HomeViestejäValerie Donner7.3.2015 - Suoraan sydämestä

7.3.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Miten sinulla menee? Kuulen sisältä: "Luulin, ettet koskaan kysyisi." Siitä tuntuu olevan ikuisuus, kun viimeksi kirjoitin, vaikka siitä on vain kuukausi. Astuimmeko aikakiihdyttimeen ja siirryimme eteenpäin hurjaa vauhtia? Olemmeko edelleen maapallolla vai uudessa maassa? Missä olemme ja mitä teemme? Minne olemme menossa ja miten pääsemme sinne?
 
Meillä on monia kysymyksiä ja kenties muutama vastaus. Kaikki näyttävät ihmettelevän. Säätila on hullu. Täällä Kaliforniassa meillä on ennätyslämmintä, vaikka on edelleen talvi. Meillä on neljäs kuivuusvuosi. Se tekee minut levottomaksi ja on liian kuivaa ollakseen mukavaa. USA:n itärannikko ja keskiosa on hautautunut kylmään lumeen ja jäähän ennennäkemättömästi. Siellä varmaan ihmetellään, milloin se loppuu. Heillä on pakko olla epämukavaa.
 
Missä tahansa olemmekin tällä planeetalla, elämme ääriolosuhteissa. Näiden äärimmäisyyksien on pakko ravistella ihmisiä. Minne tahansa menemme, muutos on omalla takapihallamme. Muutamat ihmiset näyttävät reagoivan hullusti. Jotkut autoilijat ovat sekaisin ja täynnä raivoa. Meidän täytyy olla varovaisia ja tietoisia ympäristöstämme ja olla antamatta häiriötekijöiden ottaa meitä pois kurssista. Pysykää tietoisena, maajoukko.
 
Ihmiset eivät enimmäkseen pidä muutoksesta. Muuttuva säätila voi saada pois tolaltaan. Jonkin rutiinin muuttuminen voi olla vielä hermostuttavampaa. Yhtenä päivänä hajosin eräästä muutoksesta liikuntakeskuksessa, missä olen ollut jäsenenä yli kahdeksan vuotta. Kolme vuotta olen tanssinut kolme kertaa viikossa (Niaa, jos joku tietää). Ohjaajamme kertoi, että hänen tuntinsa poistettiin, joten jäisi vain yksi Nia-tunti viikossa. Päätin nopeasti, että peruuttaisin jäsenyyteni, koska maksamani määrä ei ollut järkevä hinta yhdestä Nia-tunnista.
 
Ensin suutuin. Sitten puhuessani rakkaan ystäväni kanssa asiasta, sain oivalluksen. Tajusin, etten ollut enää resonanssissa tuon liikuntakeskuksen energian kanssa. Aloin innostua irtisanoutumisesta. Aloin ajatella uusia paikkoja, missä voisin tanssia, ja uusia ihmisiä joita voisin tavata. Yhtäkkiä näin monia uusia tilaisuuksia.
 
Valo haluaa vain korkeinta parasta meille. Värähtelyllä ja tietoisuudella on merkitystä. On kyse sitten suhteesta, työstä, työskentely- tai asuinpaikasta tai siitä kuka tai mitä on elämässämme, se liikkuu ja virtaa meidän mukaamme. Olemme jumalaisessa muutosprosessissa ja virtaus on nopeaa. Meidän täytyy kyetä päästämään irti urista ja rutiineista jonkin paremman hyväksi. Luojamme haluaa antaa meille kaiken.
 
Perinteisessä 3D-tavassamme jotkut meistä haluavat tietää: "Miten kauan tämä vielä jatkuu?" "Milloin se loppuu?" "Milloin valaistumme?" "Milloin ylösnousemus tapahtuu?" Kysymyksiä on loputtomasti. Minä poimin sellaista, että seuraavat vuodet ovat hämmästyttäviä. Kun nousemme viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, elämästämme tulee helpompaa ja saamme tukea, mitä olemme kaivanneet. Löydämme pehmeämpiä laskeutumisalustoja, uusia lahjoja ja kykyjä. Luovuutemme nousee ilmentämiskykyjemme rinnalla. Kyllä, meidän täytyy olla joustava eikä meidän tarvitse taistella sen puolesta, mitä haluamme ja tarvitsemme. Se odottaa vain vastaanottamistamme.
 
Niin kauan kun keskitymme siihen, minne olemme menossa (kuten rakkaus, ykseys ja yhtenäisyys) emmekä osta pimeiden voimien pelkolietsontaa, pärjäämme hyvin. Ne pelkäävät meitä, joten meidän täytyy antaa niiden yrittää toteuttaa suunnitelmiaan ja nousta samalla kaiken sen yläpuolelle. Meidän pitäisi keskittyä jumalaiseen suunnitelmaan ja tietää, että meitä pidetään Luojan kämmenellä ja sydämessä. Pitäkää valoa, maajoukko. Se on tehtävämme.
 
Samalla kun jotkut asiat näyttävät hajoavan, toisia yhdistyy. Eikö tämä näytä täydelliseltä tavalta yhdentymisprosessissa? Nousemme pinnalle/huipulle kuin kerma. Olemme parhaita valotyöntekijöitä, joten on tarkoituksenmukaista, että meidän täytyy yhdistyä siksi kollektiivivoimaksi, mille Swami Beyondananada antaa nimen "upwising". (Hänen nettisivunsa ovat www.wakeuplaughing.com Steve Bhaerman) Lue hänen viimeisin kirjoituksensa http://consciouslifenews.com/swamis-state-universe-2015/1182104/
 
Kanavointi Miralta
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Kuten ehkä tiedätte, työskentelen tällä hetkellä kokoaikaisesti maaneuvostossa. Parhaillaan meitä pommitetaan lukuisilla konsultointi- ja opastuspyynnöillä. On monia huijareita, jotka markkinoivat itseään tai jotka johtavat herkkäuskoisia jotain polkua, mikä ei ole heidän korkeimmaksi parhaakseen. Maajoukon on tärkeää käyttää erottelukykyä, sillä nämä ajat voivat olla vähän konstikkaita. Tämä on osa ylösnousemusprosessia. Kyse on totuuden onkimisesta esiin valheista. "Varokaa susia lammasten vaatteissa."
 
Tiedämme todeksi sen, että haluatte vilpittömästi auttaa maapallon ylösnousemuksessa. Olemme harmoniassa kanssanne. Teemme kaiken voitavamme ohjataksemme prosessia ja tehdäksemme siitä mahdollisimman yksinkertaisen. Uutta järjestelmää mikä tukee elämää, ei voi rakentaa yhdessä yössä. On tehtävä perusta. Perustan täytyy olla vahva ja se on rakennettava oikeilla periaatteilla. Käytämme universaaleja lakeja ja periaatteita, jotka toimivat. Se on innostavaa ja myös ärsyttävää. Näemme, että vanhat ohjelmat joihin olette tottuneet, on hajotettava energeettisesti ennen uusien rakenteiden tekemistä. Tämä tapahtuu askel askeleelta. Onneksi meidän ei tarvitse käyttää työläitä järjestelmiä muutoksen tekemiseksi. Järjestelmämme ovat systemaattisia ja valon tukemia.
 
Olemme vaikuttuneita siitä edistyksestä, mitä on tapahtunut joka tasolla. Olemme kiitollisia teille siitä kovasta työstä, mitä teette. Luojamme on tyytyväinen. Maapallokin on kiitollinen. Sillä alkaa olla enemmän sanottavaa omassa hyvinvoinnissaan. Tarvitsemme teitä puolustamaan sitä ja elämää planeetalla. Tämä on yhteistyöprojekti.
 
Miljoonat alukset ympäröivät taivaalla maapalloa. Useimmat on verhottu, jotta niitä ei voi nähdä. Ne oppivat teiltä, suojelevat teitä ja päivystävät, jos niitä tarvittaisiin hätätilanteessa. Niillä on eri rooleja erityisosaamisensa mukaisesti. Tällä hetkellä maapallo tarvitsee tasapainotusapua. Se muuttuu nopeasti, joten jokaisella voimalla on vastavoima. Olemme kiitollisia myös maan sisäosan olennoille, jotka tekevät työnsä tasapainon säilyttämisessä. Heistä kuullaan lisää tulevaisuudessa.
 
Tiedemiehemme valvovat jatkuvasti ilmakehäänne. On monia saasteita, jotka ovat haitallisia elämälle sekä planeetalla että sen ulkopuolella ja jotka ovat peräisin maapallolta. Se on samanlaista, mitä tapahtuu ihmiskehossa, kun monia lääkkeitä otetaan ja niiden vuorovaikutuksesta tulee ongelmallista. Sanotaanpa, että nämä saasteet eivät tue elämää ja saamme päättää, miten voimme auttaa niiden siivoamisessa. Maapallo kärsii ja myös elämä. Meistä tämä on traagista.
 
Kauan haluttu suunnitelmamme maapallon ylösnousemuksesta toteutuu yhteisponnistuksillamme. Sen tajuaminen ihmisaivoilla on mahdotonta. Meille kullekin annetaan osia siitä, mitä meidän tarvitsee tietää. Voimme paljastaa informaatiota vain sen mukaan, mitä meidän sallitaan. Monet teistä haluaisivat tietää koko kuvan – teidän täytyy kuitenkin muistaa, että Luoja on ohjaksissa. Meitä informoidaan, silloin kun meidän täytyy tietää.
 
Lähetämme rakkauttamme ja äärimmäistä kunnioitustamme siitä, keitä olette ja mitä saatte aikaan.
 
Olen Mira.
 
Muita uutisia
 
Jotkut sanovat tuntevansa, että on tulossa jokin suuri tapahtuma. Tietysti meillä on ollut merkittäviä auringonpurkauksia, ilmastomuutoksia ja vaikuttavia energioita. Astrologisesti valmistaudumme kevätpäiväntasaukseen sekä auringonpimennykseen ja uuteen kuuhun 20.3.
 
Uutisia auringosta, aktiivinen auringonpilkku: Auringonpilkku on ilmestynyt lähelle auringon kaakkoisosaa ja se rätisee voimakkaita purkauksia. Tähän saakka voimakkain, M9-luokan räjähdys 7.3., aiheutti kohtalaisia tai voimakkaita radioliikennekatkoksia maapallon Tyynenmeren puolella.
 
Jotkut teistä ehkä tietävät, että kesäkuussa 2014 Apollo, yksi Luojajumala, Pythagoraan isä ja yksi ihmiskunnan ristiinnaulituista pelastajista, tuli luokseni. Sulauduimme yhdeksi. Hän antoi minulle "viestejä ihmiskunnalle" ja nyt hän haluaa minun alkavan jakaa niitä kanssanne. Postaan niitä Groud Crew –facebooksivulleni, joten voit käydä katsomassa sieltä.
 
Lopuksi
 
Näyttää olevan hyvin paljon informaatiota ja hyvin vähän aikaa. Rakastan informaatiota ja jaan sitä aina mielelläni kanssanne. Jotkut teistä jakavat informaatiota minun kanssani ja olen kiitollinen myös siitä. Sen tietäminen, mitä planeetalla tapahtuu, on tärkeää useimmille meistä.
 
Meillä on odotettavissa yllätyksiä. Tämä on jännittävää aikaa. Kun jatkamme värähtelymme nostamista, vedämme itseämme niiden luo, joiden kanssa resonoimme. Tämä on armollinen suunnitelma. Se on reilu siksi, että Luoja rakastaa meitä kaikkia. Myös pimeille voimille annetaan viimeiseen hengenvetoon mahdollisuus saakka siirtyä takaisin valoon. Se annetaan jokaiselle oman suunnitelman mukaisesti.
 
Autetaanpa toisia kykenemällämme tavalla. Elettäköön vaivattomuudessa, armossa, myötätunnossa, terveydessä, harmoniassa, rauhassa ja yltäkylläisyydessä.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >