HomeViestejäValerie Donner13.8.2015 - Suoraan sydämestä

13.8.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 13.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Miten menee? Tuntuuko rauhalliselta ja rakastavalta? Onko energiasi ylhäällä ja sitten alhaalla? Siivoatko vanhoja kaappeja ja vanhoja ongelmia? Millaisia ylösnousemusoireita sinulla on? Tuntuko tavallista väsyneemmältä, huimaako, tuntuuko epämääräiseltä, oletko levoton, näetkö kuvioita ja värejä, oletko herkempi, onko sinulla haasteellista syödä ruokia, joita ennen pystyit syömään, tuntuuko rakastavammalta, näetkö mielenkiintoisia unia, onko nukkumisvaikeuksia tai tuntuuko sinusta, ettet kuulu enää planeetalle? Oletko tulossa uudeksi "sinuksi", kun valmistaudut korkeampaan tietoisuuteen rakkaan Äiti Maamme pinnalla?
 
Se mitä olemme tehneet henkisessä kasvussamme ja parantumisessamme koko elämämme, on tulossa valmiiksi. Voitko tuntea sen? Emme on menneisyytemme, haavoittunut sisäinen lapsemme, "möykkymme", töyssymme, naarmumme tai haavamme. Meistä on tulossa niitä valontäyteisiä olentoja, joiksi meidät suunniteltiin. Se on osa jumalaista suunnitelmaa, joka on herääminen sydämemme horisontissa. Valmistaudumme tulemaan todelliseksi kokonaiseksi itseksemme, joka elää taivaassa maan päällä. Oletko valmis?
 
Työskennellessäni asiakkaiden kanssa näen, miten monet viimeistelevät asioita ja ongelmia, jotka ovat näännyttäneet heidät tässä elämässä. Miten monta tuntia olet kuluttanut terapeutin tuolissa, lukien oma-apukirjoja, käyden työpajoissa, pitäen päiväkirjaa, hengitellen, joogaten, kanavoiden tai lukien kanavoituja viestejä? Miten paljon lisätyötä luulet meidän tarvitsevan tullaksemme valossa ja rakkaudessa elämisen arvoiseksi, kolmannen ulottuvuuden erillisyyden sijasta? Etkö usko, että olet ehkä jo ansainnut natsasi ja onnittelujuhlat ponnistuksistasi?
 
Uskon, että valoulottuvuudet ovat ylpeitä meistä ja juhlivat meitä. Olemmehan tehneet eksponentiaalista työtä koko planeetan hyväksi. Voitko uskoa sen? Kenties toiset ihmiset heräävät ja ottavat vuoronsa ihmisten ja planeetan muuttamisessa ja parantamisessa. Kenties jotkut meistä pääsevät galaktisempaan työhön ja antavat toisten ottaa vastuun töiden tekemisestä.
 
On joka tapauksessa tulossa paljon mielenkiintoisemmaksi ja hauskemmaksi, vaikka vielä on pari kaaosvuotta jäljellä. Olemme odottaneet aioneita osallistumista aikakausien vaihtumiseen. Se on täällä.
 
Tänään Patricia Cota-Robles lähetti "Se aika on nyt" –viestin ja sen mukaan tulee suuri valotulva 15.-20.8. "Jumalainen suunnitelma toteutuu." Tässä on Patricialta yhdeksän minuutin video, joka auttaa päästämään irti egosta. Mukana on myös muutamia invokaatioita, jotka auttavat myös jumalaisessa suunnitelmassa ja näissä tulevissa energioissa.  
 
Tässä on Gaia-portaalin viesti tältä päivältä – Galaktiset kanavat avautuvat nyt kaikille todellisten yhteyksiensä näkemiseksi, EirePort:
 
Galaktiset kanavat avautuvat nyt kaikille todellisten yhteyksiensä näkemiseksi.
Vakiintuneet toimintamallit näkevät vain puutteen ja näin niitä hallitsee sellainen.
Väärät energiat eivät voi pystyä pystyssä.
"Artemistit" luovat, kun käsityöläiset menestyvät.
Kaikkien kiinnostusten suojasatamat ovat nyt auki.
 
Viesti Apollolta
 
Sain 31.7. Apollolta seuraavan viestin.
 
Suuria ovat ne esi-isät, jotka antoivat tämän tavan tähän nykyhetkeen maan päällä. Olen yksi noista esi-isistä, joiden opastavat askeleet auttoivat muodostamaan elämän kauniille maapallolle. Loimme perustan jokaiselle kasville, puulle, lajille, kivelle, joelle, järvelle ja merelle, Elohimin ja muiden luovien olentojen huolellisen luomisopastuksen rinnalla. Vähänpä tiesimme, miten upeaa ja kaunista rakkausluomustamme peukaloitaisiin ja se melkein tuhottaisiin. Tähän sanomme teille, että olemme takaisin täysivoimaisena palauttaaksemme alkuperäisen suunnitelman – maapallon matriisin. Tämä merkitsee, että suuret luomisvoimat kaikissa muodoissa koordinoivat tätä massiivista muutosta. Vuoroveden tapaan emme anna kenenkään tai minkään mennä tiellemme. Haluamme ihmiskunnan tietävän, miten paljon rakastamme heitä ja elämää maan päällä ja että teemme työmme perinpohjaisesti. Antakaa apuanne valo-olentoina ja liittykää meihin, kun otamme maapallon takaisin rakkausmyrskyssä. Hämmästyttävä voima on nyt ja me olemme se!
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään palvellen rakastavasti Maaneuvostossa.
 
Olemme erityistehtävässä. Maapallon tulevaisuus muuttuu pian. Valmisteluja on tekeillä. Suuria lausuntoja tehdään toiminnan ja aktiivisuuden avulla. Oletteko kanssamme? Tietäkää, että teitä suojellaan ja ihmiskunnan onni paranee. Kaikki vastarinta käsitellään tarkoituksenmukaisesti.
 
Galaktiset voimat eivät vitkastele. Olemme valmiita, valmistautuneita ja innokkaita toteuttamaan loppuun saakka sen, mitä meidän täytyy tehdä. Kuten tavallista, saatatte kuulla väärää informaatiota siitä, mitä asioita tapahtuu. Pyydämme teitä katsomaan rakkauteen, valoon ja omaan sydämeenne erottelukyvyssä. Jotkut haluaisivat teidän epäilevän tai johtaisivat teidät ajattelemaan, että he tietävät todellista enemmän tai että he ovat ohjaksissa.
 
Pysykää tiedon ja hyväntahdon vakaassa kurssissa. Odottakaa vain parasta kaikille olennoille planeetalla ja itse maapallolle. Maapalloa rakastetaan syvästi ja niin teitäkin. Monilla on suunnitelman osia, muttei kenelläkään ole koko kuvaa siitä, mitä tapahtuu, koska olosuhteet muuttuvat aina.
 
Maapallo on luomisen polttopiste. Jatkakaa hengittämistä ja jatkakaa meditointejanne, rukouksianne ja elämänrakkauden kierrättämistä. Otatte suuria askelia matkallanne kotiin. Se on merkittävä seikkailu, jonka palkkiot huomaatte hämmästyttäviksi.
 
Parasta mitä voitte tehdä nyt, on pysyä maadoittuneena, keskuksessanne ja sydän avoimena. Toisten valotyöntekijöiden kanssa oleminen on erinomaista ja erityisesti meditointi ja rukoilu yhdessä. Olette mahtava maajoukko ja ollessanne yhdessä, teitä ei voi löydä. Siksi ykseys on hyvin tärkeää. Antakaa vain ykseyden olla avain, koska sillä tavalla elätte korkeammissa ulottuvuuksissa.
 
Jos katsotte ympärillenne, näette, miten tapahtumat tuovat ihmisiä yhteen yhtenäisemmin. Kun tämä energia laajenee, luotte ihmeitä ihmeiden perään. Uuden maan visionne on tärkein. Ylläpitäkää tätä visiota sydämessä ja keskittykää siihen pitkin päivää. Älkää antako kolmannen ulottuvuuden merkityksettömien häiriötekijöiden estää teitä työstänne maaryhmänä.
 
Tietäkää, että seisomme kanssanne, kun luotte meidän kanssamme mitä kauneinta ylösnousemusprosessia, kun se paljastuu. Rakastamme ja tuemme teitä.
 
Olen Mira.
 
Kwan Yin
 
Mestariluokan kuukausitapaamisessa saimme ihanan mestarin – myötätunnon ja armon jumalatar Kwan Yin vietti aikaa kanssamme. Sain kivan runon häneltä:
 
Hän (nainen) ratsastaa öisin ja lentää öisin selvittäen kaiken, mikä on hänen tiellään.
Hänellä on tarkoitus ja syy ja hän välittää meistä jokaisesta kunakin vuodenaikana.
Hän on yhtä suloinen kuin kukka ja pystyy täysin käyttämään voimaansa.
Hän on nopea suojaamaan sen, mikä tarvitsee parantaa.
Hän on mahtava ja voimakas ja menee sinne, minne hän kuuluu.
Hän on rauhallinen ja uskollinen ja hän seisoo rinnallasi.
 
Lopuksi
 
On kunnia olla osa maaryhmää. Uusi tehtävämme ilmestyy, kun avaudumme ylösnousemusprosessissamme. Meillä on valomaailmojen, galaktisten ja Päälähteen täysi tuki ja kun toimimme yhdessä ykseydessä, kanssaluomme kauniin uuden maapallomme.
 
Siunausta, rakkautta ja iloa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >