HomeViestejäValerie Donner3.10.2015 - Suoraan sydämestä

3.10.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 3.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Toivottavasti ette ole kaikki ylösnousseet, jotta saatte tämän viestin. Jotkut ihmiset sanoivat, että "ensimmäinen aalto" menee korkeampaan tietoisuuteen 28.9., neljännen punaisen verikuun jälkeen. Minä olen edelleen täällä, vaikka tunsin suuren muutoksen. Se tuntuu jatkuvalta prosessilta. Erilaista on se, että puuttuu pelko joihinkin vanhoihin ydinkysymyksiin liittyen, on enemmän uskoa Luojaan, syvempiä ja valon- ja rakkaudentäyteisempiä meditaatioita, enemmän empatiaa, intensiivisyyttä ja sydänpohjaista energiaa.
 
Punainen verikuu 27./28.9. oli kaunis. Katselin sitä eräältä kukkulalta San Franciscossa. En ollut koskaan nähnyt sellaista kuuta – olin vaikuttunut. Tunsin hyvin rakastavaa energiaa koko päivän. Muutamana seuraavana päivänä minä ja muutamat valotyöntekijäystäväni tarvitsimme paljon lepoa. Olisi hauskaa tietää, miltä teistä tuntui. Integroimme uusia energioita ja meihin vaikuttivat myös suuret auringonpurkaukset.
 
Jos odotit ylösnousemusta, rukoilen, ettet pettynyt. Olemme lähempänä kuin koskaan. Jokainen meistä on omassa prosessissaan. Edistymme. Teemme sitä päivittäin meditaatioillamme, rakkaudellamme ja valollamme. DNA:mme muuttuu, ja mitä enemmän teemme tietoisesti työtä värähtelymme nostamiseksi, sitä paremmaksi se tulee. Teemme tätä valotyöntekijöinä yhdessä.
 
Kuulin Gordon Asher Davidsonin puhuvan 1.10. Hän kirjoitti kirjan "The Transfiguration of Our World". Hän antoi meille päivityksen asioista, joita tapahtuu tällä hetkellä. Hän sanoi, että "levottomuudet Lähi-idässä ovat karmakierron kulminaatiopiste … Ilmestys/paljastuspäivä vapauttaa heidät karmastaan ja aloitetaan uusi sykli. Osa karmasta on Atlantikselta saakka … Kaikki aseet neutralisoidaan Ilmestyspäivän jälkeen … Valo on Lähi-idän fokus. Valtaosa Iranin ihmisistä on valoa, paitsi heidän johtajansa … Libanon on valon ja pimeyden sekoitusta … Israel on pimeää puolta, mistä Isis tulee. Israel on kuin maailman haavoittunut lapsi … USA on edelleen täynnä puutetta, ahneutta ja materialismia salaseuran ja militanttien vuoksi … Uusi tietoisuus herää … Korkeampia galaktisia on auttamassa meitä kehittymään."
 
Gordon mainitsi USA:n presidenttiehdokkaista, että "Bernie Sanders on valoa" ja että "hänen ehdokkuuttaan tuetaan pienillä lahjoituksilla internetissä ja ne vastaavat Hillaryn lahjoituksia tämän kampanjoidessa tavallisesti." Media ei mainitse Bernietä, eikö se ole mielenkiintoista? "Bernie ja paavi ovat rinnakkain ja toimivat yhteistyössä valoallianssin kanssa."
 
"Trump edustaa sitä, mitä republikaanit ajattelevat, mutteivät sano." Tämä kuulostaa siltä, että hän on tuontyyppisen ajattelun vertauskuva ja kuulostaa siltä, ettei se sovi hyvin Ilmestyspäivän jälkeiseen aikaan. "Tulee rahoitusjärjestelmän tilinteko … Ihmiset ovat valmiita hyväksymään uudet totuudet … Israelilaisten ja palestiinalaisten konflikti on vanhan klaanisodan aiheuttamaa, joten sekin on karmallista, mitä he käyvät läpi."
 
Gordon Asher Davidson tekee 7.11. alkaen kuukausittaisia galaktisia uutispäivityksiä Galaktiselta maavaloallianssilta. Hän puhuu radikaaleista muutoksista, joita tapahtuu rahoituksessa, politiikassa, mediassa ja kaikissa ihmiselämän ulottuvuuksissa. He tekevät uudet nettisivut (www.livethefuturenow.com), joille voi mennä noin kahden viikon kuluttua ilmoittautumaan. Tulee kuusi puolentoista tunnin yleisuutiskatsausta, 15 dollaria per kerta. Ensimmäinen kerta on ilmainen, joten käy katsomassa, jos haluat pysyä informoituna. On tärkeää, että myös tuo kirja on luettu.
 
Katseliko kukaan teistä paavin puhetta kongressille? En koskaan uskonut kuulevani, mitä hän sanoi kongressissa. Se oli merkittävää. Hänestä virtasi valoa. Näin, että hän oli astunut mestaruuteensa. Hän oli Franciscus Assisilainen sekä mestari Kuthumi. En malta odottaa muiden mestareiden tulemista takaisin.
 
NASA kertoi meille viimein, että Marsissa on vettä ja että siellä voisi olla elämääkin. Hmm. Mietin, mitähän tämä enteilee. Etkö sinä?
 
Tein äskettäin kurssin nimeltään "Ota aikaa herätä". Annan perspektiiviä ja paljon informaatiota siitä, mitä planeetalla tänä päivänä tapahtuu. Olin yllättynyt joistain reaktioista tähän kurssiin. Näyttää siltä, etteivät useimmat ihmiset ole kiinnostuneita siitä, mitä planeetan ympärillä tapahtuu. Mietin, miten monia muita mestareita täällä on, jotka valmistautuvat astumaan johtajiksi, kun etenemme ylösnousemuksessa.
 
Kysyin Gordonilta, miten autamme toisia heräämään. Tiesin jo vastauksen: "Emme auta." Se tapahtuu, sitten kun he ovat valmiita, kuten tapahtui uudelle oppilaalleni, joka sanoi "viime joulukuussa tunsin kuolleeni sisältä". Hän etsi henkisen neuvonantajan ja alkoi sitten meditoida.
 
Vähitellen ihmisiä herää omalla tahdillaan ja oman kykynsä mukaan. Kenties he alkavat löytää sisäisiä lahjoja ja esittää kysymyksiä. Toiset saattavat saada ystävällisen sanan ruokakaupassa joltain valotyöntekijältä tai auttavan käden. Autamme eniten rakastavalla ystävällisyydellä. Ensin meidän täytyy kohdella niin itseämme.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen Maaneuvostossa.
 
Ensiksi haluan teidän tietävän, että teitä rakastetaan ja ympärillänne on valtava määrä olentoja, jotka välittävät teistä ja Maasta. Olemme täysin omistautuneita maailmallenne. Haluamme vain parastanne. Rakastamme Maata.
 
Planeettanne konfiguraatio muuttuu, kuten myös muun aurinkokunnan, galaksin ja universumin. Koko luomakunta käy läpi muutosta ja sillä on oma ylösnousemusprosessinsa. Maa on ratkaiseva tässä prosessissa ja siksi olemme hyvin fokusoituneita siihen. Meillä jokaisella on eri rooli ja työ tässä prosessissa. Tiedämme, että mullistus maan päällä huolestuttaa teitä. Maajoukolta vaaditaan suuria henkilökohtaisia resursseja jatkaa tapahtumien ankkuroimista ja muuntamista. Emme voisi tehdä sitä ilman teitä.
 
Tällä hetkellä tapahtuu kokeilua. Meidän on arvioitava strategioita ja katsottava, mitkä toimivat parhaiten. Käytämme joitain näistä valotyöntekijöihin, kun testaamme yhteiskunnan valmiutta. Joka kerta kokeillessamme uutta työkalua, siirrymme eteenpäin suuremman luovuuden ja toiminnan kera. Strategioita ajatellaan ja niistä puhutaan hyvin ennen toteuttamista.
 
Laajennamme roolianne osana valoallianssia. Tätä te olette ja se mitä teette, on vastustamatonta elämässänne. Se on palkitsevaa ja tulokset ovat hyvin energianne arvoisia. Sydämenne täyttyy vielä suuremmasta tarkoituksesta. Alatte tuntea yhteistyö- ja yhdentymisprosessin. Tämän täytyy alkaa teistä, koska kilpailu ei ole uutta energiaa. Kokeilette uutta meidän muiden kanssa.
 
Vaikka nämä ponnistelut voivat joskus olla monumentaalisia, ymmärtäkää, että olette täysin kykeneviä tekemään sen, mitä tarvitaan. Mullistus on osa tätä, mutta se ei kestä kauan. Muutokset rakentuvat toisilleen. Se on osa uuden perustan ja rakenteen luomista sitä uutta tapaa varten, millä elätte maan päällä.
 
Suosittelen, että tulette täysin osaksi galaktista itseänne. Sulautukaa yhteen sen kanssa. Ilmaiskaa tämä aikomukseksenne työssänne ja meditaatioissanne. Tämä aktivoi DNA:tanne enemmän ja sallii vielä enemmän valoa tunkeutua olemukseenne. Se auttaa meitä kommunikoimaan kanssanne telepaattisesti, jotta voimme tehokkaasti työskennellä yhdessä.
 
Olkaa vankkumaton matkallanne. Tarvitsemme teitä ja luotamme valoonne, rakkauteenne ja palveluunne, kun kanssaluomme uutta Maata yhdessä.
 
Maan ympärillä on valtava määrä aluksiamme. Me opimme teiltä ja te opitte meiltä. Tämä jatkuu, kunnes voimme virallisesti tavata teidät henkilökohtaisesti. Sitten tutustumme todella toisiimme. Olemme yhtä innostuneita tästä kuin te.
 
Kunnes taas puhumme, olen Mira.
 
Lopuksi
 
Tuntuu siltä, että olemme edenneet viime kuukausina joidenkin ylösnousemusennusteista huolimatta. Ne ovat olleet katalyytti sisäiseen työhön. Astrologiset tapahtumat korostuivat. Voimme ymmärtää enemmän sisäistä yhtyettä. Tulee uutta informaatiota, joka sinkoaa meidät pidemmälle heräämisprosessiin. Meitä on useampia tekemässä ja siitä tulee iloista.  
 
Galaktinen perheemme, mestarit ja valomaailmat työskentelevät kanssamme. Todisteita on nähdäksemme vielä enemmän totuutta.
 
Annetaan palaa!
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >