähdä, miten urheita olemme ollessamme täällä nyt, maajoukko. Meidän täytyy olla rohkeita ja vahvoja ja pitää yhtä, kun nousemme viidenteen ulottuvuuteen.
 
Minulla on ollut melkoinen kuukausi hakkeroinnin myötä. Tarvitsen vähän apua – ei siksi, että olen Filippiineillä, vaan koska olen Kaliforniassa ja pidän energiaa työlleni. Jos joku teistä voi varata session, lähettää rukouksia tai kenties lahjoituksen nettisivujen Contribution-osassa, tuntisin tukea ja kannustusta jatkaa työtäni. Tämä on ollut syvällisen sieluetsinnän aikaa, ihmetellen samalla, mitä tapahtuu seuraavaksi. Käytä uutta sähköpostiosoitettani yhteyden ottamiseen. Voin laittaa sinut takaisin uuteen yhteysluettelooni ja jatkaa työtäni.
 
Kiitos, että olet osa maaryhmää.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >