HomeViestejäValerie Donner9.11.2015 - Suoraan sydämestä

9.11.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 9.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Hyviä asioita tapahtuu! Elämästä on planeetalla tulossa jännittävää! Voitteko tuntea sen? Voitteko nähdä sen? Tiedättekö sen? Miten se vaikuttaa elämäänne?
 
Kuuntelin 6.11. kolme tuntia täällä Kalifornian Walnut Creekissä Gordon Asher Davidsonia, "The Transfiguration of Our Wolrd" –kirjan tekijää. Useimmat teistä ovat kuulleet minun puhuvan tästä kirjasta ja olen suositellut sitä. Pitkäaikainen välittäjä Gordon on työskennellyt viimeiset 20 vuotta telepaattisesti Valoallianssin mestarin kanssa, joka antaa hänelle viimeisintä informaatiota maapallolla tapahtuvasta kirkastamisprosessista. Minusta se antaa yksityiskohtia jumalaisesta suunnitelmasta.
 
Tässä on joitain merkittäviä kohtia:
 
* Joka kerta kun teemme jotain positiivista, Valoallianssi sovittaa sen ja voi antaa meille lisää energiaa.
 
* Planeetan korruptoitunut rahoitusjärjestelmä joka palvelee yhtä prosenttia, on suurin epätasapainon ja pelon lähde ihmiskunnalle. Tämä järjestelmä on jo muuttumassa. Tiesitkö, että 50% kaikesta mitä ostamme, menee koron maksamiseen salaseuralle? Maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää rukataan jo 2500 toimitusjohtajan, talousjohtajan ja päällikön irtisanoutuessa, kuollessa tai tehdessä itsemurhan. Tämä on kymmenenkertaisesti normaali määrä.
 
* BRICS (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) on luonut uuden pankin, joka tulee korvamaan IMF:n.
 
* Jotain tapahtuu USA:n keskuspankissa. Se vaikuttaa siirtyvän pois salaseuralta ja se saatetaan kansallistaa. Gordon odottaa vahvistusta tästä valtavasta muutoksesta.
 
* Galaktiset auttavat meitä neutraloimalla kemikaalivanoja. Jotkut ovat panneet merkille tavallista sinisemmän taivaan. Vaikuttaa siltä, että salaseura menettää rahaa tämän vuoksi ja yleisesti asemiaan. He saivat ennen rahaa Kansainvälisestä järjestelypankista käyttämällä erityiskoodia, jolla he pääsivät käsiksi miljardiin dollariin. Ilmeisesti he eivät pääse rahoihin käsiksi entiseen malliin.
 
* Jotkut maan ulkopuoliset ovat muutamana viime viikkona olleet kontaktissa Hillary ja Bill Clintoniin. Vaikka Hillary on tiennyt suunnitelmasta yleisesti, hänestä on Gordonin mukaan "tullut täysin eri ihminen".
 
* Monsanto on sulkenut kolme tutkimuskeskustaan USA:ssa. Heidän voittonsa ovat pudonneet tänä vuonna 25%.
 
* Kun paavi valittiin asemaansa, hän puhui Luojan kanssa ja sanoi, ettei hän tiennyt, miten hän tekisi työnsä. Aivan yhtäkkiä hänet täytti suuri valo, joka on jäänyt häneen. Näin hänen valonsa, kun hän puhui kongressissa USA:ssa vieraillessaan. Hän asettaa uuden Maan mallia.
 
* Valo- ja rakkausaaltoja tulee maapallolle aurinko-olennolta, joka on erittäin korkeaa taajuutta. Olemme karmakierron lopussa. Nostamme taajuuttamme. Uusi sivilisaatio ilmestyy esiin. Voidakseen pysyä maan päällä ihmisen täytyy sisältää tietty rakkausmäärä perusolemuksessaan – muuten hän lähtee maapallolta.
 
* Minkään yrityksen joka on negatiivinen ja joka aiheuttaa vihaa ja vahinkoa ihmiskunnalle, ei sallita olla olemassa.
 
* Suuri lääketeollisuus on salaseuran valtava voittokeskittymä. Siitä tulee enemmän ja enemmän informaatiota ja se haastetaan ytimeen saakka. Uudenlaista terveydenhoitojärjestelmää luodaan.
 
* Terveys perustuu valoon DNA:ssamme. Valon täytyy virrata läpi. Gordonin kirjassa on meditaatio tästä aiheesta.
 
* Armeija tekee yhteistyötä Valoallianssin kanssa.
 
* Salaseuraan kohdistuu valtava paine päivittäin. Se on suuressa pelossa ja se tietää, että peli on ohi.
 
Gordon Davidsonilla on uudet nettisivut: www.livethefuturenow.com ja voit ilmoittautua hänen kuukausittaiseen puolentoista tunnin nettilähetykseensä 15 dollarilla kuussa. Ensimmäinen lähetys oli ilmainen ja se oli 7.11. Hänen toiset nettisivunsa ovat www.worldtransfiguration.com.
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira.
 
Onko meillä maajoukko kerääntyneenä yhteen kiinnittäen huomiota kaikkeen, mitä maapallolla tällä hetkellä tapahtuu? Höristäkää korvianne ja katselkaa taivaalle, koska eteenne tulee paljon lisää, mikä osoittaa teille, että olemme kanssanne. Ajoitimme lennon*, jotta tietäisitte ponnisteluistamme lohduttaa ja innostaa teitä läsnäolollamme ja osallistumisellamme tapahtuviin asioihin.
 
Vaikka emme voi tehdä asioita puolestanne, voimme kannustaa teitä ja auttaa teknologialla siellä, missä sitä tarvitaan. Tämä on elämälle ja maapallolle suurimman hädän aikaa. Paljon on pelissä. Otamme vastuun Maaneuvostossa siitä, missä interventiota tarvitaan. Haluamme teidän pitävän moraalinne korkealla. Lannistuminen saa teidät astumaan taaksepäin ja haluamme teidän siirtyvän eteenpäin helposti ja sujuvasti.
 
Silloin kun teemme ilmanäytöksiä, teemme sen tietyllä riskillä. Hallituksenne kieltää jatkuvasti sen, että kyse voi olla ylilennosta, ja se sivuutti viimeisen tapauksen "ohjuksena". Voitte päättää itse. Totuus on virheetön ja tiedätte, jos näin on.
 
Teemme yhteistyötä monien vallassa olevien ja valtaan tulevien kanssa maapallolla. Neuvostomme on aktiivinen. Meillä on ongelmia ratkaistavana yhdessä. Otamme isoja askelia ratkaisua kohti, jotta seuraavat askeleet progressiivisessa muutoksessa voidaan ottaa. Lopulta teillä on uusi kauneuden ja rakkauden planeetta, jollainen Maa oli alussa.
 
Alatte nähdä vanhojen tapojen loppuvan. Joka kerta kun on jokin muutos, teistä tuntuu kevyemmältä ja onnellisemmalta. Miellyttäville ihmisille tulee miellyttävät ajat. Teidän on helpompi integroida sanomattomat ja juuri hyväksytyt totuudet. Menneisyyden valheet ja rikokset jäävät pois.
 
Jotkut käyttäytyvät jatkuvasti kuin pilalle hemmotellut lapset, jotka ovat tottuneet saamaan tahtonsa läpi. Niille on tulossa jatkuvasti epämiellyttävämpää, jotka jatkavat vihaa, ahneutta, sotaa ja oman edun ja vallan tavoittelua. He alkavat tuntua väärin sijoitetulta ja heidät leimataan ja paljastetaan siitä, meitä he ovat ja mitä he ovat tehneet teille ja planeetalle. Tarkkailette ihmetellen, miten he reagoivat. Jokaiselle annetaan tarpeensa mukaan.
 
Loppujen lopuksi kaikki paljastuu ja uusi työnne uudessa Maassa tulee selväksi. Maaneuvosto toimii valonnopeudella toteuttaakseen ja koordinoidakseen lisääntyvät tarpeet ja muuttuvan tietoisuuden. Kaikki yhdistyvät työskentelemään teidän ja Maan hyväksi. Oman edun tavoittelu on vähenemässä. Näiden energioiden vapauttaminen auttaa teitä piristymään ja sinkoaa Maata valoon.
 
Olen Mira, rakkaudella Plejadien korkeasta neuvostosta, ja työskentelen Maaneuvoston kanssa.
 
Erityismeditaatio maajoukolle
 
Teidät kutsutaan lauantaina 14.11. klo 10 PST ohjattuun erityismeditaatioon, jonka teen teille, maajoukolle, ja maapallolle. Se perustuu joihinkin "The Transfiguration of Our World" –kirjan periaatteisiin ja siinä keskitytään ilmentämistekniikkoja käyttäen erityisesti siihen, mitä haluamme muuttaa planeetalla. Osallistumisenne toivotetaan tervetulleeksi. Puhelu kestää noin tunnin tai vähemmän.
 
Olen tehnyt näitä meditaatioita viime aikoina ja ne ovat ihania.
 
Osallistuaksesi soita …
 
Rakkauslahjoituksia arvostetaan.
 
Lopuksi
 
Teemme yhteistyötä Maan kirkastamiseksi. Tehtävämme on tärkeä. Olemme täällä jännittävänä aikana ja saamme paljon apua Valoallianssilta, Galaktiselta allianssilta ja toisiltamme.
 
Tehdään voitavamme, jotta maailmasta tehdään parempi paikka.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner


*Suom. huom. uutiskirjeessä oli video, joka on poistettu YouTubesta. Siinä viitataan valtavaan sini-vihreään valonsäteeseen, joka näkyi 7.11. klo 18 Santa Rosasta Etelä-Kaliforniaan
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >