HomeViestejäValerie Donner5.12.2015 - Suoraan sydämestä

5.12.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Odottaessani tänään valojen vaihtumista Walnut Creekin keskustassa, seisoin isoäitimäisen naisen viedessä. Hän kertoi, että häntä oli juuri ahdistellut nuori mies, joka oli pukeutunut kivasti ja pyysi rahaa viedäkseen nopeasti yli. Kadun toisella puolella oli nuoria ihmisiä, jotka näyttivät minusta normaaleilta odottaessaan tulemista meidän suuntaamme. "Ammutaanko minut?" nainen kysyi. Sanoin: "Ei teitä ammuta! Pimeät voimat jotka kontrolloivat planeettaa, haluavat teidän pelkäävän. Niin ne kontrolloivat teitä. Älkää katselko uutisia televisiosta tai kuunnelko radiota. Olkaa vain rakkaudessa." Hän katsoi minua epäilevästi, kuin ei olisi tuntenut tätä henkilöä, joka kommentoi näin, kun menimme kadun yli valoissa.
 
Planeetalle on tulossa valotulva ja "pimeät voimat ovat epätoivoisia ja ovat menettäneet paljon valtaa" Gordon Asher Davidsonin mukaan, joka on kirjoittanut teoksen "The Transfiguration of our World". Tätä ei mainita mediassa, kuten tiedämme, kuitenkin se tapahtuu, Gordon sanoi.
 
Olen huomannut, että tapahtuu kummallisia asioita. Muutamat ihmiset ovat maininneet luulevansa, että pimeät voimat ovat peukaloineet aikajanoja. Tämä voi olla totta. Melko pitkään jotkut meistä olivat autuuden tilassa ja nyt olemme tilassa, jossa tarvitsemme siunausta. Tämä on vain osa prosessia ja autuas tila palaa. Myös jotkut valotyöntekijät saavat pimeyden hyökkäyksiä. Gordonin vaimo, Corinne McLaughlin, mainitsi, että meidän täytyy tietää, että olemme jumalaisesti suojattuja ja käymme läpi suuria testejä tällä hetkellä. Joskus ihmisten käyttäytyminen on niin sopimatonta, että ihmettelee, läpäisevätkö he testin.
 
Miten teillä menee? Tunnetteko Jousimiehen energiat? Eikö aika näytä kiitävän nopeammin kuin koskaan?
 
Yhtenä iltana kuukausitapaamisessani mestariluokan kanssa, tapasimme Sanat Kumaran. Hän on planeettalogos ja vastuussa maapallon ja Venuksen ylösnousemuksesta. (Ihmetteletkö koskaan, miksemme kirjoita oman planeettamme nimeä isolla alkukirjaimella niin kuin kaikkien muiden planeettojen?) Saamme merkittäviä parantavia energioita häneltä ja Shamballasta, missä hän asuu. Jossain kohtaa tapaamisen aikana tunsin energioita tihkuvan. Se voi merkitä, että valmistaudumme jättimuutokseen. Jotain on rakentumassa.
 
Kyltymättömänä informaation kuluttajana ja jakajana, luen laajasti ja käyn kuuntelemassa niin monia puheita, kuin pystyn. Katselin 21.11. neljän tunnin webinaarin, jonka lääketieteen tohtori Steve Greer piti (maanulkopuolisen elämän) paljastamisesta. Hän on ollut 25 vuotta mukana paljastamisprojektissa. Monet teistä luultavimmin tietävät hänen työstään ufojen peittelyssä ja salailussa.
 
Steve kertoi tämän aiheen historian palaavaan vuoteen 1956, kun "tapahtui USA:n sotateollisuuden suurin vallankaappaus". Hän kertoi meille totuuden, miksi Marilyn Monroe kuoli. (Hän näytti jopa kopion asiakirjasta, jossa tilattiin hänen kuolemansa.) Sekä JFK:lla että hänen veljellään Robertilla oli suhde tämän kanssa. Syynä JFK:n tappamiseen oli, että hän halusi lopettaa Vietnamin sodan, poistaa Yhdysvaltain keskuspankin, palata kultakantaan ja kertoa totuuden galaktisista olennoista. Marilyn tiesi galaktisista olennoista ja oli vihainen, koska kumpikin veljeksistä hylkäsi hänet, joten hän aikoi mennä julkisuuteen kertomaan, mitä tiesi. Hänen puhelintaan salakuunneltiin. Se oli sen lorun loppu.
 
Yksi tohtori Greerin näkökohta oli, että olemme teknologiassa noin 60 vuotta perässä. Jos totuus galaktisista olennoista olisi kerrottu, emme käyttäisi polttomoottoreita tai mitään muuta aataminaikuista energialähdettä, mikä on edelleen käytössä. Maa ja ihmiskunta ovat kärsineet tästä, pienen vähemmistön kukoistaessa.
 
Arvostan tohtori Greerin työtä ja niitä riskejä, joita hän on ottanut totuuden kertomiseksi. Informaatio oli erinomaista. Kuitenkin hän sanoi: "Kaikki maan ulkopuoliset ovat hyviä." Hän kertoi myös, että "99% internetin salaliittoteorioista on valhetta". Voit tehdä omat olettamuksesi siitä.
 
Tunsin 2.12. järkytystä väkivallasta San Bernadinossa Kaliforniassa ja muualla maailmassa. Yritin laittaa kaiken yhteen suuremmaksi kuvaksi ymmärtääkseni, miksi tämä on fokus ja miksi tätä tapahtuu. Terapiaani oli kirjoittaa seuraava runo (kääntämättä).
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja työskentelen tällä hetkellä kokoaikaisesti Maaneuvostossa.
 
Tällä hetkellä kuljemme vastavoimien kanssa vastakkain. Voitte tuntea tätä energiaa huokuvan ajankohtaisista tapahtumista. Jotkut haluaisivat teidän uskovan, että valheet ja epäoikeudenmukaisuudet ovat tulosta eri uskonnoista, mutta tämä ei ole pääongelma. Suurin ongelma ovat kontrollissa olevien kätketyt agendat. Koska näistä tapahtumista tulee jatkuvasti selvempiä ja pimeyden voimien luovuuteen päästään käsiksi, alatte nähdä ihmisiä heräävän nopeampaa tahtia.
 
Mullistus on osa tietoisuuden jättimuutosta. Se merkitsee, että ylösnousemusprosessissa edetään. Hoidamme maajoukon suojelemisen ja teitä vartioidaan tarkasti. Tiedämme, että joillakin teistä on haasteita. Älkää antako periksi. Pääsette lähemmäs haluamianne tavoitteita jokaisella hengenvedolla.
 
Tärkeintä on, että pysytte rauhallisena ja tyynenä. Pysykää tasaisella perustalla. Kieltäytykää uskomasta massaehdollistamista. Vaatikaa se, mikä on totta teille. Liittykää yhteen rukoilemaan ja meditoimaan. Pysykää yhteydessä toisiinne. Löytäkää ilon ja onnellisuuden paikkoja sisältänne ja toistenne kanssa. Naurakaa. Pankaa merkille, mitä tapahtuu, ja nähkää, miten voitte auttaa energian puhdistamisessa.
 
Fokus on sisäisissä maailmoissa ja yhteydessä korkeampien valomaailmojen kanssa. Ette ole turisteja planeetalla. Tunnette reittinne. Luokaa rakkautta ja kauneutta. Vaatikaa jumalainen oikeutenne olla planeetan suojelijoita ja auttajia. Päästäkää irti vanhoista olemistavoista ja odotuksesta, että elämä on samanlaista kuin ennen.
 
Nämä ovat kaoottisia aikoja. Ne jatkuvat intensiivisenä pari vuotta ja sitten tasoittuu. Tämän vuosikymmenen muutama viimeinen vuosi on helpompaa ja paljon iloisempaa. Teillä on paljon työtä tehtävänä. Työskentelemme kanssanne ja tarkkailemme, mitä tarvitsee korjata. Etenemistä tapahtuu.
 
Haluaisimme korjata ongelmanne nyt – tehtävämme ei ole kuitenkaan pelastaa ihmiskuntaa. Roolimme on edesauttaja ja tiennäyttäjä. Teemme tätä energeettisesti monin eri tavoin. Meitä vastustavien yritykset ovat turhia. Olemme pyhässä tehtävässä, jonka on vahvistanut Luoja ja eri liittoutumat, jotka ympäröivät ja ovat osa maata ja maan sisäosaa.
 
Tyylimme on erilainen, mihin olette tottuneet maan päällä. Se on rauhanomainen ja auttavainen. Aseet ja pelko eivät ole osa Valo/Galaktista liittoutumaa. Annamme työkaluja rauhan luomiseen. Olemme vahvoja ja voimakkaita, tarkkanäköisiä ja hyödyllisiä, selkeitä ja kykeneviä tulkitsemaan ongelmia. Olemme osa täysin toimivaa ja kokenutta joukkuetta, joka on erikoistunut ylösnousemusprosessiin.
 
Kun eteneminen jatkuu, energioista voi tulla vielä omituisempia joillekin teistä. Tämä on heräämisenne mitta. Jatkakaa rohkeutenne ja vahvuutenne keräämistä elääksenne totuudessa ja valossa. Säteilemme valoamme ja rakkauttamme teille. Olemme kiitollisia siitä, mitä teette jumalaisen suunnitelman hyväksi.
 
Olen Mira.
 
Lopuksi
 
Olemme nyt sen keskellä, maajoukko. Energioita hämmennetään. Suuri muutos tapahtuu. Meidän täytyy pysyä positiivisena ja päättäväisenä voittaaksemme rakkaan Äiti Maamme takaisin.
 
Siunatuinta ja ilontäyteisintä joulunaikaa.
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >