HomeViestejäValerie Donner9.1.2016 - Suoraan sydämestä

9.1.2016 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 9.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Onnellista uutta vuotta! Tämä vuosi enteilee olevan parempi kuin viime vuosi. Jotkut sanovat, että se on toiminnan, nopean muutoksen, totuuden, kenties paljastuksen, yhtenevyyden, luovuuden ja valon vuosi. Viime vuosi oli kolmen integrointivuoden huipentuma, 21.12.2012 alkaen. Meillä oli paljon integroitavaa siitä valtavasta muutoksesta, kun Maa kulki galaksin ytimen läpi ja tuntemamme elämä alkoi muuttua.
 
Tässä on hyvä linkki tarkasteluun vuodesta 2015 ja historian uudelleenmuokkauksesta: 2015 year in review: 29 trends and events that just re-shaped history.
 
Tämä on myös 9-vuosi, joka on loppuunsaattamista. Yhdeksän on myös voimallisin numero. Saamme aloittaa tämän vuoden Merkuriuksen perääntyessä 5.-25.1. Tässä osassa maailmaa monilla meistä on pohdiskelun ja hiljaisuuden aika. Saamme pohtia, missä olemme olleet, ja hahmotella unelmamme tälle vuodelle ja tulevaisuudelle.
 
Viime vuonna jotkut meistä sanoivat hyvästi ystäville ja perheenjäsenille, jotka siirtyivät toiselle puolelle. Yksi ystäväni joka kuoli lokakuussa, tuli kuolinyönään luokseni kysymään, mitä tehdä. Sanoin hänelle: "Mene valoon!" Sitten parin päivän päästä olin ostoksilla Targetissa ja kuulin nimeni sanottavan eikä lähellä ollut ketään. Tiedän, että se oli hän. Kun virityn häneen nyt, tunnen, että hän on vapaa ja etenee. Hän kuoli paksusuolen syöpään. Rakkaamme ovat edelleen ympärillämme ja meidän täytyy kunnioittaa heidän valintojaan. Tämä on ainoa tapa, jolla pääsen sovintoon heidän kaipaamisensa kanssa.  
 
Olin eilen kaupassa ja kuulin erään naisen sanovan: "En löytänyt joulua." Jotkut ihmiset sanoivat, etteivät he tunteneet samalla tavalla tehdessään jouluun liittyviä asioita. Tämä merkitsee, että olemme uudella aikajanalla eikä elämä ole entisensä. Myös ihmiset jotka eivät ole kiinnostuneita henkisestä ajattelutavastamme, huomaavat, miten aika kuluu nopeasti. Mietin, millaista on tähän aikaan ensi vuonna.
 
Keskustelin erään ystävän kanssa eilen illalla. Hän sanoi, ettei hänkään tuntenut perheensä kanssa joulua. Sitten laskimme leikkiä ja sanoin, että kenties ensi vuonna meillä on kristalliset joulukuuset, oikeita mestareita jalanjäljissämme ja meillä on kyky ilmentää välittömästi, mitä lahjoja haluamme kuusen alle. Ehkä elämme korkeammalla moniulotteisella aikajanalla. Eikö se olisi hauskaa?
 
Monet teistä jotka olette lukeneet viestejäni 20 vuotta, saatatte muistaa, miten luulimme tuolloin olevamme valmiita ylösnousemukseen. Millaisessa aikavääristymässä olimme? Sen jälkeen meidän on ollut kuljettava monta kilometriä ja opittava monia oppitunteja. Varmasti myöskään ihmiskunta ei ollut valmis. Oletko valmis nyt? Onko maajoukko valmis?
 
Paras tapa tehdä työtämme on PITÄÄ VALOA! On vastavoimia, jotka haluavat meidän elävän pelossa ja kauhussa. Älä mene siihen! Meidän täytyy säilyttää korkea värähtely, jotta voimme työskennellä kaiken sen valon kanssa, jota virtaa meille ja Maahan. Nouse sen yläpuolelle, mitä massamediassa on, tai vielä parempi, ole piittaamatta siitä, mitä se sanoo. Muunna pimeitä energioita St. Germanin violetilla liekillä.
 
Patti Cota-Robles piti upean talvipäivänseisausmeditaation 21.12. Hän suosittelee kysymään: "Miten edesautan maailman valoa?" Kysy itseltäsi: "Miten voin käsitellä tämän tilanteen parantaakseni maailmaa harmonialla ja rakkaudella". Hän puhui sen tärkeydestä, että valotyöntekijät saavuttavat taloudellisen vapauden ja siirtyvät hyvinvointitietoisuuteen.
 
Nämä energiat vaativat meitä tulemaan vielä tietoisemmaksi ajatuksistamme, sanoistamme ja teoistamme. Kun huomaamme, ettemme säilytä korkeampaa värähtelyämme, voimme käyttää violettia tulta. Voimme rukoilla: "Rakas, mahtava "minä olen", ota täysi komento tästä tilanteesta tänä päivänä ja joka päivä. Kaikkivaltias minä olen, kaikkivaltias minä olen, kaikkivaltias minä olen." Voimme rukoilla Jumalan valoa violetin tulen rinnalla.
 
Kun on kummallisia energioita ja monia ihmisiä, jotka eivät kiinnitä huomiota siihen, mitä ympärillä tapahtuu, Pattin mukaan on tärkeää käyttää voimakasta suojavoimakenttää, ennen kuin menee nukkumaan illalla ja nousee ylös aamulla. Esimerkiksi viime vuoden lopussa ihmiset törmäsivät autooni kahdesti. Luulin olevani suojassa, mutta käytän tätä suojausta paljon tietoisemmin nyt. Autoni ja minä olemme edelleen parantumassa, vaikka voinkin paljon paremmin.
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira. Työskentelen nyt Maaneuvostossa auttaakseni Maan ja sen elämän ylösnousemuksessa.
 
Edistytte hyvin ylösnousemuksessanne. Kehitytte energeettisesti korkeampaan tietoisuuteen. Värähtelynne nousee. Olette täydessä vauhdissa ylösnousemuksessanne.
 
Ilmoitamme tämän tyytyväisenä, koska tiedämme, että työskentelette uutterasti monia esteitä vastaan. Tarkkailemme vastoinkäymisiä ja myllerrystä, joiden läpi tällä hetkellä rämmitte maapallolla. Tällä hetkellä monet teistä selvittävät viimeisiä ongelmia, jotka ovat pidätelleet teitä aioneita. Jokaisella oivalluksella ja parantumisella on merkitystä, koska tämä on "askel askeleelta" –prosessi.
 
Yksi ylösnousemusprosessin paradoksi on, ettei edistymisenne ole aina selvää. Ei ole arvostelujärjestelmää kertomassa teille, miten pärjäätte. Tiedätte etenemisenne siitä rakkausmäärästä, jota tunnette, ja autuudesta, jonka sallitte. Vaikka saatatte olla näissä mukavissa energioissa jonkin aikaa, voitte luiskahtaa takaisin ja selvittää uuden ongelman, joka estää teitä ottamasta vastaan enemmän rakastavia, autuaita taajuuksia. Prosessi on edestakaista.
 
Uuden maan opiskelijoina ja kanssaluojina opitte jatkuvasti. Työskentelette nukkuessa ja valveilla. Ymmärrämme, miten hankalia jotkut kohtaamanne haasteet ovat. Tiedämme, miten jotkut teistä kamppailevat selvittääkseen ne vanhat rajoitukset, joita on ohjelmoitu elämäänne. Tietäkää, etteivät ne ole se, kuka olette, ja lyhyen ajan päästä pystytte elämään täydemmin ilman entistä kamppailua. Olette ansainneet meriittinne, maajoukko.
 
Teidän täytyy pysyä mukautuvana ja kekseliäänä. Älkää antako minkään pidätellä itseänne halutusta lopputuloksesta – taivaan luomisesta maan päälle. Teette sen koko luomakunnan avustuksella. Teette sitä parhaista parhaiden kanssa ja pidämme teitä myös parhaista parhaina.
 
Mitä merkitystä sillä on planeettaylösnousemuksen koko suunnitelmassa, jos vaaditaan lisää keskittymistä tai lisää aikaa? Haluamme, että se tehdään oikein, turvallisesti ja kauniisti, kuten on tarkoitus. Lopputulos on, että elätte ihmetyksessä ja kunnioituksessa. Sillä mitä menneisyydessä on tapahtunut, on vähän jalansijaa siinä, miten elätte. Elämä on täysin erilaista.
 
Myös Maa käy läpi koettelemuksiaan ja vaikeuksiaan. Se tarvitsee parannusta ja työskentelemme ympäristö- ja teknisten tiimiemme kanssa auttaaksemme Maata siellä, missä tarvitaan.
 
Kurkottakaa tähtiin. Kutsukaa meitä. Toivottakaa meidät tervetulleeksi elämäänne. Tutustumme tosiimme ja meillä on paljon jaettavaa.
 
Olen Mira ja palvelen rakkaudella.
 
Lopuksi
 
Varpaamme ovat vasta kastuneet, kun astumme vuoden 2016 energioihin. Meitä siunataan täällä Kaliforniassa ja länsirannikolla sateella – ja sitä on paljon. Rukoilemme sen olevan neljän vuoden kuivuutemme loppu.
 
Hukumme valoon ja mitä rakastavimpiin energioihin. Ne nopeuttavat ylösnousemusprosessiamme. Vaikka on outoja tapahtumia ja kummallisia tilanteita, meitä rakastetaan ja suojellaan. Olemme arvostettuja ja kunnioitettuja valotyöntekijöitä, jotka edistyvät upeasti ylösnousemuksessaan.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >