HomeViestejäValerie Donner6.2.2015 - Suoraan sydämestä

6.2.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 6.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Kirjoitan tätä viestiä kiitollisena. Useita viikkoja minulla oli suuria teknisiä ongelmia tietokoneeni kanssa. Oli niin monia viruksia ja sotkuisia tilanteita, että koko kovalevy täytyi asentaa uudelleen. Tämä on esimerkki Merkuriuksen perääntymisestä. Onneksi se alkaa kulkea suoraan 11.2. Siksi en ota mitään itsestäänselvyytenä teknologian osalta. Oletko huomannut, miten paljon nämä ongelmat kuluttavat ja miten riippuvaisia olemme teknologian toimimisesta? Stressi asioiden toimimattomuudesta voi olla liikaa. Onko kukaan teistä tuntenut, että siellä mistä tulette (ei maapallo), kaikki toimii? Jos sinusta tuntuu siltä, tiedät, miksi on vielä stressaavampaa, kun asiat eivät toimi. Se tuntuu epänormaalilta.
 
Helmikuu on rakkauden kuukausi. Miten pärjäät rakkaudessa elämässäsi? Rakastatko itseäsi ja ympärilläsi olevia? Miten avoin sydämesi on? Pidätkö ykseysenergiaa sydämessäsi? Voitko tuntea tämän kiinalaisen astrologian uuden vuoden – puuvuohen vuoden – pehmeämmän energian? Vuoden 2014 puuhevosen energiat olivat intensiivisiä. Tämä vuosi on oletettavasti helpompi, yltäkylläisempi ja mahdollisia muutoksia tapahtuu hallituksissa ja pankkitoiminnassa muutamia alueita mainitakseni. Muutos on hillitöntä mutta pehmeämpää tänä vuonna.
 
Eräs nainen soitti minulle noin viikko sitten. Hän muistutti minulle, että noin vuosi sitten hän "soitti minulle vahingossa". Muistin hämärästi kertoneeni hänelle, mitä teen (henkinen konsultointi, meditaatiot, opettaminen, parantaminen ja tulkinnat). Tällä kertaa hän soitti minulle kertoakseen, että hänen 4 ½ -vuotias poikansa antaa opetuksia, jotka kuulostavat gnostilaisilta. Nainen sanoi: "Hän kertoi minulle olevansa Jumala." Vastasin: "No, hän on Jumala, kuten me muutkin." Hän kysyi, tiesinkö minkäänlaisista ryhmistä tällaisten lasten vanhemmille. Jos sinä tiedät jonkin ryhmän, kerro minulle. Haluaisin auttaa tätä pikkupoikaa ja hänen äitiään. Kuulostaa siltä, että tämä pieni ihmelapsi tuli mukanaan täysi muistikuva työstään. Hän tekee Jumalan työtä ja auttaa toisia heräämään. Äiti filmaa poikansa opetuksia ja suosittelin niiden laittamista YouTubeen.
 
Onko kukaan teistä kuullut, että Nibiru on nyt erittäin lähellä maapalloa? Meille on kerrottu melko pitkään, että he (Annuiki) tulisivat takaisin? Uskotko tai tiedätkö, onko heitä täällä? Olen nähnyt hiljattain videoita, jotka on otettu auringon laskiessa, ja niissä näyttää siltä, että suurempi aurinko voisi laskea tavallisen aurinkomme rinnalla. Näin myös videon ja siinä näytettiin suuri kappale maan horisontissa, minkä NASA oletettavasti pimensi. Ei niin tehtäisi, eihän?
 
Olisi kiva päästä totuuteen. Jos Nibiru on takaisin, mitä se suunnittelee tekevänsä? He havaitsevat, että olemme hyvin erilaisia kuin silloin, kun he olivat täällä aiemmin ja orjuuttivat planeetan. Mietin, aiheuttaisiko massojen tietoisuus heistä tarpeen maan ulkopuolisen elämän paljastamiseen. Miten se kaikki koskaan selitetään?
 
Olemme olleet joskus sumussa täällä, missä asun San Franciscon lahden alueella. Emme ole saaneet 40 vuorokauteen yhtään sadetta. Odotamme sadetta tänään. Rukoilen, että se on kunnon liotus, koska kuivuus on paha. Tuntuu oudolta, että talvella ei sada. Tämä on ensimmäinen kerta tilastojen pitämisaikana 1800-luvulta saakka, kun tammikuussa ei ole satanut. Tiedän, että säätilanne on vakava USA:n itärannikolla ja muuttuu kaikkialla.
 
Eilen illalla kuukausittaisella mestarikurssilla työskentelimme Isoäitien ja Äiti Maan kanssa. Äiti Maa sanoi: "Kiinnittäkää huomiota Isoäiteihin, sillä heillä on tuulen syke. Olen tarvinnut ylimääräistä hellää ja rakastavaa hoitoa viime aikoina. Isoäidit huolehtivat minusta. He ovat paimeniani. Valvontarooli siirretään teille, suojelijoille. Älkää katuko tilannettani. Panoksena on paljon. Joidenkin täytyy ottaa tavaransa ja muuttaa syöksyvien vesien ja tuulien vuoksi. Opastusta annetaan. Se voi tapahtua nopeasti. Oppikaa olemaan joustava. Isoäidit kertovat teille. Katsokaa lintuja ja eläimiä. Luonto puhuu selvästi ja joskus äänekkäästi, jos ette kuuntele."
 
Kun hengittelin Äiti Maa sydämessäni, tunsin hänen ottavan ison henkäyksen sisältä ja laajentuvan ulospäin. Se tuntui kuin suurelta muutokselta. En tiedä, merkitseekö tämä napamuutosta vai jotain muuta. "En tiennyt, että universumi rakastaa minua niin paljon", kuulin maan sanovan. Vaikka Äiti Maa rakastaa kaikkia lapsiaan, sain tunteen, että häntä nolotti jotkut lapsensa ja heidän tapansa kohdella häntä.
 
Mira Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira. Työskentelen kokoaikaisesti Maaneuvoston kanssa. Olemme merkittävässä valmistautumisessa. Tämä merkitsee, että olemme kiireisiä ja muutoksen kourissa. Olette polttopisteessä ja olemme asemissa palvellaksemme maapalloa. Tehdäänpä kaikki yhteistyötä.
 
Pidämme siitä, mitä näemme ihmiskunnan tietoisuudessa tällä hetkellä. Monet heräävät ja saavat sydämensä auki ja silmänsä täyteen yllätyksiä. Teille on paljon yllätyksiä, kun ylösnousemusprosessi jatkuu. On paljon, mitä voimme tehdä yhdessä maapallon hyväksi –  avaruusperheemme, mestarien, enkelien ja arkkienkelien, maan sisäosan olentojen sekä elementaalien ja luonnonhenkien rinnalla. Meillä on henkisiä työkaluja auttamaan henkisiä ihmisiä. Meillä on myös teknologiaa ja muita resursseja tehdä, mitä vaaditaan, maapallon pitämiseksi paikoillaan, kunnes tulee suuren muutoksen oikea aika.
 
En halua kuulostaa siltä, että ihmiset jotka eivät ole henkisellä polulla, jätetään ulkopuolelle. Jotkut avautuvat yllättäen ja vastaanottavat meiltä ja toiset eivät ehkä ole aivan valmiita. Luojamme sisällyttää kaikki tähän jumalaiseen suunnitelmaan. Se vaatii avoimuutta sielutasolla. Emme tuomitse ja meillä on vain rauhaa ja rakkautta annettavana. Osoitamme tien ansaitsemaanne vapauteen. Meillä on laajat tiedot teistä, paljon enemmän kuin useimmilla teistä on meistä. Käytämme tarpeellisia resursseja luomisen suuren suunnitelman toteuttamiseksi.
 
Maajoukkona voitte auttaa meitä pysymällä avoimena ja positiivisena. Monet teistä ovat olleet tällä matkalla kauan. Tiedätte, mitä teidän tarvitsee tehdä, ja lisää vaaditaan, kun tilanne vaatii. Tiedämme, että monet teistä ovat uupuneita, mutta ymmärtäkää, että halunne planeetan ylösnousemuksesta on toteutuksessa. Emme olisi täällä, jos tilanne olisi toisin. Ei ole parempaa aikaa kuin nyt siirtyä eteenpäin heräämisessä.
 
Oletteko panneet merkille, miten paljon enemmän huomiota kiinnitetään astrologisiin tapahtumiin ja avaruustapahtumiin maapallolla? Esimerkiksi on meteoreja, asteroideja, auringonpurkauksia, geomagneettisia myrskyjä ja muita huomionarvoisia tapahtumia, jotka tuodaan tietoisuuteenne. Tämän kaiken on tarkoitus edesauttaa muutosta ja herättää planeetta, jotta tiedätte, että te ette ole yksin.
 
Enemmän meitä kuin koskaan ennen on päivittäin kontaktissa kanssanne. Toteutamme tämän eri keinoja käyttäen, kuten telepatia, esittelyt kasvotusten, avaruusleikki (esim. huomionne saaminen), media ja viihde ja muut tavat, jotka pidän omanani. Vastavoimat eivät voi estää meitä tekemästä, mitä teemme. He haluaisivat, mutta he eivät kykene.
 
Tämä on jännittävää meille. Haluamme tarjota teille kaikki etulyöntiasemat edistää evoluutiotanne ja liittyä taas avaruusperheeseenne. Olemme täällä ja olemme kanssanne.
 
Rakastamme teitä.
 
Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja omistautunut maapallolle.
 
Lopuksi
 
Tehtävämme on pitää valoa, tarkkailla ajatuksiamme, elää nyt-hetkessä, kiinnittää huomiota kaikkeen ja mennä käsillä olevan ylösnousemusprosessin myötä. Olemme tehneet aioneita työtä saavuttaaksemme tämän huippuhetken planeetan evoluutiossa ja omassa evoluutiossamme. Meillä on kaikki apu, mitä tarvitsemme saavuttaaksemme tavoitteemme jumalaisessa suunnitelmassa.
 
Annetaan palaa, maaryhmä!
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >