HomeViestejäValerie Donner10.11.2014 - Suoraan sydämestä

10.11.2014 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 10.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Kuluneella viikolla sanat ovat tuskin pystyneet selittämään, miten äskettäiset täysikuu, pimennykset, auringonpurkaukset, aikamuutos ja maan kaaossolmut (Tom Kenyon ja Hathorit kirjoittavat kaaossolmuista) ovat vaikuttaneet meihin. Joillain meistä on ollut nukkumisvaikeuksia, masennusta, itkupuuskia, hulluuden tunnetta, väsymystä, päänsärkyä, ei pystytä ajattelemaan ja ollaan pahalla tuulella. Olemme olleet kaaoksessa kaikkein yrittäessä keplotella näiden energioiden läpi.

Mitä tahansa vanhoja ongelmia on voitu laittaa suoraan eteesi. Et voi paeta sitä, mikä täytyy korjata. Vie se loppuun.

Meillä oli 1.1. - 17.10. yhteensä kahdeksan auringonpurkausta. Yhdessä viikossa 23.10. alkaen oli kuusi purkausta. Marraskuun 7. päivä meillä oli kolme M-luokan ja yksi X-luokan purkaus vuorokauden aikana! Ei ihme, että tunnemme hämmennystä!

Auringonpurkaukset vaikuttavat maan sähkömagneetti- ja geomagneettikenttään, mikä vuorostaan vaikuttaa ihmisten ja planeetan muun elämän sähkömagneetti- ja geomagneettikenttään. Jopa huipputason valotyöntekijät joiden kanssa olen puhunut, sanovat: "En olisi koskaan uskonut, että on näin rankkaa."

Yksi huipputason valotyöntekijäystäväni pistäytyi yhtenä päivänä. Hän oli kokeillut kaikkia meditointitekniikoitaan, inspiroivia cd:itä, rukouksia, parantavia energioita, viettänyt aikaa luonnossa, istunut veden ääressä ja oli edelleen tolaltaan. Kerroin hänelle, mitä tapahtui auringossa, ja se auttoi häntä ymmärtämään. Hän meni kotiin ja otti torkut. Mietimme, milloin alkaa tuntua taas omalta itseltämme.

Jotkut ihmiset näyttävät pärjäävän aivan hyvin. Valotyöntekijät tekevät paljon työtä muun ihmiskunnan puolesta. Ei ihme, että väsyttää.

Mitä tehdä auringonpurkausten aikana

Googlasin "mitä tehdä auringonpurkausten aikana" eikä ollut mitään! Tässä on joitain ehdotuksia:

* Lepää, kun voit
* Seiso paljain jaloin maassa maadoittuaksesi
* Juo paljon vettä
* Älä pakota itseäsi tekemään liikaa
* Ole vedessä tai veden ääressä
* Kävele ja ole luonnossa
* Keskity visioosi uudesta maasta
* Kerro oppaillesi, ettet halua tehdä töitä joka yö nukkuessasi - saatat tarvita vapaata
* Käytä miellyttäviä eteerisiä öljyjä, kuten jasmiini, Grounding, frankinsensi ja piparminttu. Laventeli auttaa nukkumisessa. Pidän terapeuttisista Young Living -öljyistä. Voit ottaa yhteyttä minuun, jos haluat tilata.
* Tietyt kristallit voivat myös auttaa. Shiva lingat ja hematiitti ovat hyviä maadoittumiseen. Kiinnitä huomiota kristalleihin. Jos tunnet vetoa tiettyä kristallia kohtaan, harkitse meditoimista sen kanssa. Se voi olla myös se, joka auttaa.

Kuukausitapaamisessani Mestariluokan kanssa 5.11. mestari Hilarion antoi meille informaatiota: "Auringonpurkaukset murtavat koodeja maapallossa ja ihmisissä. Niiden sisäistäminen voi olla hyvin haastavaa. Pyytäkää apua. Valotyöntekijöillä on suurin haaste, koska he välittävät valoa Päälähteestä toisille maapallolla. Se on melkoinen esitys. Kehonne on äärimmäisen herkkä. Olette Päälähteen valon välittäjiä ... Teillä on oikeus tietää ... Auringonpurkaukset ovat rakkauslahja, Kaikkivaltiaan voimaa ... Oppitunnit toistuvat, kunnes ne opitaan ... Ottakaa hiljaista aikaa. Unohtakaa maalliset haasteenne. Heiluttakaa rohkeustunnusta joka askeleella. Olette suurenmoisia olentoja ja tarvitsemme teitä kaikkia ... Työstämme aivojanne. Pimennysten tarkoituksena on auttaa teitä näkemään asiat eri tavalla. Löydätte uusia taipumuksia, lahjoja ja kykyjä. Poikkeavuudet korostuvat. Olkaa seikkailunhaluisia ja kokeilkaa uusia asioita ... Melkein kaikilla on haasteita tänä aikana."

Oma visioni uudelle maapallolle
* uusi rahoitusjärjestelmä
* terveydenhoito kaikille
* riittävästi kaikille
* valo
* avaruusperheen paluu
* sodan loppuminen
* rauha
* ykseys
* rakkaus
* yhteistyö
* yhtenäisyys
* uusi hallinto
* ei enää suuria verotoimistoja
* luontainen yltäkylläisyytemme
* yhteistyö, ei kilpailua
* anteliaisuus
* korkeampi tietoisuus
* kaikkien palveleminen, ei itsen
* ihmiset tekevät elämäntarkoitustaan
* kauneuden, musiikin, taiteiden, kaikkien hyvien luomishankkeiden tukeminen
* mestarien paluu

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Tulen Plejadien korkeasta neuvostosta, mutta viimeiset kolme vuotta olen keskittynyt yksinomaan maapallon ylösnousemuskehitykseen.

Tervehdin teitä tänään suuresti kunnioittaen ja arvostaen. Tiedämme, mitä käytte läpi, kun planeettanne kaaos kiihtyy. Teemme kaiken voitavamme vakauttaaksemme maapallon ja pitääksemme asiat mahdollisimman paljon tasapainossa. Teitä rakastetaan kovasti.

On tehty järjestelyjä myrkyllisen kuorman ottamiseksi osittain maapallolta. Tähän sisältyvät negatiiviset voimat, jotka eivät enää kuulu planeetalle. Osa tästä on ollut käynnissä, mutta se kiihtyy tarvittaessa. Siivouskomitea tekee ylitöitä.

Se aika lähestyy nopeasti, jolloin löydätte yllätyksen toisensa perään. Eivät pelkästään salaisuudet tule esiin, vaan huomaatte, miten läpinäkyviä toiset ihmiset ovat ajatuksiltaan, sanoiltaan ja käyttäytymiseltään. Näette lasin läpi hämärästi ja tuotte valoa sinne, missä tarvitaan.

Luodaan uutta uskollisuutta, mikä perustuu yhteisille tavoitteille ja aikomuksille. Tähän sisältyy hallitukset ja muiden maiden yhdistyminen. Teillä on kaikenlaisissa järjestöissä, liikeyrityksissä ja hallituksissa monia valaistuneita olentoja, jotka odottavat tulemista etualalle parantamaan elämän kaikkia puolia maapallolla.

Vanha poliittinen järjestelmänne murtuu. Ne ovat aataminaikaisia järjestelmiä, jotka eivät kestä maapallon korkeampia värähtelyjä. Ne jotka tietävät, oivaltavat tämän ja monet voivat tuntea niiden yritykset pysyä ohjaksissa. Odottakaa lisää kaaosta tällä alueella.

Vallan ja kontrollin säilyttämispyrkimyksissä näyttää ehkä siltä, että vanha kaarti panee ihmiset enemmän kuriin. Tämä johtuu ainoastaan niiden muutospelosta ja vallan menettämispelosta. Mitä enemmän ne pyrkivät pitämään ihmiset kurissa, sitä pelokkaampia niistä tulee.

Keskittykää omaan ja maapallon tulevaisuuteen positiivisesti. Päästäkää irti negatiivisuudesta, koska ajatuksenne ovat voimakkaampia, kuin voitte kuvitella. Joka päivä sananne ja ajatuksenne luovat seuraavan ilmentymänne. Nyt-hetki on parempi olemistila.

Viettäkää aikaa tehden henkistä työtä, rukouksia, aikomuksia, visualisointeja ja meditointeja ylläpitääksenne korkeimpia ja positiivisimpia energioita maapallon transformoitumiselle.

Pysykää ykseydessä. Tilaisuudet erillisyydessä olemiseen ovat loppumassa. Se on yksi avain nousemisessa korkeampaan tietoisuuteen. Yhdistyminen ja yhteistyön tekeminen on keskeinen tekijä viidennen ja ylempien ulottuvuuksien elämässä.

Autamme kaikki teitä luomaan uuden todellisuuden. Se on niiden koettelemuksien ja vaikeuksien arvoista, joita koette tällä hetkellä. Odottakaa vain ja nähkää.

Olemme kanssanne. Rakastamme teitä. Olemme yhtä kanssanne rakkaudessa.

Olen Mira.

Lopuksi

Olemme syntyneet tätä aikaa varten. Jokainen meistä on varta vasten valittu tekemään tärkeää tehtävää, luomaan maanpäällistä taivasta. Useimmat meistä ovat käyneet läpi ylösnousemusprosessin muilla planeetoilla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun planeetta käy läpi ylösnousemuksen, kun sen pinnalla elämää. Tästä syystä meidän on otettava rauhallisesti kehomme kanssa. Tämä kaikki on uutta ja kun taajuuksia ja energioita tulee meille, saamme nähdä, miten pärjäämme.

Tulimme tulevaisuudesta muuttamaan tämän nyt-hetken. Emme pitäneet siitä, mitä maapallolle tapahtui. Rakastamme maapalloa ja haluamme viedä sen tämän suuren muutoksen läpi.

Olette parhaita!

Upeaa kiitollisuusaikaa niille, jotka asuvat USA:ssa. On melkein kiitospäivä.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >