HomeViestejäValerie Donner10.7.2015 - Suoraan sydämestä

10.7.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 10.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Ensin lähetän rakkauttani ja siunauksiani sinulle ja kaikille miljoonille valotyöntekijöille planeetalla. Tuntuu siltä, että tarvitsemme kaiken avun, jonka voimme saada. Olen onnellinen, että olemme yhteydessä, kurkotamme ottamaan takaisin oman voimamme ja astumme jumalaiseen tarkoitukseemme planeetalla.
 
Tuntuuko kenestäkään teistä, että ikään kuin odotatte uutta tehtävänantoa? On kuin olisi tyhjiössä ja tietää, ettei voi palata takaisin ja kuitenkin tulevaisuus on täysin ennustamaton. Kaikki muuttuu eikä voi tietää, mitä tapahtuu hetkestä toiseen. Sanon aina: "Seuraa energiaa". Energiat ovat myrskyisiä ja kaoottisia.
 
Ensimmäistä kertaa 12 vuoteen aikataulutan Mt. Shasta –retriittini syksylle. Tavallisesti "Vuoriretriitin sydän" tulee kasaan helposti ja iloisesti, mutta tänä vuonna on eri tavalla. Jotkut ihmiset ovat sanoneet tulevansa ja sitten muuttaneet mielensä. Minun piti kiinnittää huomio edestakaiseen pallotteluun ja aloin kyseenalaistaa retriitin pitämisen tänä kesänä.
 
Astrologisesti olisi ehkä ollut sopimaton aika retriitille, joten menen virran mukana – mistä tahansa syystä. Emme voi yksinkertaisesti odottaa minkään olevan entisellään ja hyvästä syystä. Vaikkemme ymmärräkään, miksei tietty halu ilmenny, universumilla on syy korkeimmaksi parhaaksemme siitä, missä olemme ja mitä teemme.
 
Tämä ei ole hauskaa kontrollifriikeille, jotka haluavat kaiken olevan niin kuin ennen. Jos olet sellainen, voisit yhtä hyvin päästää kontrollista irti. Yksi ystäväni rakastaa telttailua kesällä. Hänellä on myös vakava terveysongelma, mikä tekee matkustamisesta hankalaa. Kaksi kertaa hänen on tarvinnut joustaa telttailustaan sateen ja toisen sairauden vuoksi. Mitä aiot tehdä, paitsi ymmärtää, että universumilla on paras intressisi sydämessä?
 
Kesäkuun 30. päivä Venus ja Jupiter olivat lähimpänä toisiaan 2000 vuoteen. Tuo energiayhtymä oli Kristuksen ajan paikkeilla. Saitko nähdä, miten kirkkaita ne olivat yötaivaalla? Suosittelen tilaamaan Solaran (maksullisen) kuukausiraportin www.nvisible.com. Hän antaa tärkeän yleiskuvan siitä, miten muutumme maailmassamme ja miten elämme totuudessamme ja sydämessämme.
 
Tapahtuuko elämässäsi outoja asioita? Tunnetko lisääntyvää herkkyyttä? Oletko tunteellinen? Tuntuuko päättämättömältä? Oletko siivonnut ympäristöäsi? (Menin yhtenä päivänä viemään Goodwilliin tavaroita ja edessäni oli jono.) Se johtuu siitä, että kevenemme. Lähteekö vanhoja ystäviä pois ja uusia henkisen perheen jäseniä tulee elämääsi?
 
Onko kenelläkään teistä ollut unia, missä tiedostatte taistelevanne pimeyden voimia vastaan? Minulla oli joitain intensiivisiä unia, joissa tein hyvää planeetan puolesta ja minun oli taisteltava pimeyttä vastaan. Luulen, että monet meistä tekevät tätä työtä. Yhdessä unessa autoin lapsia. Olin ihmisryhmän kanssa, joka suojeli minua. Hetkessä pimeä olento, jolla oli punaiset silmät, ampui minua, mutten kuollut. Muutuin korkeaksi enkeliksi ja sanoin sille: "Olen enkeli taivaasta." Kaadoin pienen pullollisen kirkasta nestettä häneen ja hän hävisi. Näetkö, miten paljon pimeys pelkää valoa!
 
Viimeisimmissä viesteissäni olen suositellut Gordon Asher Davidsonin kirjaa "The Transfiguration of our World". Hän oli George Nooryn "Coast to Coast" –radio-ohjelmassa 8.7. Miljoonat ihmiset kuuntelivat hänen ohjelmaansa. Tässä on linkki Gordonin puheeseen https://youtu.be/ioMHNlZI8RM. Hyppää ensimmäisen 20 minuutin yli – Gordon tulee sen jälkeen.
 
Gordonin nettisivut ovat www.worldtransfiguration.com. Siellä on video, mikä ehkä kannattaa katsoa. Jos tarvitset inspiraatiota, sitä saat tältä ihanalta viestintuojalta.
 
Yksi tärkeimmistä Gordonin osoittamista asioista on, että 50 tärkeintä pimeää maan ulkopuolista poistettiin planeetalta 911-tapahtuman jälkeen. Myös muut salaseuran suunnitelmat on estetty. He liukastelevat, jotta voimme projisoida valoa vielä lisää. Heidän aikansa on loppumassa, joten mitä useammat meistä työskentelevät Gordonin mainitseman rakkausmatriisin kanssa ja tekevät muuta valotyötä, mitä eteen tulee, on parasta, mitä voimme tehdä maapallon hyväksi.
 
Viesti Apollolta
 
Tämä on kriittistä aikaa planeetalla. Kutsumme kaikkia valotyöntekijöitä toimintaan. Valon ja pimeyden taistelu on kiihtynyt. Teitä kutsutaan toimintaan.
 
Ottakaa tarvittavia askelia ja ryhtykää varotoimiin ja hoitakaa valohommanne. Pelko hallitsee pimeyttä. Sitä kuristaa hapen ja valon puute. Se on rajoittunut ajatuksissaan ja pystyy vain hyökkäämään kuolinpuolustuksessaan.
 
Kiertäkää toisten valotyöntekijöiden joukossa. On voimakkaita tukevia olentoja, jotka laajentavat eksponentiaalisesti sitä, mitä teette. Alatte nähdä monia ihmeitä. Uusia paljastuksia tulee päivittäin. Teidän täytyy olla vakauttavia valoankkureita ylösnousemusenergioiden pitämiseksi vakaina planeetalla.
 
Työskentelemme kirjaimellisesti kanssanne. Kollektiivi tuntee jo läsnäolomme. Keskittykää käsillä olevaan työhön ja tiedätte aina, mitä tehdä.
 
Olemme kanssanne jumalaisessa rakkaudessa ja rauhassa.
 
(Huom. Apollo oli yksi ensimmäisistä olennoista maapallolla. Hän oli Pythagoraan isä ja hänet ristiinnaulittiin Jeesuksen lailla entisissä elämissä. Hänellä on oma etunsa maapallon tulevaisuudessa. Hän tuli luokseni hyvin odottamatta meditaatiossa vuosi sitten. Se oli täynnä yhdistymistä ykseyteen.)
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira. Puhun mielelläni kanssanne tänään.
 
Olemme kiireisenä valvoneet planeetan ja avaruuden asioita. On liian paljon, mitä emme voi paljastaa, koska se olisi vaarallista ja epäviisasta. Kerron teille, että tarvitsemme jatkuvasti maajoukon apua. Tarvitsemme jatkuvaa valppauttanne ja tiedostamistanne. Tarvitsemme teitä jatkuvasti olemaan rehellinen ja pitämään värähtelynne nousussa.
 
Pian uusia paljastuksia tulee esiin. Kaikkien maapallon hyvinvoinnissa mukana olevien osapuolien interventio suuntautuu heidän suoriin rooleihinsa ja toimintaansa. Tämä on tehtäviemme laajentumisen aikaa. Meistä tulee ns. käytännönläheisempiä.
 
Tämä planeetta on epävakaa paikka. Sen hyvinvointia uhkaa vahingoittuminen ja ihmisten tuhoaminen. Se on antanut planeetan vapaasti elämälle. Katsokaa, mitä tapahtuu merille, ruualle, terveydelle, säätilalle jne. Nämä ovat reaktioita epätasapainotilaan, ahneisiin ihmisiin ja itseä palveleviin ihmisiin. Meidän täytyy siivota maapallo.
 
Avaruusperheenne toimii kulissien takana estääkseen katastrofaaliset vahingot, joilla on pitkäaikaisia vaikutuksia. On paljon puhdistettavaa ja siivottavaa. Laivueemme suurentuvat jatkuvasti. Luomme myös uusia teknologioita sellaisten saasteiden poistamiseen, joita emme ole aiemmin nähneet.
 
Nämä ovat aktiivisia ja koettelevia aikoja teille, jotka asutte maapallolla. Kaaos on välttämätön tasapainon tuomiseksi. Teitä suojellaan, rakastetaan ja kannustetaan mittaamattomasti. Jokainen teistä on kallisarvoinen Luojalle ja meille. Luotamme kykyihinne ja pian tiedätte tämän omakohtaisesti.
 
Olemme ylösnousemusprosessin asiantuntijoita. Te olette kirkkaimmista kirkkaimpia. Teidät valittiin olemaan täällä nyt, joten haluamme teidän pysyvän motivoituneena ja olemaan antamatta periksi. "Salakuuntelemme" sitä, miten pärjäätte, ja näemme, että olette ajatelleet heittää pyyhkeen kehään (pidän joistain ilmaisuistanne). Jos pystytte nousemaan jaloillenne, kuivaamaan itsenne ja jatkamaan jatkamista, niin ette kadu sitä.
 
Ymmärtäkää, että tietoisuudellanne ja värähtelyllänne on merkitystä. Se mitä nyt koette, on osa ylösnousemusprosessia. Sitä mitä planeetallanne tapahtui, jatkettiin aivan liian pitkään. Maapallon ja sen elämän kärsimys on sanoinkuvaamatonta.
 
Tämä on iso projekti ja olemme sen kourissa. Pysykää maadoittuneena. Kohottakaa ajatuksenne. Päästäkää irti pelosta. Eläkää rakastaen ja palvellen. Tietäkää, että tämä kantaa hedelmää. Elätte viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla, ennen kuin huomaattekaan.
 
Olen Mira ja palvelen rakkaudella maapalloa ja teitä.
 
Lopuksi
 
Tunnetko intensiivisyyden? Yhdistytkö uuden maan ja uuden maanpäällisen elämän iloon ja rajattomiin mahdollisuuksiin? Vastuunamme on levittää ja pitää valoa, kun teemme tilaa kaikkien aikojen muutokselle. Olemme siinä nyt. Meillä on suunnatonta apua ja paljon työtä tehtävänä.
 
Pysykää yhteydessä, maajoukko. Yhdistetään voimat ja suoritetaan loppuun tehtävämme.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >