HomeViestejäValerie Donner9.4.2016 - Suoraan sydämestä

9.4.2016 - Suoraan sydämestä

 

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 9.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tarkistetaanpa ensin viimeaikaiset energiat, joita olemme tunteneet parilla kuluneella viikolla. Olen tarkistanut asian melko monilta ystäviltäni täällä San Franciscon lahden alueella ja tätä olemme tunteneet: riittämättömyyttä, negatiivisuutta, huonovointisuutta, ei ole normaali itsensä, intensiivisyyttä, varjoasioita tulee esiin, pää pyörii, huimausta, lisääntyvää herkkyyttä, suuttuu helpommin ja on vaikea keskittyä. Tuntuuko kenestäkään teistä samanlaiselta vai mitä te koette?
 
Joillakin asiakkaillani on painajaisia ja luokittelisin useimmat niistä alempien astraalimaailmojen pimeiksi hyökkäyksiksi. Käyttäkää suojaavaa valovoimakenttää aamulla ennen nousemista ylös ja illalla ennen nukkumaanmenoa. En ole suojannut ainoastaan itseäni, vaan myös tietokoneen, auton, pankkitilit (jollain Intiasta oli vilpillistä toimintaa yhdellä niistä), perheen, ystävät, asiakkaat jne.
 
Mikä aiheuttaa nämä energiat? Onko se Maa, auringon aktiivisuus, kemikaalivanat, pimeiden voimien "psykotronia" vai ovatko ne ainoastaan osa ylösnousemusprosessia? Gordon Asher Davidson – "Maailmamme kirkastaminen" –teoksen kirjoittaja – sanoi Galaktisissa uutisissaan 2.4.16: "Viimeaikaiset energiat ovat osa Maahan tulevia korkeampia taajuuksia, planeetan luhistuvaa energiaa ja omien taajuuksiemme kohoamista. Planeetalla on paljon raskasta pimeää energiaa ja tunnemme sen. Valoliittoutuma auttaa aina. Jollain tapaa on parasta aikaa ja pahinta aikaa. Nämä energiat stimuloivat selviytymisongelmia ja maadoittuvia chakroja. Se vaikuttaa kaikkien alitajuntaan pelolla, etteivät ihmiset selviydy. Useimmat ihmiset eivät ole avoimia toisille tasoille. Meidän täytyy oppia hallitsemaan nämä ongelmat. Ne ovat merkittäviä kaikille. Yksilöillä jatkuu erittäin suuri karma. Ratkaisu on kaikkien taloudellisten ja yhteiskunnallisten järjestelmien täydellinen rukkaaminen ja pimeiden voimien poistaminen kokonaan." Eräs maajoukon jäsen lähetti minulle seuraavan unen, jonka hän näki äskettäin:
 
"Minulla oli kummallisin uni ikinä. Tässä unessa olin Havaijilla ja neljä ukulelekaveria soitti "Kanaka Wai Wai".
 
Puhelin soi ja siellä oli ääni, joka kuulosti siltä, kun yritetään muuttaa jonkun ääni televisio-ohjelmassa. Ääni sanoi: "Tarvitsetteko apua siellä alhaalla? Tarvitsetteko suojelua? Olemme katselleet planeettaanne erittäin tarkkaan ja näemme, että teillä on vaikeaa. Uskomme, että planeettanne on erittäin tärkeä."
 
Sanoin: "No, totta kai. Miksi kuulostatte niin kummalliselta?"
 
Ääni sanoi: "Soitamme hyvin kaukaa, Andromedalta, jossa kuulostamme radioaalloilta. Löysimme tämän äänilaitteen, jotta te ymmärrätte meitä."
 
Sanoin: "Miksi soitatte nyt?
 
Hän sanoi: "Tämä musiikki on niin kaunista, että se veti meidät luoksenne."
 
Youtube-video Olomana: Kanaka Wai Wai, kesto 3.20 min
 
Myös salaseura saa seuraamuksensa. Viimeisin paljastus nimeltään Panaman paperit julkaisi 11.5 miljoonaa nimeä panamalaiselta lakifirmalta Mossack Fonsecalta ja luettelossa oli eliittiä, jolla on rahaa ulkomaisilla tileillä. Jotkut ajattelevat, että tämä on pimeän CIA:n ja George Sorosin veto sellaisten ihmisten rankaisemiseksi kuin Islannin pääministeri. Hän on ainoa pääministeri, joka pani vankilaan 29 pankkiiria osallisuudesta vuoden 2008 romahdukseen. Ilmeisesti kaikki nämä 29 pankkiiria oli vapautettu, ennen kuin islannin pääministeri erosi 5.4.
 
Salaseura näyttää keskittyvän siihen, että se puuttuu rahoitusalan maailmanlaajuisten muutosten etenemiseen. Brasiliassa sen epäillään olevan presidentin kaatamisen taustalla. Brasilia on yksi BRICS-maista (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Amerikka), joka luo omaa rahoitusjärjestelmäänsä. Kaksi hyvää nettisivustoa tämän informaation seuraamiseen ovat www.whatreallyhappened.com ja www.mayanmajix.com. Muutosta tapahtuu hurjaa vauhtia ympäri planeettaa. Saamme päättää, miten pujottelemme sen läpi.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen nyt täyspäiväisesti Maaneuvostossa.
 
Totta puhuaksemme, olemme hyvin hämmästyneitä tämän hetken tapahtumista planeetallanne. Fraseologiaanne käyttäen: "Se on kuin kolmen lavan sirkus". Autamme ylösnousemusprosessissa luomakunnan monissa paikoissa, mutta emme ole koskaan nähneet mitään aivan tällaista. Maajoukkona parannatte taitojanne ja mestaruuttanne pujotellessanne joidenkin pimeimpien energioiden läpi, joita olemme nähneet. Ette ansaitse ainoastaan rohkeuden ansiomerkkiä, vaan monia ekstrapalkintoja uutteruudestanne ja asiantuntemuksestanne. Suurin palkkio on Maanne periminen takaisin.
 
Kiitos rakkaudellisesta palvelustanne ja halukkuudestanne osallistua tähän jumalaiseen kokeiluun. Luojakin on tyytyväinen teihin ja niin myös Valoliittoutuman ja Galaktisen liittoutuman monet jäsenet. Ilman yhteistyötänne tämän ja monen muun aurinkokunnan evoluutio ei olisi yhtä todennäköistä.
 
Vähitellen ja kerros kerrokselta pimeiden voimien ote riisutaan teistä ja planeetasta. Vakuutamme teille, että vaikka saattaisikin tuntua erilaiselta, näemme, mitä tapahtuu, ja haluamme teidän tietävän, että niitä painostetaan agendansa jatkamisen vuoksi. Ne käyttäytyvät kuin hurjat tornadot, koska ne tietävät aikansa olevan lyhyt. Niitä voitaisiin verrata suuriin alligaattoreihin, jotka lyövät pitkillä pyrstöillään. Ne ovat vihaisia ja nälkäisiä säilyttämään kontrollinsa ja ahneutensa. Viestimme niille on, että tämä on se hetki, jolloin ne menettävät valtansa. On tapahtunut tiettyjä liikkeitä, jotka vahvistavat niiden täydellisen kuolemisen lähitulevaisuudessa. Niiden kamala käyttäytyminen johtaa sen tapahtumiseen ennemmin kuin myöhemmin. Ne käyttäytyvät huonosti Maata ja ihmiskuntaa kohtaan. Tätä ei enää siedetä. Meillä on täysi auktoriteetti käyttää mitä tahansa keinoja, joita tarvitaan korjaustoimiin ryhtymiseksi. Puhuaksemme kielellä, jotka käytätte huonosti käyttäytyville lapsille: "Olette ylittäneet rajan."
 
Monimutkaisten järjestelmien ympärillä ja ylläpuolella mennään jo ristiin rastiin. Valvomme jatkuvasti kaikkea, mitä tapahtuu niiden mielessä ja teoissaan. Jokaisella meistä on tehtävä aivan kuten teillä. Kun aika on oikea, tiedätte enemmän siitä, mitä tulette tekemään. Luulemme, että pidätte uusista tehtävistänne. Sitä odotellessa jatkakaa valon ottamista sisään, meditoimista, rukoilemista ja hyödyllisten energioiden ja resurssien ohjaamista sinne, missä näette niitä tarvittavan. Pysykää pois pelosta ja pysykää rauhoittavissa rakkausenergioissa.
 
Uuden Maan ja uuden elämän mallit on jo "päällystetty". Ne ankkuroidaan sopivaan aikaan. Tiedämme, että ansaitsette paljon paremman elämäntavan. Kamppailu ja kärsimys ovat melkein ohi – sitten alkaa uudelleenrakennus. Alatte nähdä tien menneisyydestä loistavaan uuteen tulevaisuuteen.
 
Olemme kanssanne ja opastamme ja suojelemme teitä. Puolustamme myös oikeuksianne paljon parempaan elämään rakkaan maapallon pinnalla. Jatkakaa Maan valomajakkoina ja loistavina tähtinä. Rakastamme teitä ja olemme hämmästyneitä siitä, keitä olette, maajoukko.
 
Rakastavassa palvelussa, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Lopuksi
 
Rakastaisin kertoa paljon enemmän, mutta teillä jokaisella on myös omat lähteenne.
 
Olemme ehdottomasti ylösnousemusprosessissa. Olemme valonkutojia omassa kehossamme ja maapallolla. Elämme haastavia aikoja, ja kuitenkin olemme nyt viidennessä ulottuvuudessa enemmän kuin koskaan.   
 
Muistakaa, miten teitä rakastetaan ja miten paljon te rakastatte Maata. Pitäkää sydämenne avoimena ja mahdollisimman täynnä iloa.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  


< PrevNext >