HomeViestejäValerie Donner5.9.2015 - Suoraan sydämestä

5.9.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Muistatteko JFK:n toteamuksen: "Älkää kysykö, mitä maanne voi tehdä teidän hyväksenne, vaan kysykää, mitä te voitte tehdä maanne hyväksi?" Tämän toteamuksen laajentamiseksi yhteistuumissa näiden transformoivien ja liukkaiden aikojen kanssa sanoisin: "Älä ajattele, mitä planeettasi voi tehdä sinun hyväksesi, vaan mitä sinä voit tehdä planeettasi hyväksi."
 
Maailmanpalvelijoina, valonkutojina ja pimeyden valoksi transformoijina, meitä kutsutaan virallisesti palvelukseen. Elämä ei ole normaalia emmekä ole mekään. Useimmat meistä eivät ole koskaan tunteneet sopivansa joukkoon ja näin meidän täytyy kunnioittaa eroavuuksiamme, lahjojamme ja kykyjämme. Olemme herkkiä henkiolentoja, jotka ovat rakkaan planeettamme kirkastamisen etulinjassa. Millainen työtehtävä se on? Lopulta se kiteytyy tähän: miten voimme herätä ja jatkaa auttamista planeetan herättämisessä?
 
Lakkasin juuri kuuntelemasta Tom Kenyonin Hathor-puhetta (www.tomkenyon.com) Maureen Mossin radio-ohjelmassa (www.maureenmoss.com/thrive). Se on nimeltään "Enkelien luonne, kohtalon pöytä". Hän puhuu siitä, mitä Hathorit (jotka ovat voimakkaita ääniparantajia ja planeetan suojelijoita) kertoivat hänelle kolmenlaisista enkeleistä. Tom painotti, että me olemme "maapallon uusia tilanhoitajia ja yhdistynyt elämä. Olemme astumassa massiiviseen kaaossolmuun (joka määritellään monen eri tason kaaokseksi, jotka ovat vuorovaikutuksessa odottamattomilla tavoilla)."
 
Tom ehdotti, että kysymme, "mitä maapallo tarvitsee, ei vain, mitä me tarvitsemme … Tämä on yhteyspiste." Lauantaina 5.9. Tom pitää 30 minuutin "Maailmojen välinen silta" -meditaation internetissä. Tämä meditaatio on saatavilla nyt hänen nettisivuillaan ja se on nimeltään "The Nature of Angels". Ehdotetaan, että meditaatio ladataan ennen syyskuun maailmanlaajuista meditaatiota, joka alkaa klo 2.30 pm PDT. Meditaation fokus on, että kaikki ihmiset heräävät.
 
Tomin mukaan, "tämä on ratkaiseva kohta maapallolle … Kyse on siitä, että lisäämme henkistä voimaamme ja henkistä mestaruuttamme … Meidän täytyy ryhtyä kollektiiviseen toimintaan. Meidän täytyy tulla henkisiksi aktivisteiksi ja ryhtyä toimeen … Ihmiskunnalla on kohtalokkaita heikkouksia, kuten jonkun toisen etsiminen, jolla on kaikki vastaukset."
 
Miten monta kertaa suurin osa meistä on antanut voimamme pois? Ole rohkea. Meidän on aika ottaa voimamme takaisin, seurata sydäntämme ja antaa panoksemme uusilla tärkeillä tavoilla. Elämä on riippuvainen valosta.
 
Esimerkiksi minä pidän opastettuja meditointitunteja käyttäen ehdotuksia, joita Gordon Asher Davidson antaa kirjassaan "The Transfiguration of our Planet". Viime ryhmässäni käytimme ilmentämistyökaluja kaikkeen, mitä haluamme nähdä kirkastettuna planeetalla. Se oli äärimmäisen voimallista ja osallistujat käyttivät työkaluja myös ilmentämiseen itselleen. Jos joku teistä asuu San Francisco -lahden alueella ja tuntee kutsun osallistua meditaatioihimme, ottakaa yhteyttä.
 
Minun on haasteellista ymmärtää, miten muut valotyöntekijät eivät tekisi jotain tällaista työtä. Kenties se johtuu eri uskomusjärjestelmistä. Meidän täytyy kuitenkin seurata nyt täysin omaa sydäntämme. Voima kahden tai useamman kokoontumisessa yhteen on eksponentiaalinen. Kanssaluomme uutta planeettaamme. Maa rakastaa sitä, kun rummutamme, laulamme, käytämme kristallikulhoja ja kristalleja ja annamme tunnustusta sille ja kasveille, eläimille ja kaikelle elämälle. Mitä tahansa sydämesi kutsuu sinua tekemään, niin ole hyvä ja ulota sitoutumisesi tähän työhön.
 
Mitä ajankohtaisiin energioihin tulee, niin en tiedä, miltä teistä tuntuu, mutta eilen illalla puhuin toisen valotyöntekijän kanssa. Päädyimme siihen, että meistä tuntuu rakastavalta, rauhalliselta, maadoittuneelta ja vähemmän osalta kolmannen ulottuvuuden maailmaa. Mietimme, missä ulottuvuudessa olemme. Kenties siirrymme edestakaisin monissa ulottuvuuksissa.
 
Muutama sana Maitreyalta
 
Planetaarinen Kristus Maitreya tuli 2.9. seuraamme kuukausittaisessa tapaamisessani mestariluokan kanssa. Hän on mestari, jota Jeesus kanavoi ollessaan täällä 2000 vuotta sitten.
 
Tässä joitain hänen sanojaan: "Olkaa rauhallisia. Olkaa rohkeita. Olkaa vahvoja. Olette hyvin varustautuneita siihen, mitä ikinä tuleekin. Valon voima on kanssanne ja ympärillänne. Pysykää läsnä, levollisena, rauhallisena ja ilman pelkoa tai paniikkia. Elämä maan päällä muuttuu hyvin radikaalisti. Rakkauden ja valon voima tulee ja osuu dramaattisesti pimeisiin voimiin. Ne pelkäävät kontrollin menettämistä ja teitä, jotka tiedätte totuuden. Teillä on juhlallinen lupaukseni, että autan teitä kääntämään planeetan ympäri …
 
"Saatte uuden äänen. Valotyöntekijöinä pyöritätte show'ta. Olette johtajia, tiennäyttäjiä ja teitä aletaan viimeinkin kuulla. Jotkut teistä saatetaan ottaa juuriltanne ja siirtää paikkoihin, jotka ovat kaukana siitä, minkä luulitte kutsumukseksenne. Olette enemmän sopusoinnussa energioiden kanssa. On selvää, mitä teette. Valmistautukaa uuteen asemaanne. Olette onnellinen …
 
"Tämä on monien vuosien työn huipentuma. Tiedämme, että olette uupuneita, mutta se kaikki on sen arvoista."
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira.
 
Puhun teille Maaneuvostosta, joka on pääfokukseni. Työskentelemme ylösnousemusenergioiden kanssa ja valvomme maapalloa.
 
Tiedämme, että teillä on monia kysymyksiä siitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu. Haluamme vakuuttaa, ettei kyse ole maapallon tuhoutumisen hätätilanteesta. Kyse on siitä, että maapallo haluaa ylösnousta, ja tämä rakastava planeetta ansaitsee toiveensa. Olemme osa massiivista ponnistusta sen varmistamiseksi, että maapallon toiveita noudatetaan. Olemme sen komennossa ja olemme omistautuneet tähän.
 
Puhumme maajoukon kanssa, koska olette yhtä fokusoituneita kuin me käsillä olevaan tehtävään. Tunnemme sydämenne, niin kuin tunnemme maapallon sydämen. Ne ovat kauniita. Teidän tapaanne haluamme vain parasta näissä mitä monimutkaisimmissa kaaosenergioissa.
 
Maapallolla on kaikki voimakkaat valovoimat auttamassa. Sitä rakastetaan ja arvostetaan syvästi. Tulevina päivinä energiat kohoavat kaikkialla. Rakastatte rakkautta ja nämä energiat sinkoavat teidät poluillenne.
 
Alatte oivaltaan, että monien ihmisten käytös on alkanut muuttua. Vähitellen tunnistatte rakkauden ja yhteistyön ottavan paikkansa jokapäiväisessä elämässä planeetalla. Ennen tätä muutosta jotkut jotka ovat turhautuneita ja väsyneitä, toimivat sopimattomasti ja toivottavasti vastaatte myötätuntoisesti ja ymmärtäen. Nämä kontrastit ovat edelleen osa henkistä heräämistänne.
 
Opetamme teille uusia teknologioita, joita luulemme teidän rakastavan. Työskentelemme lahjakkaiden tiedemiesten ja viestintuojien kanssa näiden tuomiseksi esiin. On aika päästä yli joistain perusasioista, niin kuin suola ja pippuri pöydällänne. Haluamme esitellä teille kaikkien mahdollisuuksien gourmet-pitoja ja ne tekevät elämästänne helpompaa, terveempää ja yltäkylläisempää.
 
Joidenkin näiden teknologioiden markkinoille tuomista suunnitellaan. Ne esitellään, kun aika on oikea. Niitä tarvitaan eniten ja ne parantavat elämää maapallolla myriadein tavoin. Jotkut niistä livautetaan elämäänne nokkelasti. Korkean teknologian yritykset eivät voi ottaa kaikesta ansioita. Autamme innoissamme teitä näissä tavoissa.
 
Yhteismatkamme kietoutuu enemmän yhteen. Meillä on keskinäinen riippuvuussuhde. Me tarvitsemme teitä ja te tarvitsette meitä ja galaktista perhettänne. On tärkeää, että oivallatte, että te ette ole yksin. Pitkäaikainen työnne ja pitkäaikaiset halunne maapallolle ilmentyvät paljon suuremmilla tavoilla, kuin pystytte kuvittelemaan.
 
Olen Mira, rakastavasti palveluksessa.
 
Lopuksi
 
Elämme merkittäviä aikoja. Kaikki moniulotteiset resurssit joita tarvitsemme, ovat hyppysissämme. Omistautuneina valotyöntekijöinä meitä pyydetään osallistumaan tietoisesti enemmän ajatuksilla, aikomuksilla, sanoilla ja teoilla toisten herättämiseen. Meidän täytyy seurata sydäntämme ja auttaa toisiamme. Olemme maajoukkoa ja tätä me teemme.
 
Siunausta, rakkautta ja iloa,
 
Valerie Donner
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >