HomeViestejäValerie Donner10.1.2015 - Suoraan sydämestä

10.1.2015 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 10.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Onnellista vuotta 2015! Olemme sulkeneet virallisesti oven vuoteen 2014. Jotkut meistä ovat helpottuneita. Tuntuu siltä, että meillä on puhdas alku vuoteen 2015. Astrologien sanomisten perusteella tämä voi olla pehmeämpi vuosi. Viime vuosi oli nopea ja intensiivinen monille, kuitenkin tuntuu siltä, että siivosimme paljon sellaista, mitä tarvitsi. Meillä pitäisi olla enemmän yltäkylläisyyttä. Tuntuu siltä, että maapallo ja elämämme on tulossa taas tasapainoisemmaksi. Kaikkien merkkien mukaan taivaallinen prosessi tapahtuu tänä transformaatioaikana.
 
Miten hurisee ja miltä tuntuu? Onko haasteita? Viime vuonna monet ihmiset ilmensivät terveysongelmia, muuttivat suhteita, tekivät merkittäviä muutoksia elämässään ja heräsivät henkisesti. Monet kaipaavat henkistä totuutta. Prioriteetit ovat muuttuneet kolmannesta ulottuvuudesta korkeammiksi haluiksi. Tämä pitäisi olla myös kaksoisliekkien jälleenyhdistymisen vuosi. Se on osa Kotiin palaamisen prosessia.
 
Eräs henkinen opettaja (Matt Kahn) viittasi viime vuoteen hautomisaikana ja tästä vuodesta tulee aloitus/vihkimisaikaa. Resonoiko? Meitä voidaan kutsua lisäpalvelukseen, maajoukko, ja astumaan siihen, mitä todella tulimme tekemään tässä inkarnaatiossa. Yksi ystäväni on kasvotusten hengenvaarallisen terveyshaasteen kanssa. Vaikuttaa siltä, että universumi on nyt saanut hänen huomionsa, jotta hän huolehtii paremmin kehostaan, mikä on ollun hänellä prioriteeteista viimeisin. Tämä on vihkimys hänelle. Vaikka hän on ollut henkisellä polulla, hän on ylittänyt kehonsa sietokyvyn. Keho on temppelimme, joten meidän täytyy oppia kuuntelemaan sitä ja priorisoimaan se. Tämä on osa herätystä.
 
Joillain ihmisillä saattaa olla terveyshaasteita, koska he eivät halua olla planeetalla ylösnousemusta varten. Se on ok – he voivat käydä läpi prosessin toisella puolella. Joitain ehkä kutsutaan pois kehostaan, koska heidän apuaan tarvitaan toisella puolella.
 
Paljon tapahtuu valomaailmoissa, maan päällä, maan sisällä ja koko luomakunnassa. Pimeät voimat pitävät hauskaa ja sysäävät pelkoa kunnolla. Meidän täytyy käsittää, miten paljon ne pelkäävät valoa, ja tietää, että olemme voitokkaita. Ne tietävät sen myös, joten siksi ne vaikuttavat herpaantumattomilta. Pysykää valopolullanne, maajoukko, älkääkä jääkö kiinni pelkoon. Meillä on paljon töitä tehtävänä.
 
Osa oppimistamme on oikeiden ajatusten ylläpitäminen. Tietoisen ajattelun tarve on merkittävä. Luomme viidennen ulottuvuuden ja korkeammat ulottuvuudet ajatuksillamme. Ajatuksemme voivat ilmentyä nyt välittömästi. Oletko huomannut? Ajatustemme seuraaminen sallii meidän ohjelmoida uudelleen vanhat ja erilliset ajatustapamme. Positiivisilla asioilla on merkitystä. Emme voi viedä pelkoon perustuvaa ohjelmointia mukanamme korkeampiin ulottuvuuksiin. Voimme muuttaa tietoisesti vanhoja malleja.
 
Elämme sydämestä korkeammissa ulottuvuuksissa. Muistamme: "Ole hiljaa ja tiedä, että olen Jumala". Sydämestä eläminen muuttaa planeetan kokonaan. Meistä tulee kuin pikkulapsia. Jos olette olleet näiden pikkuisten lähellä, ymmärrätte, mitä tarkoitan. Ne toimivat sydämestään ja rakastavat. Ne ovat tarkkanäköisiä, psyykkisiä ja voimakkaita. Ne on johdotettu eri tavalla kuin useimmat meistä, jotka olemme olleet planeetalla pidempään.
 
Meistä on myös tullut paljon herkempiä. Jotkut meistä tuntevat ahdistusta, järkytystä ja huimausta (auringonpurkaukset voivat olla osa sitä) ja reagoivat ympäristökemikaaleihin enemmän kuin koskaan. Allergiat näyttävät lisääntyvän. Joidenkin meidän on tarvinnut muuttaa ravintoamme. Voi tuntua siltä, että vaihtoehtomme löytää terveellistä ruokaa rajoittuvat. Saamme puhdistaa kehoamme ja olla tietoisen siitä, mitä laitamme siihen. Korkeammissa ulottuvuuksissa emme syö eläimiä, joten tämä voi loppujen lopuksi valmistella meitä siihen.
 
Yksi huomaamani asia on, että tuntuu tärkeältä laittaa yritykset/ihmiset tilille siitä, kun ne tekevät virheitä tai eivät ole vilpittömiä. Tunnen pakkoa puhua suoraan. Onko kukaan teistä tuntenut samalla tavalla? Kenties autamme järjestämään uudelleen sitä, miten liiketoimintaa hoidetaan. Meidän on aloitettava jostain.
 
Planeetalle on myös tulvinut rakkautta. Aurinko on ollut aktiivinen, Mestarit ja arkkienkelit ovat lähempänä kuin koskaan, maapallo on täynnä valoa, meitä täytetään valolla, sydämemme energioita vahvistetaan ja meitä valmennetaan olemaan täysillä valotyöntekijäitsemme. Mitä siitä sanot? Se kaikki on hyvä asia ja siinä on kyse muutoksesta.
 
Muita havaintoja
 
Mestarien ja muiden valo-olentojen ollessa hyvin lähellä nyt, on mahdollista saada hyvin selkeitä ja tärkeitä viestejä. Meillä on heidän huomionsa ja he haluavat auttaa meitä. Mietitään jokaista osaa siitä, mitä tarvitsemme ylösnousemustamme varten.
 
Tunnen, että tänä vuonna tulee suuria yllätyksiä. Katselin yhtenä päivänä internetissä erään auktoriteetin videon (en muista, missä näin sen), joka sanoi jotain tällaista: "Jos Obama ei paljasta maan ulkopuolista elämää, Putin tekee sen." Se järkytti minua. Näyttää siltä, että työntö totuuteen avaruusperheestämme on valtava. Eikö se ole tapahtuessaan hauskaa ja mielenkiintoista?
 
Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta
 
Tervehdys, olen Mira. Palvelen tällä hetkellä Maaneuvostossa ja autan planeetan ylösnousemuksessa.
 
Olen kiitollinen kaikesta työstä, mitä teette. Meillä on jatkuvasti teidän paras etunne sydämessämme. Jokainen tekemämme valinta on teidän ja maapallon hyväksi. Luojamme on omistautunut tekemään elämästänne sitä, mitä on luvattu. Vähänpä tiedätte siitä kauneudesta, mikä odottaa teitä. Luojan sana on laki.
 
Koska maapallo on ollut eristetty ja erossa avaruusperheestä, jotkut teistä ovat tunteet olevansa toisen luokan kansalaisia universumissa. Tämä on kaukana totuudesta. Teille on paljon kerrottavaa ja teillä on paljon opittavaa. Toiminta-aika lähestyy. Tämä täytyy tehdä täysin ajatellen kaikkien hyvinvointia. Se on Luojan päätös.
 
Osallistumme käsillä olevaan tehtävään. Meillä on informaatio hyppysissämme sekä tukea monilta avaruusperheen jäseniltä. Meitä työskentelee miljoonia tässä projektissa.
 
Teidän täytyy olla uskollisia, optimistisia ja vahvoja. Ehdotamme, että yhdistytte jatkuvasti siihen rakkauteen, mitä virtaa teihin ja maapallolle. Tämä palvelee sydäntänne ja kaikkia muita, jotka ovat harmoniassa valon kanssa.
 
Tänä uutena maavuotena voitte odottaa ihmeitä ja taikaa. Saatte voittoja ja pettymyksiä, enimmäkseen kuitenkin ensin mainittuja. Asioista voi tulla toisiaan vähän karikkoisia, kuitenkin tilanne oikenee. Joitain putoaa poliittisesta suosiosta maailmanlaajuisesti. Tämä voi olla hutera vuosi. Talousjärjestelmänne luhistuvat, joten voitte nähdä suuria muutoksia.
 
Tapaatte jälleen kauan sitten kadotettua perhettä ja ystäviä (kuten me) ja olette onnellisia taas yhdessä. Kun kohonneita energioita tulee planeetalle, yhteistyöhankkeita avautuu tässä projektissa. Kuunnelkaa sydäntänne ja seuratkaa sitä.
 
Valtavia muutosalueita on jatkuvasti ympäri planeettaa. Tietäkää, että jumalainen suunnitelma vaatii muutosta. Jossain kohtaa ihmiset ottavat tyytyväisenä muutoksen vastaan, koska heistä tuntuu paremmalta ja osalta ykseyttä.
 
Erillisyysajat ovat tulossa loppuunsa. Teistä on tulossa voimakas ja pysäyttämätön itsenne.
 
Olen Mira ja lähetän teille rakkautta kaikilta meiltä, jotka työskentelemme tässä projektissa.
 
Terveellistä suklaata uudelle vuodelle
 
Jos yksi uuden vuoden lupauksistasi on painon pudottaminen, voit tehdä sen syömällä terveellistä suklaata. Syömällä palan XOCAI-suklaata ja juomalla lasin vettä ennen ateriaa, hillitset ruokahaluasi ja pudotat painoa.
 
Hyödyt kaikista antioksidanteista terveyssuklaassa (kylmäpuristettu kaakao, mustikat ja acai). Tämä on tulehdusta poistavaa, hyvää verisuonistolle, silmille ja ikenille, huonon epäterveellisen suklaan ja muiden makeisten himon muuttamiseen ja se sopii diabeetikolle. Antioksidantit puhdistavat soluista myrkkyjä, auttavat sisäelinten suojaamisessa ja kehon suojelemisessa merkittäviltä terveysongelmilta. Tämä on ainoa suklaa, mitä FDA (USA:n elintarvike- ja lääkevirasto) antaa kutsua "terveyssuklaaksi". Katso lisätietoa nettisivuiltani.
 
Lopuksi
 
Elämme ylösnousemuksemme kiihtyneissä energioissa. Luomme uudestaan elämäämme ja planeettaamme rakkaudellamme, valollamme, ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme. Kun tietoisuutemme kohoaa, korjaamme palkkioita, jotka ovat odottaneet meitä kauan. Perimme maapallon.
 
Siunattua vuotta 2015!
 
Rakkautta, valoa ja jumalaista ilmaisua,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >