HomeViestejäValerie Donner4.6.2015 - Suoraan sydämestä

4.6.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Pääni turpoaa siitä informaatiomäärästä, minkä voisin jakaa kanssanne. Ensinnäkin, palasin juuri Amman, halaavan pyhimyksen, luota. Hän on Intiasta ja hän halaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Onneksi hänellä on ashrami täällä San Franciscon lahden alueella, minne hän tulee kaksi kertaa vuodessa.
 
Tänään hän puhui pimeyden voimista ja tarpeesta lähettää rauhan rukouksia vuorille, joille, järville, kaikkialle planeetalla. Meditoinnissa hän laittoi meidät visualisoimaan valkoisten kukkien terälehtiä, jotka satavat rauhan energioita. Hän mainitsi mullistavan katastrofin energiamahdollisuuden. Tavallisesti hän ei puhu niiden mukaan tällä tavalla, jotka seuraavat häntä säännöllisesti.
 
Tämä informaatio sopii yhteen sen kanssa, mitä jotkut tiedemiehet kertovat meille mahdollisista maanmuutoksista. Itse asiassa yksi tiedemies ennusti viiden päivän ikkunan 1.-5.6., jolloin jokin iso tapahtuma sattuisi. Tulirengas on heräämässä. Hän pitää silmällä USA:n länsirannikkoa, minkä akselilla sijaitsee merenalainen tulivuori. Tällä alueella on kieleke, mikä vastaa sitä Indonesian aluetta, missä oli iso tsunami 2004. Tämä merenalainen tulivuori ei ole purkautunut 300-400 vuoteen, jolloin monia ihmishenkiä menetettiin. Se on 480 kilometriä Oregonin rannikolta. Tuolla alueella oli 5.8-maanjäristys 1.6. Tällä hetkellä pidetään silmällä myös Etelä-Kaliforniaa ja monia muita paikkoja. Katsele tämä kuuden minuutin video, jos olet kiinnostunut aiheesta.
 
ENE News TV 2.6.: Tiedemiehet varoittavat massakuolemista Kalifornian rannikolla. Virallinen: merenpohjassa on kuolleita kaloja "niin pitkälle kuin voin nähdä", myrkky on levinnyt länsirannikkoa pitkin. Asiantuntijat: "Hyvin, hyvin epätavallista …" Tämä muistuttaa minulle, miten tärkeää meidän on kiinnittää huomiota siihen, mitä eläimet tekevät. Joskus ne ovat viestintuojia ennen suuria tapahtumia. Ne näyttävät tietävän, milloin lähteä.
 
Thrive-liikkeen Foster ja Kimberlee Gamblella on maailmanlaajuinen talouspäivitys, mitä et näe valtavirtauutisista. He ovat palanneet äskettäin matkoilta, joilla he näkivät merkittäviä muutoksia tapahtuvan, ja ne vaikuttavat meihin kaikkiin. He kertovat, mitä tapahtuu Amerikan ja muun maailman välillä, mitkä ennustukset ovat toteutuneet ja mitä meidän pitäisi pitää silmällä suojautuaksemme. Voit rekisteröityä tähän erityislaatuiseen nettikonferenssiin 6.6. www.thrivemovement.com/thrive-together.
 
Astrologisesti, Saturnuksen perääntyessä kolme kuukautta 15.6. alkaen ja neljännen verikuun lähestyessä syyskuun lopussa, meidät katalysoidaan ryhtymään toimeen. Koska toiminta on välttämätöntä, emme voi laahata jalkojamme vastustaen. Meidän täytyy astua eteenpäin pysyäksemme tahdissa muutoksen kanssa. Saamme moninkertaista tukea maasta, planeetoilta, valoulottuvuuksista ja Luojaltamme. On jännittävää.
 
Opimme olemaan nyt-hetkessä ja elämään epävarmuuden kanssa. Kutsun sitä mielelläni "mysteerin hallitsemiseksi". Osa näitä aikoja on ottaa avosylin vastaan tuntematon. Olemme uuden maan kanssaluojia. Sitä tulimme tänne tekemään. Olemme astumassa enemmän todellisiin rooleihimme. Tätä jatkuu seuraavat seitsemän vuotta veda-astrologien mukaan.
 
Uutta mahtavaa valoa tuli huhtikuussa. Veda-astrologi sanoi, että tämän valon pääseminen tänne kesti 9000 vuotta. Uusia valoportaaleja avautuu ympäri planeettaa. Valtava portaali avautui Nepalissa suuren maanjäristyksen myötä. Toisen portaalin oletetaan avautuvan Chilessä.
 
Valotyöntekijöinä meidän ja planeetan on velvollisuus työskennellä valon ja rakkausmatriisin kanssa. Nämä energiat voivat muuttaa vanhoja pimeysmalleja, jotka täytyy karistaa nyt. Mitä enemmän työskentelemme näiden energioiden kanssa, sitä pikemmin voimme kanssaluoda uuden maapallomme. Jumalainen suunnitelma on toiminnassa.
 
Toivon, että saat Gordon Davidsonin kirjan "The Transfiguration of Our World" (= maailmamme kirkastaminen). Hän on hyvin sen sykkeellä, mitä valotyöntekijät voivat tehdä. Kirja on inspiroiva ja virkistävä meille työskentelyyn uusien valoenergioiden ja taajuuksien kanssa. Näin kukistamme pimeyden voimat. Ne tietävät tämän ja olevansa matkalla ulos.
 
Luen joka päivä lyhyen kappaleen tästä kirjasta. Eilen luin kappaleen "Avain maapallon ainutlaatuiseen tarkoitukseen". Gordon Davidsonin mukaan: "Yksi kirkastamisen tekijä on ymmärtää piioksidin toiminta ihmistietoisuuden kehittymisessä maan päällä. Piioksidilla on tiettyjä välitysominaisuuksia, koska se pystyy säilyttämään energiaa ja sitten vapauttamaan sen sopivina sykkeinä informaation välittämiseksi.
 
"Tämä on sen mikropiirin perusta, mikä on transformoinut nykyaikaisen ihmiselämän ja kommunikoinnin. Myös maapallon geologisessa rakenteessa on suuri prosenttiosuus piioksidia/kvartsia ja näin planeetalla kokonaisuutena on kyky vastaanottaa ja välittää energiaa.
 
"Tämä on avain sen perimmäiseen tarkoitukseen, mikä on vastaanotto-, varastointi- ja välitysasema korkeammille energioille monista ulottuvuuksista ja galakseista ja sitten niiden välittäminen koko aurinkokuntaan ja galaksiin.
 
"Ihmiskunnan on tarkoitus kehittää kyky linkittyä galaktiseen kommunikointiverkkoon virittämällä taajuus sieluun ja korkeampiin henkikontakteihin …"
 
Hän suosittelee, että käytämme kvartsikristalleja meditoidessamme ja puhdistamme tietoisuutemme myötätunnolla kaikkia olentoja kohtaan. Meillä on suuri tehtävä, maajoukko. Olemme yhteydessä Keskusaurinkoon galaksin ytimessä, mikä on portaali toisiin maailmoihin ja ulottuvuuksiin sekä galaksiin.
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira.
 
Keplottelette aikaparadoksissa. Se ei ole enää totta, mitä luulitte todeksi. Opettelette hyväksymään elämän eri tavalla. Oletteko huomanneet, miten paljon siitä, mihin olette uskoneet, putoaa pois? Tämä on osa ylösnousemusprosessia. Teidän täytyy oppia, miten hyväksytään uusia totuuksia elämän joka osassa. Kolmas ulottuvuus ei ole enää tärkeä energia tai elämistapa. Se on vanhaa energiaa. Tämä on osasyy, miksi monia opastetaan päästämään irti asioista, suhteista, työpaikoista, ongelmista, uskomuksista ja siitä, mikä ei enää palvele heitä.
 
Korkeamman ulottuvuuden itsenne esittäytyy. Teistä tulee läpikotaisin uusi. Luulemme teidän pitävän siitä, kuka teistä tulee. Kun vanha putoaa pois, olette onnellisempia olentoja. Toivotatte tervetulleeksi joka tilaisuuden tutkia sitä, kuka olette. Teistä tulee säteileviä valo-olentoja Lähteen palveluksessa.
 
Elätte kaoottisia aikoja. Meidän näkökulmastamme Maaneuvostossa näemme, miten haasteellista monilla teistä on tällä hetkellä. Näemme myös, miten monien valo ja onnellisuus lisääntyy maajoukossa. Näemme enemmän avautuneita sydämiä ja optimismia tulevaisuudesta. Vanhan hajotessa yhdistytte. Jatkakaa sitä. Tämä on yhtenäisyyden ja yhteisöllisyyden aikaa.
 
Galaktisessa neuvostossa ymmärrämme toisiamme erittäin hyvin. Koska olemme telepaattisia, valheita ei ole. Tietäisimme hetkessä, jos joku valehtelisi, niin kuin te opitte tekemään. Työskentelemme yhdessä korkeimman hyvän ja suuremman ymmärryksen puolesta. Yhteytemme ovat välittömiä. Olemme luovia ja tutkimme tämäntyyppisiä ratkaisuja ongelmiin.
 
Alatte tuntea, miten valo vakiintuu merkittävin tavoin. Nappaatte näitä voimaannuttavia energioita. Maailma muuttuu päivittäin. Kun valoa säteilee pimeyteen, se ei voi selviytyä. Haluamme teidän tunnistavan sen lisääntyvän vauhdin, millä teistä tulee galaktinen itsenne.
 
Tämän myötä huomaatte elämästä tulevan helpompaa. Teidän saattaa tarvita ajatella ja toimia nopeasti. Olette lähempänä totuuttanne. Tiedätte automaattisesti, mitä tehdä. Teitä kutsutaan auttamaan siellä, missä tarvitaan. Alatte elää sillä tavalla, millä teidän tarkoitettiin elävän – vapaudessa, rakkaudessa, ykseydessä, ilossa ja yltäkylläisyydessä.
 
Jatkakaa sitä hyvää työtä, mitä teette. Rakastamme teitä ja haluamme teidän tietävän, että kohtaamisemme galaktisena perheenä lähestyy nopeasti.
 
Rakastavassa palveluksessa, olen Mira.
 
Lopuksi
 
Nämä ovat myrskyisiä ja kaoottisia energioita, joissa keplottelemme. Elämme päivittäin odottaen jännittyneenä, mikä muuttuu planeetalla ja elämässämme. Luojamme hymyilee meille, kun alamme tehdä sitä, mihin ilmoittauduimme. Luoja uskoo meille maapallon ja elämän, kun valaisemme tietä korkeampiin ulottuvuuksiin.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >