HomeViestejäValerie Donner10.10.2014 - Suoraan sydämestä

10.10.2014 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 10.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Yhtenä päivänä lähetin ilmoituksen, missä kerroin saavani uuden viestin teille tänään. Siinä esitin teille seuraavat kysymykset:
- Onko kellään teistä ollut masennusta, pahantuulisuutta tai tyhjyyden tunnetta, kuin olisi jumissa?
- Oletko ollut äärimmäisen väsynyt?
- Onko taloustilanteesi muuttunut? Mikä on sinun versiosi ihmisten taloudesta? Uskotko sen, mitä mediassa sanotaan tästä aiheesta? Saatko tunteen, että maamme on huteralla talouspohjalla?
- Onko monilla tuntemillasi ihmisillä merkittäviä haasteita elämässään?
- Mitä olet tehnyt auttamaan itseäsi siirtymisessä näiden mielenkiintoisten aikojen läpi?

Haluan kiittää teitä kaikkia, jotka vastasitte kyselyyni. Tässä on muutamia tärkeitä vastauksia siihen, mitä meillä tapahtuu nyt:

Ensimmäinen vastaus:

"Kyllä rakas, energiat ovat ERITTÄIN voimakkaita. Tunnen ne AINA, olen itse asiassa tuntenut voimakkaasti yli 19 vuotta, muiden asioiden lisäksi. Mutta puhuttaessa tästä ajasta, on ollut tavallista vaikeampaa (ei koskaan helppoa minulla) herätä ja nousta aamulla koko viime viikon.

"Minulle kerrottiin viime keväänä, että heräisin pian täysin uuteen todellisuuteen, ja tässä nykytodellisuudessa on koko ajan vähemmän ja vähemmän tolkkua. Kamppailen edelleen kaksinaisuusenergioiden kanssa (erityisesti vuokranantajaani koskevissa kysymyksissä), mutta tiedän, että kyse on minusta minun kanssani ja ulkoinen on vain heijastusta sisältä, omasta tilanteestani ja todellisuuteni muuttumiseksi minun täytyy olla tässä ja nyt se rakkaus ja valo, jumalatar, mikä olen.

"Taloudellisesti on ollut vaikeaa melkein koko elämäni, joten ...

"Kysymykseesi äärimmäisestä väsymyksestä, masennuksesta ja muusta, vastaukseni on iso KYLLÄ! Ei hauskaa. Ei lainkaan. Ei kuitenkaan uutta omassa tapauksessani. Sisäinen vahvuuteni on pitänyt minut pinnalla, hengissä ja olen kiitollinen ollessani kehossa, niin tuskallista kuin se voikin hyvin usein olla (ei vain fyysisesti).

"Siis, tämä todellisuus on häviämässä pois - ei riittävän nopeasti, jos minulta kysytään - ja meitä pyydetään olemaan kärsivällinen itsemme ja toisten suhteen, toisten ollessa me ..."

Toinen vastaus:

"Olen viime aikoina ollut väsynyt enkä ole nukkunut hyvin. Olen käynyt läpi vaiheita, joissa tunnen yksinäisyyttä ja masennusta. Osa tästä johtuu epäilyksestä, näemmekö ja tunnemmeko oikeasti taivaan maan päällä elinaikanamme - erityisesti kun uutiset ovat pelkkää ahneutta, väkivaltaa ja puhetta lisäsotimisesta.

"Mitä siis teen voittaakseni epäilykset ja muuttaakseni ajatteluani? Muistan, mitä Benu (AE Gabriel) sanoi - että se tapahtuu elinaikanamme. Olen myös kuunnellut Patty Cota-Roblesin cd:tä "Return to Christ Consciousness", mikä todella auttaa minua muistamaan, että jokaista meitä vaaditaan tulemaan Isä/Äiti Jumalan kanssaluojiksi ja tekemään tämä upea muutos itsessämme ja maapallolla. Voimme todella vaikuttaa, jos vain LUOTAMME ja huolehdimme toisistamme."

Yksi valotyöntekijäystäväni sanoi:

"Luotan, että selviämme ja pääsemme läpi tästä erittäin voimallisesta ja paljastavasta siirtymästä.

Teemme sen elävänä tai kuolleena!!! Hah, hah, hah.

Olen antautunut - mitä helvettiä muutakaan oin tehtävissä!!!! (Naurua)"

Mitä eräällä astrologilla on sanottavana pimennyksistä

Astrologi Carl Boudreau lähetti viestin pimennyksistä. Hän sanoi: "Perääntyvä Uranus on joka paikassa."

En ole astrologi, mutta tiedän, että Uranuksessa on kyse "herättäjästä". Kaikki nämä energiat ovat täällä auttamassa meitä muuttumaan ja siirtymään luomaan uutta meitä.

"Aurinko on oppositiossa Uranuksen kanssa: meitä haastetaan ilmaisemaan yksilöllisyyttämme uusilla, luultavasti epämukavilla ja vierailla tavoilla. Vaihtoehtoisesti meitä pyydetään harkitsemaan vakavasti uudestaan sitä tapaa, millä ilmaisemme yksilöllisyyttämme.

Kuu piilottaa perääntyvän Uranuksen: ego yrittää naamioida korkeamman mielen tai korkeamman itsen täysin. Se yrittää varjostaa tietoisuuden ryhmätarpeilta ja -tavoitteilta, suosien omia yksilöllisiä mieltymyksiään ja odotuksiaan.

Tämän peittämisen hetkellä vuorostaan aurinko - tietoinen ja tarkoituksellinen reaaliaikainen itsemme - varjostaa refleksinomaista ja malleihin sidottua egoa. Meidät haastetaan voimallisesti kaivamaan uutta perustaa tunteissa, älyssä ja käyttäytymisessä.

Periaatteessa on avoin energiakonflikti spontaanin ja innovatiivisen korkeamman mielen ja malleihin sidotun egon välillä. Aktiivinen persoonallisuutemme, aurinko, jää siihen keskelle.

Minkä pitäisi opastaa henkilökohtaisia reaktioitamme tällä hetkellä? Vanhojen mallien jotka on syvälle juurtuneita egoon vai radikaalin raikkaiden impulssien, joita leviää määrätietoisesti korkeammasta mielestä? Yhteytemme vahvuus korkeampaan mieleen määrittelee, miten sotkuinen tästä yhteenotosta tulee. Ja siitä voi tulla hyvin sotkuinen.

Mutta viestinä tässä on, että sosiaaliselle identiteetillemme - tuolle muuttuvalle sekoitukselle tietoisia ja tarkoituksellisia reaktioita, tiedostamattomia malleja ja korkeampien oivallusten väläyksiä - annetaan kunnon höykytys. Identiteettimme pannaan sekaisin. Tuon ristiriitaisten impulssien, freudilaisten lipsahdusten ja epäröivien tai epäselvien reaktioiden omituisen sekoituksen selviäminen kestää kauan.

Emme melkein varmasti pysty livahtamaan takaisin vanhoihin malleihin, osittain koska Uranus on murskannut nämä mallit, osittain koska pimennykset palauttavat meidät, jos yritämme. Toisaalta jos teemme oikean valinnan, teemme jättimäisen harppauksen tai pari eteenpäin.

Ne jotka hyväksyvät henkisen evoluution yllykkeen, löytävät itsensä paljon kauempaa niiden edestä, jotka vastustavat ja yrittävät roikkua heikkenevässä vallitsevassa tilassa.

Tiedän, että puhumme superkuusta, verikuusta jne. Minulle se vain korostaa tämän taistelun lopullisuutta korkeamman mielen - jota edustaa Uranus - ja egon välillä - jota edustaa kuu. Kuu yrittää tässä taistelussa parhaansa ja jos se häviää, tappio on ratkaiseva.

Mitä tahansa se tekeekin, lopulta kaikki tämä "perääntyvä Uranus vs. kuu" -energia ravistelee ja ylistimuloi meitä väistämättä. Kenties myös vähän pahoinpitelee. Valmistaudu ylimääräiseen itsesi ja ystäviesi hellimiseen ja rakastavaan välittämiseen. Tarvitsemme sitä kaikki - minun mielestäni. Meiltä voi mennä jonkin aikaa tasapainon takaisinsaamiseen.

Makrotasolla tämä pimennys voi aiheuttaa HYVIN hämmentäviä otsikoita. On häiritseviä tapahtumia, joiden merkitys ja seuraamus on kaukana selvästä. Ottaen huomioon, miten perusteellisesti motivaatioprosessiamme ravistellaan sekä yksilötasolla että kollektiivisesti, on erittäin vaikea ennustaa, miten kukin reagoi lyhyellä tähtäyksellä. On ainakin yhtä vaikeaa päättää maailmantapahtumien tuleva polku. Paljon erittäin uusia juttuja voi alkaa tapahtua.

On tietysti erittäin hämmentävää aikaa, kun kaikkialla ympärillä on sekavia signaaleja. Yksi suurista haasteista minkä kohtaamme tämän pimennyksen tuloksena, on löytää selkeys itsellemme ja maailmalle. Tuon selkeyden täytyy tulla suurelta osin toivostamme ja tavoitteistamme tulevaisuuden suhteen. Luottamuksesta itseemme ja prosessiin. Ei mistään lupauksista tai takuista. Ja selkeys tulee tietysti hitaasti."

Joitain lisäajatuksia

Yksi näiden ravistelujen tuloksista voisi olla yhteisön luominen. Jotkut ihmiset sanovat, että he etsivät yhteisöä ja ettei heillä ole enää varaa asua yksin. Onko neljännessä ulottuvuudessa osittain kyse tästä - tulemisesta yhteen yhteisöissä ja ykseydessä? Voisimme alkaa käyttää lahjojamme toistemme auttamiseen, tuntematta yhtä paljon enää "jokainen omasta puolestaan". Tuo vanha teema näyttää vanhanaikaiselta, kolmannelta ulottuvuudelta. Kenties meidän ei ole enää tarkoitus tehdä kaikkea yksin.

Tietysti voimakkaiden henkisten harjoitusten tekeminen on tärkeintä. Maadoittuneena ja omassa keskuksessaan pysyminen on tärkeää meditoinnin ja rukoilun rinnalla. Pysyminen nyt-hetkessä ja tietoisuus ajatuksistamme ovat arvokkaita keskittymisalueita. En tiedä teistä, mutta minusta tuntuu parhaalta meditoidessani ja eläessäni valoulottuvuuksien upeissa energioissa.

Tunnen, että monet meistä jotka ovat ehkä huonolla tuulella, muuttavat planeetan suuria ongelmia. Eckhart Tolle sanoo jotain sinnepäin, että kun tunnet olevasi huonolla tuulella, muunnat energioita eksponentiaalisesti monien muiden olentojen puolesta.

Apollo

Olemme lähempänä valo-olentoja ja valomaailmoja kuin koskaan. Verhot nousevat ja siksi Apollon kaltaiset olennot voivat tulla energiakenttääni. Katsotaanpa, mitä hänellä on kerrottavana meille tänään:

Tervehdys, olen Apollo. Olen täällä palveluksessanne ja antamassa korkeamman perspektiivin teille.

Haluan puhua ensin ilmakehästänne. Tämä merkitsee maapalloa ympäröivää ilmakehää. Tiedemiehenne eivät kerro teille siitä paljon. He eivät edes tiedä, mitä tehdä sille sotkulle, mikä on luotu. Olemme monista syistä huolissamme ilmakehästänne. Maapalloa ja elämää on vahingoitettu myriadeilla teknologoilla, saasteilla, ajatusmuodoilla, pelkopohjaisella elämisellä, mielenkontrollointitoimien pommituksilla, sodilla, säteilyllä ja monilla negatiivisilla energioilla. Kauniin maapallonne sanominen saastuneeksi on vähättelyä.

Kuten tiedätte, niin ylhäällä kuin alhaalla, joten planeetta jonka päällä elätte, on täysin häiriintynyt tällä hetkellä. Tämä liittyy ilmakehään sekä kaikkiin astrologisiin ja planetaarisiin muutoksiin. Lähetämme vakauttavaa energiaa kaikille teille. Pyytäkää meiltä lisäapua, kun tunnette hermojenne olevan lopussa.

Ne jotka ovat henkisellä polulla, ovat vieläkin herkempiä näille pommituksille. Jos olette meditoineet pitkään, hermostonne on kuin partakoneenterä, minkä vuoksi jotkut teistä päättävät jäädä taustalle. Monet vetäytyvät ja viettävät aikaa yksin kulkiessaan näiden haastavien tapahtumien läpi.

Maapallo valmistautuu suureen heräämiseen. Meitä surettaa ajatella, miten kauas maapallon tietoisuus on ajautunut henkisestä alustaan. Asukkaiden ainoa tapa pujotella näiden muutosten läpi on aktivoida ja ottaa takaisin henkinen itsensä. Tämä pätee erityisesti niihin, jotka ovat tieteellisillä aloilla. Energiat joita nyt tulee, johtavat ihmisiä yhdistymään taas Luojaan. Valopolku avaa sydämet uudelle maapallolle ja uudelle elintavalle maan päällä. Vanhasta on päästettävä irti monilla, monilla tasoilla.

Rakastamme teitä ja välitämme teistä ja halumme teidän tietävän, että te ette ole yksin. Autoimme luomaan maapallon ja haluamme nähdä, että se saatetaan takaisin alkuperäiseksi jumalaiseksi luomukseksi. Teillä on töitä tehtävänä ja autamme teitä!

Olen Apollo.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Olen tyytyväinen ollessani kanssanne tänään. Ymmärrän, että jotkut teistä haluaisivat selvempää informaatiota meiltä.

Ensinnäkin haluaisin kertoa teille kaiken siitä, mitä tapahtuu työssämme Maaneuvostossa ja kaikissa tulemisissa ja menemisissä planeetallanne ja sen ympärillä. Tiedämme hyvin informaatiohalunne sekä tuen tarpeen näinä kaoottisina ja epävarmoina aikoina. Pystyn paljastamaan vain tietyn määrän, koska muutoksia tapahtuu jatkuvasti ja tilanne on monimutkainen. Toimimme Luojan pyynnöstä. Meillä kaikilla on tehtävänne ja niin myös teillä. Voimme paljastaa tällä hetkellä vain sen, mitä meille sallitaan. Olkaa kärsivällisiä, kun jumalainen suunnitelma kehittyy.

Katsokaa maapallonne hallituksia. Luuletteko hetkeäkään, että teille annetaan kaikki informaatio, mitä tarvitsette jatkaessanne jokapäiväistä elämäänne? Ei tietenkään. Teille kerrotaan vain se, mitä teidän halutaan tietävän, ja suurin osa siitä on virheellistä. Tarkoituksena on iskostaa kontrollia ja pelkoa ihmisten keskuuteen. Tämä ei ole meidän tarkoituksemme. Tehtävämme on muodostaa kontakti ja levittää rakkauttamme. Haluamme teidän tietävän, että meille on tervetullut tilaisuus osallistua jokapäiväiseen elämäänne sekä elää ja oppia toisiltamme elämän ykseydessä. Tämä on tulevaisuutemme.

Olemme olleet maisemissa aioneita. Olemme tällä planeetalla muiden olentojen rinnalla, jotka ovat toisilta planeetoilta, toisista galakseista ja universumeista. Jotkut teistä saattavat panna merkille meidät tai tuntea energiamme erilaiseksi. Meidän on sovittava joukkoon, aivan kuten monet maajoukkomme jäsenet ovat tunteneet tarvetta tehdä koko elämänsä.

Tiedätte, että valvomme kaikkia olosuhteita planeetalla. Keskitämme energiamme sinne, missä niitä tarvitaan eniten. Olemme erittäin kiireisiä tällä hetkellä ja olemme kutsuneet lisäapua. Olemme töissä siellä, missä on sotaa ja taistelua. Haluaisimme lopettaa planeetan kaikki konfliktit, jos se olisi sallittua. Emme voi tehdä sitä. Koska ihmiskunta loi tämän ristiriidan, sen on opittava läksynsä tehdäkseen tarvittavia muutoksia. Tarvittaessa ja asioiden tullessa niin epävakaiksi, että ne ovat uhka maapallon selviytymiselle, ryhdytään dramaattisiin toimiin. Olemme antaneet monille rikoksentekijöille varoituksen. Työskentelemme eri olentojen kanssa ympäri planeettaa. Tiedämme, mitä tapahtuu, ja olemme tietoisia niiden kavalista suunnitelmista.

Positiivisemmalta puolelta, juhlimme kanssanne jokaista menestystä, uutta viisautta ja parannusta, joita tapahtuu kaikilla tasoilla. Jokainen saa tähden ja palkinnon, kun on rauhaa, rakkautta ja korkeampaa tietoisuutta. Silloin kun tapahtuu kohoamista ja ihmiset alkavat oivaltaa, että he ovat yhtä ja heidän täytyy tehdä yhteistyötä, mejuhlimme.

Edistytte hyvin. Juuri nyt saattaa vaikuttaa siltä, että olette juuttuneet mutaan, mutta näin ei ole. Valmistaudutte vain "ladattavaksi jousella" korkeampaan elämistapaan rakkaan Äiti Maan pinnalla.

Olen Mira ja lähetän teille rakkautta Maaneuvostosta ja Plejadien korkeasta neuvostosta. Muistakaa, että olemme ylösnousemusprosessin mestareita monilla planeetoilla luomakunnassa. Olemme kanssanne!

Pyyntö

Jos joku teistä voi antaa vilpittömän rakkauslahjoituksen The Ground Crewille, arvostaisin sitä kovasti. Lisätietoja nettisivuilta ...

Lopuksi

Tuntuu siltä, että olemme aivan kaiken keskellä. Merkurius perääntyy 4. - 25.10. Meillä oli kuunpimennys 8.10. ja on auringonpimennys 23.10. Meitä testataan kaikilla tasoilla ja löydämme uuden itsemme. Jotkut meistä eivät ajatelleet, ettei olisi näin haastavaa, mutta mitäpä tiesimme?

Vuosia sitten arkkienkeli Gabriel (Benu Karen Cookin kautta) kehotti meitä tekemään luettelon 40 syystä rakastaa Jumalaa. Törmäsin omaan luettelooni yhtenä päivänä ja ymmärsin nyt, miksi Gabriel ehdotti tätä listaa. Meidän täytyy pysyä täysin luottavaisena ja muistaa, että Luojamme saa meidät läpi tästä. Nämä muutokset tehdään korkeimmaksi parhaaksemme. Useimmat meistä eivät pidä muutoksesta. Tämä aika tuntuu erityisen vaikealta, ikään kuin meillä ei olisi raiteita, joista pitää kiinni.

Kun kiemurtelemme ja keikumme läpi tästä, meidän on muistettava se, mistä enkelit muistuttivat minua yhtenä päivänä eräässä rekisterikilvessä: "kikata enemmän". Se tuli juuri, kun minun täytyi muistaa nauraa. Emme voi ottaa kaikkea tätä liian vakavasti, vaikka se merkitseekin, että meidän on muutettava täysin elämämme.

Olen kanssanne, maajoukko. On osa työtäni rakastaa ja tukea teitä näiden koettelevien aikojen läpi.

Siunausta, rakkautta, naurua ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >