HomeViestejäValerie Donner4.3.2016 - Suoraan sydämestä

4.3.2016 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Onko teistä tuntunut koskaan siltä kuin nyt??? Täällä USA:ssa vaalit ovat kuin kolmen areenan sirkus. Ihmettelen, miten paljon alemmas ehdokkaat (ja entiset ehdokkaat) voivat vielä alentua. Pienin yhteinen nimittäjä saattaa olla vaatimus pyrkimisestä presidentiksi. Politiikka näyttää muuttuneen tositv-ohjelmaksi, jossa katsotaan, kuka selviytyy pisimmän aikaa.
 
Mikä tarkoitus tällaisella ajanvietteellä on? Johtuuko se siitä, että liioittelu vaaliprosessissa ja hallituksessa peilaa sitä, minkä täytyy muuttua? Onko aika muuttaa vaaliprosessia? Onko kumpikin puolue omahyväinen? Onko sen suurentelu, mikä on pielessä, osa ylösnousemusprosessia?
 
Kenties haluat lukea Swami Beyondanandan (Steve Bhareman) uusimman artikkelin. Hän lähetti sen valtavirtamedian Huffington Postille, mutta se torjuttiin. "Minne tunkeudutaan seuraavaksi, TAI … miten USA:sta tuli niin %#!&@ TYPERÄ" http://notesfromthetrailblog.com/?p=557
 
Mikä muu tuntuu surrealistiselta sinusta? Katsotaanpa. Ruokavaramme on pilattu geenimanipuloinnilla, joten on oltava tarkkana, mitä syö; 51%:ssa uusista työpaikoista palkka on 30.000 dollaria tai vähemmän; vesi on monin paikoin saastunutta ja ne joiden pitäisi huolehtia väestön hyvinvoinnista, ovat kääntyneet poispäin; suuren talousromahduksen pankkiireja ei ole pidetty tilivelvollisena teoistaan; meitä vakoillaan puhelimen, tietokoneen, älymittarien ja television kautta ja lista jatkuu.
 
Yhtenä päivänä leikin 6-vuotiaan pojantyttäreni kanssa ulkona. Hän katsoi taivaalle ja näki valkoista höyryä tulevan lentokoneen takaosasta. Hän sanoi: "Mummu, mitä tuosta lentokoneesta tulee?" Sanoin: "Ne ovat kemikaaleja. Niitä on suihkutettu 20 vuotta." Hän huomautti: "Luulevatko he meidän olevan kärpäsiä????"
 
Kuukausittaisessa mestariluokan tapaamisessa 2.3. työskentelimme Sanat Kumaran kanssa. Häntä kutsutaan myös Ikiaikaiseksi ja Loputtomien kesien nuoreksi. Hän on Venukselta ja hän on auttanut ihmiskuntaa valomaailmoista kenties pidempään kuin kukaan toinen mestari. Hän on vastuussa Maan ja Venuksen ylösnousemuksesta. Hän on Maan planeettalogos ja päävalvoja.
 
Yksi ensimmäisistä kuvista jonka sain häneltä, oli luettelo. Aloin tuntea, miten kiireinen hän on ja miten monimutkainen ylösnousemusprosessi on. Hän sanoi: "Kun jatkatte elämäänne, hienovaraiset energiat muuttavat kaiken. Pysähtykää ja kiinnittäkää huomiota, koska tästä ylösnousemuksessa on kyse … Ylösnousemuksella on oma elämänsä. Energian liikkuminen jatkuu. (Näin jonkin toroidia muistuttavan.) Ei voi mennä ylös, ellei tule alas … On hyvä asia, että meillä valomaailmoissa on rajattomasti energiaa tähän prosessiin. Teidän täytyy levätä toisinaan riippumatta siitä, miten paljon haluatte muutoksia. (Sitten näin jotain kannettavan pois, mikä näytti liitonarkilta.) Se muuttuu yhdellä majesteettisella pyyhkäisyllä!"
 
Sitten ajatukseni olivat siitä, millaista olisi tuon "pyyhkäisyn" jälkeen. Kuulin: "Elämä on erilaista. Selkää. Hiljaista. Turvallista. Kirkasta. Selvää. Rakastavaa. Unenomaista. Teistä tuntuu kevyemmältä. Kehonne tuntuu erilaiselta. Kävelette eri tavalla (kenties gravitaatiomuutoksen vuoksi?), hitaammin. Rauhallista. Tyyntä."
 
Voi mikä tunne muutoksesta, maajoukko! Ei mikään ihme, että meistä tuntuu erilaiselta, kuin olisimme vähän eksyneet. Kaikesta tulee uutta. Meistäkin. Meistä tulee niitä olentoja, joita meidän todellisuudessa piti olla, jotta voimme tehdä, mitä tulimme tänne tekemään.
 
Jos 3D tuntuu lattealta ja vaivalloiselta, tämä johtuu siitä, että se on. Useimmat meistä ovat valmiita olemaan 5D:ssä koko ajan. Ongelmana on, että pidämme nyt energiaa tuolle "majesteettiselle pyyhkäisylle". Meillä on etuoikeus saada henkilökohtaiset rikkalapiomme ja siivota pois se, mikä ei enää kuulu tänne. Voimme nähdä tätä henkilökohtaisen elämämme mikrotasolla ja suuremmassa kuvassa, kuten ajankohtainen vaaliprosessi, jossa näyttää siltä, että tarvitsemme suuren luudan ja rikkalapion.
 
Monta vuotta sitten Walt Disneyllä oli Mikki-hiirikerho televisiossa. Tiistain avauslaulu oli: "Tänään on tiistai. Tiedätkö, mitä se merkitsee? Meillä on erikoisvieras. Hakekaa luuta. Pyyhkikää paikka siistiksi, jotta voimme levittää maton ja "tervetuloa" voidaan nähdä."
 
Juuri sitä teemme ja tuntuu tosiaan kuin Mikki-hiirikerholta. Siivoamme elämäämme ja Maata. Kun vieraamme tulevat, haluamme tervetuloa-maton näkyvän. Emme halua esitellä heille paljon likaa, emmehän?
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Useimmat teistä tietävät, että työskentelen kokoaikaisesti Maaneuvostossa ja olen tehnyt sitä noin viisi vuotta.
 
Olemme teidän ja Maan kanssa vilkkaassa ajassa ylösnousemusprosessissamme. Meillä on suuria prioriteetteja, joita meidän täytyy muuttaa säännöllisesti. Heti kun ratkaisemme tietyt ongelmat, toisia ilmestyy. Näin ylösnousemusprosessi toimii. Prosessi etenee askel askeleelta. Olen täällä muistuttamassa teille, että edistymme.
 
Huomattavia läpimurtoja tapahtuu planeetan sisällä, pinnalla ja ympärillä. Olemme osa hämmästyttävää tiimiä, joka koostuu Valoallianssista ja kaikista galaktisista. Te olette osa tätä tiimiä. Kunnioitamme ja rakastamme teitä kaikesta, mitä teette.
 
On välttämätöntä pysyä mahdollisimman valontäyteisenä ja maadoittuneena. Pimeät voimat haluaisivat saada prosessin raiteiltaan, mutta se ei toimi. Olemme tietoisia jokaisesta ajatuksesta, liikkeestä ja teosta. Olemme heidän edellään. He eivät voi mitenkään voittaa. He voisivat yhtä hyvin nostaa valkoisen lipun ja antautua. Tiedämme kuitenkin, etteivät he ajattele niin. He haluavat taistella loppuun saakka.
 
Kerron teille tämän, jotta pysytte valppaana maajoukkona, joka on täynnä tarkoituksenmukaisia sanoja, ajatuksia ja tekoja. Älkää antako vihanne voittaa teitä. Ymmärrämme, miten järkyttävää heidän käyttäytymisensä on teistä ettekä te käyttäytyisi koskaan niin kuin he. Tämä on osa lopullista vapautumista kaksinaisuudesta. Olette oppineet jo kontrastista sen, mitä voitte.
 
Nämä ovat haastavia energioita. Kuten tämä kanava on kertonut teille, prosessi toimii. Tehkää joka tilanteesta paras tuodaksenne sisään lisää valoa. Itse asiassa ensisijainen roolinne tällä hetkellä on valon kirkastaminen. Valonne voimistuu kaikkien muiden valojen kanssa ja laajentaa eksponentiaalisesti valoa maan päällä.
 
Jos energiat vaikuttavat myrskyisiltä, se johtuu siitä, että puhdistatte sitä, mikä ei ole enää tarpeellista tai tarkoituksenmukaista teille tai planeetalle. Sanon, että kasvinne ja eläimenne pärjäävät erittäin hyvin tässä prosessissa. Ihmisego kamppailee eniten, mutta alkaa ottaa vähäisemmän roolin ihmisten elämässä.
 
Pian huomaatte, ettei ole mitään tarvetta selviytymispelkoon, sillä kaikki tarpeenne tyydytetään mittaamattomasti. Tällaista elämänne suunniteltiin olevan maan päällä, mutta planeetta kääntyi huonompaan suuntaan. Käynnissä on jo korjausprosessi. Useimmat teistä ovat hyvin onnellisia, kun teidän ei tarvitse enää elää niin, kuin olette eläneet monta, monta vuotta.
 
Yhdessä saavutamme paljon ylösnousemusprosessin hyväksi. Kun tämä on ohi, voitte miettiä niitä valtavia saavutuksia, joita meillä on ollut. Näette, miten teitä kutsutaan ammattilaismaajoukoksi, ja olette tyytyväisiä.
 
Olemme kiitollisia teille, rakastamme ja seisomme joukossanne rakastamassa teitä ja Maata vapaaksi.
 
Olen Mira omistautuneessa palvelussa.
 
Kirkastamisen merkitys
 
Kirjassaan "The Transfiguration of our World" (= maailmamme kirkastaminen) Gordon Asher Davidson kuvaa: "muuntuminen tapahtuu, kun 25% molekyyliaineesta fyysisessä, mentaali- ja tunnekehossa korvataan valoatomiaineella. Transformaatio tapahtuu, kun 50% koko persoonallisuudesta vakiintuu ja on täynnä valoainesta. Kirkastuminen tapahtuu, kun korkeampia taajuuksia käytetään täydemmin ja molekyylirakenne on 75%:sti valoa.
 
"Sama muuntumis-, transformaatio- ja kirkastumisprosessi pätee koko maailmaan ja kaikkiin sen rakenteisiin. Monissa maissa muuntumisprosessi herää, kun eri ryhmien kapina pyrkii vapauttamaan heidät sortavasta kontrollista …
 
"Tämä prosessi jatkuu, kunnes transformaatiovaihe saavutetaan. Tätä prosessia edesauttaa Paljastuspäivän aloittaminen ja niiden järjestelmäreformi …"
 
http://www.worldtransfiguration.com on Gordonin nettisivut. Hän pitää kuukausittaisen "Galaktisia uutisia" –nettikonferenssinsa lauantaina 6.3. Se maksaa 15 dollaria kuussa ja voit ilmoittautua hänen nettisivuillaan. Hänen päivityksensä ovat upeita.
 
Erottelukyky
 
On selvää, että meidän täytyy käyttää erottelukykyä tällä hetkellä. Pimeät voimat lisäävät energioitaan sinne, minne voivat, saadakseen meidät pois raiteiltaan käyttämällä pelkoa, hämmentämällä väärällä informaatiolla, tekemällä meistä avuttomia negatiivisuudella ja häiriötekijöillä ja yrittämällä saada meidät tuntemaan itsemme uhriksi, jotta ne voivat jatkaa show'n pyörittämistä.
 
Olemme tuntematon tekijä heidän pimeässä maailmassaan. Olemme valoa. Panokset ovat korkeat ja he tietävät olevansa matkalla ulos. Siksi muistutan teitä käyttämään erottelukykyä. Voin kertoa, että viime aikoina on ollut paljon väärää informaatiota. Pimeät voimat toimivat niin, että annetaan vähän totuutta ja sitten epätotuutta. Tehtävämme on kahlata tämä informaatio läpi ja tuntea, mikä on oikein meille. He käyttävät väärää informaatiota pitääkseen meidät pois tasapainosta.
 
Lopuksi
 
Voitaisiin sanoa, että elämme jännittävää aikaa. Vakka se on haastavaa, käymme läpi ylösnousemusprosessia. Tehtävämme on hyväksyä valo ja rakkaus ja tulla ylösnousseeksi olennoksi. Oletteko kanssani, maajoukko?
 
Arvostan teitä, jotka olette lähettäneet minulle kortteja ja sähköposteja viime aikoina ja kiittäneet minua tästä työstä. Olen tehnyt sitä melkein 20 vuotta. Minun on jatkettava sitä, kunnes sitä ei enää tarvita. Se tulee suoraan sydämestäni. Rakkauslahjoituksianne arvostetaan myös aina.
 
Haluan kiittää myös Linda Langea, joka on ollut webmasterini suurimman osan näistä 20 vuodesta. Emme ole koskaan tavanneet. Hän asuu New Mexicossa ja minä Kaliforniassa. Hän asuu maalla, joten hänelle on melkoinen asia päästä internetiin tekemään näitä päivityksiä. Olemme hyvät ystävät ja hän tekee upeaa palvelua. Toivon tapaavani hänet joku päivä.
 
Rukoilkaa myös Lindan parantumista. Hän menetti hiljattain yhden sisaristaan ja on surullinen.
 
Pitäkää siunattua huolta, maajoukko. Kiitos, että olette osa tiimiä.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >