HomeViestejäValerie Donner6.4.2015 - Suoraan sydämestä

6.4.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 6.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Miltä teistä tuntuu pimennyksen, punaisen verikuun, pääsiäisen ja muiden energioiden jälkeen, jotka auttavat herättämään henkiin asioita ja tuomaan ne pintaan? Se tuntuu olevan hyödyksi minulle. Näytän päivittäin puhdistavan, puhdistavan ja puhdistaan. Apollo sanoi 5.4.: "Ilmaistaanpa asia suoraan. Oivallat nyt, miten epämukavalta tuntuu olla kolmannen ulottuvuuden erillisyydessä. Kun meditoit, olet neljännessä ulottuvuudessa, missä kaikki tuntuu upealta. Näin elät. Kontrasti on voimakas, koska erillisyys haluaa vapautua. Sen on lähdettävä boidaksenne ylösnousta. Olemme täällä auttamassa teitä, koska tiedämme, mitä tarvitsette. Muista totuus. Päästä irti valheista! Näe vanhat ohjelmat poistettuna. Niin olkoon!"
 
Yhtenä päivänä olin parannuspiirissä useiden lääkäreiden ja parin muun energiaparantajan kanssa. Asiakas oli jumissa jossain ja hän oli huolissaan, että se mahdollisesti vahingoittaisi suhdetta sukulaiseen. Vaikka se oli selvää ryhmälle, näimme, miten hän oli samaistunut tähän ongelmaan. Se oli ydinpelko. Tuo ongelma esti häntä saamasta rauhaa.
 
Sitten aloin käyttää tuota kokemusta peilinä. Työstän erästä ydinongelmaa, minkä päätän selvittää täysin. Uskon se olevan osa työtäni valotyöntekijänä. Oivalsin, että ongelmani on typerä, mutta todellinen monille. Tämä asia mihin uskon, on täysin valetta. Se on vanha ohjelma, minkä opimme kolmannessa ulottuvuudessa. Se on ajatuksia ja uskomuksia, mitkä eivät kuulu minulle. Miten sillä on voinut olla niin suuri voima minuun? Kenties muut näkisivät minun olleen yhtä jumissa kuin tuo potilas, jonka kanssa työskentelin.
 
Kun tietoisuutemme nousee, saamme uuden perspektiivin. Saamme näytteen siitä, miltä tuntuu, kun ei ole vanhojen nauhojen, muistojen tai väärien ajatusten pidättelemä. Kolmannessa ulottuvuudessa kasvaneena monilla meistä on edelleen toinen jalka 3D:ssä, missä olemme samaistuneet huonoon itsetuntoon, puutteeseen, rajoittuneisuuteen, rakkaudettomuuden tunteeseen, hylkäämispelkoon, tulevaisuuden tai epäonnistumisen pelkoon – vain muutamia mainitakseni. Nämä ongelmat näyttävät todellisilta, koska olemme eläneet näiden ohjelmien kanssa voidaksemme muuttua juuri tällä hetkellä. Tämä on tehtävämme valotyöntekijöinä – puhdistaa erillisyyspöytä, jotta voimme auttaa eksponentiaalisesti monia muita näissä ydinongelmissa.
 
On aika päästä irti. Joskus voi tuntua mahdottomalta puhdistaa nämä syvään juurtuneet ohjelmat. Olemme kuitenkin voimakkaita olentoja. Meillä on tarvittavat työkalut irtipääsemiseen. Tässä on muutamia työkaluja, joita voimme käyttää puhdistamiseen:
 
* rukoilu
* meditointi
* päiväkirjan pitäminen
* tunnevapautustekniikka
* uuden totuuden kutsuminen
* konsultointi ja energiaparannus
* satunnaiset neljännen ja viidennen ulottuvuuden ystävälliset teot
* itsemme rakastaminen
* kiitollisuus
* hyväksyntä
* avun pyytäminen mestareilta ja arkkienkeleiltä
* kerääntyminen ryhmiin jakamaan/puhdistamaan/prosessoimaan, mitä käymme läpi
* irtipäästäminen ja valmiina oleminen vanhojen nauhojen osalta
* avoimuus uusille elämis- ja olemistavoille
* itsemme salliminen vastaanottaa
* täynnä valheita olleen menneisyyden nauraminen pois
* sen muistaminen, että "hiljaiset perivät maan"
* jumalaisen selkeyden rukoileminen
* avoimeksi ja luovaksi tuleminen elämässämme
* sen oivaltaminen, että ongelmiimme on monia ratkaisuja
* keventyminen ja oleminen ottamatta itseämme turhan vakavasti
* luottamus ja usko Luojaamme
* toistemme auttaminen ja pelottomuus pyytää apua
* rakastaminen ja salliminen
 
Muita havaintoja
 
Kehomme, mielemme, sydämemme ja sielumme parantamiseksi, meidän täytyy päästää irti tukoksistamme. Kun kirjoitan tätä viestiä tänään, eräs hyvä ystäväni on leikkauksessa ja häneltä poistetaan tukos paksusuolesta. Hänellä on neljännen asteen paksusuolen syöpä. Hän on vasta 64-vuotias. Olen tuntenut hänet melkein 20 vuotta. Hän on voimakas ja valoisa nainen, joka on sitoutunut auttamaan planeetan parantumisessa. Häntä on estetty jokseenkin yhtä kauan, kuin olen tuntenut hänet.
 
Jostain syystä ystäväni ei ole kyennyt saattamaan loppuun sitä, minkä hän uskoo elämäntarkoituksekseen. Hän ei ole kyennyt pääsemään elämäntyönsä raiteille eikä näytä pysyvän selvittämään asiaa. Hän ajattelee, että tämä terveyshaaste johtuu siitä, että hän tuntee olevansa pois raiteilta.
 
Keho on vertauskuva. Hänen paksusuolensa sai tukoksen sinne kasvaneesta kasvaimesta. Luultavasti edes fyysinen leikkaus ei pysty puhdistamaan niitä henkisiä, mentaalisia ja tunnetukoksia, jotka johtivat tämän sairauden fyysiseen ilmentymiseen.
 
Tästä syystä pyydän teitä tekemään sisäistä työtä, maajoukko. Jos olet jumissa, käytä ulottuvillasi olevia työkaluja siirtyäksesi ongelmiesi läpi. Pystyt siihen. Jos tarvitset apua, olen täällä auttamassa sinua. Soita tai lähetä sähköpostia.
 
Viesti Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Palvelen kokoaikaisena Maaneuvostossa ja autan ylösnousemusprosessissa.
 
Kun puhun, kiertelemme taivallanne. Olemme tarkkailijoita ja auttajia. Osallistumme täysin tähän prosessin, mistä löydätte itsenne. Elämme korkeammassa värähtelyssä. Aluksemme tarkkailevat teitä. Samaistumme kokemuksiinne ja ilmaisuihinne. Olemme yhtä tyrmistyneitä kuin te monista nykytapahtumista planeetallanne. Tietoisuutenne on se, mikä vaikuttaa. Kun käskette tiettyjä tapahtumia lakkaamaan, niiden täytyy loppua. Näin voimakkaita te olette ja tämän pitäisi kertoa teille, miksi pimeät voimat pelkäävät teitä. On aika ottaa voimanne takaisin. Luojamme kuulee jokaisen sanan. Te olette niitä, jotka luovat yhdessä uuden planeettanne. Emme voi tehdä sitä puolestanne, mutta voimme neuvoa ja auttaa teitä.
 
Tällä hetkellä ponnistelujanne vahvistavat valovoimat, jotka ylittävät normaalin ymmärryksen. Sanomme tämän, koska tarvitsette ekstratukea. Tiedämme, mitä tehdä, ja haluamme teidän ymmärtävän, että te ette ole yksin.
 
Olemme tyytyväisiä siihen, mitä maajoukkomme tekee. Teette uutterasti työtä. Jotkut teistä ovat olleet tässä pitkään ja ovat uupuneet. Kun huomaatte väsyvänne, hengittäkää sisään energiaamme ja tuntekaa valoa tulevan teihin. Työskentelemme hyväksenne ja kanssanne valomaailmoissa. Voitte luottaa meihin.
 
Olemme puhuneet teille saastuneesta ilmakehästä ja siitä, miten tapahtuu vastareaktio saastuttajiin. Teemme työtä tämän siivoamiseksi. Vaaditaan monia valovoimia sen vahingon korjaamiseen, mitä on tehty elämälle ja maapallolle. Ihmiskunnan on myös osallistuttava tähän siivoamiseen. Sen edistäjien on muutettava tapojaan.
 
Saastuneen ilmakehän lisäksi olemme huolissamme haittaohjelmien jakelusta niinä ajatuksina, uskomuksina, sanoina, tekoina ja visioina, joita heitetään ilma-aalloille. Osa negatiivisuudesta on pimeiltä voimilta ja muilta, jotka eivät tiedä, mitä tehdä. Monia on mediassa, internetissä, eri mielen kontrollointimuodoissa ja muissa fokusoiduissa energioissa, jotka aiheuttavat sekasortoa.
 
Sanomme, että teille annettaan äärimmäistä apua joka tasolla. Aurinko, planeetat, tähdet, galaktiset sisaret ja veljet, mestarit, enkelimaailma ja maan sisäosan olennot antavat äärimmäisesti teille ja maapallolle. Teitä rakastetaan mittaamattomasti.
 
Puolustakaa valoa. Älkää koskaan antako periksi. Liittykää yhteen. Ylläpitäkää uuden maan visiota. Päästäkää irti siitä, mistä teidän täytyy. Eläkää omaa totuuttanne. Kurkottakaa parasta. Antakaa parastanne. Olkaa valmiita opastukseen ja apuun. Eläkää rakkaudessa pelon sijasta. Olkaa sidottuja yhdeksi koko ylösnousemusprosessissa.
 
Olen Mira ja palvelen teitä ja maapalloa rakkaudella.
 
Lopuksi
 
Edistymme ylösnousemusprosessissamme. Se vaatii syvällistä sisäistä työtä useimmilta meistä. Viimeistelemme sitä työtä, mitä useimmat meistä ovat tehneet koko tämän elämän ja muissa elämissä. Koko universumi, Luojamme ja koko elämä tukevat meitä. Matkan joka askeleella meitä opastetaan, suojellaan ja arvostetaan, kun teemme sen, mitä vaaditaan tärkeiden muutosten tekemiseksi sisäisesti. Nämä muutokset siirretään sitten ulkoiseen maailmaan.
 
Kun jatkamme muuttumista, pystymme elämään terveemmin, onnellisemmin, yltäkylläisemmin, rauhallisemmin, rakkaudessa, harmoniassa, ykseydessä ja ilossa. Annetaan palaa, maaryhmä. Tehtävästämme on tulossa vielä mielenkiintoisempaa.
 
Siunausta, rakkautta ja sisäistä ja ulkoista valoa,
 
Valerie Donner
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >