HomeViestejäValerie Donner5.12.2014 - Suoraan sydämestä

5.12.2014 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Rukoilen, että menestytte näinä transformaatioaikoina. Ilmoittauduimme tähän hurjaan kyytiin. Olemme luomassa taivasta maan päälle.

Meillä on ollut lyhyt hengähdystauko marraskuun auringonpurkauksista, kuitenkin juuri nyt on yksi. Nämä purkaukset voivat vaikuttaa mielialoihin ja moniin muihin asioihin, joista kirjoitin viime kuussa. Paljon kiitoksia sille maajoukostamme, joka antoi minulle muita purkausviitteitä, ja ne ovat tässä:

1. www.tesis.lebedev.ru/en/sun_flares.html TESIS, venäläisiä satelliittikuvia auringosta. Klikkaa "Solar Flares Today" ja näet kalenterin ja aktiivisuuden.

2. www.carliniinstitute.com Heather Carlini on mahtava auringonpurkausten ja sen tutkija, miten ne vaikuttavat ihmisiin. Hänellä on e-kirja aiheesta.

3. www.suspicious0bservers.org Päivittäin 3-5 minuutin videoita maan ja avaruuden säätilasta.

4. www.susanrennison.com Avaruussäätilasta

Suosittelisin myös sivuja www.earthchangesmedia.com (ennen www.earthchangestv.com) Sivuston alussa on laatikko, mikä kertoo, onko auringonpurkauksia ja geomagneettisia myrskyjä. Jos alat tuntea kehossasi jotain, kannattaa ehkä tarkistaa tilanne näiltä sivuilta.

Monet meistä yrittävät selvittää, miten käsitellään näitä uuden maan energioita. Viime kuussa olen käynyt joillain Sperry Andrewsin tunneilla (www.connectioninstitute.org). Sperryllä oli kuoleman lähikokemus 4-vuotiaana ja herätessään seitsemän tajuttomuustunnin jälkeen, hän oli ykseyden tilassa. Hän on ollut koko elämänsä tässä tilassa ja hän opettaa ihmisille ympäri maailmaa, "miten mennään tyhjiöön". Kun saa ryhmäkokemuksen, missä tuijotetaan tämän todellisuuden saavuttamiseksi, se on kuin olemista tässä tyhjiössä. Olen havainnut olevan mahdollista oivaltaa, että olemme kaikki yhtä rakkaudessa, on ego ja egottomuus, millään mistä olemme huolissamme, ei ole oikeasti merkitystä, olemme muoto ja muodottomuus, olemme jatkuvassa liikkeessä ja monia muita asioita. On mahdollista palata tähän tunteeseen opittuaan, miltä tuntuu olla ykseydessä. Se on kokemus elämisestä viidennessä ulottuvuudessa. Mitä enemmän harjoittelemme tätä tunnetta, sitä enemmän autamme maapallon ylösnousemusta. Jos asut San Franciscon poukamassa ja olet kiinnostunut tulemaan tunnille, minulla on yksi tunti kotonani 9.12.

Kuten monet teistä tietävät, olen kyltymätön informaation kuluttaja ja levittäjä. Se on yksi intohimoni. Kuulin Thrive Movementin Foster Gamblen puhuvan 28.11. Jos et ole nähnyt Thrive-elokuvaa, minkä hän on tuottanut vaimonsa Kimberlyn kanssa, sinun pitäisi nähdä se (www.thrivemovement.com).

Elokuvan on nähnyt nyt 30 miljoonaa ihmistä. Gambleilla on erityistietoa. Heidän nettisivunsa ovat informatiiviset ja niillä on ratkaisuja positiiviseen muutokseen planeetalla. He myös isännöivät kuukausittaista "Thrive Together" -nettikonferenssipuhelua, mihin voi osallistua, jos tekee lahjoituksen sivuille.

Foster puhui monista asioista. Paljon tapahtuu tietoisuuden muuttumisessa, avaruu sveljissämme ja -sisarissamme, rahoitusjärjestelmässämme (http://youtu.be/SROw5-p4AKY), uudessa teknologiassa ja paljon muussa. Heillä on prosessi, mikä käyttää toroidia ongelmien ratkaisemiseen. Se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja näitä ryhmiä on yli 1000 ympäri maailmaa.

Muita havaintoja

Opimme jatkuvasti uusia totuuksia. Entiset salaisuudet tulevat julki. Tunnen, että Bill Cosby -paljastukset naisten hyväksikäytöstä menneisyydessä ovat voimallinen vertauskuva patriarkaatin heikkenemisestä. Ajattele, mitä hän edusti suositussa tv-ohjelmassaan viikoittain. Hän oli koominen patriarkaalinen isä, jota kaikki ihailimme. Hän keräsi suosiota, kuuluisuutta ja omaisuutta. Uudet totuudet Cosbysta ovat järkyttäviä monille meistä, joilla oli suuret odotukset hänestä. Nyt opimme, että kenties se kaikki oli näytöstä.

Aina kun Bill Cosbyn kaltaista voimakasta sielua käytetään parrasvaloissa, se tapahtuu korkeammasta tarkoituksesta. Robin Williams oli toinen mahtava sielu, joka täytti sydämenne ilolla ja naurulla. Suuremmassa kuvassa hän on voinut uhrautua saadakseen meidät oivaltamaan, että masennukselle ja riippuvuuksille pitäisi antaa suurempi merkitys planeetan parantamiseksi. Kollektiivisydämemme suree näiden sielujen menettämistä. Elvis Presley ja Michael Jackson elävät edelleen. He kumpikin kärsivät riippuvuuksista ja olivat suuria sieluja, jotka opettivat ihmiskunnalle rakkautta ja myötätuntoa.

Maria Magdaleena

Mestarikurssin kuukausitapaamisessa eilen illalla meitä siunattiin Maria Magdaleenan läsnäololla. Tässä on osa siitä, mitä hän sanoi: "Uusien totuuksien paljastumiselle on aikataulu ja se on nyt. Haluamme yhdistyä taas kanssanne. Ensin teemme sen hiljaisuudessa niihin, jotka ovat osa perhettämme. Kun tulemme, rakkautemme valtaa teidät. Ainoastaan ne jotka ovat tiettyä värähtelyä, voivat tunnistaa meidät. Heidät aktivoidaan. Nämä energiat pyyhkivät maan yli. Se sulattaa monien sydämen. Muistatte. Konglomeraatit hajoavat (kuten kirkot), sillä ne pelkäävät totuuden paljastumista. Monet pudottavat viittansa ja samalla nähdään ja paljastetaan, keitä he ovat (kuten matelijat jne.). Heidän palveluksiaan ei enää tarvita. He ovat valmiita sen osalta, mitä he tulivat tekemään. Sitten tapahtuu kunnostus."

Viesti Miralta Pleajdien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Maaneuvoston täysiaikaisena jäsenenä kerron tyytyväisenä teille, että maan päällä tapahtuu edistymistä kiihtyneellä tahdilla. Kyllä, kaaos voi näyttää hermostuttavalta, mutta se palvelee tarkoitusta. Se sallii niiden vanhojen olemistapojen loppumisen, jotka eivät enää palvele planeettaa. Maapallon tuleva kehityskaari on palvelu ja kaikkien hyvä.

Meillä on hyvä ymmärrys ja syke maapallosta ja ihmiskunnasta. Näemme ihmisten heräävän kiihtyneellä tahdilla. Olemme optimistisia tästä suuresta muutoksesta, jota edistetään myriadein tavoin.

Kaikki jotka työskentelevät Maaneuvoston kanssa, ovat omistautuneet ylösnousemuksellenne. Ymmärrämme, että vaatimuksia on monia, ja tiedämme, että olette sopivia käsillä oleviin tehtäviin. Luotamme ja uskomme kykyihinne.

Jotkut planeettanne hallitukset yrittävät edelleen astua avaruuteen väärin aikein. Niitä korjataan ja ohjataan uudestaan. Emme salli niiden sekaantumista. Niille on kerrottu ja näytetty tämä, joten ymmärtäkää, että olemme tietoisia mahdollisista vääristä teoista. Rakastamme maapalloa ja teitä.

Ulkoista sekaantumista jumalaiseen suunnitelmaan ei siedetä. Niiden ehkä täytyy oppia vaikeita oppitunteja, jotka edelleen uskovat olevansa vallassa. Tämä on yksi suurimmista oppitunneista, joita joillekin näistä olennoista opetetaan. Niiden nähtävästi tarvitsee oppia vaikealla tavalla.

Seisomme yhdessä koko avaruusperheen kanssa, joka osallistuu maapallon ylösnousemukseen. Heitä on paljon ja eri asiantuntemustasoilta. Katamme kaikki alueet ja mahdollisuudet. Olemme asiantuntijoita siinä, mitä teemme.

Maajoukkomme on myös kaikkein parasta. Tämä on mahtavin valotyöntekijäryhmä, mikä on kerätty jonkin planeetan ylösnousemusta varten. Haluamme teidän tietävän, miten paljon arvostamme ponnistelujanne. Useimmat teistä ovat yhtä omistautuneita kuin me ja se on fakta. Luotamme teihin positiivisen muutoslähestymistavan, joustavuuden, rakastavan sydämen ja älykkyyden vuoksi. Teillä jokaisella on ainutlaatuisia ja hämmästyttäviä taitoja, jotka auttavat meitä. Tulevaisuudessa vielä lisää taitojanne otetaan käyttöön. Tulette olemaan onnellisia ja tyytyväisiä itseenne.

Kiitos hyvästä työstänne ja rakkaudestanne.

Olen Mira. Rakastan teitä.

Lopuksi

Kun vuosi 2014 tulee loppuun, tuntuu siltä, että pari seuraavaa vuotta ovat hyvin tapahtumarikkaita. Herääminen on yksi asia ja kolmannesta ulottuvuudesta irtipäästäminen toinen. Jotkut ihmiset järkyttyvät siitä, mitä he kuulevat, ja toiset toivottavat tervetulleeksi totuuden.

Olemme yhtä suurta ihmisperhettä, joka oppii oppituntejaan ja kokee, millaista on olla maan päällä. Meillä on tunnekeho, joka voi tehdä elämästämme intensiivistä ja joskus rankaa - kuitenkin opimme kaikki.

On tärkeää, että autamme toisiamme niin, kuin voimme, siirtyessämme ykseyteen.

Vilpitön tukenne otetaan aina kiitollisena ja arvostaen vastaan.

Siunausta, rakkautta ja iloa

Valerie Donner
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >